Подать объявление

Жилой квартал Патриотика | Аркада | Осокорки-Северные

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2015 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-130из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 560.
86/15%
41/7%
127/23%
212/38%
94/17%
1. . .790792. . .936
27 дек 2017 11:08
Цитата "Egouar":

это из частного сектора палят камины и печки

Це сміттєспалювальний завод ! Такий сморід він розповсюджує на протязі цілого року , тільки в різні частини району , в залежності від вітру та погодних умов (на Ревуцкого де він відчувається постійно - дач нема!). Люди особливо не звертають увагу на цей ядовитий запах , думаючи , що це листя палять , каміни .... Насправді цей запах легко індифікувати завдяки його спіцефічному аромату (не схожому на спалене листя чи вугілля ) Доречі для здоров'я це набагато небезпечніше від БСА
27 дек 2017 12:56
Пахнет как буд то кто то шашлыки жарит)))
27 дек 2017 12:58
Цитата "Izevriki ":

Це сміттєспалювальний завод ! Такий сморід він розповсюджує на протязі цілого року , тільки в різні частини району , в залежності від вітру та погодних умов (на Ревуцкого де він відчувається постійно - дач нема!). Люди особливо не звертають увагу на цей ядовитий запах , думаючи , що це листя палять , каміни .... Насправді цей запах легко індифікувати завдяки його спіцефічному аромату (не схожому на спалене листя чи вугілля ) Доречі для здоров'я це набагато небезпечніше від БСА

Не знаю о чем вы, но пару дней на районе пахло именно паленым углем. :umnik:
27 дек 2017 15:51
Цитата "Egouar":

Не знаю о чем вы, но пару дней на районе пахло именно паленым углем. :umnik:
. Де? На Ревуцького? Давайте не будем обманювати самих себе. Чи ви хочете сказати , що після спалення такої кількості сміття , немає канцерогенних викидів та запаху в радіусі 2-3 км.?
27 дек 2017 16:15
Цитата "monstera2049":
Пахнет как буд то кто то шашлыки жарит)))

у нас в последнее время так часто. именно вечером
28 дек 2017 20:37
Не понимаю о чем вы? Сейчас живу на Ревуцкого, запах очень редко! И то в основном пахнут Бортничи (запах очень характерный, с другими не спутать)!
29 дек 2017 09:49
Сдали "Черемош".
29 дек 2017 11:55

Админы аркады Веб камера подвисла
https://arkada.ua/public/files/ipcam8/now.jpg?0.10047971382513832

29 дек 2017 12:14
Цитата "alenkaidimka":
Админы аркады Веб камера подвисла
https://arkada.ua/public/files/ipcam8/now.jpg?0.10047971382513832

одна подвисла, второй вообще нет. И еще две бесполезны.
29 дек 2017 12:24
Цитата "levasia2 ":
Не понимаю о чем вы? Сейчас живу на Ревуцкого, запах очень редко! И то в основном пахнут Бортничи (запах очень характерный, с другими не спутать)!

Хочете сказати , що димяра який шурує з труби в результаті спалювання сотень тон сміття , нічим не пахне :) ?
29 дек 2017 12:27
Якщо ви ставите під сумнів слова людини, яка живе в тому місці, то поживіть самі в районі Ревуцького-Вишняківської-Л.Руденко і переконайтесь особисто!
29 дек 2017 14:52
Цитата "Izevriki ":

Хочете сказати , що димяра який шурує з труби в результаті спалювання сотень тон сміття , нічим не пахне :) ?

Запаха НЕТ. Иногда подванивают Бортничи. " Дымяры" НЕТ. Если что - живу сейчас в этом районе)))
29 дек 2017 16:15
теоретики проти практиків
29 дек 2017 21:33
Цитата "levasia2 ":
Якщо ви ставите під сумнів слова людини, яка живе в тому місці, то поживіть самі в районі Ревуцького-Вишняківської-Л.Руденко і переконайтесь особисто!

Повірте , якби я проживав на Вишняківській , або володів нерухомістю в районі ПОХ , то звісно не про який запах ви від мене не почули. Хіба шашлику :). Але є факт - сміттєспалювальний завод з якого шурує дим , і палять там не дрова та навіть не вугілля
29 дек 2017 21:37
А ви замість того , щоб признати цю проблему , намагаєтесь обдурити самих себе
29 дек 2017 21:39
Або плануєте продати , та переїхати в краще місце , наприклад - ЖК Еврика на ВДНГ :)
29 дек 2017 21:53
Цитата "Izevriki ":

Повірте , якби я проживав на Вишняківській , або володів нерухомістю в районі ПОХ , то звісно не про який запах ви від мене не почули. Хіба шашлику :). Але є факт - сміттєспалювальний завод з якого шурує дим , і палять там не дрова та навіть не вугілля
Вишняковская к патриотике имеет такое же отношение как и к еврике.
29 дек 2017 21:57
Думаю, нам варто закінчити цю дискусію, адже немає сенсу доводити щось людині, в якої є "своя правда". А те, що ЖК Еврика - це "краще місце" є абсолютно суб'єктивною точкою зору. Більшість з цього форума так не вважають, оскільки придбали квартири в "Патріотиці"
29 дек 2017 22:05
Дело в текущем контексте, даже не о "Патриотике"!
Если воняет/не воняет, то не только для новостроев, а касаемомо всего ПОХ.
А если так, то весь ПОХ должен собрать вещи и свалить куда подальше.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .790792. . .936
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее