Подать объявление

Стоит ли сейчас покупать недвижимость?

1. . .252253254
20 июль 2026 07:15

Jasamba

Я вивчав це питання досить активно останні півроку.

...

Тому і думаю що десь у вересні треба приглядати варіант під є-оселю, бо як тільки реально замаячить перспектива реального миру ціни буквально за тиждень подвояться. Всі кого я знаю з продавців вже на "низькому старті" в цьому питанні.

Мені цікаво, а як ви збираєтесь реалізовати це сидячі за кордоном. Якщо ви ні жінка та вам не перевалило за 60, звісно.

20 июль 2026 07:37

Nosov

Мені цікаво, а як ви збираєтесь реалізовати це сидячі за кордоном. Якщо ви ні жінка та вам не перевалило за 60, звісно.

Особа з інвалідністю, можу приїхати в Україну без проблем.

20 июль 2026 07:58

Jasamba

Я вивчав це питання досить активно останні півроку. Дивився і прогнози аналітиків, і навіть тарологів. Всі незалежно один від іншого сходяться в одному: до осені буде період жесті, коли дійсно лупити будуть нещадно раша та Україна свого сусіда. Будуть і дрони летіти і балістика і по мирним об'єктам і по військовим.
Але орієнтовно максимум до листопада росію так затисне економічна ситуація та дефіцит боєприпасів, що вони реально приповзуть благати мир. У вересні вони, звісно, проведуть мобілізацію але це нічим не допоможе їм, тому у жовтні-листопаді постане пропозиція від раші нам щодо миру. Путін в своєму стилі як завжди, через секретні канали буде благати Зеленського піти на мир, а реально для росіян щось там придумають аби не виглядала як зрада. У підсумку нам все ж віддадуть Донбас, Запорізьку та Херсонську області, для своїх вони там скажуть щось у стилі "ми і не планували їх приєднувати, вони просто грали роль свою для захисту Криму". Із Кримом буде складніше, тарологи кажуть що питання відкладеться років на 10-15, бо раша ніякою ціною не захоче віддати цю територію, а у нас немає можливості забрати Крим силою.
Тому і думаю що десь у вересні треба приглядати варіант під є-оселю, бо як тільки реально замаячить перспектива реального миру ціни буквально за тиждень подвояться. Всі кого я знаю з продавців вже на "низькому старті" в цьому питанні.

Гарна казочка сценарію закінчення війни. А ви бачите війну, як єдину причину. 

Щоб тут почався рост цін, то сюди повинні захотіти повертатися люди, створені умови для комфортного життя. А тут "Конституція на паузі", чули? 

Далі, ваше "ціни буквально за тиждень подвояться" схоже на якись сценарій фондового ринку. В Україні ніколи не працювали швидкі та логічні сценарії, все дуже інертно та неадекватно. 

20 июль 2026 08:02

Jasamba

Особа з інвалідністю, можу приїхати в Україну без проблем.

Вас візьмуть "на карандаш" одразу при прибутті. "Без проблем" тут на це дуже наївно розраховувати.

20 июль 2026 11:54

Nosov

Вас візьмуть "на карандаш" одразу при прибутті. "Без проблем" тут на це дуже наївно розраховувати.

Ви як раша пропаганда що типу загребуть на кордоні, 5-хвилинне ВЛК і в "Скелю". У мене все в порядку с документами, в Резерв+ відсрочка дійсна. Я виїдждав з України офіційно через Шегіні і все норм було. 

20 июль 2026 12:58

Jasamba

Ви як раша пропаганда що типу загребуть на кордоні, 5-хвилинне ВЛК і в "Скелю". У мене все в порядку с документами, в Резерв+ відсрочка дійсна. Я виїдждав з України офіційно через Шегіні і все норм було. 

Ок. Здоров'я вам! Так а що за квартиру ви мрієте тут купити? Якись конкретний сегмент, вторичка? Чи ви так, в цілому, за принципом "все буде дорожчати після війни"? Так розумію, не для житла, для перепродажу.

20 июль 2026 14:59

Всі знайомі котрі виїхали під час війни та працюють за кордоном не планують повертатися. Тільки один (виїхав з родиною) можливо повернеться і тільки якщо не буде "гонєній зйобикам ухилянтам"!!! Українська недвига по європейській ціні людям буде не цікава!

20 июль 2026 14:59

Nosov

Саме так, він сидячи за кордоном трохи відірвався від реалій сьогодення 😉

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .252253254
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее