Подати оголошення

ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка

ЗабудовникPerfect Group, Citex Development
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 36 264 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
124з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 40.
6/15%
4/10%
4/10%
9/23%
17/43%
1. . .222324
19 черв 2025 18:22

1Buyer1

Добрий день. Розглядаю придбання квартири у цьому ЖК. Підкажіть будь ласка який зараз стан справ із будівництвом та введенням в експлуатацію. Травні на початку червня декілька разів був біля будівельного майданчика і не бачив там ніякої будівельної активності.

живу рядом и уже давно никакой активности на стройке не наблюдаю. 

ну и отсутствие фотоотчета о ходе строительства от застройщика уже несколько месяцев о многом говорит....)

19 черв 2025 19:20

Зачем вообще сейчас вкладываться в бетон? Если бы не вложился до войны, ни за что бы не делал это сейчас

22 черв 2025 07:52

1Buyer1

Добрий день. Розглядаю придбання квартири у цьому ЖК. Підкажіть будь ласка який зараз стан справ із будівництвом та введенням в експлуатацію. Травні на початку червня декілька разів був біля будівельного майданчика і не бачив там ніякої будівельної активності.

Доброго дня. ви можете звернутись до Відділу продажів і вони вам все розкажуть. якщо ви були просто поряд ще не значить що там нічого не роблять. зараз вже більше внутрішні роботи. в деяких секціях вже є працюючі ліфти

22 черв 2025 07:52

Porcelain

живу рядом и уже давно никакой активности на стройке не наблюдаю. 

ну и отсутствие фотоотчета о ходе строительства от застройщика уже несколько месяцев о многом говорит....)

зараз там роботи проводяться внутрішні і звісно активні роботи із зовні неможливо наблюдати. на їх сторінці на фейсбук є фото внутрішніх та зовнішніх робіт

22 черв 2025 19:51

Думаю якщо і є квартири в продажу , то тільки в першій і пʼятій секції, а там роботи зовні ще ой як багато, але ж чомусь дійсно нічого не робиться зараз там нажаль.

23 черв 2025 07:35

Kloki

Думаю якщо і є квартири в продажу , то тільки в першій і пʼятій секції, а там роботи зовні ще ой як багато, але ж чомусь дійсно нічого не робиться зараз там нажаль.

А ви в середині були цих секцій? навіщо таке кажете, що нічого не робиться?

23 черв 2025 13:01

Irushka05

А ви в середині були цих секцій? навіщо таке кажете, що нічого не робиться?

Перечитайте ще раз. Мова про зовнішні роботи першої і пʼятої секції які ніхто не бачить) в мене наприклад квартира в першій секції і я не бачу щоб утеплювались стіни як мінімум, не потрібно бути всередині щоб це помітить 😉

23 черв 2025 13:39

Kloki

Перечитайте ще раз. Мова про зовнішні роботи першої і пʼятої секції які ніхто не бачить) в мене наприклад квартира в першій секції і я не бачу щоб утеплювались стіни як мінімум, не потрібно бути всередині щоб це помітить 😉

так ми з вами, дай Бог, майбутні сусіди  також 1 секція. вони готують до першочергової здачі іншу частину комплексу, а у нас внутрішні роботи більше. добре що не стоять на місці, а все ж таки в наш жахливий час роботи йдуть. терпіння нам всім та миру 

01 лип 2025 09:53

Якщо будинок будується, чому падає індекс надійності, і який показник на це впливає?

01 лип 2025 20:30

Nataly 21

Якщо будинок будується, чому падає індекс надійності, і який показник на це впливає?

Этот индекс "надійності" последний раз обновлялся в 2021 году. Абсолютно мертвая метрика, которую давно нужно было убрать.

01 лип 2025 20:31

Первым инвесторам обещали сдать дом ещё в 2022 году.
Сейчас — 2025 год, дом до сих пор не введён в эксплуатацию. Обещают — в 2026 году. 
Ну и какой тут должен быть рейтинг, если у домов сроки сдачи сорваны на 4 года??? 

02 лип 2025 14:06

dmvgura

Сейчас — 2025 год, дом до сих пор не введён в эксплуатацию. Обещают — в 2026 году. 
Ну и какой тут должен быть рейтинг, если у домов сроки сдачи сорваны на 4 года??? 

А те що наразі повномасштабна війна триває четвертий рік, це ні про що? Чи як? Багато забудовників взагалі не працюють(((

02 лип 2025 14:06

dmvgura

Откуда мне знать какой? Если отталкиваться только от вашей метрики, то наверное рейтинг должен быть такой же, как у 90% новостроек, которые из-за войны и ковида задерживают ввод в эксплуатацию на годы. Я написал, что рейтинг не обновлялся с 2021 года и что она мертвая. 

03 лип 2025 11:10

Рейтинг в лютому 2025 був 132, зараз 124. Тому і спитала, чому він падає.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .222324
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx