Подать объявление

Жулянский путепровод отложили до лучших времен

10 апр 2009 08:02

Секция градостроительного совета при Глав-киевархитектуре отказалась согласовать проект реконструкции Жулянского путепровода. И хотя необходимость его реализации неоспорима — он включен в программу подготовки к Евро-2012, а госбюджет готов профинансировать большую часть работ, — камнем преткновения оказался земельный вопрос.

Читать дальше >>

10 апр 2009 08:02
Ну конечно, нельзя беспокоить ООО Комсервис, весь Киев пусть стоит в пробках, что нам больше всех надо ...
02 сен 2010 15:43
Шановні кияни та всі люди доброго гумору,дозвольте "висвітлити"ситуацію з реконструкцією Жулянського шляхопроводу. Живу я майже біля мосту, на Ватутіна,104 і вже більше 40 років мене разом з хатою трусить і труїть "Окружна" як ворога народу. А в кого хати старіші, той зовсім непериливки. І дивлюся та слухаю наших державників тай дивуюсяЧому на автомобіль під дупу міністра транспорту, мвд,та інш. є в державному гаманці гроші. а на відселення будинків, що дотрощує "Окружна" не вистачає. А мені мудрі люди кажуть вся ця опера для рабського бидла, що товчеться,мучиться, але не ремигає, мовчить, бо знає вся тая ВЛАДА від бога і йому вирішувать- кому чад нюхать, а кому чартером на лазурні береги "тіла" возить.
Надіюсь панове не перегрузив Вас цією пробкою, і в кого ще залишились сили та коні пишіть дзвоніть на передову, ми так їм не здамося, у всякому випадку Платіні буде пертися від сміху, але так і не зрозуміє- чому його Доля звела з цим Світом.мій тел.0673239620
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее