ЖК Зіркова Вежа | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденка, 26
| Забудовник | Еліт-Фасад Груп |
| Здача ЖК | 2021 р. |
| Планування | від 18 000 Грн/м² |
| 6/33% | ||
| 1/6% | ||
| 7/39% | ||
| 2/11% | ||
| 2/11% |
Доброго дня! Хто обізнаний в питанні про ЖК Зіркова вежа напишіть будь ласка які справи, я не можу знайти жодної інформації і додзвонитись нікуди не можу щоб задати питання !
Ще питання хто знає де розташований відділ продажів чи знає хтось номер забудовника ?! Скільки не шукала в інтернеті або номери не дійсні а бо ніхто не відповідає (
Відгукніться будь ласка хто що знає, дякую !
Larisa2107
Доброго дня! Хто обізнаний в питанні про ЖК Зіркова вежа напишіть будь ласка які справи, я не можу знайти жодної інформації і додзвонитись нікуди не можу щоб задати питання !
Ще питання хто знає де розташований відділ продажів чи знає хтось номер забудовника ?! Скільки не шукала в інтернеті або номери не дійсні а бо ніхто не відповідає (
+380 98 440 6036 Відділ продажів зіркова вежа
Larisa2107
На сьогодні інформації не маю. Але можете подзвонити в ЗВ2 і взяти номер.
Дозвонився.
По ЗВ1 ще треба прибудинкова, асфальт, котли поставити і ще там щось.
Але продажів нема - нема грошей, поки все стоїть.
Вирішують з різними програмами типу єОселя, щоб були продажі.
Сказав що є надія що в цьому році будуть гроші, закінчать з котлами і можна буде давати ключі, все інше дороблять пізніше.
Добрий ранок! Хтось щось може чув за будівництво?!
Inna/malina
Добрий ранок! Хтось щось може чув за будівництво?!
Шляпа полная. Отдел продаж не отвечает.Никаких движений по стройке. Сайт Звёздная Вежа2 отключили за неуплату домена. Очень жадные люди просто положили деньги инвесторов под проценты в банки и получают проценты. Прикрываясь войной.Пока война не закончится нихрена они делать не будут!
Будівництво відновлено! ЗВ1 розпочали облаштування прибудинкової території.
ЗВ2 ведуться фасадні роботи.
https://z-veja-2.com.ua/uk/ сайт запрацював, телефон відділ продажу +380937088080, будівництво відновлене!
Підскажіть,як прикріпити відео?
Виктор Дмитриевич Чернень
Доброго дня! У вікні створення повідомлення є відповідна кнопка, вона зверху (вона може бути за межами вікна, якщо ви з мобільної версії, тоді пересуньте весь рядок кнопок вліво або поверніть мобільний горизонтально).
Вставляєте посилання з youtube. Завантажувати відеофайли напряму на форум можливості немає.
Виктор Дмитриевич Чернень
Цікаво що за відео ,про що хоть напишіть якщо не вмієте в ютубі викладати!
ЖК «Зіркова Вежа» у Вишгороді (вул. Шолуденка, 26) станом на січень 2026 року, проєкт розділений на два об'єкти під цією назвою від забудовника «Еліт-Фасад Груп»:
ЖК «Зіркова Вежа» (Перша) — один будинок на 12 поверхів.
ЖК «Зіркова Вежа 2» — окремий проєкт, що будується поруч (також малоповерхова концепція на 12 поверхів).
Він вважається «зданим», але з нюансами:
Статус: Будинок фізично збудований, сертифікат готовності був отриманий (хоча з великими затримками, початкові плани були ще на 2021 рік).
Життя в будинку: Мешканці вже заселилися, роблять ремонти. Квартири від забудовника тут практично всі розпродані, пропозиції є лише на вторинному ринку.
Проблеми: Головною претензією інвесторів були саме терміни — затримка введення в експлуатацію склала понад 2 роки. Також були питання щодо підключення газу (тут передбачено індивідуальне газове опалення), але зараз у першому будинку ці процеси вже налагоджені.
Тут ситуація активніша в плані продажу, але складніша в плані термінів:
Хід будівництва: Будинок знаходиться на етапі фасадних робіт та внутрішнього оздоблення.
Терміни: Станом на січень 2026 року забудовник декларує можливість купівлі в розтермінування (до 8 місяців), що натякає на фінальну стадію. Проте офіційне введення в експлуатацію часто зміщується. Наразі орієнтир — середина 2026 року.
єОселя: Важливий позитивний маркер — на готові квартири в цьому ЖК намагаються оформити акредитацію під державну програму «єОселя», що свідчить про наявність базового пакета документів.
Забудовник: «Еліт-Фасад Груп» будує повільно, але добудовує.
Локація: Це околиця Вишгорода (вул. Шолуденка), район активно забудовується. Поруч промзона та гаражі, але водночас недалеко ліс і виїзд на Київ.
Комунікації: Головний плюс — автономність (газові котли). Але будьте готові, що в «Зірковій Вежі 2» на початковому етапі можуть бути затримки з пуском газу, як це було в першому будинку.
Резюме: Перший будинок — це вже готовий варіант для життя (але тільки перепродаж). Другий будинок — це ризик затримки на 6-12 місяців від обіцяного, але з можливістю зайти в проєкт за нижчою ціною.
- ЖК Вишгород Плаза | Вишгород, вул. Набережная, 627.0160
- ЖК Зіркова Вежа | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденка, 2627.01412
- ЖК Вышгород Сити Парк | Вышгород, пер. Прожекторный27.011 777
- ЖК Стожари | EuroCity Development | Софіївська Борщагівка, вул. Машинобудівників27.01163
- ЖК SOFіHome | Boson Development | Софіївська Борщагівка, вул. Козацька27.012
- ЖК SOFі House | Boson Development | Софиевская Борщаговка, ул. Полесская, 2Б27.015
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а27.013 119
- ЖК Чарівне Місто | Київміськбуд, Укрбуд | Київ, вул. Бориспільска, 18-2627.0110 125
- ЖК Villa Sofia | Софіївська Борщагівка, вул. Берегова, 7а26.01203
- ЖК Барселона | Софіївська Борщагівка, вул. Петровська, 126.012 770
- Планую оренду квартири в районі Подолу27.014
- Чи варто зараз купувати нерухомість?24.014 998
- Купівля квартири в новобудові коли сусудні квартири не будуть заселені16.012
- Двоповерхові квартири в новобудовах, переваги та недоліки, враження?30.1213
- Походження грошей на купівлю квартири при її продажу27.126
- Застройщик предлагает только дарственную вместо купли-продажи. Насколько это популярно?23.1210
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы16.1115 264
- Різонність ціни за оренду квартири (12 тисяч гривень)13.111
- Додаткові розрахунки між орендодавцями та орендарями06.1127
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше26.01280
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках24.0180
- Генеральне прибирання після ремонту23.012
- Постройка бани20.1218
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891