Подать объявление

ЖК "Озерное" (2 очередь), ул. Обуховская 137, 139 - "Киевгорстрой"

1. . .911. . .316
17 сен 2015 12:41
Цитата "Victoria_Kiwi":

Дякую!
Взагалі я нічого з документів не надавала. Сказала тільки, що інвестувала у квартиру і дуже хотіла би її переглянути. Мені навіть інші показали квартири та все розказали.

Дуже вдячна за відповідь. Думаю також оглянути свої апартаменти.
25 сен 2015 09:06
Что то все притихли. То ли кто хотел уже купил и не общаются, то ли пропал интерес?)
Так как нам показывает статистика что сейчас продажи квартир ниже чем было летом.
25 сен 2015 10:05
Конечно ниже..Скоро планирую быть на объекте и посмотреть квартиры..Потом отпишу о своих впечатлениях.
26 сен 2015 12:31
Цитата "Jackson4ik":
Конечно ниже..Скоро планирую быть на объекте и посмотреть квартиры..Потом отпишу о своих впечатлениях.

И фото сделайте, если можно. А то кгс не торопится с ежемесячным обновлением фото на сайте.
28 сен 2015 12:34
Мала нагоду відвідати наш будинок вчора. На жаль, не можу загрузити фото. Може пізніше вийде. Будівництво ведеться ударними темпами. Моноліт 20-го поверху вже є, але ще немає стелі. Зовнішні стіни закладені по тринадцятий поверх. Будують дуже активно, як на мене.
В будинках першої черги заселено орієнтовно по 20 сімей в кожному. Тому гаряче водопостачання поки відсутнє. При заповненні будинків на 75% "тепленьку" включать. Морально треба налаштуватись, що для першопроходців буде важкувато в плані цих зручностей. Бойлер буде приорітетною покупкою. Ну це, забігаючи наперед, як то кажуть. Опалення також обіцяють підключити, проводиться перевірка. Наші шанси заселитись до наступного нового року збільшуються. :newy:
29 сен 2015 08:02
Цитата "NORD_OST":
Мала нагоду відвідати наш будинок вчора. На жаль, не можу загрузити фото. Може пізніше вийде. Будівництво ведеться ударними темпами. Моноліт 20-го поверху вже є, але ще немає стелі. Зовнішні стіни закладені по тринадцятий поверх. Будують дуже активно, як на мене.
В будинках першої черги заселено орієнтовно по 20 сімей в кожному. Тому гаряче водопостачання поки відсутнє. При заповненні будинків на 75% "тепленьку" включать. Морально треба налаштуватись, що для першопроходців буде важкувато в плані цих зручностей. Бойлер буде приорітетною покупкою. Ну це, забігаючи наперед, як то кажуть. Опалення також обіцяють підключити, проводиться перевірка. Наші шанси заселитись до наступного нового року збільшуються. :newy:

Ну здорово! Спасибо за информацию)
29 сен 2015 12:22
30 сен 2015 09:38
1. При покупке кв. какие документы вам выдавались?
2. Берет ли банк коммисию какую то за оплату?
3. г. Киев, ул. Суворова, 4/6, сюда ездили? или я так понимаю что можно уже и здесь г. Киев, ул. Антонова-Овсиенка, 4-а, оформлять все?
Буду рад за ответы!)
30 сен 2015 11:19
Цитата "Lexus_123":
1. При покупке кв. какие документы вам выдавались?
2. Берет ли банк коммисию какую то за оплату?
3. г. Киев, ул. Суворова, 4/6, сюда ездили? или я так понимаю что можно уже и здесь г. Киев, ул. Антонова-Овсиенка, 4-а, оформлять все?
Буду рад за ответы!)

1.Надається договір та довідка про вартість одного метра для Вас(в залежності від % оплати).
2. Укргазбанк бере 0,1% від суми.
3.Ми оформляли на Суворова, але можна ,мабуть, і на Антонова-Овсієнко. На Суворова зручніше, бо там поряд Укргазбанк, зразу можна оплачувати.
30 сен 2015 11:31
Цитата "NORD_OST":

1.Надається договір та довідка про вартість одного метра для Вас(в залежності від % оплати).
2. Укргазбанк бере 0,1% від суми.
3.Ми оформляли на Суворова, але можна ,мабуть, і на Антонова-Овсієнко. На Суворова зручніше, бо там поряд Укргазбанк, зразу можна оплачувати.

1. Я ще замовляв довідку про сплату 99%. Надається безкоштовно, по заяві.
2. Сплачував через онлайн-банкінг, комісія 0%. Але, мабуть, це вже в залежності від банку, з якого платиш.
3. Оформлював на Суворова, так як на той час ще не було відділу продажу на Антонова-Овсієнко. Був би - поїхав би сюди, просто сюди ближче :)
30 сен 2015 13:23
Я прихожу в отдел продаж - что мне дают? Обычную квитанцию куда заплатить а потом после оплаты уже договор - или как?
30 сен 2015 13:30
Цитата "Lexus_123":
Я прихожу в отдел продаж - что мне дают? Обычную квитанцию куда заплатить а потом после оплаты уже договор - или как?

Сразу подписывается договор(в котором указаны реквизиты куда платить) и Вам дается 5 дней на оплату(в случае оплаты 100%).
30 сен 2015 13:32
Цитата "Lexus_123":

сначала договор, квартира бронируется, скидка действует в течении 10 или 20 дней точно не помню, при 99% оплате. Потом оплачиваете.
30 сен 2015 13:32
Цитата "Lexus_123":

Ні,спочатку з'ясовують, як ви плануєте оплачувати 50% чи 99%. Потім, в залежності від цього, прописується вартість одного метра. Ви підписуєте договір, а потім підписує КМБ. А вже тоді Ви сплачуєте за реквізитами вказаними в договорі. В договорі вказується точна сума, яка повинна бути сплачена та термін. Якщо порушується термін, або недоплатили 1 копійку, знижка не застосовується. Все дуже серйозно.
30 сен 2015 14:11
"Я ще замовляв довідку про сплату 99%. Надається безкоштовно, по заяві." - а здесь нужно позвонить на след. день когда поступят деньги, или подьехать и написать заявление и дадут довидку - так?
Да слышал что все должно до копейки поступить, но блин что такое возможно что 1 гр. не придет что ли?)) ну на оплату дается ведь неделя - если заплатил, завтра перезвонил - сказали не хватает копейки так доплачиваеш - ведь не сутки дается на оплату. Или я что то не так понимаю))
30 сен 2015 14:21
Цитата "Lexus_123":
"Я ще замовляв довідку про сплату 99%. Надається безкоштовно, по заяві." - а здесь нужно позвонить на след. день когда поступят деньги, или подьехать и написать заявление и дадут довидку - так?
Да слышал что все должно до копейки поступить, но блин что такое возможно что 1 гр. не придет что ли?)) ну на оплату дается ведь неделя - если заплатил, завтра перезвонил - сказали не хватает копейки так доплачиваеш - ведь не сутки дается на оплату. Или я что то не так понимаю))

На оплату(при 100% оплате) дается 5 рабочих дней. Звонить для уточнения все ли поступило нужно на следующий день после последней оплаты.

Довидка про 99% только по письменному заявлению и делается(хотя я не знаю почему) долго(около месяца).
30 сен 2015 15:30
Интересует 100% оплата.
Значит в договоре сразу же прописуется стоимость метра, или в отдельной довидке?
Я оплачиваю, поступают денежки - потом еду пишу заявление что оплатил 99% - так все?)
от 14 980 грн за м2 при 100% оплате - все так получали?
30 сен 2015 15:53
Цитата "Lexus_123":
Интересует 100% оплата.
Значит в договоре сразу же прописуется стоимость метра, или в отдельной довидке?
Я оплачиваю, поступают денежки - потом еду пишу заявление что оплатил 99% - так все?)
от 14 980 грн за м2 при 100% оплате - все так получали?

В договорі вказується і загальна вартість квартири і вартість одного метра. Також зазначається, що Ви здійснюєте 99% оплати протягом 5 банківських днів, з урахуванням знижки. Підписаний договір повертають разом з довідкою про вартість одного метра. Сплачуєте цих 99%, телефонуєте до КМБ дізнаєтесь, чи все нормально. Можете замовити довідку про 99% оплати. Це буде доказом, що ви свої зобовязання виконали на даному етапі. І чекаєте здачі будинку.... :smoke:
30 сен 2015 22:44
Цитата "NORD_OST":

В договорі вказується і загальна вартість квартири і вартість одного метра. Також зазначається, що Ви здійснюєте 99% оплати протягом 5 банківських днів, з урахуванням знижки. Підписаний договір повертають разом з довідкою про вартість одного метра. Сплачуєте цих 99%, телефонуєте до КМБ дізнаєтесь, чи все нормально. Можете замовити довідку про 99% оплати. Це буде доказом, що ви свої зобовязання виконали на даному етапі. І чекаєте здачі будинку.... :smoke:

А нам про эту справку даже не говорили, просто с менеджером связывалась, сказал, что все верно и все прошло.
03 окт 2015 21:18
Вот немного и от меня ....

Вот интересно стало ! А много уже инвесторов вложилось в этот дом ?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .911. . .316
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее