Подать объявление

Жилой квартал Патриотика | Аркада | Осокорки-Северные

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2015 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-130из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 560.
86/15%
41/7%
127/23%
212/38%
94/17%
1. . .791793. . .936
29 дек 2017 22:26
Кому воняет, пусть не нюхает. Лучше Еврика, хорошо живите в Голосеево. Спор ни о чём. 10 лет живу на Позняках и ничего мне не воняет.
29 дек 2017 23:52
Цитата "Жданова":
Кому воняет, пусть не нюхает. Лучше Еврика, хорошо живите в Голосеево. Спор ни о чём. 10 лет живу на Позняках и ничего мне не воняет.

Полностью согласен, живу на Поздняках с 1998, все устраивает, поэтому новую квартиру, для себя, купили квартиру в Патриотике.
30 дек 2017 10:17
Цитата "bvich":

Полностью согласен, живу на Поздняках с 1998, все устраивает, поэтому новую квартиру, для себя, купили квартиру в Патриотике.

з 1998 Року можна звикнути до чого завгодно :)
30 дек 2017 10:23
Цитата "VST":
Вишняковская к патриотике имеет такое же отношение как и к еврике.

Напевно ви не місцеві , або не дивились карту. Доречі сморід з БСА та Енергії доходить навіть до 20х номерів вул. Урлівська , звісно не так часто як біля метро , але раз у місяць буває.
30 дек 2017 10:26
Цитата "Izevriki ":

Напевно ви не місцеві , або не дивились карту. Доречі сморід з БСА та Енергії доходить навіть до 20х номерів вул. Урлівська , звісно не так часто як біля метро , але раз у місяць буває.
"Не місцеві" это как раз вы, живу на осокорках очень давно, запахов нет, если бы вы тут жили, вы бы это знали.
30 дек 2017 10:30
Цитата "Жданова":
. Можливо ви не відчуваєте запахів? Інакше як можна пояснити те , що ви 10 років проживаєте в радіусі 2км. від СА мільйонного мегаполісу , та сміттєспалювального заводу (який спалює біля 30% сміття усього міста) і вам нічого не воняет
30 дек 2017 10:33
Цитата "VST":
"Не місцеві" это как раз вы, живу на осокорках очень давно, запахов нет, если бы вы тут жили, вы бы это знали.

Каналізація з усього міста стікає в БСА? Завод Енергія спалює 30% сміття багатомільйонного міста?
30 дек 2017 10:38
Цитата "Izevriki ":

Каналізація з усього міста стікає в БСА? Завод Енергія спалює 30% сміття багатомільйонного міста?
И? Запаха на осокорках нет, тем более на урловской.
30 дек 2017 10:40
Цитата "VST":

Я тут проживаю з 2010 року. Можу погодитись з вами , що з часом на сморід майже не звертаєш уваги , але канцерогенів в повітрі , внаслідок спалювання сміття , менше не стає
30 дек 2017 10:43
Цитата "VST":
И? Запаха на осокорках нет, тем более на урловской.
. Це мені чимось нагадало : "русских солдат на донбассе нет" :)
30 дек 2017 10:52
Цитата "Izevriki ":
. Це мені чимось нагадало : "русских солдат на донбассе нет" :)
Сколь жили на осокраках?
30 дек 2017 10:55
А по вашому на просп. Перемоги чи бульв. Д. Народів чи іншій завантаженій дорозі в час пік канцерогенів в повітрі менше? Я вже мовчу про табачний дим, який всі ми вдихаємо, хтось активно, а хтось пасивно!
30 дек 2017 10:58
До речі, в Голосіївському районі на вул. А. Заболотного знаходиться табачний завод, чомусь про це всі мовчать, особливо інвестори Еврики, коли розповідають про запах на Позняках! Інколи там такий "аромат" табака стоїть, що проїжджаючи машиною в горлі починає дерти!!!
30 дек 2017 10:58
Цитата "VST":
Сколь жили на осокраках?

З 2010 року на Григоренка , Урлівська 11/44 , Княжий Затон . Зі сторони Патріотики проживати не доводилось , але буваю частенько і тієї сторони Бажана
30 дек 2017 11:00
Цитата "Izevriki ":

З 2010 року на Григоренка , Урлівська 11/44 , Княжий Затон . Зі сторони Патріотики проживати не доводилось , але буваю частенько і тієї сторони Бажана
Сейчас живу в МК, иногда живу в патриотике - запахов нет.
30 дек 2017 11:07
Цитата "levasia2 ":
До речі, в Голосіївському районі на вул. А. Заболотного знаходиться табачний завод, чомусь про це всі мовчать, особливо інвестори Еврики, коли розповідають про запах на Позняках! Інколи там такий "аромат" табака стоїть, що проїжджаючи машиною в горлі починає дерти!!!

Ооооо :) А що за завод по курінню табака? :) Можете дати більш точну адресу? Можливо ви ще знаєте місцезнаходження конопляного комбінату? :) Цікаво як там "горло дере" :)
30 дек 2017 11:12

На жаль, з конопляним комбінатом я вам не допоможу, а от на табачну фабрику навіть зсилочку виложу: //imperial-tobacco.com.ua/contacts/feedb ack/

30 дек 2017 11:22
Цитата "levasia2 ":
На жаль, з конопляним комбінатом я вам не допоможу, а от на табачну фабрику навіть зсилочку виложу: //imperial-tobacco.com.ua/contacts/feedb ack/

По-перше: Заболотного 35 , виходить ближче до Патріотики ніж до Еврики , а по-друге: ви серйозно думаєте , що можна порівнювати сміттєспалювальний завод з табачною фабрикою?
30 дек 2017 11:23
До того ж це ніяка не фабрика
30 дек 2017 11:28
Так. Від наслідків паління в світі помирає щороку 7млн людей! І до речі, це справжнісінький завод з промисловим циклом виробництва цигарок. В мене кум працював там, правда не довго, місяць, звільнився через надмірну шкідливість роботи!!!
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .791793. . .936
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее