Подать объявление

ЖК 7 Kvartal | 7 Квартал | Perfect Group, Edelburg Development | пр. Правды

ЗастройщикPerfect Group, Edelburg Development
Сдача ЖК2023 г.
Планировки
от 26 500 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
122из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 12.
3/25%
0/0%
3/25%
5/42%
1/8%
05 авг 2022 14:03

Привет всем! Какие последние новости? 

21 ноя 2022 09:50

Стоит брать или нет? Что это вообще за скандал про пущу водицу и ее земли? Везде инфа, какая то непонятная....

29 дек 2022 05:53

Lorak_love

Стоит брать или нет? Что это вообще за скандал про пущу водицу и ее земли? Везде инфа, какая то непонятная....

До, чого тут пуща? Я сплатив за 2ку, чекаю, звіти приходять від забудовника. На початку війни було 6 поверхів в 3 будинку, зараз вже каркас 100%, будівництво триває не зважаючи на війну. Ціни звичайно виросли в 1,5 рази в гривні але скоріш за все після війни ще будуть розти. 

06 март 2023 10:40

Доброго дня,  майбутні сусіди) 

Можливо комусь буде цікаво побачити темпи робіт по будівництву нашого ЖК. 

Навіть церкву поруч із нашим ЖК продовжують будувати ( хто будує я не знаю).

Фото зроблені 04.03.22. На другому фото будинок 7.3.

P. S.  Дякую забудовнику за те що продовжують будувати у такий тяжкий час.  Є навіть така надія отримати ключі у першій половині 2024 року!)) 

06 март 2023 10:40

Lorak_love

На скільки мені відомо ситуація із Пуща водицею вже давно вирішилася і вона стосувалася лише Столицю груп. Наче там Пуща хотіла більший відсоток оренди мати,  а Столиця була не згідна з такими умовами. 

В даній ситуації питання в ризиках купівлі квартири коли в країні війна. Ми купували до війни,  тому зараз залишається сподіватися,  що забудовник добудує)

05 июль 2023 08:25

31 март 2025 08:28

Доброго дня, майбутнім сусідам!

Якось гілка втратила активність, хоча будівництво йде і більшість квартир продані.

Цікавить, чи запрошували вже когось на приймання квартири в будинку 7.2?

Він наче добудований, але ніяк не введуть в експлуатацію

08 май 2025 08:27

7.2 ще не ввели. В офісі продажу кажуть, що це пов'язано було з кібер-атакою у грудні 2024 і тягнеться дотепер.

08 май 2025 11:23

Dryad

7.2 ще не ввели. В офісі продажу кажуть, що це пов'язано було з кібер-атакою у грудні 2024 і тягнеться дотепер.

Бачив що в деяких квартирах наче вже ремонт роблять, бо виведені траси кондиціонерів та на балконі мішки з сумішами

04 июль 2025 12:48

Будинок 7.2 у ЖК «7 квартал» введено в експлуатацію

Будинок 7.2 розташований у самому серці комплексу — між будинками 7.1 та 7.3 — та межує з великою парковою зоною. Вже незабаром власники квартир зможуть розпочати ремонтні роботи.

04 июль 2025 12:50

ЖК «7 квартал» офіційно отримав поштову адресу - вул. Олександра Олеся, 13.

29 май 2026 08:32

Добрий день, майбутні сусіди)
Два будинки вже ввели в експлуатацію, але ключі так і не дають і на ремонт не пускають. Кожен раз переносять строки. Що думаєте з цього приводу? Може у когось є якась інформація? Бо я їм вже не вірю, вже пожалкувала, що звʼязалась з цим ЖК☹️

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее