Подати оголошення

Жилой квартал Патриотика | Аркада | Осокорки-Северные

ЗабудовникАРКАДА
Здача ЖК2015 - 2020 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-130з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 560.
86/15%
41/7%
127/23%
212/38%
94/17%
1. . .774776. . .936
13 лист 2017 06:03
Цитата "Murena 2017":

Поведайте нам вашу правду по данному вопросу. :neprav:

скажу так, у меня друг проектирует такие дома и я знаю что да как...
13 лист 2017 08:34
Цитата "dacha_rus":

Это странно, т.к. мне например отказались писать в договор платежи превышающие по сумме чистую месячную оф. зарплату. В то же время в кредитном аркадовском договоре нет ограничений на сумму платежей и штрафа за досрочное погашение.

то есть вам кредит не дали под маленькую зп или дали?
13 лист 2017 08:41
Цитата "dacha_rus":

Это странно, т.к. мне например отказались писать в договор платежи превышающие по сумме чистую месячную оф. зарплату. В то же время в кредитном аркадовском договоре нет ограничений на сумму платежей и штрафа за досрочное погашение.

я теж не зрозумів. Якщо платежі малі, то і сума кредиту мала. Не вийде взяти 300 тис з місячним платежем 1 тис.
Дострокове погашення без штрафів, здається, передбачено законом, тому то лише маркетингова фішка.
13 лист 2017 09:21
Дострокове погашення без штрафних санкцій не передбачене законодавствов. Банк сам приймає рішення зприводу цього. Я брав в кредит 440 тис.на 29 років під 10 відсотків річних.. Щомісячний платіж 3950грн. З них 3750 грн відсотки. Коли платиш більше вказаної суми процент зменшується (сума обовязкового платежу)кожен наступний місяць. Якось так.
13 лист 2017 09:27
Цитата "Алекссс86":
Дострокове погашення без штрафних санкцій не передбачене законодавствов. Банк сам приймає рішення зприводу цього. Я брав в кредит 440 тис.на 29 років під 10 відсотків річних.. Щомісячний платіж 3950грн. З них 3750 грн відсотки. Коли платиш більше вказаної суми процент зменшується (сума обовязкового платежу)кожен наступний місяць. Якось так.

у меня вопрос немного в другом - какую надо официальную зп показать, чтобы дали кредит? можно ведь, скажем, 200 тыс разбить на 20 лет и платить надо копейки, если нет официальной зп большой, закрывают ли на это глаза или нет? Или понимают, что 4 тыс грн на платеж вы всегда найдете?
13 лист 2017 09:27

заставляєте мене шевелитися...
Стаття 16. Дострокове повернення кредиту

1. Споживач має право в будь-який час повністю або частково достроково повернути споживчий кредит, у тому числі шляхом збільшення суми періодичних платежів. Договором про споживчий кредит може бути передбачено обов’язок повідомлення кредитодавця про намір дострокового повернення споживчого кредиту з оформленням відповідного документа.

Якщо споживач скористався правом повернення споживчого кредиту шляхом збільшення суми періодичних платежів, кредитодавець зобов’язаний здійснити відповідне коригування зобов’язань споживача у бік їх зменшення та на вимогу споживача надати йому новий графік платежів. Договором про споживчий кредит може встановлюватися порядок дострокового повернення споживчого кредиту з урахуванням положень частини третьої цієї статті.

2. Споживач у разі дострокового повернення споживчого кредиту сплачує кредитодавцю проценти за користування кредитом та вартість усіх послуг, пов’язаних з обслуговуванням та погашенням кредиту, за період фактичного користування кредитом.

3. Кредитодавцю забороняється відмовляти споживачу в прийнятті платежу у разі дострокового повернення споживчого кредиту.

Кредитодавцю забороняється встановлювати споживачу будь-яку плату, пов’язану з достроковим поверненням споживчого кредиту. Умова договору про споживчий кредит, що передбачає сплату споживачем будь-якої плати у разі дострокового повернення споживчого кредиту, є нікчемною.
//zakon0.rada.gov.ua/laws/show/1734-19

13 лист 2017 09:33
Цитата "Fuerza":
у меня вопрос немного в другом - какую надо официальную зп показать, чтобы дали кредит? можно ведь, скажем, 200 тыс разбить на 20 лет и платить надо копейки,

калькулятор на сайті аркади нарахував платіж 2370 (200 тис на 30 років). Відповідно, чистий дохід не менше 4740. Якщо знайдуть інші витрати, то додати до 4740. Крім того, ще можуьт додати страховку квартири, комуналку?
13 лист 2017 10:30
Там формула. Береться чистий дохід однієї людини(не сім'ї) на кого оформлюється кредит. Віднімається сума витрат на дітей( в Аркаді є ці цифри) і те що залишилося ділиться на два.От і маєте суму максимального платежа, і виходячи з цього вам визначають максимальну суму яку вам може дати банк і на який срок.
13 лист 2017 10:35
Не путайте споживчий кретит з іпотечним. По іпетечному кредиту можна получити компенсацію відсотків від податкової. Називається "податкова знижка".
13 лист 2017 12:20
Цитата "Алекссс86":
Не путайте споживчий кретит з іпотечним.
Не плутаю. Одне інше не виключає.
Стаття 1. Визначення термінів
11) споживчий кредит (кредит) - грошові кошти, що надаються споживачу (позичальникові) на придбання товарів (робіт, послуг) для задоволення потреб, не пов’язаних з підприємницькою, незалежною професійною діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника.
Цитата "Алекссс86":
По іпетечному кредиту можна получити компенсацію відсотків від податкової. Називається "податкова знижка".
добре :super:
13 лист 2017 14:51
Кто знает, в этом году Аркада будет запускать новый дом?
какой?
13 лист 2017 15:44
Цитата "Valentin 16":
Кто знает, в этом году Аркада будет запускать новый дом?
какой?

я не знаю, но думаю что 32й, там почти два этажа есть
13 лист 2017 15:51
Два дома осталось 28 32 и все...
13 лист 2017 18:44
Цитата "Alik1001":
Два дома осталось 28 32 и все...

Что-то мне подсказывает, что не всё!? Но дай Бог, чтобы я ошибался! Мордор на озёрах в расчёт не беру.
13 лист 2017 19:13
Цитата "Opa-opa":

Что-то мне подсказывает, что не всё!? Но дай Бог, чтобы я ошибался! Мордор на озёрах в расчёт не беру.

На озерах есть отдельная тема ) а тут все. будут общение тока жильцов домов, ну и финальные фото всего комплекса после сдачи ) Камеры надеюсь Аркада оставит ) люблю вид сверху смотреть )
14 лист 2017 04:28
Цитата "Алекссс86":
Не путайте споживчий кретит з іпотечним. По іпетечному кредиту можна получити компенсацію відсотків від податкової. Називається "податкова знижка".

Как ее получить и что для этого нужно?
14 лист 2017 07:53
Цитата "Murena 2017":

Поведайте нам вашу правду по данному вопросу. :neprav:

Правда из жизни.
Сделал ремонт 24 этаж сразу после сдачи 25 этажного панельного дома (так как стоковый ремонт это ужас). За 5 лет, с учетом построившегося рядом еще такого же дома, НИЧЕГО не произошло(с плиткой, обоями, стяжкой, потолками все ОК! три раза по дереву)))
14 лист 2017 08:31
Цитата "Fuerza":

то есть вам кредит не дали под маленькую зп или дали?

мне дали под немаленькую зарплату. оф. выплата около 90%.
14 лист 2017 08:45
Цитата "Pandora15":

Как ее получить и что для этого нужно?

Как минимум, засветить сколько вы выплатили. После чего налоговая, путем нехитрых вычислений, легко определит сколько вы недоплатили государству.

А потом они конечно же с удовольствием обсудят кто кому и сколько должен...
14 лист 2017 08:53
Цитата "dacha_rus":
А потом они конечно же с удовольствием обсудят кто кому и сколько должен...
:yes: :super: :jok:
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .774776. . .936
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx