"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
1/4% | ||
1/4% | ||
2/8% | ||
5/19% | ||
17/65% |
DеnchiK
Постоянный пользователь
378
12 июня 2017
30 сен 2017 09:26
Цитата "zheka3789_2":Хто був на зборах, напишіть що там було.
Была моя супруга, в течении двух недель пригласят в отдел продаж для оформления определенных документов.
А на сборах скандал был, недовольные на представителей БМУ напали
Dim_Ka
D
Пользователь
29
15 июня 2017
30 сен 2017 09:28
Будинок здається через 2 тижні. З 17.10 запустять процедуру прийняття квартири і підписання акту.
Всі комунікації будуть підведені і газ запущений. Обіцяли, що ліфт буде працювати.
Dim_Ka
D
Пользователь
29
15 июня 2017
30 сен 2017 09:28
Будинок здається через 2 тижні. З 17.10 запустять процедуру прийняття квартири і підписання акту.
Всі комунікації будуть підведені і газ запущений. Обіцяли, що ліфт буде працювати.
DencHik_1
D
Новичок
7
30 сентября 2017
30 сен 2017 09:34
Цитата "Dim_Ka":
А еще было что то на подобие "шкандаля".....
Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
30 сен 2017 10:10
Что думаете на счёт оформления документов для нотариуса, которые предлагают за отдельную плату оформить в отделе продаж?( ну или в каком то другом отделе, не важно) На сколько это мучительно больно делать самому, кто в курсе?
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
30 сен 2017 12:23
Цитата "DеnchiK":Добрый день.
Жалко, что на сборах не сообщили о выдаче Сертификата о введении №1 в эксплуатацию.
Лично я не унываю, а дом по любому введут, а мы сделаем ремонты и будем жить.
По своему опыту я категорически против ОСББ, а те кто хотят продвинуть эту утопическую идею, по всей видимости хотят начать распоряжаться деньгами с счетов и наживаться, а когда все начнет валится - свалить!
Я против ОСББ, я за ЖЕК-53.
В ЖЕК-53 есть вся необходимая техника, ее не надо будет нанимать зимой для уборки снега, как минимум.
Кто не в курсе, что за "болото" ОСББ - поинтересуйтесь у жильцов домов по ул. Новая, д. 4 (я живу в этом доме), или по ул. Прорезная (живет мой родственник) это ужас, бардак, долги, вечная проблема с бухгалтером, уборщиками, проведением мелких работ (в штате нет разнорабочего персонала), нет штатных электриков, сантехников. Все постепенно приходит в негодность, а ответить некому!!!
Становится главой ОСББ никто не хочет, а те кто приходит, ничего не делает, кроме сомнительных действий!!!!
Дорогие соседи, зайдите во двор сейчас, посмотрите на то, что на сегодняшний день сделано-КАК КРАСИВО!! и подумайте, мы хотим что б это все так и осталось, на долго, красиво и содержалось должным порядком ЖЕКом или за 2-3 года пришло в негодность и мы доплачивали из своего кармана чт об заменить пришедшее в негодность имущество?
Поверьте, из собственных наблюдений в случае с ОСББ все имущество дома, а именно:, детская площадка, заборчики, дом в целом, подезды и еще много что пришло в негодность за 2 года.
На фотографии вид из квартиры на 5 этаже в подъезде №2 по ул. Новая, дом 4.
Вы этого хотите?
Я раньше тоже был за ОСББ - как я ошибался!!!!!!!!!, а сейчас наш дом ЖЕКи отказываются брать на обслуживание!
Не порите горячку, тариф адекватный - самый низкий в городе Борисполь!
Я теж за ЖЕК. ЖЕК можна "штормити", а в ОСББ крайнього не знайдеш і грошей вічно не вистачатиме - то в того борг, то в іншого.
До того ж, нам тут анонсували персональний електронний кабінет нашого ЖЕКу з усією необхідною інформацією, в тому числі (я так розумію) і фінансовою.
Ще раз - я за ЖЕК. Хто хоче подивитися як він працює - сходіть в "Першоцвіт" і переконайтеся, що все ОК)
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
30 сен 2017 12:27
Цитата "DеnchiK":
Была моя супруга, в течении двух недель пригласят в отдел продаж для оформления определенных документов.
Про скандал можна й детальніше) Те, що будинок не здався вчасно, то всім зрозуміло, але БМУ тут до чого??? Типу дід Петро винен, що він не встиг всі під'їзди пофарбувати?) Вміють наші люди кричати і звалювати вину на абикого.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
30 сен 2017 12:29
Цитата "Dim_Ka":
Ну хоч дати вже є, ще на півроку не затягнуть...
А ліфт це + сподіваюся його обшиють ДСП хоча б до літа.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
30 сен 2017 12:32
Цитата "Кошкин дом 1":Что думаете на счёт оформления документов для нотариуса, которые предлагают за отдельную плату оформить в отделе продаж?( ну или в каком то другом отделе, не важно) На сколько это мучительно больно делать самому, кто в курсе?
З пакетом документів походити потрібно буде це точно. На скільки боляче не знаю, але від Альтіса на 900грн дорожче, тому тут кожен обирає для себе - час чи гроші.
Dim_Ka
D
Пользователь
29
15 июня 2017
30 сен 2017 12:43
Цитата "zheka3789_2":
Ну хоч дати вже є, ще на півроку не затягнуть...
А ліфт це + сподіваюся його обшиють ДСП хоча б до літа.
Говорили, що ліфт буде вже обшитий і працювати в режимі вантажних перевезень.
Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
30 сен 2017 12:50
Цитата "zheka3789_2":
З пакетом документів походити потрібно буде це точно. На скільки боляче не знаю, але від Альтіса на 900грн дорожче, тому тут кожен обирає для себе - час чи гроші.
Может быть кто-то ходил, знает, например у кого есть практика личная или знакомых в Первоцвете, напишите пожалуйста. Если дело только в свободном времени в будние дни это одно дело, и совсем другое если очереди в 100 человек, перевод стрелок, нервотрёпки и т.д. Кстати а как в Борисполе обстоят дела с электронными очередями? Сюда цивилизация ещё не дошла?
Miracle12
Пользователь
48
12 июня 2017
30 сен 2017 13:28
Доброго дня, сусіди! Поділюсь і своїми враженнями від зборів.
Непорозуміння виникли з кількох питань:
1) і головне — це затримка з введенням будинку в експлуатацію, на що представник спочатку намагався все перекинути на дуууууже бюрократичне відношення нашої бориспільської (наче всі інвестори — бориспільчани ) влади і те, що ми повинні були правильно її (владу) обрати , а потім вибачився від імені забудовника за таку незвичайну для них ситуацію (наголосивши, що це перший об‘єкт, з яким вони не впоралися вчасно;
2) мала кількість паркомісць. Відповідь: висока ціна на землю навколо будинку, що збільшило б вартість нерухомості (але ж усі бачили проект жк, який не обіцяв іншого);
3) необхідність підвести комунікації до будинку/в будинок, зокрема газу, протягом саме цих додаткових двох тижнів затримки (як хтось влучно зауважив: «наче ви не знали раніше, щойно дізналися про це» Але представник продовжував говорити, що не може починати видавати ключі, а потім усіх збирати, щоб таки підвести той газ...
4) неспроможність представників дати чіткі обґрунтовані відповіді на різні конкретні питання інвесторів, через що багато людей почали покидати зібрання ще до його завершення.
Загалом склалося неприємне враження, що це було типовим «окозамилюванням» , щоб не казали, що вони мовчать, а не нормально організованою зустріччю двох зацікавлених сторін, з конструктивним вирішенням усіх, або хоч найголовніших, питань.
Ми набагато більше дізналися, спілкуючись на цьому сайті та з менеджерами з продажу
Єдине, що можна назвати позитивним з цієї зустрічі — це обіцяна дата початку проведення огляду квартир мешканцями і оформлення актів прийому-передачі квартир: з 17 жовтня. Будемо сподіватися...
Непорозуміння виникли з кількох питань:
1) і головне — це затримка з введенням будинку в експлуатацію, на що представник спочатку намагався все перекинути на дуууууже бюрократичне відношення нашої бориспільської (наче всі інвестори — бориспільчани ) влади і те, що ми повинні були правильно її (владу) обрати , а потім вибачився від імені забудовника за таку незвичайну для них ситуацію (наголосивши, що це перший об‘єкт, з яким вони не впоралися вчасно;
2) мала кількість паркомісць. Відповідь: висока ціна на землю навколо будинку, що збільшило б вартість нерухомості (але ж усі бачили проект жк, який не обіцяв іншого);
3) необхідність підвести комунікації до будинку/в будинок, зокрема газу, протягом саме цих додаткових двох тижнів затримки (як хтось влучно зауважив: «наче ви не знали раніше, щойно дізналися про це» Але представник продовжував говорити, що не може починати видавати ключі, а потім усіх збирати, щоб таки підвести той газ...
4) неспроможність представників дати чіткі обґрунтовані відповіді на різні конкретні питання інвесторів, через що багато людей почали покидати зібрання ще до його завершення.
Загалом склалося неприємне враження, що це було типовим «окозамилюванням» , щоб не казали, що вони мовчать, а не нормально організованою зустріччю двох зацікавлених сторін, з конструктивним вирішенням усіх, або хоч найголовніших, питань.
Ми набагато більше дізналися, спілкуючись на цьому сайті та з менеджерами з продажу
Єдине, що можна назвати позитивним з цієї зустрічі — це обіцяна дата початку проведення огляду квартир мешканцями і оформлення актів прийому-передачі квартир: з 17 жовтня. Будемо сподіватися...
Miracle12
Пользователь
48
12 июня 2017
30 сен 2017 13:35
Цитата "zheka3789_2":
Я теж за ЖЕК. ЖЕК можна "штормити", а в ОСББ крайнього не знайдеш і грошей вічно не вистачатиме - то в того борг, то в іншого.
До того ж, нам тут анонсували персональний електронний кабінет нашого ЖЕКу з усією необхідною інформацією, в тому числі (я так розумію) і фінансовою.
Ще раз - я за ЖЕК. Хто хоче подивитися як він працює - сходіть в "Першоцвіт" і переконайтеся, що все ОК)
Підтримую ідею з ЖЕКом! Поки нічого доброго про ОСББ не чула (лише навпаки). Звичайно, неможливо усіх ставити в один ряд і оцінювати з чийогось досвіду, але вважаю, що треба пожити з нашим ЖЕКом і в разі суттєвих непорозумінь, систематичного невиконання визначених обов‘язків і т.д. думати про інші варіанти вирішення проблеми.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
30 сен 2017 14:21
Цитата "DеnchiK":
Так прямо і напали?не побили хоть?не пишіть дурню.був адекватний діалог.і було кілька гострих питань щодо неустойки.причому грамотно запитували,а не нападали.так думаю,що задавали люди,які вклалися в першу секцію і яким ці переноси поквартальні,потижневі вже стоять поперек горла.забудовник визнав свою провину і вибачився.не думаю,що хтось реально буде позиватись,оч і виграшна справа.2тижні потерпимо.
zheka3789_2
z
Постоянный пользователь
230
04 июля 2017
30 сен 2017 14:30
Цитата "АгроноМ1982":
Так прямо і напали?не побили хоть?не пишіть дурню.був адекватний діалог.і було кілька гострих питань щодо неустойки.причому грамотно запитували,а не нападали.так думаю,що задавали люди,які вклалися в першу секцію і яким ці переноси поквартальні,потижневі вже стоять поперек горла.забудовник визнав свою провину і вибачився.не думаю,що хтось реально буде позиватись,оч і виграшна справа.2тижні потерпимо.
Тю. Якщо забудовник не виконає умови контракту в пункті про компенсацію - буду судитися. Ще й "моральні" виплатять.
doctor_frankin
d
Гость
5
30 сентября 2017
30 сен 2017 14:47
Також був на зборах. Піднімались питання з приводу передачі будинку в ЖЕК-53, охорони, відеонагляду, з приводу порядку введення будинку в експлуатацію, подачі газу, видачі ключів і т.д. Нападів ніяких не помітив.Все було досить чинно, як з боку забудовника так і з боку власників.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
30 сен 2017 18:56
Цитата "zheka3789_2":
Про скандал можна й детальніше) Те, що будинок не здався вчасно, то всім зрозуміло, але БМУ тут до чого??? Типу дід Петро винен, що він не встиг всі під'їзди пофарбувати?) Вміють наші люди кричати і звалювати вину на абикого.
БМУ до чого?забудовник гарно розказував на зборах за бюрократію,що у нас в Борисполі вона чи не найбільша в Україні.і що комісія газова засідае раз в 2 тижі,тому ключі зараз не видадуть і т.д. і т.п.я задав питання,чи забудовник вчора взнав, що комісія по газу засідає раз в 2тижні.на що представник тупо проморозився.при переносі строків на 2 квартали,можна було б закінчити будинок в середині вересня і залишити 2неділі на бюрократію.бо зараз,виходить,забудовник трішки лукавить.я нічсого проти Альтісу немаю,навпаки,вважаю його кращим забудовником в місті.і 2 неділі переносу мені до лампочки,я свої метри купив в липні і знав,коли здача.просто трішки неправильно,коли деякі форумчани прям медок ллють,який хороший забудовник,будинок і так далі.і якщо хтось задае резонні запитання,не потрібно проо петра якогось,чи напали на зборах незадоволені.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
30 сен 2017 19:04
Цитата "zheka3789_2":
Тю. Якщо забудовник не виконає умови контракту в пункті про компенсацію - буду судитися. Ще й "моральні" виплатять.
Я так розумію,Ви прийшли пізніше і саме Ви задали питання проо компенсацію і неустойку?)))
DеnchiK
Постоянный пользователь
378
12 июня 2017
30 сен 2017 20:59
Удивительно, мы хотим быстрей себе качественное жилье, а застройщик хочет сделать качественно, на это надо время, чтоб технологию выдержать, как говорит пословица «7 раз отмерь-один отреж».
Может хватит в спину толкать Альтис, пусть уж достроят спокойно наши квадратные метры, купленные за кровные.....
Может хватит в спину толкать Альтис, пусть уж достроят спокойно наши квадратные метры, купленные за кровные.....
DеnchiK
Постоянный пользователь
378
12 июня 2017
30 сен 2017 21:05
Цитата "zheka3789_2":
Каждая квартира больше оплаченного на квадратный метр-и доплачивать не прийдется, а вы еще судится.
Ваше право, но знайте этот процесс займет как минимум год и это обьективно.
Учтите факт, что если застройщик приведет в суде доказательства, что причиной не своевременного выполнения договора стало деятельность третих лиц, то ответственности не будет, а судовые издержки, время и нервы будут потрачены!
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее