Подать объявление

ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 25 551 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
116из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 71.
8/11%
14/20%
22/31%
14/20%
13/18%
1. . .8587. . .102
23 апр 2021 05:57
Тоді українці це італійці, бо ви написали що вони так само кидають як українці мусор собі під ноги і все в мусорі. А може просто ви були в бідних районах або там де українці живуть? Чи ви там не були а чули історію як хтось там був?
За себе скажу, що був в Польщі, Словаччині, Угорщині, Австрії, Німеччині, Чехії і в мені жодного разу не попадалися смітники біля дороги на трасі як в Україні при в'їзді в майже кожне село чи мусор там де він не має бути. Ще таке як в Україні я бачив в Росії,хоча воно і не дивно що маємо такі ж проблеми з кими були довго "під одним дахом". Були б ми схожі на європейців, то історія нас би зв'язала з більш розвинутою цивілізацією, а так гірка правда тільки.
Я бачу на форумі тут вже мало кого цікавить наш комплекс, а розпочинаються розмови про культурну приналежність і пошуки відповідей на питання "а чому у нас так а у них не так і хто в цьому винен?". Це добре що ви себе порівнюєте з Італією чи Польщею. Це вказує на те, що у вас ростуть стандарти життя і очікування. Для себе я зробив висновки і чесно кажучи не знаю що я роблю на цьому форумі.
23 апр 2021 09:35
ArtPos,
Я вам спокійно відповім. Я обговорюю культурно-побутові питання суто через те, що мені в цьому ЖК жити. Різниця між мною і вами полягає у тому, що вам потрібно лише щоб комплекс здали і ви цю квартиру продали. Що буде після - для вас не важливо. Наскільки я знаю з ваших коментарів на Ютубі, ви вже давно плануєте продати квартиру в Абрикосовому, докинути грошенят і купити у Вроцлаві.

А мені тут жити принаймні років 5-7. І для мене величезне значення має, у що перетвориться ЖК, район і місто, а також якого рівня культури тут житимуть люди. А якого рівня культури буває пересічний українець, ви, певне, знаєте не гірше за мене.

Тому у нас з вами просто "різна правда".
23 апр 2021 13:05

В Италии засрано все. Даже те места, где не должно быть мусора, и то засраны. Итальянцы кидаю мусор все и везде. Хуже, чем в таборе цыган. Поэтому правильно говорят - "итальянцы это цыгане, только хорошо одетые"

Какой-то стереотип))) Вы там были? Нашим бы людям поучиться чистоте у итальянцев и тем более уборке улиц. А главное уважанию к наследию и созданию комфортных условий. Там бы точно на клочке земли меньше гектара и без нормальных подъездных путей не влепили бы три свечки по 25 этажей
23 апр 2021 13:55
Чистоту будем обсуждать когда заедем в квартиры. Организуем суботник и все приберем.

Лучше на данный момент обратить внимание на темпы стройки, а они упали. Позор КГС "застройщику №1" который 5 месяцев ставит окна в 1 доме!!! И замечу, никак их не доставит. Уже давно пора начать утепление 1 дома!!! Про второй и третий дома, вообще молчу. Давайте активизироваться!!! Так как КГС только шлет отписки и в 5 раз отказывает нам во встрече, хотя с инвесторами того же Медового организовывает встречи стабильно и в карантин.
27 апр 2021 12:24
Виктория,
Я с Вами полностью согласен. Но, если брать Ваш же пример с Медовым, то ввод ЖК в эксплуатацию обещали в 4 квартале 2019 года. То есть, полтора года назад.
По состоянию на сегодня, на ремонт еще никто не зашел. Все, что есть - это лишь слухи, запущенные парой инвесторов, что на ремонт пустят с мая, и то - не во все дома. Более того, этим слухам не верят даже форумчане Медового.
Так что встречи инвесторов с руководством КГС несут в себе сомнительный результат.
У нас, вероятно, все сейчас будет ползти очень медленно и где-то к концу весны 2022 КГС только закончит строительство. Согласно моей инфе из отдела продаж, пустить на ремонт планируют летом 2022.
Принятие ЖК в эксплуатацию может затянуться и того дольше (последние 2 дома Каховской сдавали в эксплуатацию месяцев 8 к ряду).

Но, если Вы захотите согласовать встречу с представителями КГС - я Вас точно поддержу.
Только пишите, плиз, сюда.
30 апр 2021 14:21
Уже появились первые окна в 3 доме
04 май 2021 12:10
Всех с праздниками! Был вчера в наших краях:
Третий дом
1) Начали ставить окна в районе второго этажа. Этажа до 6-го видно оконные рамы, стоящие возле стенки внутри квартир.
2) Кладку, наколько могу судить, закончили (если не считать пустые места, оставленные для крепежей поъемных кранов)

Второй дом
1) С окнами пока изменений не вижу. Этажей 7 окон только, могу ошибаться.
2) Кладку делают на 22м этаже.

Первый дом
1) Я прошлый раз не заметил, но с той стороны, что смотрит на Гатное - весь стояк маленьких комнат в трешках - без окон. Не знаю, зачем так и в чем логика. Секретные нано-методы проветривания?
2) Утепление! Лед тронулся, правда уплыли пока недалеко. Начали утеплять с той стороны, которая "смотрит" на метро "Теремки". Пока утеплили только межэтажные швы (не стены), в маленьких комнатах трешек и в соседних комнатах однушек. Сделали - до 15 этажа. Ну, если прикинуть на глаз, то можно сказать, что первый дом утеплен на 1%.

Резюмируя:
1) Темпы пока что действительно упали. Почему так медленно ставятся окна - я не понимаю. Установке окон не может мешать ни дождь, ни снег, ни умеренный ветер.

2) Слыхал, что утепление сильно зависит от погодных условий, но, если верить каналу "Ищу Жилье", то у нас почти все застройщики Киева утепляют, как и мы - минеральной ватой. Почему у них скорость утепления в 5 раз выше - непонятно.

3) Насколько я вижу по их сайту, то потихоньку квартирки у нас таки покупают, что не может не радовать. С другой стороны, в "Радужном" было выкуплено примерно 95% квартир еще прошлым летом, но это вообще никак не ускорило строительство.

Посмотрим, что нам покажет лето, и где мы будем в сентябре, но при нынешних упавших темпах, я что-то уже начинаю сомневаться в окончании строительства к маю 2022 (если учесть не только дома, но и придомовую).
15 май 2021 15:05
Начали наконец то у понять 1 дом. Но окна так и не доставляли...
18 май 2021 06:24
Доброго дня. Хтось знає чи будуть утеплювати балкони зовні?
18 май 2021 06:32
будут, снизу, с боков и спереди.и в подьезде наружные стены квартир тоже
19 май 2021 08:56
Подскажите, кто видел, балконы которые не должны были стеклить но застеклили, там идет двухкамерный стеклопакеты или однокамерный? подходил к дому вплотную но так и не рассмотрел, строители нечего не знают или просто не хотят отвечать.
21 май 2021 12:31
Стеклопакет на балконе однокамерный, профиль КВЕ. Есть оф. ответ от КГС.
21 май 2021 12:54
Щось раніше не звертав увагу, але в 1 будинку балкони в 2-кімнатних квартирах в правому крилі значно менші, ніж в лівому... Хоча по плану квадратура однакова. Дивно якось.
24 май 2021 14:10
Хтось знає як зараз робиться переуступка в Кмб? Рієлтор мені сказав, що вже не має такого 5000 грн, два місяць чекаєш і гроші у тебе на рахунку від нового власника. Зараз ніби 4.5% від вартості квартири і тільки готівка від покупця,а якщо хочеш на банківський рахунок то 8% і питання від податкової де ти такі гроші взяв на квартиру. Поділіться хто знає.
24 май 2021 17:31
ArtPos,
Якщо хочете переуступити свій попередній договір (у ЖК "Абрикосовий"), то краще подзвонити (а якщо буде можливість - то і приїхати) до нотаріуса у головному офісі КБМ на Омеляновича-Павленка. Точніше ніж там, мабуть, ніде не скажуть.
25 май 2021 08:41
Дзвонив. Відступленя від майнових прав КМБ зараз практикує але тільки з родичами першої лінії. Якщо ви хочете зробити переуступку не родичу то кмб зараз таким не займається, принаймні по телефону так сказали. Якщо і займається то це буде коштувати вам значно дорожче ніж 5000 грн і напівлегально і кошти тільки готівка яку ви потім будете ще думати як легалізувати. В банк не покладеш, тому що у вас макс що буде на руках це бумажка від нотаріуса з сумою за яку ви купили її два роки тому, а вона відрізняється від того що зараз ваша квартира коштує десь на 70-85% для 1к квартир. Доречі по закону якщо ви купили за  700 тис грн майнові права а потім продали ці права за 1 100 000 грн то з різниці в 400 тис грн ви маєте заплатити 18% доходи фіз осіб+ 1.5% військового податку.  Тому єдиним розумним виходом залишається залишити цю квартиру, оформити право власності і продати її потім заплативши 6 % +1.5% військовий збір( такий податок маєте платити, якщо продаєте нерухомість яка у вас у власності менше 3 років), або почекати три роки і заплатити близько 2%. Доплати за засклені балкони кмб також ніхто не відміняв. Але є і плюси в цьому всьому. Ціна квартири зараз 40-43к$. Після того як будинок буде повністю готовий і з документами на руках ціна буде трохи вища і тих 7.5% можна буде компенсувати більшою вартістю квартири. Також покупець  може взяти на себе декілька % оформлення. Для мене головне, щоб кошти від продажу були легальними і до мене питань не було зі сторони банку і фіксальних органів.
А 1.5% військового збору це не мало. Зарплати, пенсії, купівля - продаж всього вашого майна і від них відняти 1.5% це десятки тисяч гривень які ми платимо за агресію і ще більше втрачаємо тому що люди тікають з України через цю агресію проти нас і відлякує війна всіх потенційних інвесторів. В результаті 1.5% перетворюється на 20-30% а можливо і більше
25 май 2021 11:24
З приводу переуступки відповідь надав офіційний представник "Київміськбуд" 20.05.2021 на форумі ЖК "Урловский-1":"Шановні учаснику форуму, переуступка можлива, якщо будинок не введено в експлуатацію..." і т.д.
07 июнь 2021 12:42
Ребята,
Подъехали свежие фоточки на сайте Киевгорстроя.
Насколько вижу, на первом доме сняли кран.

Желаю нам всем скорейшего завершения строительства всех трех домов!
20 июнь 2021 10:57
Тишина, даже поругаться на форуме не с кем.
Ну что же, тогда держите свежие фотки. :hi:

Пытался "поймать" дома со всех ракурсов.
Не ходил только ближе к третьему дому, так как один раз я туда пошел и на меня кинулись собаки.
С собаками не так весело ругаться.
25 июнь 2021 12:31
Перезалюю фото користувача SOY з правильною орієнтацією. Всі авторські права зберігаються за SOY.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .8587. . .102
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее