Подати оголошення

ЖК "Версаль Парк", Ирпень, ул. Тургеневская, 50 - "Linevich Group"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 96.
5/5%
7/7%
9/9%
41/43%
34/35%
1. . .3840. . .369
16 лют 2016 17:38
Цитата "KaterinkaV":
Сегодня была на квартире. Длч жильцов 1 секции хорошая новость, до 20 числа дадут воду!

Класс!поздравляю!!Значит остался лифт:-)что сказали по оплате газа?
16 лют 2016 17:41
Пока платить некуда так как у дом а нет лицевых счетов. У лифта кже есть кнопки
16 лют 2016 17:43
Цитата "KaterinkaV":
Пока платить некуда так как у дом а нет лицевых счетов. У лифта кже есть кнопки

А когда Вам выдали ключи?хочется понимать сколько времени прошло с момента выдачи ключей,до подключения света,газа,воды?
16 лют 2016 18:01
Я уже и не помню, документы все в декабре (как и обещали) а ключи в январе после праздников. Свет сразу был котел когда я пришла тоже работал а воду вот должны дать
16 лют 2016 18:02
Цитата "yevhenii33":
ні, чомусь за гроші)

Я уже отримав техпаспорт на Тургенівську, 50. З Вашого повідомлення зробив висновок, що відділом продажів техпаспорти вже були перероблені на нову адресу. Оскільки я заплатив повну сумму за документи, запитую, чи буде новий техпаспорт безкоштовним, чи потрібно буде платити додатково.
16 лют 2016 18:31
Цитата "KaterinkaV":
Я уже и не помню, документы все в декабре (как и обещали) а ключи в январе после праздников. Свет сразу был котел когда я пришла тоже работал а воду вот должны дать

Спасибо.
16 лют 2016 18:33
Цитата "Artur_z":

Я уже отримав техпаспорт на Тургенівську, 50. З Вашого повідомлення зробив висновок, що відділом продажів техпаспорти вже були перероблені на нову адресу. Оскільки я заплатив повну сумму за документи, запитую, чи буде новий техпаспорт безкоштовним, чи потрібно буде платити додатково.

У мене подібна ситуація, але за те що з Тургенівської змінили на Українську я додатково платив. А взагалі я так зрозумів, що тут теж індивідуальний підхід до кожного клієнта). Якщо комусь ця послуга дісталась безкоштовно - напевне це означає, що я не вмію торгуватись.)
16 лют 2016 18:41
Artur_z тільки тепер вчитався в зміст Вашого повідомлення. Справа в тім, що я техпаспорт зроблений на Тургенівську навіть і не забирав, а зразу замовив щоб мені його переробили.
16 лют 2016 18:45
Цитата "yevhenii33":

У мене подібна ситуація, але за те що з Тургенівської змінили на Українську я додатково платив. А взагалі я так зрозумів, що тут теж індивідуальний підхід до кожного клієнта). Якщо комусь ця послуга дісталась безкоштовно - напевне це означає, що я не вмію торгуватись.)
торговаться я умею не плохо,но с Линевичем даже и не думала)) Я была готова получить паспорт на Тургеневскую,не вижу проблемы.К тому же мы будем делать перепланировку и его придётся менять)Я спросила о том,на какой адрес будет паспорт,мне сказали,что уже на Украинскую. Кстати,вопрос к потенциальным инвесторам-а какую цену сейчас предлагают за 1 кВ.м?доллар растёт,цена у Линевича не падает?
16 лют 2016 18:54
Ціни падають. Зараз у них акції на 1 секцію -550$
16 лют 2016 18:55
Цитата "Partizan Oleh":

Класс.Мы переплатили)))
16 лют 2016 18:58
Класс то класс, але я за 5 секцію віддав 600 за квадрат, де навіть штукатурки ще немає, а зараз в 1 секції 550, де можна вже робить ремонт
16 лют 2016 18:59
Цитата "Ellka":

Класс.Мы переплатили)))Мы такие же))
16 лют 2016 19:00
Цитата "yevhenii33":
Artur_z тільки тепер вчитався в зміст Вашого повідомлення. Справа в тім, що я техпаспорт зроблений на Тургенівську навіть і не забирав, а зразу замовив щоб мені його переробили.

Цікаво виходить. В кінці минулого тижня телефонував менеджеру, і отримав відповідь, що питання виготовлення нових техпаспортів поки не вирішується. А Ви уже отримали новий. А коли отримали?
16 лют 2016 19:02
Цитата "yevhenii33":

Ви платили 500 грн.?
16 лют 2016 19:04
Друзі не переймайтесь, в народі кажуть: "Знав би, де впадеш, там і соломки підстилив би")
16 лют 2016 19:08
Цитата "Artur_z":

Цікаво виходить. В кінці минулого тижня телефонував менеджеру, і отримав відповідь, що питання виготовлення нових техпаспортів поки не вирішується. А Ви уже отримали новий. А коли отримали?

Сьогодні дізнався, що він готовий. А взагалі тема техпаспортів раніше на форумі підіймалась, і думки з цього приводу були різні.
16 лют 2016 19:11
Цитата "yevhenii33":

Сьогодні дізнався, що він готовий. А взагалі тема техпаспортів раніше на форумі підіймалась, і думки з цього приводу були різні.

Завтра зателефоную. Яка у Вас секція?
16 лют 2016 19:13
Цитата "Partizan Oleh":

Откуда информация? Знаю, что такая цена на вторую очередь (плюс/минус в зависимости от того, рассрочка или 100%).
16 лют 2016 19:16
Цитата "Nata5":

Откуда информация? Знаю, что такая цена на вторую очередь.

На второю 3недеди назад цена была 525 у.е
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .3840. . .369
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше