Подать объявление

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗастройщикБелый Шоколад
Сдача ЖК2014 - 2023 г.
Планировки
от 15 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
52из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .169171. . .289
04 авг 2016 05:33
Цитата "FaaipDeOiad":
Вот у нас все так. Не читал, но осуждаю. Еще не видели правила, но уже сделали выводы о том, что нас там будут в чем-то ущемлять. Я очень тщательно не вчитывался, но ничего там такого нет - не шуметь после 22, не мусорить, отвечать за свои действия и своих гостей, оповещать о гостях на машинах и доставке охрану, выгуливать больших собак только в наморднике, не парковаться как быдло и так далее. Все хотят жить спокойно и безопасно, но особо никто не спешит сам соблюдать правила. И насчет подписывать правила пока не понятно, написано, что нужно ознакомиться.


Я (якщо ви про мене) не писав, що я дорікаю! Я лише навів факт, що мене обмежать. Якщо це стосується порядку в комплексі не порушуючи моїх законних прав-я лише за, а якщо це зачіпає мої права і свободи-я проти. Де проблема?
04 авг 2016 06:20
Таке оголошення вісить в під'їзді
05 авг 2016 08:51
Цитата "sansant":
Таке оголошення вісить в під'їзді


За це окремий респект!!! :super: Охорона і такий сервіс. За таке не шкода проводити доплату :yes:
05 авг 2016 16:41
Привет всем :)
Планируем с мужем купить квартиру в этом жк.
Понимаю, что уже должно быть достали с такими вопросами, но какие есть нюансы и что стоит учесть в этот комплексе?
Из форума поняли, что в воде много железа, появится поликлиника, хоть комплекс и закрытого типа, все налоги на нас и какое-то время тарифы на электричество зашкаливают. Что-то еще? Заранее спасибо всем за ответы!
05 авг 2016 19:16
Вода конечно же ужасная после месяца пользованием, вся сантехника жёлтая это при том что регулярно раз в неделю всё вымывается чистящими средствами, на входе два фильтра стоит жёсткой и мягкой очистки, не помогает, местами даже химия уже не берёт. Кстати по поводу пьяных строителей в 22.30 под магазином и на лавочках вопрос остался открытым.

Согласно договора об охране комплекса. Эти правила почему то никто не соблюдает, напрашивается вопрос, а за что платить охране. Когда покоя как не было так и нет, ещё осталось под магазином для строителей поставить столики, и вообще будет супер.

Из договора об охране БШ.

Магазини, кафе та інші нежитлові приміщення
Відповідно до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» з метою запобігання конфліктним ситуаціям:
1. У продуктових точках, які розташовано в житлових будинках комплексу, продаж спиртних напоїв здійснюється тільки до 20-00 години. Відповідальність за поведінку відвідувачів магазинів під час розпивання спиртних напоїв біля магазинів лягає на Власника/Орендаря приміщення.
2. У кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування, які розташовуються в житлових будинках, відповідальність за поведінку гостей цих закладів під час розпивання спиртних напоїв лягає на Власника/Орендаря приміщення.
06 авг 2016 06:19
ПРАВИЛА ПРОЖИВАННЯ
в житловому комплексі «БІЛИЙ ШОКОЛАД»
Для забезпечення зручності, комфортного проживання і високих стандартів обслуговування в житловому комплексі «Білий шоколад» розроблено правила поведінки і норми співжиття, обов'язкові для дотримання всіма мешканцями (Власниками/орендарями квартир/нежитлових приміщень), підприємцями, що здійснюють у комплексі комерційну діяльність, співробітниками ТОВ «Білий шоколад» і гостями житлового комплексу.

Експлуатація житлового комплексу
За всі питання, пов'язані з забезпеченням життєдіяльності житлового комплексу відповідає управляюча компанія ТОВ «Білий шоколад». До цих питань належать:
• прибирання прибудинкової території та утримання її в чистоті і порядку;
• ландшафтні роботи, озеленення (посадка рослин у т.ч. квітів та дерев, тощо), догляд за рослинами;
• підтримання зовнішнього вигляду будівель і споруд;
• ремонт будівель і споруд;
• забезпечення справного функціонування всіх інженерних комунікацій та інших будівель і споруд;
• охорона території комплексу у т.ч. контроль за в’їздом на неї та її периметром (додаткова послуга);
• контроль за дотриманням правил пожежної безпеки;
• організація руху транспорту територією комплексу;
• вивіз побутового сміття;
• та інше.

Загальні вимоги до утримання будинків та прибудинкових територій.
Власник/орендар квартири/нежитлового приміщення, який проживає чи здійснює комерційну діяльність в житловому комплексі зобов'язаний:
1. Знати правила безпеки в побуті та діяльності, пов'язаної з експлуатацією та обслуговуванням майна, що перебуває у їх власності, і дотримуватись їх, не допускати порушення вимог екологічної безпеки.
2. Дотримуватися правил пожежної безпеки, а саме: не захаращувати евакуаційні виходи в будівлях і спорудах та виходи із своїх квартир.
3. Дотримуватися правил техніки безпеки під час користування побутовими приладами та іншим обладнанням.
4. У разі виявлення несправностей у приміщенні негайно вживати всіх можливих заходів до їх усунення, а за потреби - повідомляти про такі випадки адміністрацію управляючої компанії житлового комплексу.


5.Використовувати власне/орендоване приміщення за цільовим призначенням.
6. Здійснювати чистку килимів, миття автомобілів та інших транспортних засобів, злив бензину, олив тощо тільки у спеціально відведених місцях за межами території комплексу.
7. Збирати сміття у спеціальні контейнери, установлені в спеціально відведених місцях на території житлового комплексу.
8. Дотримуватися тиші на території житлового комплексу в нічний час.
9. Дбайливо ставитися до засобів благоустрою території, у тому числі зелених насаджень, до пристроїв освітлення місць загального користування. Забороняється використовувати засоби благоустрою території в цілях, що не відповідають їх архітектурному й естетичному призначенню.
10. З метою запобігання шкідливому впливу на здоров'я мешканців житлового комплексу і навколишнє середовище небезпечних, отруйних речовин і вибухонебезпечних матеріалів не провозити зазначені речовини і матеріали на територію житлового комплексу.
11. У разі проведення на території житлового комплексу заходів чи інших дій, що призвели до її забруднення, протягом 1-го календарного дня за власний рахунок здійснити прибирання забрудненої території самотужки, або силами служби експлуатації Управляючої компанії ТОВ «Білий шоколад» за додаткову плату.
12. Усі дії, що стосуються порядку, безпеки, життєзабезпечення в житловому комплексі, погоджувати з адміністрацією служби експлуатації Управляючої компанії ТОВ «Білий шоколад».

Власникові/Орендарю квартир/нежитлових приміщень забороняється:
1. Здійснювати скидання в мережу каналізації сміття та відходів.
2. Переобладнувати внутрішні інженерні мережі, розташовані на території житлового комплексу, зривати пломби з приладів обліку.
3. Встановлювати, підключати і використовувати електропобутові прилади і машини, потужність яких перевищує технічні можливості внутрішньобудинкової електричної мережі (для квартир вище 5 кВт, для нежитлових приміщень – вище 10 кВт) , а також підключати і використовувати побутові прилади та обладнання, що не мають технічних паспортів (свідоцтв), не відповідають вимогам безпеки та експлуатації, санітарно-гігієнічним нормативам.
4. Порушувати наявні схеми обліку споживаних комунальних послуг.

Будівельні та інші роботи
1. Ведення будь-яких будівельних робіт з власної ініціативи на території житлового комплексу і в середині будинків заборонено!





2. Ведення будівельних робіт у квартирі/нежитловому приміщенні здійснюється згідно Правилами проведення будівельних робіт: «Правила на період виконання ремонтних робіт у квартирі чи нежитловому приміщенні житлового комплексу".
3. Ведення будь-яких робіт, що змінюють зовнішній вигляд та не відповідають концепції житлового комплексу, а також впливають на якісні характеристики територій та/або будівель, споруд на території житлового комплексу, заборонено!
Такі роботи обов’язково узгоджуються з експлуатуючою організацією (Управляючою компанією ТОВ «Білий шоколад»).
Ці відносини регламетуються ст.150 КУАП

Відпочинок у альтанці
1. Кожний мешканець житлового комплексу (Власник/Орендар приміщення), його гість, співробітник ТОВ «Білий шоколад» має право на відпочинок у альтанці.
2. Проведення заходів у альтанці узгоджується з Управляючою компанією ТОВ «Білий шоколад» та оплачується погодинно.
3. Під час заходів необхідно обов’язково дотримуватись Правил поведінки в громадських місцях та Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» (Витяг з ЗУ«Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення»: у час із 22-00 год. до 8-00 год. ЗАБОРОНЯЮТЬСЯ гучний спів і викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму, запускання салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів).
4. Під час відпочинку важливе ввічливе реагування на зауваження з боку охорони, мешканців житлового комплексу, співробітників та адміністрації Управляючої компанії ТОВ «Білий шоколад».
5. Під час відпочинку є обов’язковими дотримання чистоти та прибирання після себе.
Рівень шуму
Рівень шуму від розмов, побутових приладів, музичних інструментів, музичних програвачів, радіоприймачів, телевізорів та тощо, як у будинку так і зовні, не повинен перевищувати максимально допустимих меж, а також порушувати спокій і заважати іншим мешканцям житлового комплексу в будь-який час, особливо з 22-00 до 8-00 години (відповідно до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення»).
Регламентується ст.182 КУАП





Розведення рослин
Власники/Орендарі приміщень не повинні самостійно садити, пересаджувати або знищувати будь-які рослини, що знаходяться на території комплексу, без попереднього письмового узгодження з адміністрацією експлуатуючої організації (Управляючою компанією ТОВ «Білий шоколад»).
Ця діяльність регламентується на ст.153 КУАП,

Гості, відвідувачі житлового комплексу, доставка замовлень
1. Гості, робітники та інші особи проїжджають або проходять на територію житлового комплексу за попередньою згодою з охороною житлового комплексу
2. Власники/Орендарі приміщень несуть відповідальність за будь-які дії відвідувачів своїх приміщень.
3. Доставка замовлень мешканцям здійснюється через попередженням охорони.
В'їзд/виїзд Власників/Орендарів приміщень на територію/з території житлового комплексу
1. В'їзд/виїзд на територію/з території житлового комплексу здійснюється через шлагбаум, який керується за допомогою пультів.
2. Придбання пультів здійснюється Власником/Орендарем приміщення за власні кошти.
3. У разі якщо пульт був утрачений (загублений, украдений), з метою безпеки Власник/Орендар приміщення повинен повідомити про це охорону житлового комплексу.
4. Паркувати автомобілі дозволяється тільки на території, відведеній під парковку (стоянку) в житловому комплексі. Забороняється парковка (стоянка) машин на загальній проїжджій частині.
5. Водії автотранспорту зобов'язані дотримуватися на території житлового комплексу швидкісного режиму – не більше 15 км на год.
6. Пересування на автотранспорті територією житлового комплексу може здійснюватися тільки з метою в'їзду/виїзду. Забороняється катання на території житлового комплексу на засобах мототехніки (мотоциклах, квадроциклах, мопедах, снігоходах тощо).
7. При заїзді-виїзді не ставити автомобілі на жовту тротуарну плитку, щоб уникнути її псування. (згідно п.2(7) Правил виконання будівельних робіт в житловому комплексі «Білий шоколад»
8. У разі нанесення шкоди майну житлового комплексу внаслідок неправильного проїзду або паркування на території житлового комплексу відповідний ремонт чи прибирання будуть здійснені за рахунок порушника на підставі акта, складеного Охороною.



9. У випадку нанесення шкоди майну третіх осіб внаслідок неправильного проїзду, парковки, недотримання Правил дорожнього руху на території житлового комплексу відшкодування шкоди провадиться винною особою в установленому законом адміністративному порядку із залученням співробітників уповноваженої організації, страхових компаній та інших необхідних осіб.
Домашні тварини
1. Власник/Орендар приміщення, який має домашню тварину, зобов'язаний утримувати її в умовах, які гарантують безпеку життя і здоров'я мешканцям житлового комплексу, безпеку їх майна та майна ТОВ «Білий шоколад», а також тишу і порядок на території житлового комплексу.
2. В разі пошкодження домашніми тваринами майна, його вартість відшкодовується протягом 1-го календарного дня або самотужки Власником/Орендарем приміщення виконується заміна пошкодженого майна на нове.
3. Господар домашньої тварини зобов'язаний дотримуватися гігієнічних та санітарних норм і правил (своєчасно робити щеплення тварині, прибирати відходи її життєдіяльності тощо).
4. На території комплексу не дозволяється розведення великої та дрібної домашньої худоби, хутрових/нехутрових звірів, домашньої птиці.
5. На території комплексу не допускається перебування диких хижаків, отруйних та інших екзотичних тварин, потенційно небезпечних для оточуючих.
6. Під час слідування з собакою по прибудинковою територією власник собаки повинен дотримуватися таких вимог:
Цей розділ договора регламетується ст.154 КУАП
а) Вигулювати собаку вагою більше 10 кг територією житлового комплексу дозволяється тільки в наморднику для собаки, на повідку, довжина якого дозволяє контролювати її поведінку;
б) Вигулювати без повідка і намордника дозволяється тільки собак вагою менше 10-ти кг, у присутності господаря тварини.
7. Власник домашньої тварини зобов'язаний не допускати випадків перебування свого вихованця на території житлового комплексу без нагляду.
8. Забороняється вигулювати тварин (собак, котів тощо) на газонах, дитячих та спортивних майданчиках.
9. Особи, які здійснюють вигул домашніх тварин зобов'язані не допускати пошкодження або знищення ними зелених насаджень.
10. У випадках забруднення території житлового комплексу та місць громадського користування, тваринами під час вигулу, особа, яка здійснює вигул, зобов'язана негайно прибрати екскременти свого вихованця. Для цього на території житлового комплексу встановлено собачі вбиральні (В них знаходяться спеціальні пакети та контейнер для екскрементів). Власники інших тварин також зобов’язані користуватись собачою вбиральнею для прибирання за своїми вихованцями.


Магазини, кафе та інші нежитлові приміщення
Відповідно до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» з метою запобігання конфліктним ситуаціям:
1. У продуктових точках, які розташовано в житлових будинках комплексу, продаж спиртних напоїв здійснюється тільки до 20-00 години. Відповідальність за поведінку відвідувачів магазинів під час розпивання спиртних напоїв біля магазинів лягає на Власника/Орендаря приміщення.
2. У кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування, які розташовуються в житлових будинках, відповідальність за поведінку гостей цих закладів під час розпивання спиртних напоїв лягає на Власника/Орендаря приміщення.
Власники/Орендарі приміщень у житловому комплексі зобов'язуються в разі нанесення в результаті своїх дій збитку будівлям і спорудам, інженерним комунікаціям що знаходяться на території житлового комплексу, зовнішньому вигляду громадських зон комплексу, відшкодувати ці збитки, якщо ці дії стали результатом прямого умислу, необережності або недбалого ставлення.
Діяльність цього розділу договору, находить своє обгрунтування в ст.173, 175-1, 178,180,

Правила пожежної безпеки
Усі особи, що перебувають в житловому комплексі, зобов'язані:
1. Дотримуватись вимог пожежної безпеки на території житлового комплексу, а також на територіях орендованих або власних домоволодінь.
2. Дотримуватися заходів безпеки під час користування електроприладами, предметами побутової хімії, проведення будівельних робіт з легкозаймистими і горючими рідинами, іншими небезпечними в пожежному сенсі речовинами, матеріалами та обладнанням.
Ці пункти цієї угоді, регламентуються ст.175 КУАП,

На території житлового комплексу забороняється:
1. Зберігати легкозаймисті і горючі рідини, порох, вибухові речовини, балони з газами, інші вибухопожежонебезпечні речовини та матеріали, крім випадків, обумовлених чинними нормативними документами та при узгодженні з адміністрацією експлуатуючої організації (Управляючої компанії ТОВ «Білий шоколад»).
2. Захаращувати місця загального користування в будинках, сходові клітини, територію біля своїх приміщень.
3. Залишати транспортні засоби з відкритими горловинами паливних баків або з протіканням палива та оливи.

4. Заправляти транспортні засоби пальним та/або зливати його.
5. Використовувати велику піротехнічну продукцію з великим ступенем віддачі полум'я (феєрверки, ракети тощо) на території житлового комплексу.
У разі виявлення вогнища, загоряння, пожежі або ознак горіння (задимлення, запаху гару, підвищення температури повітря тощо) Власник/Орендар приміщення зобов'язаний:
1. Негайно повідомити про це адміністрацію Управляючої компанії і охорону комплексу, сповістити за телефоном пожежну охорону (при цьому необхідно назвати адресу, місце виникнення пожежі, а також повідомити свої прізвище, ім’я та по батькові, і приналежність до об'єкта).
2. Вжити, по можливості, заходи для евакуації людей, гасіння пожежі та збереження матеріальних цінностей.
3. У разі виникнення/існування загрози життю і здоров'я людей негайно організувати їх порятунок, використовуючи для цього наявні сили і засоби.
4. За допомогою представників служби експлуатації визначити і використовувати найближче місце для підключення до магістрального водопроводу.
5. За необхідності відключити електромережу, зупинити роботу пристроїв та обладнання, агрегатів, що сприяють розповсюдженню пожежі і задимленню.
6. Проводити спільно зі службою охорони та службою експлуатації комплексу загальне керівництво гасінням пожежі до прибуття підрозділу пожежної охорони.
7. Забезпечити дотримання вимог безпеки працівниками, які беруть участь у гасінні пожежі.
8. Організувати спільно зі службою охорони та службою експлуатації житлового комплексу зустріч підрозділу пожежної охорони і надати допомогу у виборі найкоротшого шляху для під'їзду до осередку пожежі.
06 авг 2016 06:36
Ооо! Дуже дякую вам! Буду вивчати;)
06 авг 2016 09:17
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, при подписании предварительного договора нужно ли заверять его нотариально, имеет ли это смысл?
06 авг 2016 09:44
Цитата "Sudor4uk":
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, при подписании предварительного договора нужно ли заверять его нотариально, имеет ли это смысл?


Обязательно подлежит нотариальному заверению, но не требует гос. регистрации

Вот ответ Министерства юстиции Украины по вашему вопросу.

//www.vipcity.com.ua/article-117.html

06 авг 2016 09:47
Письмо
06 авг 2016 11:20
Цитата "Platon24":
Письмо


Спасибо за информацию.
06 авг 2016 12:29
Цитата "Platon24":


Обязательно подлежит нотариальному заверению, но не требует гос. регистрации

Вот ответ Министерства юстиции Украины по вашему вопросу.

//www.vipcity.com.ua/article-117.html



Не погоджуюся!

Читаємо ЗАКОН, а не лист-відповідь мінюсту (погоджуєтеся, що Закон має вищу силу?): ніде не вказано, що попередній договір має бути нотаріально завірений. Тому попередній договорів МОЖЕ БУТИ завірений, але він не є обовязковим. При виникненні судового процесу, суддя братиме до уваги Закон, а не лист-розяснення мінюсту.
Але коден читає так, як вважає за потрібне.
Особисто ми не здійснювали нотаріальне посвідчення попереднього договору. ІМХО;)
06 авг 2016 13:19
Цитата "Sudor4uk":
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, при подписании предварительного договора нужно ли заверять его нотариально, имеет ли это смысл?
Мы тоже при подписании предварительного договора не заверяли его нотариально,зачем платить.
06 авг 2016 17:21
Цитата "Стой там иди сюда":


Не погоджуюся!

Читаємо ЗАКОН, а не лист-відповідь мінюсту (погоджуєтеся, що Закон має вищу силу?): ніде не вказано, що попередній договір має бути нотаріально завірений. Тому попередній договорів МОЖЕ БУТИ завірений, але він не є обовязковим. При виникненні судового процесу, суддя братиме до уваги Закон, а не лист-розяснення мінюсту.
Але коден читає так, як вважає за потрібне.
Особисто ми не здійснювали нотаріальне посвідчення попереднього договору. ІМХО;)



Придайте вашей критике хоть немного веса, назовите тот закон о который предлагаете нам читать
06 авг 2016 17:26
Цитата "Стой там иди сюда":


Не погоджуюся!

Читаємо ЗАКОН, а не лист-відповідь мінюсту (погоджуєтеся, що Закон має вищу силу?): ніде не вказано, що попередній договір має бути нотаріально завірений. Тому попередній договорів МОЖЕ БУТИ завірений, але він не є обовязковим. При виникненні судового процесу, суддя братиме до уваги Закон, а не лист-розяснення мінюсту.
Але коден читає так, як вважає за потрібне.
Особисто ми не здійснювали нотаріальне посвідчення попереднього договору. ІМХО;)


Наличие именно нотариально заверенного договора усиливает ваши аргументы перед судом, а отсутствие ослабляет.
06 авг 2016 17:30
Цитата "Platon24":



Придайте вашей критике хоть немного веса, назовите тот закон о который предлагаете нам читать


Ваш лінк, в якому немає чіткої регламентації, що попередній договір МУСИТЬ бути нотаріально завірений. Застосую вашу тактику: ДЕ вказано, що попередній договір мусить бути нотаріально завірений? Надайте чітку статтю та розділ. Дякую.
06 авг 2016 17:32
Цитата "Platon24":


Наличие именно нотариально заверенного договора усиливает ваши аргументы перед судом, а отсутствие ослабляет.


Якщо в Законі немає чіткоїорми, то нотаріально завірена копія чи оригінал такий же слабкий, як і договір без нотаріального завірення.
06 авг 2016 17:42
Цитата "Стой там иди сюда":


Якщо в Законі немає чіткоїорми, то нотаріально завірена копія чи оригінал такий же слабкий, як і договір без нотаріального завірення.


Вы не правильно меня поняли, я с вами спорить не буду

При этом письмо Министерства юстиции Украины для меня гораздо весомее вашего мнения
06 авг 2016 19:05
Helloy)
06 авг 2016 19:22
Цитата "Platon24":


Вы не правильно меня поняли, я с вами спорить не буду

При этом письмо Министерства юстиции Украины для меня гораздо весомее вашего мнения


Я ЗДАТЕН приймати аргументи, тому запитав вас де в ЗАКОНІ, який головніший за лист-розяснення норма про те, що попередній договір мусить бути пвірено нотаіусом? Не більше не менше!
Я навіть цікавлюся з точки зору ДЛЯ СЕБЕ! Виходить, що мій попередній договір не чинний, яко опиратися на вашу точку зору? Чи не так?
І я не сперечаюся, а хочу бачити і зрозуміти ЧІТКУ відповідь, яка спирається на букву Закону! А розяснення мінюсту.. Ну знаєте... Хто видає ліцензію нотаріусам? Куди йдуть гроші (хай навіть офіційно) при здійсненні нотаріальних дій? Хто ж буде рубати гілку?..... Тому це не спір, а намагання віднайти істину вЗаконі, а не у фількіній грамоті під назвою лист-розяснення. От і все
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .169171. . .289
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее