Подати оголошення

ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ

ЗабудовникЖитлоінвестбуд-УКБ, ТОЛОКА
Здача ЖК2019 - 2022 р.
Планування
від 30 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
30з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 138.
12/9%
12/9%
35/25%
55/40%
24/17%
1. . .446448. . .515
31 серп 2019 08:47
Просьба к модераторам пометить в общем заглавии темы Отрадный 2 что часть сдана Спасибо :up:
31 серп 2019 12:36
На сайті ЖІБ виставили сертифікат
31 серп 2019 12:55
Нові правила з березня 2019 року
31 серп 2019 18:45
так шо?
уже не страшно покупать по переуступке 4 секцию?:)
01 вер 2019 01:57
Поздравляю всех инвесторов 1-й и 2-й секции, а нам остается ждать возобновления работ над 3-й и 4-й специями. Я так понимаю без общественного давления Толока и Траектории не могут работать.
01 вер 2019 05:48
Вітаю усіх інвесторів зі святом присвоєння для першої черги Сертифікату! :poz: :poz: :poz: :super:
Які наші подальші плани: з наступного тижня на об'єкт повертаються робочі бригади для остаточної підготовки 1-2 секції до ремонтів (деякі внутрішні роботи проводились і на цьому тижні); з вівторка Толока починає розсилку листів інвесторам про зміну площ і вимогу провести відповідні доплати, згідно замірів БТІ; щодо питання примусового засклення - є декілька активних ініціатив як з цим боротись, хочу побажати успіху у цій важливій справі, і враховуючи відмову ДАБІ про зміну проекту а також те що фактично наші лоджії все ще не засклені (хоча були обіцянки зробити це ще в серпні) - є надія що цю аферу можна придушити; проект з залученням юридичної допомоги теж активний і він розвивається по своєму наміченому сценарію, інвестори 3-4 секції не залишаться без підтримки; і найголовніше - зустріч в парку на шашлик вирішено провести з першими виданими інвесторам ключами від квартир, думаю найактивніші отримають їх уже у вересні.
01 вер 2019 06:50
все еще
01 вер 2019 10:39
Всем привет! А можно услышать мнение юристов по договору с ЖЭКОМ , и скиньте сам договор пожалуйста!
01 вер 2019 10:48
Цитата "Ramms_eta0":
Вітаю усіх інвесторів зі святом присвоєння для першої черги Сертифікату! :poz: :poz: :poz: :super:
Які наші подальші плани: з наступного тижня на об'єкт повертаються робочі бригади для остаточної підготовки 1-2 секції до ремонтів (деякі внутрішні роботи проводились і на цьому тижні); з вівторка Толока починає розсилку листів інвесторам про зміну площ і вимогу провести відповідні доплати, згідно замірів БТІ; щодо питання примусового засклення - є декілька активних ініціатив як з цим боротись, хочу побажати успіху у цій важливій справі, і враховуючи відмову ДАБІ про зміну проекту а також те що фактично наші лоджії все ще не засклені (хоча були обіцянки зробити це ще в серпні) - є надія що цю аферу можна придушити; проект з залученням юридичної допомоги теж активний і він розвивається по своєму наміченому сценарію, інвестори 3-4 секції не залишаться без підтримки; і найголовніше - зустріч в парку на шашлик вирішено провести з першими виданими інвесторам ключами від квартир, думаю найактивніші отримають їх уже у вересні.

Договор на обслуживание кто-то вычитывал? Подписывать можно?
01 вер 2019 11:35
Можно выложить отказ ДАБИ в изменении проекта ?
01 вер 2019 19:30
Цитата "nechypor":

Договор на обслуживание кто-то вычитывал? Подписывать можно?

Я читал, вполне нормальный договор, особо и придраться нет к чему, ну разве что к тарифу, но как по мне и тариф адекватный.
02 вер 2019 03:22
Цитата "Dneprinmed":
Выложено на 445 странице
02 вер 2019 05:39
Цитата "Jamen":

Я читал, вполне нормальный договор, особо и придраться нет к чему, ну разве что к тарифу, но как по мне и тариф адекватный.

4.7 на последней странице так себе
02 вер 2019 06:28
Что-то делают))
02 вер 2019 11:55
Цитата "aleksbroker":
Выложено на 445 странице

На указанной вами странице нет отказа в изменении проекта по внесению остекления.
03 вер 2019 06:18
А разве был еще какой то отказ? Или я что то пропустил? И откуда у вас информация о изменениях проекта про остекление, неужели вы в живую лично читали эти изменения? Вероятность есть что даби отказало именно поэтому,инспектор пришел все как есть зафиксировал фасад с не застекленными балконами и лоджиями, но как быть с договорами дереватива.Скоро начнут приходить письма с переобмерами бти сразу все станет ясно.
03 вер 2019 07:19
Цитата "Dneprinmed":

хороше питання. На сайті ДАБІ висить відмова по внесенню змін:
https://dabi.gov.ua/zayava-pro-vnesennya-zmin-do-dozvolu/
а наскільки мені відомо крім корегування проекту і власне сертифікату більше нічого в ДАБІ не подавали. Вияснив додатково - є інформація що зміни в проект все ж внесли і затвердили. Ці зміни напряму не стосуються вікон.

На будівництві як і планувалось відновилась активність, робота кипить. На днях очікуємо листи з Толоки і відновлення робіт по 3-4 секції.
03 вер 2019 07:20
Цитата "kotovod":
так шо?
уже не страшно покупать по переуступке 4 секцию?:)

Так и было не страшно.Но цены пошли вверх.Особенно на 1-2с.Во дворе что то копают.водоканал подключает дом
03 вер 2019 09:34
поговоримо про ОСББ.

Перша черга рухається до укладання договорів з управляючою компанією і заселення. Після отримання прав власності в будинку буде створено ОСББ. Реальність така, що взяти будинок в управління співвласників одразу (без залучення ЖЕКа) у нас не вийде, тому на цю ідею можна не тратити час. На перших порах функція ОСББ це комунікація з жителями та ЖЕКом, внесення пропозицій про покращення його роботи і контроль, тобто "допоміжна". Пізніше при заселенні 3/4 всього будинку (це буде ближче до літа 2021р) - постане основне питання про взяття будинку в управління ОСББ.

Щоб весь цей рух був раціональним і узгодженим, є пропозиція почати з обрання ГОЛОВИ ОСББ. Поки що формально, і я вважаю кандидат може бути з будь-якої секції, головне щоб це був майбутній житель нашого будинку.
Хто відчуває в собі сили і натхнення взятись за цю відповідальну справу, можливо має досвід, а головне має бажання відстоювати інтереси жителів ЖК Відрадний, 2 - прошу відгукнутись, надати свої ідеї, визначити цілі як Ви собі бачите розвиток ОСББ. Пізніше зберемось гуртом, ознайомимось з програмами кандидатів, оберемо Голову і він почне свою діяльність, визначить помічників і т.д.
Ми вже почали пошук в середовищі так званої ІГ, але більшість інвесторів читають форум і не можна нікого пропустити.

Якщо хтось бачить іншу стратегію по даному питанню - також пишіть, це важлива тема і вона має бути осмислена.
03 вер 2019 13:58
Тема важлива, адже, так званні амортизаційні відрахування на майбутнє відновлення будинку краще збирати від самого початку його експлуатації. Все вказує на те, що ІГ краще може визначити бажаючого взяти на себе відповідальність за таку тяжку роботу.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .446448. . .515
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше