Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .603605. . .901
20 март 2018 20:11
Цитата "Nefrit":
Заранее прошу прощения что не по теме форума, но у кого спрашивать как не у таких же как я. Скажите пожалуйста, инвестируя в "Варшавский" мы оплачивали дериватив и майнови права, как правильно отразить эту операцию в е-декларации госслужащего, может кто нибудь знает?

пока вы не получили "майнові права" - никак
20 март 2018 20:24
пока вы не получили "майнові права" - никак[/quote]
Второй день пытаюсь заполнить декларацию и уже тоже склоняюсь к тому что пока наверное никак.
21 март 2018 08:04
Цитата "Nefrit":
Заранее прошу прощения что не по теме форума, но у кого спрашивать как не у таких же как я. Скажите пожалуйста, инвестируя в "Варшавский" мы оплачивали дериватив и майнови права, как правильно отразить эту операцию в е-декларации госслужащего, может кто нибудь знает?

Скорее всего это раздел 14 видатки та правочини субєкта декларування
21 март 2018 11:07
Информация на сайте нашего ЖЭКа. На следующей неделе будем активно обновлять страничку новостей :)))
21 март 2018 11:32
Цитата "AnKova":
Информация на сайте нашего ЖЭКа.

Аня)) Я думаю, Юля просила не эту инфу выложить, а, ткскзть, истинное лицо:)
https://www.youtube.com/watch?v=VI4RFBOu-3k&t=6s

Все готовы к встрече с нашим жэком?)
21 март 2018 12:04
Цитата "B1_3_2 12":

Аня)) Я думаю, Юля просила не эту инфу выложить, а, ткскзть, истинное лицо:)
https://www.youtube.com/watch?v=VI4RFBOu-3k&t=6s

Все готовы к встрече с нашим жэком?)

ще б якесь пояснення до цього відео

бо я бачу, як до якогось діда прийшов радісний натовп інтелігентів - дід обклав їх хуями, розбив телефон, інтелігенти іще 5-ть хвилин побліяли про поліцію... і задоволений дід пішов з цигаркою додому
21 март 2018 13:00
Дед - директор УК Управдом. На видео представители инициативной группы ЖК Відпочинок пришли получать доки на свой дом.
21 март 2018 13:04
Цитата "Артем_13_1K7":

ще б якесь пояснення до цього відео

бо я бачу, як до якогось діда прийшов радісний натовп інтелігентів - дід обклав їх хуями, розбив телефон, інтелігенти іще 5-ть хвилин побліяли про поліцію... і задоволений дід пішов з цигаркою додому

настільки вдалого опису цього відео я ще не читав)
21 март 2018 14:39
Цитата "Nefrit":

Написать явку с повинной в Генпрокуратуру и НАБУ. Или - срочно в Борисполь - и на вылет! :) :) :) (Не обижайтесь- шутка)
21 март 2018 15:00
Цитата "Nefrit":

Теж думаю над цим. Дериватив - це цінний папір, його потрібно мабуть показувати і в цін. паперах і у видатках, але він має свій термін, куди його потім показати, коли закінчиться термін. А от майнові права мабуть у видатках, інші правочини.
21 март 2018 15:18
Цитата "M_L":

Теж думаю над цим. Дериватив - це цінний папір, його потрібно мабуть показувати і в цін. паперах і у видатках, але він має свій термін, куди його потім показати, коли закінчиться термін. А от майнові права мабуть у видатках, інші правочини.

Досить часто в літературі всі деривативи називають похідними цінними паперами. Дійсно, в деяких країнах світу всі деривативи вважаються цінними паперами та відносяться до категорії похідних цінних паперів. Проте, для України таке розуміння не є прийнятним. Згідно законодавства та теорії права в Україні не всі деривативи є похідними цінними паперами.

В українській правовій думці цінними паперами вважаються винятково такі похідні фінансові інструменти[5]:

Опціони,
Ф'ючерсні контракти.
21 март 2018 18:12
Большое спасибо всем кто ответил на мое сообщение.
21 март 2018 18:19
То в нашому випадку ми дериватив не показуємо як цінний папір. Чи я не так зрозуміла?
21 март 2018 18:20
21 март 2018 19:11
А кто нибудь покупал кладовку на -1 этаже? Интересно как там будет с влажностью, вентиляцией, доступом?
21 март 2018 20:35
Добрый вечер! Добавьте пожалуйста нас в таблицу
1 очередь, дом В , 12 этаж, квартира 164
Вова , Ира и Дана
Заранее Спасибо 😉
21 март 2018 23:39

Трохи обнадійливої інформації за метро. Дрібниця але приємно )))) Хоча по факту звісно не дрібниця
//patrioty.org.ua/society/kyiv-zrobyv-na stupnyi-krok-u-pobudovi-metro-na-vynohra dar-221961.html

22 март 2018 05:02
Цитата "kyyanyn":
Трохи обнадійливої інформації за метро. Дрібниця але приємно )))) Хоча по факту звісно не дрібниця
//patrioty.org.ua/society/kyiv-zrobyv-na stupnyi-krok-u-pobudovi-metro-na-vynohra dar-221961.html

вчера бросали ссылку... зачем дублировать инфу?
22 март 2018 06:51
Алло, Виталька, у нас чего то спад продаж. Нужен очередная сказка про метро на Виноградарь! А то тема затихает.
Бла бла бла без конкретики и типа много много денег предусмотрено из бюджета... ну ты в курсе. :yes:
22 март 2018 12:05
Цитата "Supervisor":
Алло, Виталька, у нас чего то спад продаж. Нужен очередная сказка про метро на Виноградарь! А то тема затихает.
Бла бла бла без конкретики и типа много много денег предусмотрено из бюджета... ну ты в курсе. :yes:

та ладно? і де там той спад? Черги в ВП як були так і є
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .603605. . .901
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx