Подать объявление

ЖК "Версаль Парк", Ирпень, ул. Тургеневская, 50 - "Linevich Group"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 96.
5/5%
7/7%
9/9%
41/43%
34/35%
1. . .3840. . .369
16 фев 2016 17:38
Цитата "KaterinkaV":
Сегодня была на квартире. Длч жильцов 1 секции хорошая новость, до 20 числа дадут воду!

Класс!поздравляю!!Значит остался лифт:-)что сказали по оплате газа?
16 фев 2016 17:41
Пока платить некуда так как у дом а нет лицевых счетов. У лифта кже есть кнопки
16 фев 2016 17:43
Цитата "KaterinkaV":
Пока платить некуда так как у дом а нет лицевых счетов. У лифта кже есть кнопки

А когда Вам выдали ключи?хочется понимать сколько времени прошло с момента выдачи ключей,до подключения света,газа,воды?
16 фев 2016 18:01
Я уже и не помню, документы все в декабре (как и обещали) а ключи в январе после праздников. Свет сразу был котел когда я пришла тоже работал а воду вот должны дать
16 фев 2016 18:02
Цитата "yevhenii33":
ні, чомусь за гроші)

Я уже отримав техпаспорт на Тургенівську, 50. З Вашого повідомлення зробив висновок, що відділом продажів техпаспорти вже були перероблені на нову адресу. Оскільки я заплатив повну сумму за документи, запитую, чи буде новий техпаспорт безкоштовним, чи потрібно буде платити додатково.
16 фев 2016 18:31
Цитата "KaterinkaV":
Я уже и не помню, документы все в декабре (как и обещали) а ключи в январе после праздников. Свет сразу был котел когда я пришла тоже работал а воду вот должны дать

Спасибо.
16 фев 2016 18:33
Цитата "Artur_z":

Я уже отримав техпаспорт на Тургенівську, 50. З Вашого повідомлення зробив висновок, що відділом продажів техпаспорти вже були перероблені на нову адресу. Оскільки я заплатив повну сумму за документи, запитую, чи буде новий техпаспорт безкоштовним, чи потрібно буде платити додатково.

У мене подібна ситуація, але за те що з Тургенівської змінили на Українську я додатково платив. А взагалі я так зрозумів, що тут теж індивідуальний підхід до кожного клієнта). Якщо комусь ця послуга дісталась безкоштовно - напевне це означає, що я не вмію торгуватись.)
16 фев 2016 18:41
Artur_z тільки тепер вчитався в зміст Вашого повідомлення. Справа в тім, що я техпаспорт зроблений на Тургенівську навіть і не забирав, а зразу замовив щоб мені його переробили.
16 фев 2016 18:45
Цитата "yevhenii33":

У мене подібна ситуація, але за те що з Тургенівської змінили на Українську я додатково платив. А взагалі я так зрозумів, що тут теж індивідуальний підхід до кожного клієнта). Якщо комусь ця послуга дісталась безкоштовно - напевне це означає, що я не вмію торгуватись.)
торговаться я умею не плохо,но с Линевичем даже и не думала)) Я была готова получить паспорт на Тургеневскую,не вижу проблемы.К тому же мы будем делать перепланировку и его придётся менять)Я спросила о том,на какой адрес будет паспорт,мне сказали,что уже на Украинскую. Кстати,вопрос к потенциальным инвесторам-а какую цену сейчас предлагают за 1 кВ.м?доллар растёт,цена у Линевича не падает?
16 фев 2016 18:54
Ціни падають. Зараз у них акції на 1 секцію -550$
16 фев 2016 18:55
Цитата "Partizan Oleh":

Класс.Мы переплатили)))
16 фев 2016 18:58
Класс то класс, але я за 5 секцію віддав 600 за квадрат, де навіть штукатурки ще немає, а зараз в 1 секції 550, де можна вже робить ремонт
16 фев 2016 18:59
Цитата "Ellka":

Класс.Мы переплатили)))Мы такие же))
16 фев 2016 19:00
Цитата "yevhenii33":
Artur_z тільки тепер вчитався в зміст Вашого повідомлення. Справа в тім, що я техпаспорт зроблений на Тургенівську навіть і не забирав, а зразу замовив щоб мені його переробили.

Цікаво виходить. В кінці минулого тижня телефонував менеджеру, і отримав відповідь, що питання виготовлення нових техпаспортів поки не вирішується. А Ви уже отримали новий. А коли отримали?
16 фев 2016 19:02
Цитата "yevhenii33":

Ви платили 500 грн.?
16 фев 2016 19:04
Друзі не переймайтесь, в народі кажуть: "Знав би, де впадеш, там і соломки підстилив би")
16 фев 2016 19:08
Цитата "Artur_z":

Цікаво виходить. В кінці минулого тижня телефонував менеджеру, і отримав відповідь, що питання виготовлення нових техпаспортів поки не вирішується. А Ви уже отримали новий. А коли отримали?

Сьогодні дізнався, що він готовий. А взагалі тема техпаспортів раніше на форумі підіймалась, і думки з цього приводу були різні.
16 фев 2016 19:11
Цитата "yevhenii33":

Сьогодні дізнався, що він готовий. А взагалі тема техпаспортів раніше на форумі підіймалась, і думки з цього приводу були різні.

Завтра зателефоную. Яка у Вас секція?
16 фев 2016 19:13
Цитата "Partizan Oleh":

Откуда информация? Знаю, что такая цена на вторую очередь (плюс/минус в зависимости от того, рассрочка или 100%).
16 фев 2016 19:16
Цитата "Nata5":

Откуда информация? Знаю, что такая цена на вторую очередь.

На второю 3недеди назад цена была 525 у.е
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .3840. . .369
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее