Подать объявление

ЖК Ярославичи-2 | ДБК-Житлобуд | Вышгород, ул. Кургузова

ЗастройщикДБК-ЖИТЛОБУД
Сдача ЖК2018 - 2020 г.
Планировки
от 14 750 Грн/м²
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 73.
10/14%
2/3%
16/22%
31/42%
14/19%
1. . .7577. . .113
09 апр 2019 10:05
Голословно чи "выфсёврёте"?!
09 апр 2019 10:11
До речі, і про санітарну зону Ж-С33, на яку, чомусь інвестори махають рукою.
09 апр 2019 10:32
Цитата "own":
Поверховість.
План зонування. Зона Ж-5.
Ні хто, ні де ніяких погоджень не брав.

И откуда такая уверенность?
09 апр 2019 10:55
Цитата "Alexander1980":

И откуда такая уверенность?

Ви знаєте інакше? Покажіть тут.
По решті мовчазна згода)?
09 апр 2019 11:00
Нормальный ход, т.е. вы делаете вброс, а люди должны оправдываться? Тогда я могу заявить что деньги на ваш садовый участок вы украли, и доказывайте обратное.
09 апр 2019 11:03
Цитата "own":

Ви знаєте інакше? Покажіть тут.
По решті мовчазна згода)?

Я вам по остальному уже отписывался, не вижу смысла повторять. Если помните вы наложили план комплекса взятый с интернета на кадастровую карту, то часть дома 3 немного попадает в санитарную зону. На что я вам писал что нужно брать не картинки взятые с интернета, сделанные в непонятном масштабе, а брать генплан с осями и сравнивать их, и вы согласились тогда что нужно смотреть проектную документацию.
09 апр 2019 11:05
Я не юрист, я больше, чем уверен, что Вы знаете недочеты и нарушения, но вопрос в следующем:
1) Если столько нарушений - почему стройка идет уже 2 года
2) Почему суды и гос органы на стороне дбк? (Не нужно говорить про деньги, в решении суда опираются на законы в любом случае).
Спорить с Вами Вами не желаю, безсмысленная трата времени
09 апр 2019 12:49
а напротив чего строится 4й дом? Напротив садового товарищества или дачного кооператива? На карте Вышгорода там значится садовое товарищество энергетик. Я не силен в законодательстве, но на сколько помню садовое товарищество предусматривало домики до 50 кв.м. Тут стоят далеко не сарайчики. А что стояло тогда, когда получалась разрешительная документация? Может в этом вопрос с нормами и расстояниями?
09 апр 2019 13:36
Все верно, дело в том что дачники пытаются подменить понятия садового участка, на жилой дом. В законе для них предусмотрены совсем разные требования.
Я когда то уже постил информацию про садовые участки. Могу выложить еще раз.

ЦІЛЬОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ
Основним цільовим призначенням таких земельних ділянок є закладення та вирощування саду (деревних та кущових плодових насаджень). Однак частина наданої громадянину земельної ділянки для садівництва може використовуватися для будівництва та експлуатації житлового будинку і господарських будівель, необхідних для сезонного проживання громадянина та членів його сім'ї, а також для зберігання господарського інвентаря, вирощеної продукції тощо. Проте садовий будинок не може використовуватися для реєстрації постійного місця проживання його власника, оскільки, як правило, земельні ділянки для садівництва надаються за межами населених пунктів і не мають поштової адреси.

Слід також відзначити, що використання громадянином наданої йому для садівництва земельної ділянки лише для зведення житлового будинку та господарських споруд є порушенням цільового призначення такої земельної ділянки. Закладення та вирощування багаторічних плодових насаджень є основною кваліфікуючою ознакою цільового призначення та цільового використання земельних ділянок, наданих для садівництва.
09 апр 2019 13:41
own, ждем фото вашего сада :yes:
09 апр 2019 15:04
Цитата "Alexander1980":
Нормальный ход, т.е. вы делаете вброс, а люди должны оправдываться? Тогда я могу заявить что деньги на ваш садовый участок вы украли, и доказывайте обратное.

Є відповіді на запити. За погодженням не звертався забудовник.
09 апр 2019 15:07
Цитата "Alexander1980":

Я вам по остальному уже отписывался, не вижу смысла повторять. Если помните вы наложили план комплекса взятый с интернета на кадастровую карту, то часть дома 3 немного попадает в санитарную зону. На что я вам писал что нужно брать не картинки взятые с интернета, сделанные в непонятном масштабе, а брать генплан с осями и сравнивать их, и вы согласились тогда что нужно смотреть проектную документацию.

Не на мене санзона буде впливати....!
09 апр 2019 15:08
Цитата "Андрей23011990":
Я не юрист, я больше, чем уверен, что Вы знаете недочеты и нарушения, но вопрос в следующем:
1) Если столько нарушений - почему стройка идет уже 2 года
2) Почему суды и гос органы на стороне дбк? (Не нужно говорить про деньги, в решении суда опираются на законы в любом случае).
Спорить с Вами Вами не желаю, безсмысленная трата времени

Риторіка, однако.
09 апр 2019 15:11
Цитата "BnBn":
а напротив чего строится 4й дом? Напротив садового товарищества или дачного кооператива? На карте Вышгорода там значится садовое товарищество энергетик. Я не силен в законодательстве, но на сколько помню садовое товарищество предусматривало домики до 50 кв.м. Тут стоят далеко не сарайчики. А что стояло тогда, когда получалась разрешительная документация? Может в этом вопрос с нормами и расстояниями?

Такі не сільни.
09 апр 2019 15:27
Цитата "Alexander1980":
Все верно, дело в том что дачники пытаются подменить понятия садового участка, на жилой дом. В законе для них предусмотрены совсем разные требования.
Я когда то уже постил информацию про садовые участки. Могу выложить еще раз.

ЦІЛЬОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ
Основним цільовим призначенням таких земельних ділянок є закладення та вирощування саду (деревних та кущових плодових насаджень). Однак частина наданої громадянину земельної ділянки для садівництва може використовуватися для будівництва та експлуатації житлового будинку і господарських будівель, необхідних для сезонного проживання громадянина та членів його сім'ї, а також для зберігання господарського інвентаря, вирощеної продукції тощо. Проте садовий будинок не може використовуватися для реєстрації постійного місця проживання його власника, оскільки, як правило, земельні ділянки для садівництва надаються за межами населених пунктів і не мають поштової адреси.

Слід також відзначити, що використання громадянином наданої йому для садівництва земельної ділянки лише для зведення житлового будинку та господарських споруд є порушенням цільового призначення такої земельної ділянки. Закладення та вирощування багаторічних плодових насаджень є основною кваліфікуючою ознакою цільового призначення та цільового використання земельних ділянок, наданих для садівництва.

Посудимося?
09 апр 2019 15:54
Я думаю этот вопрос задайте ДБК
09 апр 2019 15:57
Цитата "Alexander1980":
Я думаю этот вопрос задайте ДБК

У них тут без варіантів.
09 апр 2019 15:57
Цитата "own":

Не на мене санзона буде впливати....!

Это риторика:)
09 апр 2019 19:10
Цитата "own":

Такі не сільни.

а что не верно?
Энергетик - это дачный кооператив?
В садовом товариществе возможна любая застройка?
неверная цифра в 50 кв.м.?
возможное расстояние от дома до дома и от дома до сада одинаковое?
09 апр 2019 20:11
Цитата "own":

У них тут без варіантів.

Ответьте пожалуйста на вопрос, на какой улице находится ваш участок?
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .7577. . .113
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее