Подать объявление

Перепланировка | тема просьб и советов по конкретным ситуациям

1. . .108109110
11 май 2023 17:37

Okimsickkk

Добрый день. Чи Можна прибрати цю частину стіни що порушує правильну форму спальні? У документах в плануванні не було а потім виявилося таке. Купувалася квартира на ранній стадії і рендерів на сайті ЖК ще не було. Якихось примх до планування немає. Можливо щось можна покращити в плануванні за мінімальних зусиль, дякую!

Вітаю! Скоріш за все ні, не вийде прибрати. Але можна закрити меблевою плитою в колір фасадів шкафу. Або зробити відкритий неглибокий стелаж.

Двері в санвузол намальовані неправильно, бо там при вході край ванни. По факту вони будуть далі, ближче до середини.

В цілому планування дуже пристойне, навіть нема що покращувати. Якщо у вас багато речей і треба більше місць для зберігання, то навпроти входу можна облаштувати гардероб з відкритими рейлами та поличками за розсувними дверима. Туди має увійти весь верхній одяг та взуття, плюс сумки, шапки, перчатки. Двері можна зробити дзеркальними або скляними з тонованого скла.

Мені дуже не подобаються гострі кути на шляхах пересування. Вони завжди будуть бруднитись, оббиватись, та й просто заважають. Тому пропоную 2 варіанти, як це прибрати.

І ще. Якщо хочете залишити ванну, то перегородку, що примикає до ванни, можна заглибити впритул, а в ніші, яка з'явиться, повісити поличку для ключів. Але якщо хочете душову, то я намалювала варіант із нею. Останній малюнок з душовою - це те, як би я зробили собі. А Ви вирішуйте самі. І так все гарно. Бажаю щастя в новій оселі!

12 май 2023 05:44

https://forum.domik.ua/uk/pomogite-s-pereplanirovkoj-ili-dajte-sovet-t26076-2200.html#post-2098350

Ви така крута, дуже дякую за Ваш час і зусилля! Не сподівався на такий input)) Тільки найкращого вам!

24 май 2023 15:36

Доброго дня!

Підкажіть будь ласка, маю намір купити квартиру в відносно новому будинку. Попередній власник поміняв місцями кухню і кімнату (пов'язане з площами приміщень), і звісно ж цей момент не узгоджений (я так розумію, узгодити кухню над кімнатою іншої квартири взагалі неможливо).

Чим це загрожує, відповідальність, проблеми?

25 май 2023 06:26

KosWel42

Доброго дня!

Підкажіть будь ласка, маю намір купити квартиру в відносно новому будинку. Попередній власник поміняв місцями кухню і кімнату (пов'язане з площами приміщень), і звісно ж цей момент не узгоджений (я так розумію, узгодити кухню над кімнатою іншої квартири взагалі неможливо).

Чим це загрожує, відповідальність, проблеми?

Доброго! В теорії і перше, і друге. Відповідальність, якщо затопите сусідів знизу і проблеми, коли захочете цю нерухомість продати (раптом покупець зажадає експертизу). Але допоки не трапилося нічого з переліченого, можна спокійно жити, як теперішні господарі. Однак я не зовсім розумію, як до житлової кімнати протягнули комунікації. Може кімнату об'єднали з передпокоєм і на його місці зробили кухню? Ви подивіться уважніше первинний план помешкання. Адже за рахунок нежитлової площі (комора, гардероб, передпокій) можна або збільшити кухню, або облаштувати кухню-нішу, об'єднавши з вітальнєю. Є ще варіант розширити вітальню за рахунок площі кухні і саму кухню облаштувати в її законних межах. Раптом у вас саме такий випадок?

Якщо вам ця квартира припала до душі, то встановіть систему антипотоп, щоб нікого не заливати і не оплачувати сусідям ремонт. А раптом захочете продати - пошукайте покупців, яких все влаштує - бо так, скоріш за все, зручніше.

19 авг 2023 12:33

Вітаю, дорогі українці!

Адміністратор форуму Домік надав мені дозвіл публікувати свої контакти, за що йому безмежно вдячна. Як і раніше, в цій темі буду із задоволенням надавати допомогу по переплануванню всім охочим, роблячи приблизні креслення від руки.

Але якщо комусь потрібен детальний проект з розмірами по демонтажу стін, монтажу нових перегородок, розсташуванню конкретних меблів та компануванням санвузлів, то звертайтесь в мій Інстаграм alisabunyna. Мої послуги коштують 1,5 у.о. за квадрат. Дизайном і 3d-візуалізацією не займаюсь, тільки планувальне рішення з урахуванням вимог ДБН, яке допоможе зробити ремонт самостійно. Ідеально для тих, хто “сам собі дизайнер”, тому що має гарний смак. Також з моїм планувальним рішенням можна звертатись по дизайн до фахівців, бо професійні студії пропонують замало варіантів, тому не завжди виходять вдалі рішення.

Як я працюю. Від вас - обмірний початковий план помешкання + заповнення анкети, яку я надам. Роблю приблизні креслення доти, доки ви не оберете бажаний варіант концепції простору. Після оплати швидко розроблю детальний проект через програму-планувальник та надам креслення по демонтажу, монтажу, розташуванню меблів, компануванню санвузлів. Корегую готовий план до кінцевого узгодження. Перетворимо незручний простір в омріяний разом!

P.S. Родинам наших захисників, а також тим, хто втратив житло під час війни, зроблю проект безкоштовно!

24 окт 2023 07:49

Добрий день! Порадьте як функціонально можна перепланувати? 

24 окт 2023 07:49

24 окт 2023 13:11

Elena***

Добрий день! Порадьте як функціонально можна перепланувати? 

Газ?

24 окт 2023 14:41

Alisa_Bu

Газ?

Так

25 окт 2023 07:50

Elena***

Так

Вітаю! В такій невеличкій квартирі із газом варіантів небагато. Не уточнюю, скільки людей та хто саме буде мешкати, тому що очевидно потрібно кухню, столову, вітальню, спальне місце та зону зберігання речей. Пропоную 3 варіанти перепланування. Один має окреме односпальне ліжко-тахту, а 2 інші - розкладний диван для постійного сну. Також даю 3 варіанти облаштування санвузла - або з ванною, або з душовою, та ще із вузькою стиралкою чи без неї (у 2-х варіантах стиралку я перенесла в гардероб). Всюди я перенесла вхід до кухні та пропоную зробити скляні розсувні двері-купе або двері-пенал, для останнього варіанту потрібно нарощувати стіну. Зате коли двері відчинені, квартира має вигляд загального простору та здаватиметься просторнішою.. Якщо з'являться питання - звертайтесь.

25 окт 2023 08:44

дякую за чудові варіанти!

06 июль 2024 19:27

Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можна по нормах робити прямий вихід з кухні в спальню або в ванну кімнату. Це приватний будинок вторинного ринку 

14 авг 2024 08:11

Всім вітання!

Планую перенос мокрих точок.

Санвузол частково займе спальню та частково - коридор.

Якщо самі труби подачі та відводу води на території коридору, але частина душового піддону на території спальні, чи можливо узаконити таке перепланування?

Якщо ні, то які юридичні наслідки можуть бути?  

14 авг 2024 08:11

Okimsickkk

Добрый день. Чи Можна прибрати цю частину стіни що порушує правильну форму спальні? У документах в плануванні не було а потім виявилося таке. Купувалася квартира на ранній стадії і рендерів на сайті ЖК ще не було. Якихось примх до планування немає. Можливо щось можна покращити в плануванні за мінімальних зусиль, дякую!

Те , що ви хочете прибрати - несуча конструкція (колона бетону) - ніяк. 

Я б зробила у тому шматочку вітрину з підсвідкою поличок, якщо глибина від фасаду шафи до колони мінімум 15 см

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .108109110
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее