Подати оголошення

Чи варто зараз купувати нерухомість?

1. . .254256257
20 лип 2026 07:15

Jasamba

Я вивчав це питання досить активно останні півроку.

...

Тому і думаю що десь у вересні треба приглядати варіант під є-оселю, бо як тільки реально замаячить перспектива реального миру ціни буквально за тиждень подвояться. Всі кого я знаю з продавців вже на "низькому старті" в цьому питанні.

Мені цікаво, а як ви збираєтесь реалізовати це сидячі за кордоном. Якщо ви ні жінка та вам не перевалило за 60, звісно.

20 лип 2026 07:37

Nosov

Мені цікаво, а як ви збираєтесь реалізовати це сидячі за кордоном. Якщо ви ні жінка та вам не перевалило за 60, звісно.

Особа з інвалідністю, можу приїхати в Україну без проблем.

20 лип 2026 07:58

Jasamba

Я вивчав це питання досить активно останні півроку. Дивився і прогнози аналітиків, і навіть тарологів. Всі незалежно один від іншого сходяться в одному: до осені буде період жесті, коли дійсно лупити будуть нещадно раша та Україна свого сусіда. Будуть і дрони летіти і балістика і по мирним об'єктам і по військовим.
Але орієнтовно максимум до листопада росію так затисне економічна ситуація та дефіцит боєприпасів, що вони реально приповзуть благати мир. У вересні вони, звісно, проведуть мобілізацію але це нічим не допоможе їм, тому у жовтні-листопаді постане пропозиція від раші нам щодо миру. Путін в своєму стилі як завжди, через секретні канали буде благати Зеленського піти на мир, а реально для росіян щось там придумають аби не виглядала як зрада. У підсумку нам все ж віддадуть Донбас, Запорізьку та Херсонську області, для своїх вони там скажуть щось у стилі "ми і не планували їх приєднувати, вони просто грали роль свою для захисту Криму". Із Кримом буде складніше, тарологи кажуть що питання відкладеться років на 10-15, бо раша ніякою ціною не захоче віддати цю територію, а у нас немає можливості забрати Крим силою.
Тому і думаю що десь у вересні треба приглядати варіант під є-оселю, бо як тільки реально замаячить перспектива реального миру ціни буквально за тиждень подвояться. Всі кого я знаю з продавців вже на "низькому старті" в цьому питанні.

Гарна казочка сценарію закінчення війни. А ви бачите війну, як єдину причину. 

Щоб тут почався рост цін, то сюди повинні захотіти повертатися люди, створені умови для комфортного життя. А тут "Конституція на паузі", чули? 

Далі, ваше "ціни буквально за тиждень подвояться" схоже на якись сценарій фондового ринку. В Україні ніколи не працювали швидкі та логічні сценарії, все дуже інертно та неадекватно. 

20 лип 2026 08:02

Jasamba

Особа з інвалідністю, можу приїхати в Україну без проблем.

Вас візьмуть "на карандаш" одразу при прибутті. "Без проблем" тут на це дуже наївно розраховувати.

20 лип 2026 11:54

Nosov

Вас візьмуть "на карандаш" одразу при прибутті. "Без проблем" тут на це дуже наївно розраховувати.

Ви як раша пропаганда що типу загребуть на кордоні, 5-хвилинне ВЛК і в "Скелю". У мене все в порядку с документами, в Резерв+ відсрочка дійсна. Я виїдждав з України офіційно через Шегіні і все норм було. 

20 лип 2026 12:58

Jasamba

Ви як раша пропаганда що типу загребуть на кордоні, 5-хвилинне ВЛК і в "Скелю". У мене все в порядку с документами, в Резерв+ відсрочка дійсна. Я виїдждав з України офіційно через Шегіні і все норм було. 

Ок. Здоров'я вам! Так а що за квартиру ви мрієте тут купити? Якись конкретний сегмент, вторичка? Чи ви так, в цілому, за принципом "все буде дорожчати після війни"? Так розумію, не для житла, для перепродажу.

20 лип 2026 14:59

Всі знайомі котрі виїхали під час війни та працюють за кордоном не планують повертатися. Тільки один (виїхав з родиною) можливо повернеться і тільки якщо не буде "гонєній зйобикам ухилянтам"!!! Українська недвига по європейській ціні людям буде не цікава!

20 лип 2026 14:59

Nosov

Саме так, він сидячи за кордоном трохи відірвався від реалій сьогодення 😉

21 лип 2026 05:37

КітМуркіт

Українська недвига по європейській ціні людям буде не цікава!

Якщо колись станеться таке, що відкриють кордони, можливо (припущення), будуть ті, кому треба буде продати швидко та буде шанс зловити щось "по привабливій ціні".

21 лип 2026 10:20

КітМуркіт

Всі знайомі котрі виїхали під час війни та працюють за кордоном не планують повертатися. Тільки один (виїхав з родиною) можливо повернеться і тільки якщо не буде "гонєній зйобикам ухилянтам"!!! Українська недвига по європейській ціні людям буде не цікава!

не іронічно двоє нейзнайомих між собою людей з оточення повернулись 

один з Канади інший з Німеччини - не потягнули

+ були завищені очікування на основі байок більш ранніх емігрантів

і так обоє чоловіки

21 лип 2026 10:22

а джасамба жирний троль

чому його кормлять я хезе

22 лип 2026 05:49

Uncle Billy

а джасамба жирний троль

чому його кормлять я хезе

Та який він троль. Цілком реальний персонаж зі своєю ситуацією. Малює наївні варіанти швидкого закінчення цього абсудрду, а кому б не хотілось цього. Те, ЯК на це реагує його опоненти тут (булінг, злість, образи) - ось це і є тролинг на мою думку. Хоча, люди усі злиє зараз, може тому.

22 лип 2026 17:24

По прогнозам войны на сегодняшний день

Раша будет выгрызать по метру донецкую область, возможно захватят до конца года, но есть большая вероятность что это затянется на 2027. Потеряют ещё пару сотен тысяч, будут гореть НПЗ, склады и пр. Воткнут свои тряпки, объявят победу. По факту - заморозка конфликта

По экономическим прогнозам Украины

Исключительно аграрка и военка. В инфраструктуру страны, которая скорее всего снова попадет под удар, инвестировать никто не будет. Все кто смог подняться на войне, перевезут свои семьи и капиталлы в Европу. Постсовковская коррупция никуда не денется, рост национализма, ссоры с бывшими союзниками. Выжженная земля, источник дешевой рабочей силы. В ЕС - возможно в начале тридцатых годов, но уровень жизни населения это не поднимет(спросите у местного дурачка джасамбы, на что похожа вступившая во всё Болгария - Украина станет примерно такой же)

Демография - продолжится спад, население уменьшится до около 20 млн. 

Недвижимость. После заморозки конфликта на сайт хлынут спекулотники, с визгами скоробудетдорожать, и ужекакподорожало. Найдутся дураки которые им поверят.

Если вам это неприятно читать, но в глубине души понимаете что это правда, поставьте дизлайк.

23 лип 2026 12:04

Людына - Наташа, находясь хрен знает где,  анализирует  ситуацию в Украине из новостей  интернета.

Поэтому его аналитикой можно только подтерется.

23 лип 2026 21:00

Людына

По прогнозам войны на сегодняшний день

Раша будет выгрызать по метру донецкую область, возможно захватят до конца года, но есть большая вероятность что это затянется на 2027. Потеряют ещё пару сотен тысяч, будут гореть НПЗ, склады и пр. Воткнут свои тряпки, объявят победу. По факту - заморозка конфликта

По экономическим прогнозам Украины

Исключительно аграрка и военка. В инфраструктуру страны, которая скорее всего снова попадет под удар, инвестировать никто не будет. Все кто смог подняться на войне, перевезут свои семьи и капиталлы в Европу. Постсовковская коррупция никуда не денется, рост национализма, ссоры с бывшими союзниками. Выжженная земля, источник дешевой рабочей силы. В ЕС - возможно в начале тридцатых годов, но уровень жизни населения это не поднимет(спросите у местного дурачка джасамбы, на что похожа вступившая во всё Болгария - Украина станет примерно такой же)

Демография - продолжится спад, население уменьшится до около 20 млн. 

Недвижимость. После заморозки конфликта на сайт хлынут спекулотники, с визгами скоробудетдорожать, и ужекакподорожало. Найдутся дураки которые им поверят.

Если вам это неприятно читать, но в глубине души понимаете что это правда, поставьте дизлайк.

Эмм ... Болгарию с Украиной нет смысла сравнивать по той причине что Болгария получила от ЕС минимум. За все время что страна в ЕС (с 2007) она получила около 30 млрд евро. Украину уже с 2022 напичкали куда большей суммой, 250 млрд евро. Европейцы не дураки, деньги считать умеют, значит рассчитывают на отдачу раз готовы еще вкладывать.
Также не забывайте что Украина куда более перспективная страна в целом. Пахотные черноземы, составляют большую часть страны, 3 города миллионника (возможно даже 4, ходят слухи что Львов перевалил уже за лям). Это вам не Болгария где есть София и нищета вокруг (хотя и в Софии тоже нищета но замаскированная несколько), и горы пол-страны занимают. 
К тому же у болгар типичная балканская медлительность не дает стране развиваться, украинцы куда более трудолюбивая нация, особенно когда есть к чему стремиться.

26 лип 2026 03:53

spodik

Людына - Наташа, находясь хрен знает где,  анализирует  ситуацию в Украине из новостей  интернета.

Поэтому его аналитикой можно только подтерется.

По пунктам.

1.Похоже, некая Наталья тебя не отпускает и видится на каждом углу. Сходи к психологу.

2. Не черт знает где. Сегодня в  Санторини. Греция.Фото прислать?

3. Для того чтобы отслеживать причинно следственные связи, не нужно находиться в каком то определенном месте.

4. Я был тем кто многократно в конце 2021 года предсказывал грядущую беду. В феврале 2022го все как то перестали над этим смеяться. С 2022го до 2025й я многократно своетовал вкладываться в золото, вместо бесполезных кубатур. За это время зоото выросло в цене больше чем на 60 процентов. Все предсказания местных дурачков, сподиков и спекулотников, не сбылись от слова совсем.

Раунд)

27 лип 2026 20:06

Jasamba

Эмм ... Болгарию с Украиной нет смысла сравнивать по той причине что Болгария получила от ЕС минимум. За все время что страна в ЕС (с 2007) она получила около 30 млрд евро. Украину уже с 2022 напичкали куда большей суммой, 250 млрд евро. Европейцы не дураки, деньги считать умеют, значит рассчитывают на отдачу раз готовы еще вкладывать.
Также не забывайте что Украина куда более перспективная страна в целом. Пахотные черноземы, составляют большую часть страны, 3 города миллионника (возможно даже 4, ходят слухи что Львов перевалил уже за лям). Это вам не Болгария где есть София и нищета вокруг (хотя и в Софии тоже нищета но замаскированная несколько), и горы пол-страны занимают. 
К тому же у болгар типичная балканская медлительность не дает стране развиваться, украинцы куда более трудолюбивая нация, особенно когда есть к чему стремиться.

Jasamba

15 май 2025 13:11

Короче, давайте так - если до конца этой недели смогут договориться о каком-либо мире (или перемирии) - передо мной извиняются публично все те кто на меня писал что "аналитик хреновый". Если о мире не договорятся и война продолжается - я признаю себя в статусе "местного дурачка" (коим меня обзывают) и больше не лезу в рассуждения по поводу недвижимости. 

Считаю вполне себе честная сделка.

31 лип 2026 19:10

Трамп про ліцензії до Patriot для України: Не думаю, що це станеться (с) + рудий почав переробляти  "закон про пекельні санкції" в інтересах поребрика + У Держдумі РФ заявили, що не бачать передумов для завершення війни у 2026 році(с). Підсумую- буде гірше!

01 серп 2026 00:02

По прогрозам на бшидайшие месяцы.

1. Большая вероятность что через 2 месяца в России усилят мобилизацию, Ситуация на фронте ухудшится, ьусификация усилится

2. После выборов в конгресс Трамп перестанет строить из себя понимающего дядечку, и снова станет агертом Крамнрвыи

Как это отразится на рынке недвидимости, додумайте сами.

01 серп 2026 09:58

Ай, Людино, ты помнишь, ты мне говорил, что не надо покупать квартиру в Москве, потому что это уже Исламабад. А что ты скажешь на то, что квартира в Москве стоила в 2018 году в новостройке 50.000$, а сегодня она же будет стоить 100.000$. То есть 2х, ?В два раза дороже. Что ты на это скажешь? Или ты думаешь, москвичи готовы поменять свои квартиры в Москве на квартиру в Братиславе или где-то там купил квартиру? Без политики , только прибыль обсуждаем тут . Кто такого аналИтика будет читать как ты.  Хотя давай раззкажи нам ещё раз зачем ты купил квартиру именно в центральной Европе ( а не меньшую по площади но в Западной )

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .254256257
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx