Подать объявление

ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова

ЗастройщикKYIV BUILDING GROUP
Сдача ЖК2025 г.
Планировки
от 27 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
39из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 31.
17/55%
1/3%
4/13%
2/6%
7/23%
1. . .333435
19 авг 2024 13:47

Светлана Стецишена, кстати, со мной связалась лично. Была очень недовольна разглашением её ФИО. 
Позиция Светланы такова: «мне что руководство говорило — то я и обещала клиентам». И она тут совсем не при чём.  И не нужно впутывать её во всё это...
На процессе в Нюрнберге точно такой же позиции придерживались генералы Вермахта: «у нас был приказ». 

Но, если что — инвесторы, у меня есть актуальный контакт этой Светланы, обращайтесь. 

20 авг 2024 10:38

dmvgura

Светлана Стецишена, кстати, со мной связалась лично. Была очень недовольна разглашением её ФИО. 
Позиция Светланы такова: «мне что руководство говорило — то я и обещала клиентам». И она тут совсем не при чём.  И не нужно впутывать её во всё это...
На процессе в Нюрнберге точно такой же позиции придерживались генералы Вермахта: «у нас был приказ». 

Но, если что — инвесторы, у меня есть актуальный контакт этой Светланы, обращайтесь. 

Я дивлюся, що у пана Дмитра дуже багато вільного часу, що він все не може заспокоїтись на привід Трояндового та мене особисто. По перше: не треба брихати і казати те, що я не говорила. По друге: я свій контакт не ховаю від інвесторів і завжди з ними на з'язку, чи по телефону, чи по іншим каналам. По третє:  якщо Ви, пан Дмитро ,  дійсно чоловік то може треба і поводити себе саме так? Бо  особисто мені Ви нагадуєте бабцю під підїздом, яка постійно когось обговорює. Я Вас запрошувала до нас, але Ви так і не приїхали до нас в офіс, чому? А взагалі то якщо Вам немає чого робити окрім того, як писати , то я Вам нагадаю, в країні війна!! То може Вам десь під Торецьком буже веселіше? 

22 сен 2024 08:45

troyandovyjoffice

Я дивлюся, що у пана Дмитра дуже багато вільного часу, що він все не може заспокоїтись на привід Трояндового та мене особисто. По перше: не треба брихати і казати те, що я не говорила. По друге: я свій контакт не ховаю від інвесторів і завжди з ними на з'язку, чи по телефону, чи по іншим каналам. По третє:  якщо Ви, пан Дмитро ,  дійсно чоловік то може треба і поводити себе саме так? Бо  особисто мені Ви нагадуєте бабцю під підїздом, яка постійно когось обговорює. Я Вас запрошувала до нас, але Ви так і не приїхали до нас в офіс, чому? А взагалі то якщо Вам немає чого робити окрім того, як писати , то я Вам нагадаю, в країні війна!! То може Вам десь під Торецьком буже веселіше? 

Світлана Стецишена Трояндовий, Ви краще розкажіть про хід будівництва ? Коли інвестори зможуть заїхати в свої затишні квартири ? 

24 сен 2024 14:59

Axwell

Світлана Стецишена Трояндовий, Ви краще розкажіть про хід будівництва ? Коли інвестори зможуть заїхати в свої затишні квартири ? 

Шановний,  Axwell, якщо Ви наш інвестор, то ми запрошуємо Вас до  нашого офісу де ми надамо Вам всю необхідну інформацію. 

27 сен 2024 16:53

troyandovyjoffice

Шановний,  Axwell, якщо Ви наш інвестор, то ми запрошуємо Вас до  нашого офісу де ми надамо Вам всю необхідну інформацію. 

Світлана Стецишена Трояндовий Бровари , найкраща інформація це фактичний стан справ на об'єкті. Там зараз вітер гуляє. Поділіться ходом будівництва та планами на 2025 рік для потенційних інвесторів. 

10 окт 2024 13:23

troyandovyjoffice

Шо вы можете надать, если на стройке давно никого нет?

Изредка приезжает два человека в первый недострой - ремонтируют кровлю, которую "якісно"(как и все в этом жк) с кусочков рубероида налепили, теперь это все течет.

Бурьян перед калиткой покосите, что бы легче создавать видимость деятельности.

11 окт 2024 12:00

troyandovyjoffice

О чём с вами, говорить??? Вы одного дома не сдали в своём ЖК. И даже +/- построенные — потихоньку разрушаются. 

О чём и зачем кому-то с вами говорить?? Если застройщик — банкрот. 

22 ноя 2024 13:51

Хід будівництва на 20.11.2024 р. Раді поділитися з вами станом робіт будівництва нашого комплексу та показати роботи, що проводяться: 1. Монтаж опалубки для бетонування віконних приямків цокольного поверху (фото 1-3) 2. Бетонування монолітних віконних приямків для вікон в цокольному поверсі (4-6) 3. Утеплення, покриття сіткою та затяжка фасаду цокольного поверху (фото 7-8) Раді бачити Вас та відповімо на усі ваші запитання, пишіть нам у Дірект чи звертайтеся по телефону у відділ продажу

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .333435
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее