Подать объявление

ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2

ЗастройщикBudCapital, Киевгорстрой
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 22 554 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
142из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 31.
1/3%
5/16%
8/26%
2/6%
15/48%
1. . .7678. . .137
31 май 2021 23:41
Чим Вас не влаштовує стандартний вигляд? Встановлюйте собі вікна з багатофункційними склопакетами, але навіщо виділятися (псувати зовнішній вид фасаду)?


Стандартний вигляд не влаштовує тим, що він абсолютно нераціональний (відкриті балкони у висотній забудові — це небезпечно для домашніх тварин і дітей), а також тим, що в кімнаті буде занадто мало світла, бо ж у деяких плануваннях немає вікна з балкона в кімнату, є лише вузькі двері.

Це не дореволюційна забудова чи сталінка, де дійсно варто законодавчо заборонити склити балкони, або робити це лише централізовано за професійним дизайн-проектом для всього будинку. Дизайн нашого ЖК не такий, що його можна помітно зіпсувати зміною звичайного балкона на повністю засклену лоджію. Гадаю, якщо це дозволяється, то так багато мешканців і зробить. Бо проект цього ЖК функціонально застарів років на 20, і люди будуть пробувати викручуватися, бо ж всім хочеться комфорту.

Мова не про об’єднання з кімнатою, а про повністю засклений від підлоги до стелі балкон.
01 июнь 2021 01:27
Убрать кирпичное балконное ограждение конечно же нельзя, ведь в этом случае придётся сильно нарушить фасад. Хотя бывают уникалы, которые вырезают даже плиту, чтобы всунуть панорамное окно, не знаю как они это улаживают.
Присоединить же лоджию к отапливаемому контуру можно и вполне реально.
01 июнь 2021 04:22
Этот вопрос тоже очень волнует. Ну как можно было додуматься сделать в кухне дверь без окна рядом - совершенно не практично и темно. Надеемся все таки разрешат стеклить лоджии и заменить балконную дверь на такую же, но с окном рядом.
01 июнь 2021 06:07
Насколько я поняла (перечитав уже десятки строительных форумов и пообщавшись с ремонтниками), есть буквально пару вариантов, чтобы сделать по уму, по закону и с уважением к соседям.
Кслм хочется объединить балкон/лоджию с комнатой, это можно сделать, только сняв верхнюю часть стены и оставить нижнюю, возле которой стоит батарея (должна стоять батарея). Получится типа так:
Можно заменить стену, разделяющую лоджию/балкон и комнату, на окна в пол. Прекрасное решение для темной комнаты. Главное в этом всем опять таки не переносить батарею, чтобы не нарушать контур отопления и рассчитаные под него параметры, не нарушать теплоотдачу, не мменять кучу всяких технических параметров.
Сделать тепелее саму лоджию, если сносить частично стену, можно двумя способами - электрообогревателем или электрическим теплым полом. Все. Главное, опять же, не переносить батарею.
Ну и застеклить лоджии, надеюсь, тоже можно будет или разрешат. Главное, чтобы не сносить кирпичную стенку, и чтобы не было "хто в ліс, хто по дрова": я хочу себе балкон с подоконничком с выносом на полметра, я хочу оранжевые окна, потому что люблю яркую жизнь, я хочу вообще все снести и отркытую террасу и т.д.

Сделать можно по всякому, как угодно, даже так, как на глову не налазит, но законных и уважительных способов - буквально парочка.
01 июнь 2021 09:01
Печально, что инвестор думает о недостатках проекта после вложения денег.
Ведь довольно много предложений на рынке: и панорамные окна, и террасы, и зимние сады...
Жаль, что дома рискуют очень быстро превратиться в очередные трущобы.
Ведь информация о планировках и фасадах пока не менялась (Про корзины под кондиционеры нет уверенности до начала их установки).
Что нельзя сказать про заявленные 570 паркомест, которые сейчас в ОП превратились в 200.
Хотелось бы надеяться, что хотя бы бетонный скелет сносить никто не додумается. А соблазн будет, так как он тоже неудобно спланирован, и света хочется больше и простора... К сожалению, этот процесс в отличие от фасадов соседи проконтролировать не смогут.
Озвучил мысли, так как планируем жить в этом комплексе. Понятно, что для тех, кто брал для перепродажи, прежде всего заботит прибыль.
01 июнь 2021 14:06
К примеру,нашу семью заботит комфорт,а не вид дома. Но это не значит ,что мы будем портить общий вид. Кто не знает, так можно сделать одинаковое застекления, для этого необходимо взять план остекления и передать компании что будет делать окно, такое практикуют уже давно. Мы стеклить однозначно будем,но по проекту. Если так сделают все, то будет и комфортно, и красиво.
01 июнь 2021 14:18
Цитата "GoUp":

Хотелось бы надеяться, что хотя бы бетонный скелет сносить никто не додумается. А соблазн будет, так как он тоже неудобно спланирован, и света хочется больше и простора... К сожалению, этот процесс в отличие от фасадов соседи проконтролировать не смогут.
Озвучил мысли, так как планируем жить в этом комплексе. Понятно, что для тех, кто брал для перепродажи, прежде всего заботит прибыль.

Так дійсно за це найбільше стрьомно, так як наші люди абсолютно не контрольовані в погоні за квадратним метром. Якщо погуглити не важко знайти купа випадків де люди зносять несучі конструкції абсолютно не піддаючи сумнівів своїм діям, а потім весь будинок тріщить по швами (у кращому випадку).
Щодо "французьких балконів" не розумію для чого було вибирати такі планування де цього нема в проекті, при тому що такі варіанти були в продажі, а потім руйнувати загальний вигляд фасаду вікнам від підлоги до потолка.
01 июнь 2021 15:51
Я вот тоже очень хочу выбить панорамку, тем более высокий этаж и рядом у соседей панорамные окна будут. Но как-то не хочется из фасада курятник делать))))) тем более, корзины под кондеры под вопросом ( словам отдела продаж не очень доверяю )))
01 июнь 2021 18:48
Доброго вечора, Шановні сусіди, така ж ситуація з заскленням балконів і лоджій була в ЖК ФрендліХаус. Частина сусідів переймалась за фасад, інша за власні бажання. В результаті кожен зробив, як вважав за потрібне, навіть ті хто агітував нічого не змінювати самі робили як хотіли, тому коли люди розпочнють робити ремонти, кожен буде робити по проекту дизайнера за його бажанням. На висотних поверхах зміни явно видні не будуть. Додаю фото
При збільшені все видно
01 июнь 2021 19:35

Кожен вправі робити так як буде зручно, комфортно і фінансово доступно. Звісно, що кожен інвестор по своєму має уявлення свого ідеального житла (якщо це не на продаж чи під офіс...). І це уявлення не завжди буде збігатися з усіма мешканцями навіть в межах однієї квартири не говорячи вже про всіх сусідів будинку. Не даром говорять, що сильна та сім'я, яка пережила хоча б один ремонт. Головне щоб був здоровий глузд, хоча б щодо несучих монолітних конструкцій. Бо, кого не "заботить" зовнішній вид, може створити не те що не зручності, а й не безпеку для інших.
Стосовно обговорень зовнішнього виду фасаду (не про внутрішні ремонти - то вже справа кожного), то кожен правий по своєму. Але потрібно не забувати, що зовнішній фасад спільний для всіх мешканців будинку. І будь-які його зміни, стосовно букви закону, потребують узгодження зі всіма мешканцями будинку. Керуючись п.8.14 ДБН В.3.2-2-2009 «Житлові будинки. Реконструкція та капітальний ремонт», під час проектування реконструкції, капітальних ремонтів і перепланувань окремих квартир такі дії заборонено. Ці дії, якщо вони впливатимуть на зовнішній вид будинку та передбачатимуть втручання в структуру несучих конструкцій, потребуватимуть згоди інших співвласників, а в окремих випадках — і відповідних органів будівельного нагляду (http://kbu.org.ua/assets/app/documents/dbn2/118.1.%20%D0%94%D0%91%D0%9D%20%D0%92.3.2-2-2009.%20%D0%A0%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%8F,%20%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82,%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%86.pdf).
Як вже згадували вище, погоджуюся, що більшість буде склити балкони і було б добре, якби більшість робили це по проекту. Хоча навряд чи так буде.

Щодо об'єднання лоджії/балкону з кімнатою, то тут є і негативні моменти. В чому вони полягають? Лоджія-балкон — неопалюване приміщення. Відповідно, коли їх об'єднують з кімнатою, то починають опалювати (скоріше за все це буде тепла підлога). При цьому зверху/знизу чи з боків можуть не робити такого перепланування. Тоді в холодну пору, на такому балкону-лоджії буде на декілька градусів тепліше і це призводить до зміщення «точки роси» (температура, за якої пар, що міститься в повітрі, перетворюється на воду). І якщо така вода внаслідок утеплення з'явиться в стіні, це стане ідеальним місцем для появи грибків. Через різницю температур на різних ділянках стіни з часом з'являються мікротріщини. У них накопичується волога, тріщини розширюються з кожним роком, будинок повільно починає руйнуватися. І якщо до великих тріщин і руйнування потрібні десятиліття, то небезпечний грибок може з'явитися вже в найближчі рік-два. У будинках з'являється канцерогенна цвіль, яка отруює повітря і провокує захворювання. Так знайомий був змушений змінювати житло, бо хворіла дитина (а до цього роками намагалися цвіль вивести - спецфарбами, дезінфекторами, осушувачами повітря...).

01 июнь 2021 20:19
На сколько я понимаю спрашивали о возможности демонтажа кладки кирпича на самом балконе. И сделать остекление панорамным.
Как по мне это колхоз. Но как говорится колхоз дело добровольное.
01 июнь 2021 22:01
Можно заменить стену, разделяющую лоджию/балкон и комнату, на окна в пол. Прекрасное решение для темной комнаты. Главное в этом всем опять таки не переносить батарею, чтобы не нарушать контур отопления и рассчитаные под него параметры, не нарушать теплоотдачу, не менять кучу всяких технических параметров.


Якщо можна знести стіну між балконом і кімнатою й замінити її на повністю засклену стіну чи хоча б додати туди вікно, то це нормальна альтернатива. Головне, щоби кімната не була занадто темною.

Цитата "GoUp » 01.06.2021 11:01":
Печально, что инвестор думает о недостатках проекта после вложения денег.
Ведь довольно много предложений на рынке: и панорамные окна, и террасы, и зимние сады...
Жаль, что дома рискуют очень быстро превратиться в очередные трущобы.


Та знав я чудово про недоліки. Просто в той момент не було нічого кращого за ці гроші в нормальному районі (і не думаю, що в принципі може бути). Я просто цікавлюся, яким способом можна легально виправити косяки. Тут лише проект слабенький, а саме місце хороше, це найкращий із усіх умовно спальних правобережних районів Києва.
02 июнь 2021 08:15
Так, несучі стіни заборонено чіпати, і ще ветканали, які виступають в приміщення кухні чи ванної кімнати. А то якщо хтось на верхніх поверхах вирішить, що вони зайві в нього, то нижні квартири залишаться без вентиляції. У друзів в будинку був такий випадок, жіночка хотіла простору...
02 июнь 2021 10:06

Питання зміни зовнішнього виду будинку, перепланувань, безпеки... - тема не нова. І мені здається, що ця тема ще неодноразово буде підніматися.
Обов'язково знайдуться ті, що будуть рухати стіни, міняти звичайні вікна на панорамні, навішувати супутникових антен, бурити вентканали (чи то, щоб щось повісити, чи то, щоб по короткій трасі щось провести), робити додаткові проходи через несучі стіни и т.п. Головне щоб всі інвестора не забували про добросусідство, і щоб всі раціональні ідеї не створювали небезбеки чи незручностей для інших.
Пам'ятайте, крім Вас в багатоквартирних будинках живуть і інші, зі своїми смаками, з такими ж правами. Поважаймо один одного!!!

І для прикладу, ЖК Медовий вже на фініші і на форумі обговорюють схожі питання (фото нижче) - https://forum.domik.ua/ul-petra-radchenko-2729-kievgorstroj-t29889-1780.html

03 июнь 2021 05:06
Фото от 02.06 вечер
03 июнь 2021 12:37
Спасибо огромное за фото. Получается, на 2х свечках крыша уже готова, а на 1м доме осталась половина 3 секции и 4 секция. А кто разбирается, что это на 5 фото?!
03 июнь 2021 14:24
Минвата. Для утепления.
03 июнь 2021 15:19
Уже появились «цветочки» на крыше), успела сфотографировать только один дом проезжая мимо)
03 июнь 2021 16:11
Всіх вітаю з першими днями літа та першими "підсніжниками")

П.с. на 3-му та 4-му будинках замайорили "ромашки")
03 июнь 2021 16:23
На 3-м доме появился Цветочек!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .7678. . .137
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее