Подать объявление

ЖК Абрикосовый | Киевгорстрой | ул. Абрикосовая, ул. Жулянская

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 25 551 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
116из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 71.
8/11%
14/20%
22/31%
14/20%
13/18%
1. . .8688. . .102
29 июнь 2021 21:00
Фото на сегодня
06 июль 2021 09:29
Всем Доброго дня!. Подскажите пожалуйста кто знает. Слышал про новый закон, что-то типа 20 процентов НДС на покупку надо платить за квартиру в новострое. Коснется это нас с Абрикосовым?. И тех кто в 2019 купил квартиру в нем.
06 июль 2021 15:55
Сейчас много разговоров о повышении налога для тех, кто перепродает по нескольку квартир в год. Пока обещают, что налог не должен коснуться обычных инвесторов, покупающих себе жилье.

Хотя надо заметить, что повышение налога, вероятно, приведет к опосредованному повышению цены на рынке.

Но, по идее, те, кто уже купил квартиру в Абрикосовом и тут будут жить, - не пострадают.
Я, конечно, как махровый терпила, вынужден доплатить за балконы примерно 2800 долларов, но платить еще 20%, то есть, более 300 000 гривен на ровном месте, - это был бы уже перебор.

Хотя, это ж Украина. У нас возможно все :down:
06 июль 2021 16:24
Данило Гетманцев (автор законопроекту) написав що внесуть поправку, згідно якої НДС не будуть брати з тих хто повністю оплатив по договору до 01.01.2022 р.
06 июль 2021 19:39
Я читав, що ПДВ будуть платити всі і на вторинному ринку також, хоча в документах з втор ринку і так пишеться сума в договорі сума з ПДВ. Просто не зрозуміло хто ПДВ перший раз заплатив? Буде весело. Я тепер переживаю, що КМБ зрозумів, що преречений на банкрутство на протязі найближчих 5 років через свою совкову ментальність НАЙБІЛЬШОГО, НАЙСТАБІЛЬНІШОГО, низька якість будівництва, затримка термінів на роки і тд і неспроможність конкурувати без договорняків. Наш об'єкт вже майже готовий, але щось останні місяці майже нічого не робиться. А можливо вже і не буде робитися. Якби зараз Жк Абрикосовий тільки почав будуватися то яка б ціна була за метр 1 кімнатної квартири? А додайте ще 20% ПДВ і вийде близько 40 тис грн. А ще чекати мінімум 3 роки. Я в таке інвестувати не буду точно. Я вже взагалі не знаю, що буде з цією інвестицією. Нехай ще реально заставлять платити 20% з оренди і ринок нерухомості приїде швидко і ми разом з ним. До цього всього ще податкова амністія і багато запитань де ти взяв гроші на квартиру чи інше майно і арешти, штрафи і тд
07 июль 2021 10:26
Всем Доброго дня!. Подскажите пожалуйста кто знает. Слышал про новый закон, что-то типа 20 процентов НДС на покупку надо платить за квартиру в новострое. Коснется это нас с Абрикосовым?. И тех кто в 2019 купил квартиру в нем.

Доброго дня! Ось читата статті за 7 липня 2021 з censor.net: "В свою очередь первый заместитель председателя Комитета по вопросам финансов, налоговой и таможенной политики Ярослав Железняк отметил, что инвесторы, которые уже вложили средства в строительство квартир, на стадии подписания основного договора получат неприятный сюрприз в виде необходимости доплаты 20% НДС.Источник: https://censor.net/ru/n3275609".
07 июль 2021 15:30
Якщо нас при оформленні документів заставлять платити пдв то це буде аморально, тому що це не телевізор купуємо і навіть не автомобіль а житло за великі кошти. Хоча також спірно виходить з цією моральністю. Наскільки морально продавати ліки в аптеці з ПДВ 20%?? Але продають і все ок. З однієї сторони розумію, що це потрібно платити і квартира це як і будь-який товар, але для нових договорів, а не для тих хто оплатив 100% ціни квартири, чекав 3 роки, а потім йому кажуть доплати ще 20%.
В Європі звісно платять і ПДВ і інші податки як часи. Там якщо ти купив квартиру за 70000$ і продав її пізніше за 85000$ то з прибутку 15000$ маєш заплатити 20% податку на прибуток фіз осіб. Теоретично нас інвесторів також можуть це заставити платити, але все-таки в Україні зробили велику пільгу для нас при продажу квартири - після 3 років платиш біля 2%,а до 3 років володіння близко 7%.І за це дякую.

Слідкую за новинами КМБ. Кушнір в чергове вважає, що ціни на нерухомість до кінця року збільшаться на 20%. Але він не каже, що забудовників заставлять продавати з ПДВ 20%, а каже що матеріали здорожчали. КМБ і інші забудовники вкладуть в ціну квартири і матеріали і ПДВ після прийняття цього закону. Якщо інвесторів поставлять перед фактом при оформленні права власності + 20% ПДВ це вийде закон буде заднім числом. А такого не може бути. Інвестори які зараз сидять в кмб і обирають квартиру їм за яку ціну її продають, без ПДВ чи з? Чи кажуть ціна квартири 1 250 000 грн, але на всякий випадок приготуйте ще 20%???Мені здається, що ми ще зможемо отримати свої квартири без ПДВ, але ціна балконів від кмб здорожчають точно, хоча ніхто з нас не знає точної ціни того балкону
07 июль 2021 15:39
С какой стати я, купивший квартиру год назад за полтора ляма, должен еще вынять из своего кармана 20%, то есть 300 000 гривен? Разве нет такого принципа, что закон обратной силы не имеет? Или скажут, что закон не имеет обратной силы только для основных договоров? А у нас - предварительный договор.

Звонил в КГС. Говорят: "надеемся, что нынешних инвесторов не заденет, но будем смотреть уже после окончательного принятия".

Офигеть! Я пользуюсь платной медициной, я получил 2 платных образования, я плачу все налоги. Для меня эта страна не сделала НИ-ЧЕ-ГО.
Я не вижу НИ ОДНОЙ государственной школы, НИ ОДНОЙ государственной поликлиники, построенных за последние годы. Милиция у нас работает кое как. Но 300 000 вынь да положь.
08 июль 2021 07:23
Ребята,
На сайте появились фото, но там - с дрона.
Я нафоткал снизу.

Сразу скажу, что "останні місяці майже нічого не робиться" - это неправда.

Важно: не знаю, почему фотки грузятся горизонтально. У меня на компе фотки в нормальном положении.

На третьем доме, местами, уже достеклили до 26-го этажа.
На третьем и втором домах вывесили люльки. На втором доме уже начали утеплять межэтажные швы.
На третьем люлька висит на "Республику", поэтому пока не видно, что там утепляют.
Первый дом - результат видно по фото.

Я не очень понимаю, почему тишина про НДС? Инвесторы Радужного, Курнатовского и других ЖК - активно обсуждают, переживают. А у нас - как воды в рот набрали.

Или на этом форуме 90% пользователей - это сотрудники агентств недвижимости, которые покупали квартиру под перепродажу им им, вцелом, побоку?
АУУУУУУ! У нас очередь из желающих заплатить государству лишних 5-10-15 тысяч долларов?
08 июль 2021 09:14
Якщо введуть пдв для вже існуючих інвесторів, то якщо людина на це не розраховувала і відповідно не має коштів на доплату то як тоді? Не будуть видавати право власності таким особам чи кредити від забудовника будуть брати? А може будуть видавати право власності але коли інвестор захоче продати таку нерухомість то сплатить вже при продажу це пдв?

To Soy
Ви мені нагадуєте тих людей, які купили в Європі автомобіль за 3000$, дали хабаря на митниці щоб проїхати кордон з надією їздити в Україні без розмитнення ще багато років. А коли вони зрозуміли, що не склалося з цим планом то почали шукати винних, але винні саме вони а не держава. Садки, школи, лікарні, поліція це все держслужба з фінансуванням з держбюджету. А де взяти кошти на нові школи чи лікарні якщо мало хто податки платить і в 100% не сплачує повну суму податку яку має? Кожен шукає обхідні шляхи і не платить нічого або дуже трохи. Особливо в мене вуха сохнуть від людей, які мають 50 років, в житті працювали на саму мінімальну зарплату з якої сплатили максимум 5000$ податків за все життя, а тепер він кричить, що в Європі пенсія 1000$,а в Україні 100-150$. То громадяни Європи платять в пенсійний фонд набагато більше і відповідно і отримують більше. І вистачає на школи і на дороги і на науку. Держава щоб процвітала має з кожного громадянина брати більше зборів і податків ніж видає їм. А хто в нас платить більше ніж бере? Я таких не знаю. І щоб отримати хороший сервіс в держустанові чи то є школа, університет, чи лікарня, чи дорога по якій ти їдеш воно все має бути платним по комерційним тарифам так як це вже століттями є на Заході.
08 июль 2021 10:40
Шановний SOY! Шановне Панство, Доброго Дня! На сайті kmb у розділі "Новини" вчора, 07.07.2021 з`явилась інформація про "Абрикосовий", там є опис того, що вже зробили у будинках станом на початок липня 2021, у тому числі є перелік внутрішніх робіт. Так що, я теж вважаю, що той, хто пише, зо "нічого не зроблено" - неправий.
Стосовно ситуації з введенням ПДВ - на мій погляд, це катастрофа для ринка первинної нерухомості і будівельних компаній, яка потягне занепад у інших галузях. Я нічого доброго не очиикую від керівництва держави Україна, вони нагадують мені карточних шулерів, які на ходу змінюють правила гри, причому завжди на свою користь.
Дякую Вам, шановний SOY за хвилювання і додаткову інформацію по нашому об`єкту! Але ніяке наше хвилювання нічого не змінить!
Тут дехто наводить приклади високого оподаткування в Європі, але не говорить, що там правила гри так швидко ніхто не змінює, причому не на користь громадян. Від себе можу додати, що ми живемо сьогодні так, як проголосували два роки тому.
08 июль 2021 12:02
На сколько я понял, НДС 20% физлица не должны и не будут платить. В новых договорах застройщики могут вложить 20% НДС в стоимость квартир, мотивируя это "подорожанием материалов", а в старых уже указана конечная стоимость.
+
Данило Гетманцев сказав, що є нюанс, який не передбачили в законі й він є помилкою Міністерства фінансів. Якщо квартиру оплатили повністю, а норма про оподаткування тільки набула чинності (це має статися 1 січня 2022 року), то закон доповнять, щоб ПДВ не було.
"З таких квартир не братимуть ПДВ. Жодного додаткового перерахунку не буде. Це діятиме лише на майбутнє", – зазначив Гетманцев.
09 июль 2021 11:37
Взагалі не розумію стони навколо 20% ндс.
1. Нічого не принято.
2. Громадяни України самі 2 роки тому обрали собі владу-- тому-- дивитесь в дзеркало і висловлюєте своє невдоволення, або незадоволених я бачу лише в інтернеті, а не бачу під верховною радрю чи адміністрацією презилента-- тоб то всіх влаштовує, а жалітися на фопумі-- це безперспективно да і ніхто вас не чує.
Приймут остаточно, что треба буде сплатити 20% ндс при оформленні права власності на житло, чи підписання основного договору-- сплатете, або не отримаєте житло і вам повернуть лише ваші інвестеційні кошти за вичітом, кажись, 5%.
09 июль 2021 19:45

Вже створена петиція щодо закону 5600 - https://itd.rada.gov.ua/services/petition/index/9547
Прошу долучатися до збору підписів

12 июль 2021 10:19
Якщо введуть пдв для вже існуючих інвесторів, то якщо людина на це не розраховувала і відповідно не має коштів на доплату то як тоді? Не будуть видавати право власності таким особам чи кредити від забудовника будуть брати? А може будуть видавати право власності але коли інвестор захоче продати таку нерухомість то сплатить вже при продажу це пдв?

To Soy
Ви мені нагадуєте тих людей, які купили в Європі автомобіль за 3000$, дали хабаря на митниці щоб проїхати кордон з надією їздити в Україні без розмитнення ще багато років. А коли вони зрозуміли, що не склалося з цим планом то почали шукати винних, але винні саме вони а не держава. Садки, школи, лікарні, поліція це все держслужба з фінансуванням з держбюджету. А де взяти кошти на нові школи чи лікарні якщо мало хто податки платить і в 100% не сплачує повну суму податку яку має? Кожен шукає обхідні шляхи і не платить нічого або дуже трохи. Особливо в мене вуха сохнуть від людей, які мають 50 років, в житті працювали на саму мінімальну зарплату з якої сплатили максимум 5000$ податків за все життя, а тепер він кричить, що в Європі пенсія 1000$,а в Україні 100-150$. То громадяни Європи платять в пенсійний фонд набагато більше і відповідно і отримують більше. І вистачає на школи і на дороги і на науку. Держава щоб процвітала має з кожного громадянина брати більше зборів і податків ніж видає їм. А хто в нас платить більше ніж бере? Я таких не знаю. І щоб отримати хороший сервіс в держустанові чи то є школа, університет, чи лікарня, чи дорога по якій ти їдеш воно все має бути платним по комерційним тарифам так як це вже століттями є на Заході.

В Европе депутаты не крадут и нет практически корукции. У нас же сколько не заплати,все равно будет мало, а депутаты и все остальное кто у кормушки купят себе по пару домов и выведут бабки за бугор.
В правовом государстве, закон обратной силы не имеет.
Посмотрим, что у нас приймут слуги народа.
13 июль 2021 10:54
Vika89

У вас завжди тільки депутати крадуть. Скоро налогова порівняє ваші статки з вашими доходами за 11 років і побачимо хто краде більше
13 июль 2021 15:08
Здравствуйте!
Подскажите, пожалуйста, межквартирные перегородки кирпич или газоблок?
На сайте Киевгорстроя написано
міжквартирні — цегляні товщ.250мм;
міжкімнатні — керамзитобетонні блоки товщ.115 мм;

Но в одном из объявлений о продаже на фотографии сплошной газоблок.
Спасибо.
14 июль 2021 10:51
Vika89

У вас завжди тільки депутати крадуть. Скоро налогова порівняє ваші статки з вашими доходами за 11 років і побачимо хто краде більше


Знаєте, пане, мені часто здається, що за вас пишуть двоє людей. Або ще кажуть, що люди, які за гороскопом - близнюки, - в них наче дві людини.

Часом ви пишете розумні та обгрунтовані речі.

А в інших дописах ви починаєте спускатися у відвертий треш. То шукаєте політичних агітаторів, тепер - крадіїв державних коштів. Бувають часи, коли ви систематично починаєте бомбити за політику.
Ну і я вас читаю вже більше року і помітив дуже чітку рису вашого характеру: ви ігноруєте загальний сенс написаного іншою людиною, вихоплюєте одне слово (фразу) з контексту - і перекручуєте так, як воно вам вигідно. А прямо поставлених питань майже завжди уникаєте.

Не знаю, чи це один тільки я помітив, але чисто по-людськи я б радив вам трішки підняти якість спілкування. Не ображайтеся.
14 июль 2021 13:03
Я не ображаюся,не має причини. Але мені дуже не подобається логіка про тільки депутатів чи інші чиновники які все для чого створені це красти, а ті хто їх критикує свято вважають, що вони не займаються тим самим.

5600 показав, що ринок первинної нерухомості не може функціонувати без дотації з боку платників податків - держави. Забудовники в нас не готові працювати з маржою в 5-7% тому що для них це не гроші і навіть вони не гарантовані, тому що у нас нестабільність як політична так і економічна. У нас не Європа. Забудовники себе дуже добре почувають з маржою біля 15-20%,але ця маржа є ніщо іншим як дотація чи знижка з боку держави шляхом недоотримання податку ПДВ 20%. Виходить, що будівельна галузь тягне економіку вверх але якщо її не обкладати податками? А сенс? Я взагалі проти любих дотацій і субсидій. Якщо ти не вмієш працювати на землі чи будувати то маєш змінити сферу діяльності або шукати шляхи вдосконалення результату своєї праці. Це ринок. Мені подобаються авто з двигуном 5.0 літрів і більше ніж 400 к. с але вони споживають 25 л/100 км. Я не можу собі дозволити такі витрати на пальне і в мене є вибір заробляти більше і працювати без вихідних, пересісти на 1.9 tdi або писати петиції, просити щоб відмінили розмитнення і всі податки для таких авто і так далі. Аналогію ви зрозуміли. Як не крути, а податки платити будуть всі якщо хочете жити нормально і стабільно. Але велика частина нашого суспільства не хоче ні працювати важко і з результатом, ні платити податки, ні навчатися чомусь новому, цікавому, навіть деякі бояться змінити хвилю на радіо бо не знає що їх там чекає на іншій а хочуть тільки субсидії, знижки, пільги, дитячі, безкоштовні школи, університети і пенсію як в Швейцарії. Це їхній спосіб мислення і бачення цього світу. Я це вже зрозумів і тому прийняв рішення. Яке рішення ви знаєте.
14 июль 2021 20:39
Vika89

У вас завжди тільки депутати крадуть. Скоро налогова порівняє ваші статки з вашими доходами за 11 років і побачимо хто краде більше

Пожалуйста пусть налоговая "порівнює" я ничего не скрываю и честно плачу налоги со своей зарплаты. Отмечу, что не малые налоги. По этому Ваши обвинения в мою сторону как минимум просто смешные.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .8688. . .102
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx