Жилой квартал Патриотика | Аркада | Осокорки-Северные
Застройщик | АРКАДА |
Сдача ЖК | 2015 - 2020 г. |
Планировки |
86/15% | ||
41/7% | ||
127/23% | ||
212/38% | ||
94/17% |
Цитата "Murena 2017":
Поведайте нам вашу правду по данному вопросу.
скажу так, у меня друг проектирует такие дома и я знаю что да как...
Цитата "dacha_rus":
Это странно, т.к. мне например отказались писать в договор платежи превышающие по сумме чистую месячную оф. зарплату. В то же время в кредитном аркадовском договоре нет ограничений на сумму платежей и штрафа за досрочное погашение.
то есть вам кредит не дали под маленькую зп или дали?
Цитата "dacha_rus":
Это странно, т.к. мне например отказались писать в договор платежи превышающие по сумме чистую месячную оф. зарплату. В то же время в кредитном аркадовском договоре нет ограничений на сумму платежей и штрафа за досрочное погашение.
я теж не зрозумів. Якщо платежі малі, то і сума кредиту мала. Не вийде взяти 300 тис з місячним платежем 1 тис.
Дострокове погашення без штрафів, здається, передбачено законом, тому то лише маркетингова фішка.
Цитата "Алекссс86":Дострокове погашення без штрафних санкцій не передбачене законодавствов. Банк сам приймає рішення зприводу цього. Я брав в кредит 440 тис.на 29 років під 10 відсотків річних.. Щомісячний платіж 3950грн. З них 3750 грн відсотки. Коли платиш більше вказаної суми процент зменшується (сума обовязкового платежу)кожен наступний місяць. Якось так.
у меня вопрос немного в другом - какую надо официальную зп показать, чтобы дали кредит? можно ведь, скажем, 200 тыс разбить на 20 лет и платить надо копейки, если нет официальной зп большой, закрывают ли на это глаза или нет? Или понимают, что 4 тыс грн на платеж вы всегда найдете?
заставляєте мене шевелитися...
Стаття 16. Дострокове повернення кредиту
1. Споживач має право в будь-який час повністю або частково достроково повернути споживчий кредит, у тому числі шляхом збільшення суми періодичних платежів. Договором про споживчий кредит може бути передбачено обов’язок повідомлення кредитодавця про намір дострокового повернення споживчого кредиту з оформленням відповідного документа.
Якщо споживач скористався правом повернення споживчого кредиту шляхом збільшення суми періодичних платежів, кредитодавець зобов’язаний здійснити відповідне коригування зобов’язань споживача у бік їх зменшення та на вимогу споживача надати йому новий графік платежів. Договором про споживчий кредит може встановлюватися порядок дострокового повернення споживчого кредиту з урахуванням положень частини третьої цієї статті.
2. Споживач у разі дострокового повернення споживчого кредиту сплачує кредитодавцю проценти за користування кредитом та вартість усіх послуг, пов’язаних з обслуговуванням та погашенням кредиту, за період фактичного користування кредитом.
3. Кредитодавцю забороняється відмовляти споживачу в прийнятті платежу у разі дострокового повернення споживчого кредиту.
Кредитодавцю забороняється встановлювати споживачу будь-яку плату, пов’язану з достроковим поверненням споживчого кредиту. Умова договору про споживчий кредит, що передбачає сплату споживачем будь-якої плати у разі дострокового повернення споживчого кредиту, є нікчемною.
//zakon0.rada.gov.ua/laws/show/1734-19
Цитата "Fuerza":у меня вопрос немного в другом - какую надо официальную зп показать, чтобы дали кредит? можно ведь, скажем, 200 тыс разбить на 20 лет и платить надо копейки,
калькулятор на сайті аркади нарахував платіж 2370 (200 тис на 30 років). Відповідно, чистий дохід не менше 4740. Якщо знайдуть інші витрати, то додати до 4740. Крім того, ще можуьт додати страховку квартири, комуналку?
Не плутаю. Одне інше не виключає.Цитата "Алекссс86":Не путайте споживчий кретит з іпотечним.
Стаття 1. Визначення термінів
11) споживчий кредит (кредит) - грошові кошти, що надаються споживачу (позичальникові) на придбання товарів (робіт, послуг) для задоволення потреб, не пов’язаних з підприємницькою, незалежною професійною діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника.
добреЦитата "Алекссс86":По іпетечному кредиту можна получити компенсацію відсотків від податкової. Називається "податкова знижка".
какой?
Цитата "Valentin 16":Кто знает, в этом году Аркада будет запускать новый дом?
какой?
я не знаю, но думаю что 32й, там почти два этажа есть
Цитата "Alik1001":Два дома осталось 28 32 и все...
Что-то мне подсказывает, что не всё!? Но дай Бог, чтобы я ошибался! Мордор на озёрах в расчёт не беру.
Цитата "Opa-opa":
Что-то мне подсказывает, что не всё!? Но дай Бог, чтобы я ошибался! Мордор на озёрах в расчёт не беру.
На озерах есть отдельная тема ) а тут все. будут общение тока жильцов домов, ну и финальные фото всего комплекса после сдачи ) Камеры надеюсь Аркада оставит ) люблю вид сверху смотреть )
Цитата "Алекссс86":Не путайте споживчий кретит з іпотечним. По іпетечному кредиту можна получити компенсацію відсотків від податкової. Називається "податкова знижка".
Как ее получить и что для этого нужно?
Цитата "Murena 2017":
Поведайте нам вашу правду по данному вопросу.
Правда из жизни.
Сделал ремонт 24 этаж сразу после сдачи 25 этажного панельного дома (так как стоковый ремонт это ужас). За 5 лет, с учетом построившегося рядом еще такого же дома, НИЧЕГО не произошло(с плиткой, обоями, стяжкой, потолками все ОК! три раза по дереву)))
Цитата "Fuerza":
то есть вам кредит не дали под маленькую зп или дали?
мне дали под немаленькую зарплату. оф. выплата около 90%.
Цитата "Pandora15":
Как ее получить и что для этого нужно?
Как минимум, засветить сколько вы выплатили. После чего налоговая, путем нехитрых вычислений, легко определит сколько вы недоплатили государству.
А потом они конечно же с удовольствием обсудят кто кому и сколько должен...
Цитата "dacha_rus":А потом они конечно же с удовольствием обсудят кто кому и сколько должен...
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349