Подать объявление

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2017 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-80из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .11211123. . .1125
21 дек 2020 13:36
18.12.20
💥Відбулася зустріч в Київській міській державній адміністрації за участі керівника Stolitsa Group Молчанової В.Б., народного депутата України Ісаєнка Д.В., заступника київського міського голови Непопа В.І., Об’єднаного Активу та інвесторів «Аркади» щодо вирішення нашої ситуації.
💥Владислава Борисівна публічно висловила згоду виступити новим забудовником у особі Stolitsa Group.
💥Компанією Stolitsa Group передано проект меморандуму з баченням, які умови мають бути виконані КМДА ті іншими сторонами для якомога швидшого вирішення ситуації.
💥
18 грудня відбулась робоча зустрич представників всіх ініціативних груп комплексів, які мав збудувати банк Аркада із ймовірним забудовником - компанією SG Stolitsa Group Stolitsa Group щодо вирішення ситуації на комплексах ЖК Еврика, ЖК Патриотика, ЖК Патриотика на Озерах.
🧐 Нарада пройшла за участі представників КМДА Непопа Вячеслава Івановича, Жилик Лариси Дмитрівни, представників Верховної Ради - Секретаря Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування - Ісаєнко Дмитра Валерійовича.
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠
Пані Владислава Молчанова озвучила:
Компанія Столиця Групп має намір зайти на добудову житлових комплексів, будівництво яких було свідомо припинено власником банка Аркада (Паливода К.В.).
Дана новина, а саме публічне оголошення про наміри оголошені за присутності, як представників КМДА так і Верховної Ради, не можуть не радувати.
Дані слова пані Молчанової – чудовий подарунок до дня С.Миколая для величезної кількості українців, які постраждали в наслідок діяльності пана Паливоди К.В., а також в наслідок бездіяльності органів влади, які довгий час закривали очі або прикривали діяльність горе забудовника.
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
🤪 Попри ейфорію, яка вітала в рядах 🤥🤥🤥 довірителів фондів фінансування банку Аркада, з сумом можна визнати величезний вплив на процес організації можливої добудови означених комплексів власника банку Аркада Паливоди Костянтина, менеджменту афільованих із Паливодою К.В. компаній.
🤭 Людина, яка ошукала десятки тисяч українців, наразі не сидить у в'язниці, а фактично «змушує» викупати у нього корпоративні права на безліч компаній, які були задіяні в схемі будівництва означених комплексів, і які володіють одна іншої.
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
👉🏻 Паливода К.В. досі тримає ⛓ довірителів у заручниках і на фоні мітингів і протестів ошуканих довірителів перед державними установами (Офіс Президента, КМДА, тощо) вимагає гроші за компанії, які самі мають дебіторську заборгованість не менше 600 млн гривень перед великою кількістю субпідрядних організацій, які безпосередньо виконували роботи (будівельні, проектні, пусконаладжувальні, тощо). 💸💰💸 Фраза «Костянтин Віталійович дав добро на продаж компаній», що була озвучена два тижні тому, чи «Костянтин Віталійович, чекає на пропозиції від інвесторів» на фоні того, що деякі інвестори вже 100 діб живуть у наметах на вулиці, повністю характеризує безпринципність власника компанії, «що 25 років будувала».
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
Вирішення питань із Паливодою є необхідною передумовою можливості реалізації заявлених планів компанією «Столиця Групп» і по лінії МВС і Прокуратури і інших силових органів України має відбуватись реальна робота, а не «імітація процесуальних процесів».
🧨 Викликає подив ситуація, коли топ менеджмент компаній, які брали кошти у довірителів і не збиралися виконувати умови договорів, замість того щоб сидіти поруч із Паливодою у СІЗО в вересні…жовтні цього року, йшли працювати радниками у «КиївМіськБуд» (як наприклад Голова правління АТ АКБ Аркада Ковальчук Т.М.).
🧨 Викликає подив ситуація, що з липня 2020 не пред’явлено жодних звинувачень величезній когорті директорів і відповідальних осіб різних підприємств, які використовувались Паливодою для виведення коштів довірителів з фондів фінансування будівництва і були задіяні в наших оборутках Паливоди К. В.
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
Викликає подив ситуація, що члени наглядової ради, які фактично погоджували дії керівництва банку АТ АКБ Аркада (як наприклад договір поруки для ТОВ «Контактбудсервіс» на 10 млн доларів під заставу головного офісу на Ольгинській, 3 вартістю 700 млн гривен під майже 19% річних у доларах в результаті чого за рік банк «втратив» свій головний актив) не понесли відповідальності за свої дії. Викликає подив ситуація, що члени наглядової ради, які отримували захмарні зарплати в 2018, в 2019 роках, жодним чином не компенсовують свої помилки чи злочинні дії за рахунок власних коштів.
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
Викликає подив ситуація, що зараз розробкою сценарію добудови наших комплексів за наявною інсайдерською інформацією займаються люди, на яких має безпосередній вплив Паливода К.В.
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
Передбачалось, що на добудову має зайти холдингова компанія «Київміськбуд». Про причини небажання заходити на об’єкти Аркади Ігор Кушнір заявляв неодноразово – це в першу чергу 🎳 не виконання владою своїх гарантій по УкрБуду щодо викупу певної квартир через механізм ДІУ, щодо гарантій відсутності бонусних платежів ДАБК і багато іншого, що озвучувалось Президентом і іншими представниками влади, а по факту виявились просто обіцянками. Київміськбуд турбувала не визначеність джерел покриття касового розриву по ЖК Еврика і ЖК Патриотика і ЖК ПнО між наявними непроданими площами і зобов'язаннями перед довірителями.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
На наше переконання, сценарій із добудови комплексів ЖК Еврика, ЖК Патриотика, ЖК ПнО не має шансів на реалізацію без арешту і продажу майна попереднього забудовника і управителя і подальшого направлення отриманих коштів на фінансування будівництва означених житлових комплексів.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Відповідно, Ми розраховуємо, що 😎 МВС, Прокуратура, СБУ найближчим часом доб’ються повторного арешту майна власника Аркади і пов'язаних із ним компаній (після зняття арешту апеляційним судом в липні 2020).
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
Зі свого боку, Ми хочемо вірити, що у пані Молчанової все вийде. 🔥🥰🔥
Ми щиро хочемо побажати компанії Столиця Груп добудувати всі будинки ЖК Еврика, ЖК Патриотика і отримати відповідну матеріальну винагороду від цієї діяльності. 🤗
22 дек 2020 13:48

Статья по поводу кредитов Аркаде
https://www.epravda.com.ua/news/2020/12/22/669439/

10 янв 2021 17:40
Ну что там? Кто то что то знает, что там творится? Напишите, пожалуйста.
11 янв 2021 06:14
Хто знает когда под охрану объекты возьмут ?
13 янв 2021 10:30
Добрый день! Вчера читала, что Столица Груп, которая типо должна нас достраивать- приостанавливает строительство Варшавского из-за денег...
14 янв 2021 11:37
Вы то хоть проверяли откуда новость ? Уже реально все сказали что новость - заказуха.
14 янв 2021 12:17
Не правда
14 янв 2021 19:42
Так начиналось и с АРКАДОЙ. Тоже ЗАКАЗУХА была.
16 янв 2021 23:20
Сомневаюсь что вы инвестор - у аркады строяка пол года год как не шла по причине то зима не такая то строители в Польшу поехали. А столица щас строит как не в чем не бывало и новость какрас к выходу продаж новой очереди . Так что смело можете закрывать данный вопрос .
17 янв 2021 18:45
Я инвестор, и уже месяц жду обещанной конференции, в составе всей этой банды - Управитель, застройщик и Кличко, где мне расскажут, когда достроят мой дом и я получу свою честно оплаченную квартиру. А вот Вы, батенька, точно непонятно кто.....
22 янв 2021 08:22
Ну где эта наша инициативная группа. Так вроде бодро все начиналось, и что теперь? Или всем наплевать?. Напишите хоть что нибудь.
22 янв 2021 15:15
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Є термінова гарна новина!
💥Тільки що отримали інформацію, що Паливода К.В. нарешті пішов на конструктивний діалог з компанією Stolitsa Group та готовий передавати документацію і повністю сприяти компанії Stolitsa Group в діях, необхідних для добудови наших ЖК.
💥Дякуємо компанії Stolitsa Group та особисто Владиславі Борисівні Молчановій за те, що це відбулося в короткі строки. Також, як і повідомляли вам в понеділок, це стало можливим завдяки тісній комунікації усіх сторін та допомозі компанії Stolitsa Group від інших учасників процесу, в тому числі від Міністерства внутрішніх справ.
💥Вже з вівторка починається аудит та передача проектної, кошторисної та іншої документації по нашим ЖК компанії Stolitsa Group.
💥Також, у зв’язку з цим підписання Меморандуму попередньо планується в період з 1 по 5 лютого 2021 року! Вітаємо усіх з гарними новинами і дякуємо тим, хто не зневірюється та йде єдиним фронтов усіх інвесторів вперед!
‼️З повагою, Об’єднаний Актив інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах».
23 янв 2021 18:39
Дуже дякую за чудову новину! Всім серцем хочеться вірити, що нарешті, завдяки активності інвесторів, всі питання будуть вирішені, і будуть побудовані наші житлові масиви, і ми нарешті отримаємо наші довгоочікувані квартири.
26 янв 2021 17:28

Немного оптимизма нам всем не помешает.
https://nerukhomi.ua/ukr/news/novij-memorandum-dozvolit-dobuduvati-kvartiri-arkadi-geraschenko.htm

Новий меморандум дозволить добудувати квартири Аркади – Геращенко

27 янв 2021 10:54
(с) Кличко
Друзі! Ми підготували проект Меморандуму, який КМДА напрацювала за участі представників інвесторів «Аркади» та компанії, що взялася добудувати оселі ошуканих вкладників (ТОВ «Столиця груп»).

І вже відправили документ усім зацікавленим сторонами, що теж мають його підписати. Зокрема - МВС, Нацбанку, СБУ та Фонду гарантування вкладів.
Тепер всі сторони мають ухвалити цей спільний алгоритм, аби розпочати процес реалізації домовленостей.

Зазначу, що в Меморандумі визначений покроковий план дій. –Щоб інвестори отримали житло, в будівництво якого вклали свої кошти.
04 фев 2021 00:01
Интересно, решили уплотнять Патриотику. А Эврика уплотняться будет? Если нет, то по какой причине?
05 фев 2021 06:35
А куда там ещё уплотнятся?
На Эврике возможно ещё построить несколько домов вместо запланированных школ.
А так больше негде.
Да и то, надеюсь что до этого не дойдёт.
05 фев 2021 10:30
Графики строительства с поэтапным финансированием по домам, планируется предоставить к концу февраля. Важно сохранить работы, те что были сделаны. На ЖК Эврика дополнительных домов устанавливается не будет, так как ЖК и так плотно застроен.
17 фев 2021 07:25
16 лютого Громадською організацією «Об’єднання інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах» було підписано 12 екземплярів фінальної версії Меморандуму.
Також, Меморандум було підписано Молчановою В.Б., компанією Stolitsa Group та додатково представниками інвесторів від кожного ЖК.
Найближчими днями всі екземпляри Меморандуму будуть підписані всіма його сторонами.
18 фев 2021 21:41
Поделитесь меморандумом, очень хочется почитать.
Появляется Надежда и виднеется свет в конце туннеля.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .11211123. . .1125
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее