Подать объявление

Домик для кота

23 март 2012 05:42

А вы пробовали для своей киски сделать такой милый домик? мне так хочется, но если покупать они стоят очень дорогого, мне кажется было бы дешевле сделать его самой. Я бы просто если бы знала как попросила бы мужа и все)
23 март 2012 06:22
А я не стала заморачиваться и думать как сделать, просто пошла да купила в магазине, мне кажется все равно сам не когда так как на фабрики не сделаешь, тем более там должно быть все обтянуто быть тканью специальной.
23 март 2012 07:00
Купила я такой домик своему коту (действительно не дешево он стоит), так он отказался в него и даже на него залазить, возможно если кот еще молодой и не нашел своего определенного места ему и будет этот домик интересен, а в остальных случаях пустая трата денег. :yes:
23 март 2012 09:59
Кошка животное свободолюбивое, гуляет где хочет. Спит тоже, когда и где захочет. Никто не даст гарантии, что домик понравится кошке. Я пробовал сделать своему коту что-то подобное, ему не понравилось. Моему коту больше по душе кресло в зале.
25 авг 2025 19:46

Я теж думала про такий будиночок для своєї кішки. З одного боку, хочеться, щоб у неї було своє затишне місце, а з іншого – всі ми знаємо, що кішки тварини зі своїм характером: сьогодні вони сплять у кріслі, завтра на шафі, а післязавтра на підвіконні. Тому ніхто не може дати гарантії, що куплений будиночок стане улюбленим.

Я колись бачила різні моделі будиночків для тварин – від зовсім простих до досить стильних і навіть багатоярусних. І ціни різні, тобто можна орієнтуватися під свій бюджет. Але все одно залишаються сумніви: чи не вийде так, що купиш, а кіт його проігнорує.

З іншого боку, робити будиночок самій – теж цікава ідея. Можна використати коробку, старий плед чи шматки тканини, і це буде навіть душевніше, бо зроблено своїми руками. Але знову ж, не факт, що кішка оцінить.

Мені здається, тут більше питання не в тому, куплений чи зроблений будиночок, а чи захоче тварина ним користуватися. У когось кішка одразу звикає і проводить там півдня, а хтось, як і писали вище, витрачає гроші, а будиночок стоїть порожній.

От і думаю, чи варто ризикувати чи краще спостерігати й підлаштовуватись під улюбленця.

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее