Подать объявление

Дом "Галицький" (№ 12) - вул. Бориса Гмирі, 14

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
3/12%
4/15%
6/23%
7/27%
6/23%
1. . .178180. . .251
05 июль 2017 10:19
я знаю, але забудовник забив на цей і ще купу інших нюансів.
05 июль 2017 10:23
Так требуйте! Вы же кв купили за деньги. При чем за большие деньги... Еслиб вы не додали 10 гривен кв бы вам не продали.... А им значит можно сдать и так сойдет...
05 июль 2017 11:25
Був сьогодні на огляді... Це ЖАХ!!! 8-()
Недоробок просто море! :no-no:
Куча іржавих плям на шпалерах та на стелі, місцями відклеєні шпалери, криво прибиті лиштви (наличники - рус.), криво встановлені двері, в велику кімнату (в мене трикімнатна) двері не закриваються. Також в великій кімнаті не встановлена фурнітура на вікно на вертикальне провітрювання, на відео буде видно.
В кухні батарея стоїть під кутом, просто криво завели труби опалення! :faceoff:
Вибачте але це взагалі жах, НАСРАНО по середині ванної кімнати!!! 8-() :ne figa sebe:
Вбиті якісь дюбеля на кухні та в кімнаті з еркером. :notsure:
Всі вікна, двері, шпалери та взагалі вся квартира ужасно грязна! Я розумію що будівництво, але це перебір! :protest:
Сантехники не має ні де, обіцяють встановити начебто в нашій присутності... 6-) Аргументують тим що можуть покрасти... Хоча ключі від квартир то знаходяться тільки у одної людини, ну принаймні всі в одному місці та під замком. D-/
05 июль 2017 11:26
Ось фото...
05 июль 2017 11:34
Ще фото...
05 июль 2017 11:34
Цитата "Інвестор-":
Був сьогодні на огляді... Це ЖАХ!!! 8-()
Недоробок просто море! :no-no:
Куча іржавих плям на шпалерах та на стелі, місцями відклеєні шпалери, криво прибиті лиштви (наличники - рус.), криво встановлені двері, в велику кімнату (в мене трикімнатна) двері не закриваються. Також в великій кімнаті не встановлена фурнітура на вікно на вертикальне провітрювання, на відео буде видно.
В кухні батарея стоїть під кутом, просто криво завели труби опалення! :faceoff:
Вибачте але це взагалі жах, НАСРАНО по середині ванної кімнати!!! 8-() :ne figa sebe:
Вбиті якісь дюбеля на кухні та в кімнаті з еркером. :notsure:
Всі вікна, двері, шпалери та взагалі вся квартира ужасно грязна! Я розумію що будівництво, але це перебір! :protest:
Сантехники не має ні де, обіцяють встановити начебто в нашій присутності... 6-) Аргументують тим що можуть покрасти... Хоча ключі від квартир то знаходяться тільки у одної людини, ну принаймні всі в одному місці та під замком. D-/

Вы знаете судя по последним коментариям СРАТЬ в ванной это ритуал у них, сдали дом то и приглашают сральщиков перед просмотрами :) Видимо ритуал нужно соблюдать
05 июль 2017 11:36
Какая то бригада серунов работает. Очень много пишут про сюрпризы в туалете, как по мне это мрак. Судя по отзыву после просмотра все сделано на отшибись((( А на фото где двери ванная туалет дверные проемы разной высоты или кажется?
Я думаю как хорошо, что отказались от обоев и линолеума, по фото ощущение что тот линолеум прямо на строительный мусор раскатывают что он весь какими то ямами и горбами. Неужели и предыдущие дома сдавались в таком состоянии?
05 июль 2017 11:38
І ще...
05 июль 2017 11:40
Продовжуємо...
коридор і сходова клітка
05 июль 2017 11:41
Останні...
05 июль 2017 11:47
Цитата "StelllA":
Какая то бригада серунов работает. Очень много пишут про сюрпризы в туалете, как по мне это мрак. Судя по отзыву после просмотра все сделано на отшибись((( А на фото где двери ванная туалет дверные проемы разной высоты или кажется?
Я думаю как хорошо, что отказались от обоев и линолеума, по фото ощущение что тот линолеум прямо на строительный мусор раскатывают что он весь какими то ямами и горбами. Неужели и предыдущие дома сдавались в таком состоянии?

Пізніше додам відео, там краще буде видно всі недоліки!
І так, лінолеум поклали на будівельний мусор! :hm:
З приводу дверей я не помітив при огляді, і дійсно наче б то різні... 8-()
05 июль 2017 12:14
Забувся добавити. Тут просили вид з вікна. :hi:
05 июль 2017 12:16
ви зауваження фіксували письмово?
акти-заяви всякі підписували?
05 июль 2017 12:31
Ремонтом такое, как на фото точно не называется. За такое лицо бьют.
А у застройщика нужно поинтересоваться, что только после безвиза строителями принято срать и оставлять кучи перед просмотрами в квартирах инвесторов или это фирменный стиль компании?
05 июль 2017 12:35
Цитата "solitary":
ви зауваження фіксували письмово?
акти-заяви всякі підписували?

Зауваження писали в журнал який в них, більше ні куди.

Цитата "Чистые ручки":
Ремонтом такое, как на фото точно не называется. За такое лицо бьют.
А у застройщика нужно поинтересоваться, что только после безвиза строителями принято срать и оставлять кучи перед просмотрами в квартирах инвесторов или это фирменный стиль компании?

Плануємо на днях поцікавитись з усіх питань у забудовника.
05 июль 2017 12:36
Ось перше відео.
05 июль 2017 12:41
Ось взагалі криво руки "встановлювали"!!! :wow:

05 июль 2017 12:43
І знову косяки...

05 июль 2017 13:00
А ось як поставили вікно та поклеїли ...

05 июль 2017 13:01
Цитата "Alik1001":
А заглушки на подоконник где?

Та же история. Записал в журнал. Пообещали все поставить.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .178180. . .251
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее