Подать объявление

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2017 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-80из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .112211241125
19 фев 2021 10:08
Цитата "Giga_bite":
Поделитесь меморандумом, очень хочется почитать.
Появляется Надежда и виднеется свет в конце туннеля.

Во вложении. Но он как бы абсолюно ничего не гарантирует.
19 фев 2021 13:55
Все таки это лучше, чем ничего.
25 фев 2021 09:07
Ничего конкретного. Типа Будапештского меморандума про ядерное оружие. Нагромождение красивых слов. Никто ничего строить не будет и похоже не собирается....
26 фев 2021 01:03
Строить скорее всего будут. Но, конечно, не на тех условиях, которые в меморандуме. Ибо смысл КГА тогда было Аркаду убивать, если по сути получаем то же самое, только с проблемами и увеличенной плотностью домов. Аркада перед смертью предлагала и сама достроить, без увеличенной плотности.
02 март 2021 06:43
тем временем 14-й заселяется полным ходом. В 18 похоже что начинают жить!
02 март 2021 17:46
Ну и молодцы, я бы тоже в дом номер 1 самозаселился если б у него уровень готовности был по више ))
02 март 2021 19:25
Ну и что? В 3-м доме тоже живут уже 12 лет. Это не поможет. Выбросьте эти деньги из головы и покупайте следующий котлован.
03 март 2021 11:04

"Аркада": головний офіс банку продають за майже 1 мільярд грн

https://www.epravda.com.ua/news/2021/03/3/671575/

09 март 2021 16:19

Во вложении. Но он как бы абсолюно ничего не гарантирует.


На каком этапе подписание меморандума? Сколько месяцев будет подписываться?
09 март 2021 16:27
Ну что? Кто там что то слышал, что там творится? Где планы стройки до 1 марта и так далее? Напишите что- нибудь, кто знает.
09 март 2021 20:06
У Виталия планов много, человек старается
09 март 2021 22:17
1)💥Сьогодні 09.03.2021 року відбулось засідання Міжвідомчої робочої групи при КМУ.

До розгляду питання недобудов Аркади було запрошено Молчанову В.Б., керівника компанії Stolitsa Group Соколовскього Е.С. та учасника Міжвідомчої робочої групи від інвесторів.

Було обговорено такі питання та досягнуто наступних домовленостей:

1.🔥Меморандум ще досі перебуває на підписі у керівника Служба безпеки України . Після цього підпис має поставити МВС України, Київська міська державна адміністрація - КМДА, Міністерство регіонального розвитку та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. На засіданні було прийнято протокольне рішення про звернення МВС в робочому порядку до даних державних органів про пришвидшення процесу підписання Меморандуму.

МВС та КМДА висловили позицію, що ними даний документ буде підписано без будь-яких зволікань.

Наразі остаточна дата публічного підписання Меморандуму та проведення брифінгу ще не встановлена.

2.🔥З питання взаємовідносин з ДТЕК щодо будівництва ПС 110/10 «Аркада» керівником компанії SG було озвучено, що питання винесено на розгляд НКРЕКП, документи для розгляду надано і через 1-2 тижні державним регулятором буде прийнято остаточне рішення з даного питання.

3.🔥Щодо проблеми незаконного вивезення піску невстановленими особами з території Осокорків-Центральних керівником робочої групи було озвучено, що органи досудового розслідування спільно з прокуратурою наразі активно здійснюються дії щодо арешту всього наявного на цій території піску вже найближчим часом.

2)💥Окрім того, Об’єднаним Активом прийняте рішення додатково організувати протест на території незаконного вивезення піску для максимального висвітлення даної проблеми. Початок – 09:00 год 11.03.2021 року (четвер).
19 март 2021 21:38
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Шановні інвестори, вашій увазі звіт за останні дні:

1.💥Маємо гарну новину. Меморандум нарешті було погоджено Службою безпеки України і вчора його вже було направлено на підпис далі.

Сподіваємось, що вже на наступному тижні Меморандум буде публічно підписано та проведено брифінг щодо даної події.

2.💥Як і обіцяли раніше, нижче публікуємо лист Паливоди К.В. до довірителів щодо проведення аудиту компанією Stolitsa Group та переоформлення корпоративних прав на компанії-забудовники.

Нагадуємо, що на сьогоднішній день перехід корпоративних прав компаній-забудовників від Паливоди К.В. до ГС «Дирекція з добудови» (а ТОВ «Контактбудсервіс» – до ТОВ «Stolitsa Group») вже майже відбувся.

3.💥Комунікували з новим управителем ФФС – ФК «Гарант Капітал»:

- На сьогоднішній день вся документація ФФБ «Патріотика» (окрім особових справ довірителів) вже передана;

- Передача документації ФФБ «Еврика» (окрім особових справ довірителів) очікується найближчими днями;

- Особові справи довірителів будут передаватися протягом наступного місяця-двох;

- На сьогодні існує значна проблема щодо одного з основних пунктів щодо передачі – електронних баз даних. Так, АТ АКБ «Аркада» було передано лише дані без спеціального програмного забезпечння, а тому ці дані неможливо зчитати. В цих даних міститься інформація щодо усіх довірителів та уся інша інформація щодо ФФС (наприклад, інформація про непродані кв.м). Ведуться переговори з ліквідатором банку для знаходження розумного компромісу з даного питання.

4.💥Інвентаризація ЖК «Патріотика» вже завершена, майже усі акти інвентаризації будинків підписано. Найближчим часом буде ініційовано укриття придатних до використання матеріалів від погодних умов. Для цього необхідна буде допомога активних інвесторів кожного будинку. Слідкуйте за деталями в групах своїх будинків.

На ЖК «Еврика» залишилось інвентаризувати ще близько 10 будинків.

5.💥Незаконне вивезення піску річкового з території Осокорків Центральних було зупинено. Так, було заблоковано шлях, яким рейдери вивозили пісок з даної території.

Додатково наразі там цілодобово чергує охорона Комунального підприємства КМДА «Муніципальна варта», створена відповідна інфраструктура.

Також, ГО «Об’єднання інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах» 15.03.2021 року було подано звернення до народного депатутата Кучеренка О.Ю. щодо даної проблеми з проханням посприяти у вирішенні ситуації (скан-копія звернення додається нижче).

За фактом даного звернення ГО депутатом Кучеренко О.Ю. було подано на розгляд Прем’єр-Міністра депутатське звернення з пропозицією розглянути наше звернення та посприяти у його вирішенні (скан-копія депутатського звернення додається нижче).

Дякуємо Олексію Юрійовичу за сталу підтримку інвесторів банку «Аркада» протягом останнього року!

‼️З повагою, Об’єднаний Актив інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах».
20 март 2021 16:30
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Шановні інвестори Аркади, як і обіцяли раніше, маємо для вас позитивні новини.

1.💥Сьогодні відбулась зустріч компанії Stolitsa Group з першими особами держави-сторонами по Меморандуму.

Меморандум щойно було підписано Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ України та Київською міською державною адміністрацією.

На наступному тижні Меморандум буде підписано Міністерством розвитку громад та територій і Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

2.💥Визначено дату проведення брифінгу та урочистого підписання Меморандуму – 07 квітня 2021 року.

3.💥Попередньо домовлено про фінансову підтримку держави компанії Stolitsa Group шляхом пільгового кредитування або викупу державними органами квадратних метрів. Наразі розробляється механізм.

4.💥Усі сторони домовились усіляко сприяти компанії Stolitsa Group у виконанні Меморандуму, добудові наших об’єктів та будівництві житлового масиву на Осокорках-Центральних.

Дякуємо усім, хто не зневірюється та єдиним фронтом йде вперед. У нас все вийде вже найближчим часом. В об’єднанні наша сила!!!

‼️З повагою, Об’єднаний Актив інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах».
22 март 2021 21:14
Шановні інвестори, Вашій увазі звіт Об’єднаного Активу за понеділок 22.03.2021 року.

1.Відбулось засідання Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва. Нижче буде прикріплено порядок денний засідання.

На засіданні з нашого питання доповідали Молчанова В.Б. та представник інвесторів Щербаков В.О. Так, було підсумовано основні моменти, що потребують вирішення та проінформовано про стан справ:

⁃ Завершується підписання Меморандуму усіма сторонами, найближчим часом цей процес буде завершено (детальніше буде написано нижче).

⁃ Публічно оголошено та підтверджено дату публічного підписання Меморандуму та проведення брифінгу – 07 квітня 2021 року.

⁃ Найближчими днями очікується рішення суду про арешт піску річкового на ж/м Осокорки Центральні для унеможливлення протиправного його вивезення. Разом з тим, вже зараз здійснено усі необхідні заходи щодо перешкоджання вивезення піску, здійснюється цілодобова охорона.

⁃ Предметно розглядається можливість державної фінансової підтримки добудови об’єктів «Аркади».

2. Відбулася відеоконференція за участі Голови НБУ Шевченка К.Є. та компанії SG (за участі Молчанової В.Б.). Було домовлено про спільне розроблення моделі фінансової підтримки з боку держави компанії SG при добудові об’єктів «Аркади». Розглядається пільгове кредитування або викуп великої кількості квадратних метрів державою. Протягом наступних 2 тижнів таку модель буде розроблено та передано на узгодження усім відповідальним сторонам.

3.Меморандум підписано майже усіма сторонами. Сьогодні його було передано на підпис до Міністерства розвитку громад та територій. Завтра Меморандум буде передано до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Попередньо, на цьому тижні має повністю завершитись його підписання усіма сторонами (за виключенням ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі», хоча ми все ще сподіваємось на їх конструктивну позицію).

4.Сьогодні стали ще на крок ближче до переходу корпоративних прав на компанії Паливоди К.В. до ГС «Дирекція з добудови». Найближчими днями процес переходу має бути завершено, а зміни – відображено в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

5.Найближчим часом очікуються графіки будівництва по будинкам з запланованими термінами введення в експлуатацію. При наявності інформації одразу інформуватимемо вас.

6.Проблему з передачею АТ АКБ «Аркада» новому управителю електронних баз даних разом з програмним забезпеченням найближчим часом буде вирішено, діалог з даного питання налагоджено.

З повагою, Об’єднаний Актив інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах».
23 март 2021 13:57
Спасибо за информацию. Хоть какой то позитив. Еще больше убежден, что когда закрутятся краны, то надо будет всем инвесторам набухаться сильно. Приглашает пока 14 дом. У них есть хоть куда......
24 март 2021 09:37
Про набухаться это точно уситавея сколько нервов потрачено ))
25 март 2021 17:37
Шановні інвестори, надаємо Вам новини останніх днів:

1.Можемо констатувати, що угода про зміну власників компаній, що належали Паливоді К.В., ЗАВЕРШЕНА. Відсьогодні, компанія Stolitsa Group фактично є нашим новим забудовником.

Позавчора було нотаріально оформлено акти приймання-передачі часток в даних компаніях. Вчора було подано документи на реєстрацію змін в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Сьогодні дані зміни вже були відображені в реєстрі.

Даним кроком було вирішено величезну юридичну проблему статусу компанії SG, Дирекції та усіх інвесторів «Аркади». Вітаємо усіх з вирішенням даної проблеми!

Отже, Громадська спілка «Дирекція з добудови» стала учасником (власником корпоративних прав):
1. ТОВ «Будеволюція» (код 34284328)
2. ТОВ «Аркада-Будівництво» (код 34882504)
3. ТОВ «Нові будівельні матеріали» (код 32843212)
4. ТОВ «Фірма «Девелопер» (код 25413476)
5. ТОВ «Торг-Буд-Партнер» (код 39634258)
6. ТОВ «НМТ Інвестментс» (код 33234889)

Власником ТОВ «Контактбудсервіс» (код 32962703) виступила компанія Stolitsa Group в особі ТОВ «Інвест Сістем Груп» (код 40354738).

2.Меморандум на сьогодні було підписано наступними сторонами:

⁃ Міністерство внутрішніх справ України
⁃ Міністерство розвитку громад та територій України
⁃ Виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація)
⁃ Молчанова Владислава Борисівна
⁃ Товариство з обмеженою відповідальністю «СТОЛИЦЯ ГРУП»
⁃ Громадська організація «Об’єднання інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах»
⁃ Ісаєнко Дмитро Валерійович
⁃ Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Гарант Капітал»
⁃ Товариство з обмеженою відповідальністю «ДОМОБУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «ФУНДАМЕНТ»

Завтра плане підписання Меморандуму планується Службою безпеки України та Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

Таким чином, нацближчими днями процес підписання Меморандуму, вірогідно, буде завершено і 07 квітня, як і заплановано, буде проведений офіційний прес-брифінг.

3.Щойно відбулася зустріч в банку «Аркада» за участі заступника голови ФГВФО Білай О.С., ліквідатора банку Луньо І.В., представників управителя ФК «Гарант Капітал», технічних спеціалістів та довірителів.

Завтра буде завершено передачу основної поточної документації по ФФСам та судові справи.

На подальше домовились про наступне:

⁃ Управитель ФК «Гарант Капітал» вже дав електронну форму, за якою банк має передати заповнені бази даних. Дана форма має близько 120 позицій для інформації. На завтра призначено зустріч за участі розробника програмного забезпечення, банку та нового управителя, на якій буде визначено строк, за який банк зможе надати повністю заповнені форми. Дана домовленість про строк буде закріплена протоколом зустрічі.
⁃ Приблизно у строк до 2 місяців буде здійснена передача усіх особових справ довірителів
⁃ Найближчим часом буде здійснена передача звітності забудовників управителю (акти КБ-2, КБ-3 та інша документація)
⁃ Усі питання тепер будуть на безпосередньому контролі ФГВФО. Всі сторони домовились про плідну співпрацю та продуктивну взаємодію. Проблем з комунікацією більше не має бути.

4.Сьогодні о 17:00 відбудеться презентація компанією Stolitsa Group попередніх будівельних графіків добудови всіх будинків нашого ЖК. Одразу зауважуємо, що це лише попередні та орієнтовні графіки, які можуть коригуватися в бік зменшення строку добудови в залежності від фінансування (переважно, від обсягів продажу об’єктів на Осокорках Центральних та державної підтримки).

5.Сьогодні отримали відповідь від Міністерства фінансів України на звернення Громадської організації «Об’єднання інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах» щодо фінансової підтримки державою компанії Stolitsa Group. Відповідь надаємо нижче.

6.На Осокорках Центральних вчора розпочались роботи з облаштування під’їзду до будівельного майданчику. Роботи велись цілодобово і проводяться зараз.

Ми не дозволимо деяким псевдоактивістам перешкоджати законному будівництву та ставити під загрозу долі тисяч сімей інвесторів «Аркади».

З повагою, Об’єднаний Актив інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах».

Попередні графіки добудови ЖК Еврика та ЖК Патріотика на фото
26 март 2021 06:53
за информацию спасибо
28 март 2021 08:04
Сдача 22-23 выгнанных домов черерз год после 26, где только котлован?
Отлично учли степень готовности домов в графике. ))
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .112211241125
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее