"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
1/4% | ||
1/4% | ||
2/8% | ||
5/19% | ||
17/65% |
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
01 дек 2017 14:50
Цитата " dimon":
Вы явно не в теме.Стабилизаторы сейчас многие ставят на всю квартиру.Он предотвращает перепады напряжения в сети ,что значительно продлевает срок службы бытовой техники,отпадает установка реле напряжения.УЗО устанавливать не буду,нет маленьких детей.Раньше просто ставили пластиковые заглушки на розетки,да и розетки сейчас продают со шторками,которые в дальнейшем можно удалить.И кстати УЗО частенько срабатывает без всякого повода,даже когда перегорает лампочка.Если и ставить УЗО,то хорошего производителя,а не Китай,иначе будет выбивать очень часто.А в Советские времена проводка была качественная и до сих пор служит,и не было УЗО, отсекателей и все живы здоровы.А если в детстве полез в розетку и слегка труханула,то больше туда не лез. Ну и детей надо воспитывать с маленького возраста,чтобы не лез куда не надо.
Ага. Я "нє в тємє")))) ок)
І всі живі, ок
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
01 дек 2017 16:20
Доброго дня. Стосовно підключень та нібито «благословіння» підключень переносками в обхід лічильників. Спочатку, думав, що перекручуєте мої відповіді, а потім зрозумів, що це просто непорозуміння.
Спробую ще раз прояснити.
Є/були певні підключення переносками з щитових, про які писали, що ЖЕК у курсі, там все нормально і ніхто не краде електроенергію. Розібрались.
1. Ці підключення були/є після лічильників, і ще раз доповім, що чому так підключились певні робітники – дійсно не знаю, це їх особиста справа, можливо вони щось роблять із квартирними щитками і їм так зручніше. Люди знають, що роблять.
2. Ще декілька підключень за допомогою переносок було до загально домового лічильника – в деяких квартирах забудовник усував певні недоробки за претензіями інвесторів.
Ремонтів бригади забудовників там на даний час не роблять.
Шановні мешканці Житлового будинку №1, також в цілому є від Вас низка питань стосовно поточних нюансів – десь електрика пропала, лампа мерехтить, ліфти, відкриті/закриті щитові. Ці питання до ЖЕКу. Ми також можемо допомагати і з’ясовувати їх, і будемо це робити за можливості, але ЖЕК, хоча й не зовсім чужа, але все ж таки інша організація, ніж забудовник. І всі ці питання Ви зможете швидше та ефективніше вирішувати безпосередньо із ЖЕКом.
ЖЕК дійсно налаштований на взаємну співпрацю. Так, щоб все що він робить цілком задовольняло Вам, інвестори і мешканці, та повністю відповідало Вашим потребам. Будь-ласка, з поточними питаннями домоутримання звертайтесь, безпосередньо до працівників ЖЕКу.
До речі, дізнався, таку новину – можливо не зовсім до Вас, але стосується Вашого ЖЕКу . У мешканців будинку за адресою Головатого 20 були певні претензії до ЖЕКу. Дійшло до того, що окремі мешканці приходили на сесію, розказували, що ніби ЖЕК відмовляється встановлювати дитячий майданчик, при тому, що жодного звернення від них до ЖЕКу стосовно дитячого майданчика не було! , та й інше подібне. Тож ЖЕК-53 наразі обмірковує питання відмови від обслуговування будинку на Головатого 20. Думаю, вже найближчим часом приймуть таке рішення. Якщо мешканці вважають, що їм самостійно буде краще – то жодних перепон від ЖЕКу не буде. ЖЕК за взаємну співпрацю.
Тож, ще раз прошу, будь ласка, давайте разом зробимо Ваш побут кращим. Якщо на цьому етапі першої "притирки" на початку ремонтів, щось десь не так працює, закрито, відключилось, абощо – звертайтес,ь будь-ласка, одразу до ЖЕКу, і вони все вирішать.
Усім гарних вихідних і швидких ремонтів.
Спробую ще раз прояснити.
Є/були певні підключення переносками з щитових, про які писали, що ЖЕК у курсі, там все нормально і ніхто не краде електроенергію. Розібрались.
1. Ці підключення були/є після лічильників, і ще раз доповім, що чому так підключились певні робітники – дійсно не знаю, це їх особиста справа, можливо вони щось роблять із квартирними щитками і їм так зручніше. Люди знають, що роблять.
2. Ще декілька підключень за допомогою переносок було до загально домового лічильника – в деяких квартирах забудовник усував певні недоробки за претензіями інвесторів.
Ремонтів бригади забудовників там на даний час не роблять.
Шановні мешканці Житлового будинку №1, також в цілому є від Вас низка питань стосовно поточних нюансів – десь електрика пропала, лампа мерехтить, ліфти, відкриті/закриті щитові. Ці питання до ЖЕКу. Ми також можемо допомагати і з’ясовувати їх, і будемо це робити за можливості, але ЖЕК, хоча й не зовсім чужа, але все ж таки інша організація, ніж забудовник. І всі ці питання Ви зможете швидше та ефективніше вирішувати безпосередньо із ЖЕКом.
ЖЕК дійсно налаштований на взаємну співпрацю. Так, щоб все що він робить цілком задовольняло Вам, інвестори і мешканці, та повністю відповідало Вашим потребам. Будь-ласка, з поточними питаннями домоутримання звертайтесь, безпосередньо до працівників ЖЕКу.
До речі, дізнався, таку новину – можливо не зовсім до Вас, але стосується Вашого ЖЕКу . У мешканців будинку за адресою Головатого 20 були певні претензії до ЖЕКу. Дійшло до того, що окремі мешканці приходили на сесію, розказували, що ніби ЖЕК відмовляється встановлювати дитячий майданчик, при тому, що жодного звернення від них до ЖЕКу стосовно дитячого майданчика не було! , та й інше подібне. Тож ЖЕК-53 наразі обмірковує питання відмови від обслуговування будинку на Головатого 20. Думаю, вже найближчим часом приймуть таке рішення. Якщо мешканці вважають, що їм самостійно буде краще – то жодних перепон від ЖЕКу не буде. ЖЕК за взаємну співпрацю.
Тож, ще раз прошу, будь ласка, давайте разом зробимо Ваш побут кращим. Якщо на цьому етапі першої "притирки" на початку ремонтів, щось десь не так працює, закрито, відключилось, абощо – звертайтес,ь будь-ласка, одразу до ЖЕКу, і вони все вирішать.
Усім гарних вихідних і швидких ремонтів.
dimon
Пользователь
100
20 марта 2017
01 дек 2017 17:37
Цитата "zheka3789_2":
Ага. Я "нє в тємє")))) ок)
І всі живі, ок
То что вы впервые услышали о современных стабилизаторах, я понял сразу .Вы ж тут на форуме великий консультант, а тут вам самому делают замечание. А на счёт УЗО это моё личное мнение и я ни кому его не навязую.А вы можете себе хоть100 автоматов и столько же УЗО поставить ,это ваше решение.И если вы такой грамотный в электрике , то должны знать что есть ещё и Дифференциальные автоматы, которые обьединяют автомат и узо в один блок. Спецы давно на них перешли и дешевле обходиться кстати.
Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
01 дек 2017 18:20
Цитата "Anabel123":
У нас під час встановлення ручки випала серцевина замка і заблокувала двері...
Двері й справді одноразові. Не думала, що буде аж на стільки економ-варіант. Ще й висота пройому у нас 220 см (при стандартних 200), то ці зайвих 20 см - суцільна піна А замовлення дверей нестандартного розміру +20% вартості.
А де це ви замовляли двері, якщо не секрет, що такі умови цікаві?
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
01 дек 2017 18:33
Цитата " dimon":
То что вы впервые услышали о современных стабилизаторах, я понял сразу .Вы ж тут на форуме великий консультант, а тут вам самому делают замечание. А на счёт УЗО это моё личное мнение и я ни кому его не навязую.А вы можете себе хоть100 автоматов и столько же УЗО поставить ,это ваше решение.И если вы такой грамотный в электрике , то должны знать что есть ещё и Дифференциальные автоматы, которые обьединяют автомат и узо в один блок. Спецы давно на них перешли и дешевле обходиться кстати.
Ну не зовсім дешевше.це я кажу,бо вже майже все скупив.і діф автомат не зовсім замінює узо.і зовсім не потрівбно узо в кількості автоматів))а щодо того,хто який спец,треба судити по роботі.для прикладу,в мене тесть електрик,працює в ресі)))і жінки дядько рідний теж електриком працює.обидва з дипломами.ще тими!!!дядько живе по сусідству.поспілкуваався що з одним,що з другим.да,хату свою вони шарять.а далі...один по високовольтних і трансформаторах,інший по пром.обслуговуванню.а електрику мені буде робити однокласник без освіти,але який підключив з десяток квартир,і ще більше будинків.недешевих,до речі.і коли він зайшов,то не просто порахував,чого і скільки,а розказав,як і де краще,чого так да,а так ні.наприклад окремий автомат на холодільнік,щоб коли в отпуск,все вирубив,а холод.працював)))чи як розділити стіралку,теплий пол і сушку в ванній,щоб по узо і автоматах все по фіеншую було.я чогось і не заморачувався так глибоко.вважав,що головне якісні матеріали(кабель,автомати).я тільки меблі намалював йому.і план квартири скинув.все.матеріал скуплений.
Anabel123
A
Постоянный пользователь
167
25 апреля 2017
01 дек 2017 20:56
Цитата "Кошкин дом 1":
А де це ви замовляли двері, якщо не секрет, що такі умови цікаві?
В магазині «Центр дверей». До того ще заходила в «Porte’s”,- такі ж умови.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
01 дек 2017 22:16
1.. Ці підключення були/є після лічильників, і ще раз доповім, що чому так підключились певні робітники – дійсно не знаю, це їх особиста справа, можливо вони щось роблять із квартирними щитками і їм так зручніше. Люди знають, що роблять.
А я маю ходити і котролювати,щоб вони підключились саме до свого лічильника?чи тиждень я можу не бути там,прийду,а виявиться,що в мене вже нагоріло світла,бо хтось черезчур добре знає,як підключситьись до лічильника,і вирівшив півдключитись до чужого?я маю про це думати,чи жек має закрити всі щитові?і що можна робити такого,щоб півдключитись після лічильника?які щитки?краще мовчіть.і все.тема закрита.щитові ніби закрили.
А я маю ходити і котролювати,щоб вони підключились саме до свого лічильника?чи тиждень я можу не бути там,прийду,а виявиться,що в мене вже нагоріло світла,бо хтось черезчур добре знає,як підключситьись до лічильника,і вирівшив півдключитись до чужого?я маю про це думати,чи жек має закрити всі щитові?і що можна робити такого,щоб півдключитись після лічильника?які щитки?краще мовчіть.і все.тема закрита.щитові ніби закрили.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
04 дек 2017 13:23
Цитата " dimon":
Аж смішно) Можете собі ставити один дифавтомат і радійте життю)
По секрету Вам скажу, "спєци" підключають один УЗО на декілька автоматів, щоб зекономити Ваші ж гроші. "Мєгаспєци" ставлять дифавтомати на все, що тільки можна, і розповідають, що 3 дифавтомати дешевше ніж 1 УЗО + 3 автомати.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
04 дек 2017 13:27
Є тут хтось з 3-ої секції?
Спробував обігрівати квартиру електродуйчиками - 50кВт спалив, а нагрівся аж на 3 градуси
Якщо забудовник обіцяє запустити воду при +50% заселених, може будемо якось кооперуватися і вмикати опалення?
По ліфту - ЖЕК натякає, що до весни не працюватиме, електрик же обіцяв спробувати увімкнути - не вдалося. В кого яка інфа є?
Спробував обігрівати квартиру електродуйчиками - 50кВт спалив, а нагрівся аж на 3 градуси
Якщо забудовник обіцяє запустити воду при +50% заселених, може будемо якось кооперуватися і вмикати опалення?
По ліфту - ЖЕК натякає, що до весни не працюватиме, електрик же обіцяв спробувати увімкнути - не вдалося. В кого яка інфа є?
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
04 дек 2017 14:30
Цитата "zheka3789_2":Є тут хтось з 3-ої секції?
Жека,думаю тре розслабитись,розкидати кабеля,випити трохи алкогольних напоїв,і закрити апартменти до березня.або мінімум 2 потужні пушки.я так розумію,забудовник ще не під'єднав 5 секцію до газу.відповідно і доки ще не всі в газовщиків.і там теж не зразу почнуть договори заключати.а тут новий рік на носі.
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
04 дек 2017 15:23
Цитата "АгроноМ1982":
ьних напоїв,і закрити апартменти до березня.або мінімум 2 потужні пушки.я так розумію,забудовник ще не під'єднав 5 секцію до газу.відповідно і доки ще не всі в газовщиків.і там теж не зразу почнуть договори заключати.а тут новий рік на носі.
Газ пущений у 4у і 5у секції більше тижня назад. Одразу ж усі відповідні документи були передані у газ-контору.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
04 дек 2017 15:38
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Газ пущений у 4у і 5у секції більше тижня назад. Одразу ж усі відповідні документи були передані у газ-контору.
Упс.завтра на Шевченка помчим.хтось може уже був там,відпишіться.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
04 дек 2017 16:48
Цитата "АгроноМ1982":
На гілці ЖЕКу пишуть, що ще рано "мчатись")
Чекаємо
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
04 дек 2017 18:16
По котлу таку от штуку знайшов в інструкції з експлуатації:
"Тиск в системі
При монтажі технічна фірма заповнює котел і
систему для досягнення ефективного робочого
тиску. Тиск котла, який відображається на РК
дисплеї, повинен регулярно контролюватися,
щоб забезпечити підтримання його значення між
1 і 2 бар. Якщо спостерігається значне падіння
тиску, необхідно проконсультуватися з
компанією, що здійснювала монтаж. ВАЖЛИВА
ПРИМІТКА: З метою збереження гарантії на
прилад, після первинного заповнення систему
опалення необхідно ретельно промити, щоб
видалити сторонні частки і забруднення."
Цікаво, чи виконала ці умови "технічна фірма"?
"Тиск в системі
При монтажі технічна фірма заповнює котел і
систему для досягнення ефективного робочого
тиску. Тиск котла, який відображається на РК
дисплеї, повинен регулярно контролюватися,
щоб забезпечити підтримання його значення між
1 і 2 бар. Якщо спостерігається значне падіння
тиску, необхідно проконсультуватися з
компанією, що здійснювала монтаж. ВАЖЛИВА
ПРИМІТКА: З метою збереження гарантії на
прилад, після первинного заповнення систему
опалення необхідно ретельно промити, щоб
видалити сторонні частки і забруднення."
Цікаво, чи виконала ці умови "технічна фірма"?
Miracle12
Пользователь
48
12 июня 2017
04 дек 2017 18:30
Цитата "zheka3789_2":Є тут хтось з 3-ої секції?
Доброго вечора!
Я з 3-Ї секції і повністю підтримую Вас. Треба кооперуватися, щоб не гаяти часу до весни. Якщо вже зовсім скоро можна буде підключити газ, то є надія, що й воду подадуть. Технічна вода — це добре, але без ліфта її не наносишся, особливо на вищі поверхи.
І взагалі нестерпно думати про те, що ми маємо весь температурно некомфортний період сплачувати за послуги, при цьому не маючи можливості проживати у своїй квартирі (або хоч не мерзнути під час ремонту).
У нас із тепловентилятором і завішеними дверима виходило нагрівати кімнату до 12 градусів. Але ж усе вмить охолоджується(((
Кіловати намотує солідно, тому було б чудово діяти разом і кожному з нас почати прогрівати квартиру якомога швидше (тільки но стане можливим запустити котел).
Ми готові опалювати приміщення постійно!
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
04 дек 2017 19:06
Цитата "Miracle12":
Доброго вечора!
Я з 3-Ї секції і повністю підтримую Вас. Треба кооперуватися, щоб не гаяти часу до весни. Якщо вже зовсім скоро можна буде підключити газ, то є надія, що й воду подадуть. Технічна вода — це добре, але без ліфта її не наносишся, особливо на вищі поверхи.
І взагалі нестерпно думати про те, що ми маємо весь температурно некомфортний період сплачувати за послуги, при цьому не маючи можливості проживати у своїй квартирі (або хоч не мерзнути під час ремонту).
У нас із тепловентилятором і завішеними дверима виходило нагрівати кімнату до 12 градусів. Але ж усе вмить охолоджується(((
Кіловати намотує солідно, тому було б чудово діяти разом і кожному з нас почати прогрівати квартиру якомога швидше (тільки но стане можливим запустити котел).
Ми готові опалювати приміщення постійно!
Видуває - то правда. Тому й думаю вже нові вхідні двері ставити, та й вентиляцію хоч трохи прикрити.
До вихідних не попаду в під'їзд. Ідея така - надрукувати табличку з квартирами, в якій відмітяться реальні люди (які готові отоплювати квартири), і повішати на двері ліфта. Якщо набереться близько 50% - можна йти в ЖЕК проситися запускати воду й ліфт.
На жаль, на цих вихідних "жужжало" буквально 5 квартир, а в нас 9 квартир на поверх - 9*8=72 квартири, тому треба хоча б 35 жильців... Не вірю, що стільки є, але спробувати можна.
Miracle12
Пользователь
48
12 июня 2017
04 дек 2017 21:57
Гарна ідея. Можна спробувати.
Ми буваємо в будинку майже кожен день і також побачили, що поки народ помаленьку підтягується. Сподіваємось, що надалі серед власників проявиться більша активність і бажання пришвидшити подачу комунікацій для здійснення ремонтних робіт.
Ми буваємо в будинку майже кожен день і також побачили, що поки народ помаленьку підтягується. Сподіваємось, що надалі серед власників проявиться більша активність і бажання пришвидшити подачу комунікацій для здійснення ремонтних робіт.
kwon
k
Постоянный пользователь
423
23 ноября 2014
05 дек 2017 07:06
Вчера видел из гаражей, что кто-то в 5 секции на нижних этажах у телек смотрит
Anabel123
A
Постоянный пользователь
167
25 апреля 2017
05 дек 2017 08:13
Цитата "АгроноМ1982":
Ми були там вже двічі. Тольку нуль. Тільки футболять з кабінету в кабінет, ніхто нічого не знає і не чув. Жіночки там так спілкуються, мов ошпарені. Просто жах!
гостя1467
г
Постоянный пользователь
101
06 июня 2017
05 дек 2017 11:22
Чому туди йти на Шевченка? Забудовник же сказав що дасть знати коли їхати включати договори на комунікації! Зараз там щось в процесі обробки документів.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная24.11987
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее