Подать объявление

ЖК Радужный | Киевгорстрой | ул. Кибальчича, 2

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 19.
1/5%
2/11%
5/26%
2/11%
9/47%
1. . .144146. . .149
07 окт 2023 08:23


07 окт 2023 08:23

❗️РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО СУМИ, НЕОБХІДНОЇ ДЛЯ ДОБУДОВИ УСІХ ОБ'ЄКТІВ КИЇВМІСЬКБУД


У зв'язку із суспільним резонансом, роз'яснюємо інформацію щодо суми коштів, необхідних для добудови усіх об'єктів Холдингової компанії “Київміськбуд”.


У ЗМІ прозвучала інформація, ніби-то “Київміськбуду не вистачає майже 18 млрд грн”.


Підкреслюємо, що цієї суми не “не вистачає”. 17,7 млрд грн - це сума, що необхідна для здійснення добудови усіх житлових комплексів, включно з об'єктами, прийнятими від “Укрбуду”. Це не нестача, адже від продажу усієї нерухомості,  яка є на різних стадіях у робочому портфелі компанії, можна отримати майже 24 млрд грн. Іншими словами, якщо все збудувати і продати, то Компанія матиме ще близько 6 млрд грн плюсового балансу.


🔷ЧОМУ САМЕ СТІЛЬКИ?

Ця сума складається із вартості будівельно-монтажних робіт, проектних робіт, вартості будівельних матеріалів та інших складових будівництва і дотичних робіт по усім об'єктам. Також у цю суму входить вартість прокладення зовнішніх інженерних мереж по кожному комплексу. Тобто саме стільки коштів необхідно для кінцевої добудови усіх об'єктів.


🔷ЧОМУ ДО МІСТА ЗВЕРТАЛИСЬ ПО 1 МЛРД ГРН?

1 млрд грн - це орієнтовна сума коштів, необхідних компанії для підтримання життєдіяльності та виконання мінімально необхідного переліку робіт на будмайданчиках. Було розраховано, що цієї суми орієнтовно має вистачити до закінчення активної фази бойових дій та введення в експлуатацію будинків із високим ступенем готовності, після чого прогнозовано має зрости попит на нерухомість. Зростання кількості угод щодо купівлі нерухомості сприятиме загальній активізації на ринку та дозволить компанії відновити будівництво більш активними темпами.


🔷ЩО ДАЛІ?

“Київміськбуд”  готовий і буде працювати далі, але потребує додаткового фінансування саме зараз. Зазначимо, що компанія не просить безповоротного фінансування, усі надані кошти готові повернути. Водночас наголошуємо, що наявний запас міцності дає можливість "Київміськбуду" в майбутньому завершити всі розпочаті житлові комплекси та показати позитивну динаміку фінансових показників. Головним фактором стимулювання для цього має стати завершення війни та подальша активізація ринку нерухомості. Або виділення фінансування зі сторони власників/засновників, як це зараз відбувається в інших великих компаніях.

07 окт 2023 10:52

Скажите пожалуйста



Ситуація жахлива, я думав що недоліків менше, а виходячи з цього листа-просто жах!  Де наші гроші інвесторів  незрозуміло, чому стільки не зроблено на сьогодні і чому це все не було зроблено до війни, як обіцяли неодноразово КМБ у 2020-2021 роках. А зараз розповідають казки! Чому деякі  інші забудовники в Києві,  які почали будувати житлові будинки пізніше ніж КМБ ЖК Райдужний,- вже побудовані, здані і там є необхідні світло, каналізація, водопостачання тепло тощо, і люди починають вже робити ремонти?! Чому їм війна не завадить, і вони виконали взяті на себе обовьязки перед інвесторами і державою?!  А тут жах якийсь і незрозуміло коли це все вирішиться і зробиться.

08 окт 2023 08:06

Шо за туфту нам знову скидають:::: дати різні там за електроенергію  , то 2018 рік, то 2021 рік  ... 4(чотири ) сторінки разної нісенітниці, а  в підсумку х...р зна шо по електриці, ми і так розуміємо і знаємо що електрика в Нас повинна бути ще до здачі домів, ...а тут ...здані дома --- а нема нічого --- ні електрики, ні води, ні тепла і т.д.,... Хто їх приймав ? ... 

08 окт 2023 08:06

В этом всем, классная позиция наблюдательного совета КМБ, властей города, мера..типа мы не при делах.

До ж..пы будет весь этот аудит. Не надо быть гением, что б понять, когда квартиры все распроданы в ЖК, а денег достроить приличный кусок стройки нет. И при всех этих недостатках дом приняли в эксплуатацию. Коррупция на лицо- кто то подписал и принял  дом, а кто то явно  купил подпись..

10 окт 2023 09:24

Шановні сусіди, доброго дня. 

 

Мені вчора передали інформацію з приводу нашого тарифу на утримання будинку : 11,5 грн за метр квадратний. На деякий період нібито 7,5 грн. Це зі слів представника ЖЕКу, який нібито не місцевий,  і який зовсім не від КМБ. Повірили. Одне питання : за що такі гроші?

Підпишіть Основний договір і автоматично в мобільному додатку свого банку можете поставити щомісячну оплату за утримання будинку. Якщо Вам звісно немає куди гроші дівати. На питання, представникові :  як ви прийняли на баланс електромережі відповідь була очевидна: "На баланс не прийняли, це не наші питання і нехай інвестори самі вирішують ці проблеми з Замовником."  І так буде з усією відсутньою інженерією. Приймаюча фірма підписала Договір з КМБ знаючи проблеми нашого ЖК для чого? Щоб сісти на пригріте місце. 

В інтернеті вже десятки оголошень по продажам квартир нашого ЖК.

Я так розумію, тут пишуть "перекупщики" квартир які дуже заінтересовані в гарному рейтингу нашого ЖК  і готові ремонти робити навіть з генераторами і по нужді всі робітники прям будуть ходити в новус чи кудись ще під дерево, яких наразі також немає на нашій території як і дитячої площадки. Робіть ремонти і продавайте квартири якщо хтось захоче таку квартиру, пусту, з основними проблеми які по будинкам в цілому, а не якесь розбите вікно.  


10 окт 2023 13:00

Цікаво, які таки послуги входять в той тариф. І хотілось, щоб представник жеку озвучив під камеру на зустрічі з інвесторами/власниками, що і як приймалось на баланс. Доречі, коли КМБ обіцяв організувати наступну зустріч?

10 окт 2023 13:00

ambrucio


Шановні сусіди, доброго дня. 



 



Мені вчора передали інформацію з приводу нашого тарифу на утримання будинку: 11,5 грн за метр квадратний. На деякий період нібито 7,5 грн. Це зі слівпредставника ЖЕКу, який нібито не місцевий,  і який зовсім не від КМБ.Повірили. Одне питання : за що такі гроші?



Підпишіть Основний договір і автоматично в мобільному додатку свого банкуможете поставити щомісячну оплату за утримання будинку. Якщо Вам звісно немаєкуди гроші дівати. На питання, представникові :  як ви прийняли на баланселектромережі відповідь була очевидна: "На баланс не прийняли, це не нашіпитання і нехай інвестори самі вирішують ці проблеми з Замовником." І так буде з усією відсутньою інженерією. Приймаюча фірма підписала Договір зКМБ знаючи проблеми нашого ЖК для чого? Щоб сісти на пригріте місце. 



В інтернеті вже десятки оголошень по продажам квартир нашого ЖК.



Я так розумію, тут пишуть "перекупщики" квартир які дужезаінтересовані в гарному рейтингу нашого ЖК  і готові ремонти робитинавіть з генераторами і по нужді всі робітники прям будуть ходити в новус чикудись ще під дерево, яких наразі також немає на нашій території як і дитячоїплощадки. Робіть ремонти і продавайте квартири якщо хтось захоче таку квартиру,пусту, з основними проблеми які по будинкам в цілому, а не якесь розбитевікно.  



Взагалі не зрозуміло звідки ЖЕК хоче нам навязати такі тарифи, де вони взяли таку суму за метр квадратний. В будинках більш елітних які побудовані 2015-2018 роках з розташуванням набагато кращим ніж ЖК Райдужний, з усіма роботаючими комунікаціями в оболонському районі - тариф 6.7-7.4 грн., а тут ….?! Майже нічого немає окрім коробки, з масою недоліків і непідключених комунікацій-  і такі гроші за метр квадратний в ЖК Райдужний?! Це що ціна зі стелі ? Я згоден платити навіть 7-8 грн., якщо є всі комунікації і вони працюють в будинку (водопостачання, освітлення, каналізація, електропостачання, работаючи ліфти, працездатні всі інженерні комунікації, опалення  тощо)  і квартира придатна для того щоб робити ремонт і потім експлуатувати її, однак 7,5 грн платити за те чого немає і за ті послуги які не будуть надані, а потім 11.5- це вже взагалі перебор !!! Гроші платяться лише за надані послуги, а якщо ці послуги ЖЕК або УК, не надані або не можуть бути надані із за відсутності необхідних працездатних інженерних комунікацій в будинку та забезпечення належних умов проживання в квартирах будинку- то незрозуміло за що платити, за воздух?!

10 окт 2023 18:37

Шаблон звернення інвестора ПрАТ «ХК «Київміськбуд» до Київського міського голови Кличка Віталія Володимировича.


