Подать объявление

ЖК "Вишиване містечко", с. Зміїнець, Луцький район - "РАНГ"

22 июль 2015 13:25


Житловий комплекс "Вишиване містечко"
с. Зміїнець, Луцький район
Забудовник: "РАНГ"


Житловий квартал буде розташований на рівнинній височині в селі Зміїнець, Луцького району, Волинської області одразу за межами метушливого міста і являтиме собою забудову з 9 цегляних будинків різної секційності на 4 поверхи кожен.
22 фев 2016 20:55
Усі будинки та благоустрій території заплановані таким чином, аби забезпечити майбутнім жителям абсолютний та збалансований комфорт та відчуття затишку, а як бонус кожен матиме чисте повітря та надзвичайно приємні оку краєвиди!

На території працюватимуть всі структури для забезпечення зручного проживання: власна експлуатуюча організація, магазини, аптека, перукарня, тощо з огляду на потреби майбутніх жителів кварталу.

Також на території забудови для веселих розваг та яскравого відпочинку малечі будуть реалізовані дитячий та спортивний майданчики. А для спокійної бесіди дорослих чи просто відпочинку на повітрі будуть облаштовані лави та бесідки.

Паркувальні місця для автомобілів максимально розташуються по периметру містечка, аби всередині житлової зони вільно забавлялися діти, а їхні батьки не переймалися з приводу безпеки їхнього відпочинку.

Одразу, виходячи за межі житлового кварталу, розташовані зупинки громадського транспорту, де, користуючись послугами маршрутних таксі, можна за 12 хвилин доїхати до центру міста на Театральний майдан.

В межах 2,5 км працюють 3 садочки та 3 школи для підростаючого молодого покоління, причому додатково забезпечений рух шкільних автобусів до місця навчання та навпаки.

Хороше та практичне планування 1, 2, 3-хкімнатних квартир на будь-який смак, без особливих архітектурних надмірностей, автономне по квартирне опалення (двохконтурний котел), лічильники на електрику, воду та газ, розведена мідна проводка по квартирі, гіпсова штукатурка під поклейку шпалер, вікна з енергозберігаючими двохкамерними склопакетами, протипожежні сертифіковані двері.

Мешканці квартир на перших поверхах зможуть відпочивати на власних терасах, а власники квартир на четвертому поверсі зможуть мати більшу за інших можливість милуватися прекрасними краєвидами з вікна власної оселі.

Пікнік на галявині за 5 хвилин від квартири – тепер не дивина, для цього не потрібно буде купувати дачу. Романтична вечеря або ж сімейний відпочинок біля річки Стир – дуже гарний спосіб жити і насолоджуватись кожним днем. Важливо, що і чоловіки тепер легко зможуть порибалити, не їхавши далеко за межі домівки.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее