ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а
Застройщик | Украинская строительная компания |
Сдача ЖК | 2022 г. |
Планировки | от 18 000 Грн/м² |
11/58% | ||
0/0% | ||
1/5% | ||
0/0% | ||
7/37% |
Nik_777
Доброго дня.
Чи є якійсь новини по будівництву? В мерію міста було відправлено запит на роз'яснення, що робити інвесторам і чи є надія на відновлення робіт. Два місяці чекаю відповідь....
Добрий день. У відділі продаж сказали, що в березні відновлять будівництво ,ніби мають дати кредит, но є велике НО, те що все що вони обіцяють нічого не виконують)
Это чудо ещё не достроили???
Є надія
Добрий день. У відділі продаж сказали, що в березні відновлять будівництво ,ніби мають дати кредит, но є велике НО, те що все що вони обіцяють нічого не виконують)
мені також обіцяли в кінці місяцю відновити будівництво) дуже хочеться у це вірити! як тільки добудуть, пропоную знайомитися та святкувати всім будинком 😂😇
А мені сказали що відновлять роботи на початку квітня. Так що стає цікавіше, коли ж вони стартонуть...
Nt_2021
А мне сказали, что відновлять роботи на початку квітня. Так що стає цікавіше, коли ж вони стартонуть...
А ви всі такі наївні і досі після стількох років прострочення терміні вірите в обіцянки що говорять в відділі продаж???
Зніміть вже свої рожеві окуляри... Йдіть в мерію і просіть контакти інвесторів.
МОроз (генДиректор УБК) на зустрічах у мерії вже 2 роки розповідає що коштів немає за які можна добудувати - ось вам і вся правда і всі терміни коли почнуть будувати
Dominik_Purcel
А ви всі такі наївні і досі після стількох років прострочення терміні вірите в обіцянки що говорять в відділі продаж???
МОроз (генДиректор УБК) на зустрічах у мерії вже 2 роки розповідає що коштів немає за які можна добудувати - ось вам і вся правда і всі терміни коли почнуть будувати
Особенно нелепа версия про какой-то мифический «кредит». Ну кто сейчас даст кредит застройщику с долгами и судами? За счёт чего УБК потом будет этот кредит погашать, если прибыли от достройки они уже не получат? Застройщик просто бредит, извините.
Dominik_Purcel
А що ви за ці роки зробили без окулярів.? Вам на здивування то я знаю інвесторів, постійно буваю на прийомі у м.г. те що потрібно мені знати я знаю, проте що в нього немає грошей ви Америку не відкрили бо це було видно з перших років будівництва .
Про кредит прямо угар)). Это же надо такую лапшу вешать и верить в нее еще). Ну вы даете. Стадии принятия кидка еще нет, когда придет осознание будет больно. Сверху человек все правильно написал, за исключением того что никто в мерии ничем не поможет точно. Не ИВ не Петр Иванович))). Если у вас нет свободных площадей, не проданных - можете забыть об инвесторах. Это очередной Броварской недострой. Вместе с трояндовыми, диамантовыми и т д.
Nt_2021
А что ви за ци роки построили без окуляров.? Вам на здивування то я знаю инвесторов, постійно буваю на приеме у м.г. те що потрібно мені знати я знаю, проте що в нього немає грошей в Америку не відкрили бо це було видно из перших років будівництва .
я вів до того, що за відділ продаж потрібно вже забути - там правду ніколи не говорили і вже не скажуть.
Потрібно давити на мера. От і все. А те що я побудував, то це не доречне питання.
З приводу кредиту, так воно співає про те що свої наявні введені в експлуатацію комерційні приміщення заложив.
І на секундочку, сума кредиту аж 5 млн. грн. Так от порахуйте на що вистачить цих коштів
люди, звідки у вас стільки агресії? всі тут переживають, бо багато хто вклав "останні" гроші та душу... я так само як і інші вірю, що все добудують. просто необхідний час. зараз такий важкий час... як для будівництва так і для людей.
якщо не буде результатів на обіцяний термін, тоді будемо вирішувати всі разом.
tvoadevonka96
люди, звідки у вас стільки агресії? все тут переживають, бо багато хто вклав "останні" гроші та душу... я так само як і інші вірю, що все добудують. просто необхідний час. зараз такий важкий час... як для будівництва так і для людей.якщо не буде результатів на обіцяний термін, тоді будемо вирішувати всі разом.
які саме терміни Ви маєте на увазі?
Терміни були ще до ковіду, але їх ніхто не дотримує і лише обіцянками кормлять. Але вже прийшов час коли сам гендиректор буд.компанії говорить інвесторам і меру про те що коштів добудувати немає.
То про які терміни Ви говорите?
Ви думаете скiльки чекати,10-20 рокiв, може треба щось зараз робить, щоб хоч рокiв за декiлька почати ремонт,а не дивитись на свою недобудову i думати про кращий час? 😩😩
Подивимось всі правді в очі. Наш застройщик, то піздун ще той, всі брешуть, він,як той Путін, для своїх громадян включив свою пропаганду . Перше, що я хочу - це потрапити на будівництво і реально своїми очима побачити, що там зроблено, а не те, що нам вішають на уші в відділі продаж, щоб реально бачити наскільки той дім недороблений. Вибачайте за мій французький, але порядні слова в бік застройщика закінчилися давно
пофарбували фасад переших поверхів. Якщо комусь потрібно можу зробити декулька фото завтра. Поки на торгмаші знаходжуся
dmvgura
Твоядевонька96 — либо клиническая ..., либо бот ОП застройщика. Так как уже больше года «гасит» весь негатив относительно недобросовестного застройщика, затягивает ситуацию, мешает инвесторам устроить встречу: «а я верю, скоро кредит, e t.c.»При том, что от застройщика идут не то что «пузыри», от него уже исходят смердные газы: 4 проблемных стройки из 4. Не проблемных просто нет.Если УБК и правда получит по «схематозу» от банка 5 млн грн под залог коммерции — то лишь для того, чтобы вывести последние деньги под сильно дисконтируемые активы. После этого с УБК и взять-то уже будет нечего, одни долги и судебные иски.
5 млн , якщо дадуть кредит, вистачить тільки на вікна. В середині будівлі зроблений 1-2 поверха показових і все. А ліфти, котельна …….???????? Роботи на декілька десятків млн. Тому шансів, що Мороз добудує мізерні.
dmvgura
Твоядевонька96 — либо клиническая ..., либо бот ОП застройщика. Так как уже больше года «гасит» весь негатив относительно недобросовестного застройщика, затягивает ситуацию, мешает инвесторам устроить встречу: «а я верю, скоро кредит, e t.c.»При том, что от застройщика идут не то что «пузыри», от него уже исходят смердные газы: 4 проблемных стройки из 4. Не проблемных просто нет.Если УБК и правда получит по «схематозу» от банка 5 млн грн под залог коммерции — то лишь для того, чтобы вывести последние деньги под сильно дисконтируемые активы. После этого с УБК и взять-то уже будет нечего, одни долги и судебные иски.
не потрібно тут діагнози ставити, або ботом обзивати. просто не приємно читати негатив. ось і все.
Dominik_Purcel
які саме терміни Ви маєте на увазі?
Терміни були ще до ковіду, але їх ніхто не дотримує і лише обіцянками кормлять. Але вже прийшов час коли сам гендиректор буд.компанії говорить інвесторам і меру про те що коштів добудувати немає.
То про які терміни Ви говорите?
про терміни березень, початок квітня.
Сергей153
пофарбували фасад переших поверхів. Якщо комусь потрібно можу зробити декулька фото завтра. Поки на торгмаші знаходжуся
вони вже давно пофарбовані :(
У горе-застройщика хватает денег только содержать tvoadevonka96
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11980
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832