Звернення можна надіслати замовним листом на адресу: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація.


Скачати  шаблон звернення інвестора за посиланням:

https://fex.net/uk/s/nbys7df

17 окт 2023 11:24

Толку з тих звернеь, хто їх там читає, щас там тоже соплі рік-два будуть жувать...

20 окт 2023 09:56


21 окт 2023 15:13

ambrucio



Молодцы, так держать. Еще надо написать «Где наши  деньги - инвесторов!»

23 окт 2023 05:30

  Мітинг з плакатом -це добре,але вже потрібно шукати виновних в

тому шо нас усіх так обманулиі оставили практично у розбитого корита.

23 окт 2023 10:24

Цікаво, а є серед інвесторів Райдужного ті, хто купував для себе, а не перекупи? 

24 окт 2023 07:48

Я не хочу продавати. З нетерпінням чекаю заходу на ремонт. Місце круте, і будинки гарні. Залишилось дочекатись 

24 окт 2023 13:10

Bars3

Цікаво, а є серед інвесторів Райдужного ті, хто купував для себе, а не перекупи? 

Я можу помилятися, але як на мене новобудову купують частково перекупи, частово під бізнес (сдачу в аренду/на пенсію), але достатньо багато в якості "розширення" чи оновлення житлових умов. Тобто живучі в "гостинці", купляємо вже щось новіше і гарніше. Коли жити в орендованому, то вибір частіше в сторону вторинного ринку. Нове на котловані купляють ті, хто може собі дозволити чекати. правда, є одиниці, що сподіваються на вчасне завершення будівництва. Але то  таке. 

25 окт 2023 07:50

Andrii_Seven

Я можу помилятися, але як на мене новобудову купують частково перекупи, частово під бізнес (сдачу в аренду/на пенсію), але достатньо багато в якості "розширення" чи оновлення житлових умов. Тобто живучі в "гостинці", купляємо вже щось новіше і гарніше. Коли жити в орендованому, то вибір частіше в сторону вторинного ринку. Нове на котловані купляють ті, хто може собі дозволити чекати. правда, є одиниці, що сподіваються на вчасне завершення будівництва. Але то  таке. 

Я не покупал на котловани, я покупал для себя,  веря в то, что кмб надёжный застройщик, и я куплю  квартиру в новом, хорошем доме, для себя и для жизни. Я думал, что это коммунальное предприятие, а не пид..сказал контора.  И я физически не могу ждать годами, пока  эти г..ы закроют свои хвосты. Для Кличка и кмда  понятно, они сняли свои сливки, и  не видят конкретного   воровства в действиях руководства кмда, как и силовые структуры.. все в доли. 

25 окт 2023 07:50

ambrucio

Шаблон звернення інвестора ПрАТ «ХК «Київміськбуд» до Київського міського голови Кличка Віталія Володимировича.


Звернення можна надіслати замовним листом на адресу: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація.


Скачати  шаблон звернення інвестора за посиланням:

https://fex.net/uk/s/nbys7df

Напишите лучше Кушниру, и заодно узнайте, не собирается ли он, покорять ещё какие-нибудь неприступные горы? Одного Эвереста маловато

25 окт 2023 12:07

Скажите пожалуйста

Я не покупал на котловани, я покупал для себя,  веря в то, что кмб надёжный застройщик, и я куплю  квартиру в новом, хорошем доме, для себя и для жизни. Я думал, что это коммунальное предприятие, а не пид..сказал контора.  И я физически не могу ждать годами, пока  эти г..ы закроют свои хвосты. Для Кличка и кмда  понятно, они сняли свои сливки, и  не видят конкретного   воровства в действиях руководства кмда, как и силовые структуры.. все в доли. 

А вот єтот "новий, хороший дом" Вам как-то ж пришлось вібрать среди прочих? Место? Цена? Планировка? Ві ж не брали вслепую с улиці, проходя мимо, правда ж? Я тоже покупал в КГС, но при єтом я осознавал, что почти никто не строит в срок. А плюс ремонт. Ну никак не віходит в новострой вселиться прям завтра. Или не за цену ГКС. 

Возможно, Ві как раз тот минимальній процент покупателей, которіе не имея НИКАКОГО собственного жилья, живя на сьемной квартире брали новострой, а не готовую вторичку, куда можно заезжать УЖЕ, а не после постройки и ремонтов. Значит, таков Ваш приоритет и решение оказалось не совсем удачное. Так тоже случается.  

26 окт 2023 06:25

Кстати, новости такие что уже 27 квартир делают ремонты ,некоторые уже как бы и закончили... вроде доля правды есть

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .144146. . .149
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx