ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 27
Застройщик | BudCapital, Киевгорстрой |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 24 096 Грн/м² |
18/37% | ||
5/10% | ||
13/27% | ||
2/4% | ||
11/22% |
Дивують люди які пишуть що все добре чи як мінімум непогано.
1. Подивіться на сайті перелік квартир які у продажі, вони за ці кошти нічого не добудують
2. Працюю поруч на Спецтехніці, раніше сиділи в обід робітники зараз 0
3. Дорога розрили і ніхто нічого не робить 3й рік
4. Без крайнього будинку нічого не сдадуть, всі інженерні комунікаціі відходять від нього, куди вони вели розриту дорогу.
5. Постійно дивлюся на стройку і не бачу ні руху ні людей.

Cомневающейся2
Прогрес лише по першому будинку, хоча в порівнянні з H2О який то прогрес.
по решті ну то навіть не темпи Войцеховського.
А цей помираючий ресурс, активно затирає усі згадги про альтернативні. Там просто інформація без можливості спілкуватись.
H2O с 25-го числа этого месяца заморожен, говорю, как инвестор.
25 квітня 2025 року Волинський окружний адміністративний суд скасував дозвіл на будівництво ТОВ "Контактбудсервіс" на території Екопарку Осокорки.
У рішенні суду зазначено:
"Будівельні роботи проводилися за відсутності правових підстав та з порушенням норм законодавства."

lebedin
Дивують люди які пишуть що все добре чи як мінімум непогано.1. Подивіться на сайті перелік квартир які у продажі, вони за ці кошти нічого не добудують2. Працюю поруч на Спецтехніці, раніше сиділи в обід робітники зараз 03. Дорога розрили і ніхто нічого не робить 3й рік4. Без крайнього будинку нічого не сдадуть, всі інженерні комунікаціі відходять від нього, куди вони вели розриту дорогу.5. Постійно дивлюся на стройку і не бачу ні руху ні людей.
Скажіть, а Ви інвестор? Вас до чату не додали? Якщо так, прокоментуйте, будь ласка. Щось Черепашачими темпами роблять. Нещодавно мене додав забудовник в новостворений чат. Якщо маєте на увазі мене, з приводу "непогано", то просто хочеться вірити в краще. Як ніяк 32К доларів вклав. Добре, що хоч є де жити. І ще питання: Ви сказали про підключення комунікацій. Який саме будинок Ви маєте на увазі, коли кажете "останній"? 4ий? Дякую за відповідь

Cомневающейся2
Прогрес лише по першому будинку, хоча в порівнянні з H2О який то прогрес.
по решті ну то навіть не темпи Войцеховського.
А цей помираючий ресурс, активно затирає усі згадги про альтернативні. Там просто інформація без можливості спілкуватись.
Важко не погодитись. Тут у мене інвестиція з 2021. На більше грошей не було. Для себе купив трикімнатну в ЖК Варшавський. Не пожалкував. Темпи у Столиці стаханівські. Єдине, що часто у Столиці якісь мутки з судами. Ми півтора року чекали, поки завершать тьорки за землю і дадуть ключі. Зараз у Н2О теж суди постійні. Повірте це теж такі нерви. Наче будинок вже стоїть, а фонд держмайна каже: Розірвемо договір і ви своїх квартир взагалі не побачите.
КристинаЭм
H2O с 25-го числа этого месяца заморожен, говорю, как инвестор.
25 квітня 2025 року Волинський окружний адміністративний суд скасував дозвіл на будівництво ТОВ "Контактбудсервіс" на території Екопарку Осокорки.
У рішенні суду зазначено:
"Будівельні роботи проводилися за відсутності правових підстав та з порушенням норм законодавства."
Не в захваті і я від того, що відбувається з H2O, але що ви маєте на увазі заморожено? Там немає працівників? Чи зупинені роботи? Зовсім ні все продовжується, а чому? Може тому що рішення цього суду не набрало законної сили?
Vov4ik_Invest
Скажіть, а Ви інвестор? Вас до чату не додали? Якщо так, прокоментуйте, будь ласка. Щось Черепашачими темпами роблять. Нещодавно мене додав забудовник в новостворений чат. Якщо маєте на увазі мене, з приводу "непогано", то просто хочеться вірити в краще. Як ніяк 32К доларів вклав. Добре, що хоч є де жити. І ще питання: Ви сказали про підключення комунікацій. Який саме будинок Ви маєте на увазі, коли кажете "останній"? 4ий? Дякую за відповідь
Так інвестор, тому і цікавить будинок. Я не маю на увазі вас тут вистачає ораторів. 4й будинок я в нього і інвестував. Вибирав між будинками 1м і 4м так як всі будинку зі старта продавались, і коли я сумнівався на якому зупинитись у відділу продажу сказали що всі будинки будуть сдаватись одночасно, і коли вони розрили дорогу вони їх завели в 4й будинок що підтверджує цю думку. дивлячись на велику готовність 1го будинку ви самі бачити що вулиці біля нього не ламали, все біля 4го
Cомневающейся2
Не в захваті і я від того, що відбувається з H2O, але що ви маєте на увазі заморожено? Там немає працівників? Чи зупинені роботи? Зовсім ні все продовжується, а чому? Може тому що рішення цього суду не набрало законної сили?
Да, "заморожено". Сегодня целый день от заморозки краны там крутились. Наверное, от ветра :)
А если серьезно, заморожен кем, карманным судом в Луцке без рассмотрения, судья которого захотел откат с подачи псевдоактивистов? Ну так такие дела могут годами идти без результата с апеляциями и прочим, пока стройка будет идти. А она идет на территориях, которые изначально были под жилую застройку, а не под пустырь с бомжами, до которого вечно нет дела, пока его не начали облагораживать, так сразу появились и вымогатели, желающие поживиться.

lebedin
Так інвестор, тому і цікавить будинок. Я не маю на увазі вас тут вистачає ораторів. 4й будинок я в нього і інвестував. Вибирав між будинками 1м і 4м так як всі будинку зі старта продавались, і коли я сумнівався на якому зупинитись у відділу продажу сказали що всі будинки будуть сдаватись одночасно, і коли вони розрили дорогу вони їх завели в 4й будинок що підтверджує цю думку. дивлячись на велику готовність 1го будинку ви самі бачити що вулиці біля нього не ламали, все біля 4го
Саме смішне, що я вибирав між 4 і першим. Ось і маємо... Теж казали перших 4 будинки запустять разом. Вибрав 4ий...

wwwinvest
Да, "заморожено". Сегодня целый день от заморозки краны там крутились. Наверное, от ветра :)
А если серьезно, заморожен кем, карманным судом в Луцке без рассмотрения, судья которого захотел откат с подачи псевдоактивистов? Ну так такие дела могут годами идти без результата с апеляциями и прочим, пока стройка будет идти. А она идет на территориях, которые изначально были под жилую застройку, а не под пустырь с бомжами, до которого вечно нет дела, пока его не начали облагораживать, так сразу появились и вымогатели, желающие поживиться.
Я сейчас живу в Варшавском-1, 8 очередь. В 2021 году закончили мой дом. Покупал для своей семьи. Ключи отдали в 2023. И толку с того, что его построили, если длились суды с Пущей. Поэтому на выходе получилось 5 лет. При чем тут именно Столице шили коррупцию при подписании договра аренды с Пущей-Водицей. в Н2О тоже проблем будет немеряно. То, что дом стоит готовый, еще не значит, что Вас туда заселят. У нас люди бастовали постоянно. И все-таки договор изменили. Вместо 5% с каждого дома нужно было уже отдавать 10% жилой и 5% коммерческой. А если бы Столица стала в позу, то еще бы сидели без квартир. А в Н2О за тот парк еще с Аркадой судились. Там проблем будет и будет. И суд не карманный, как пишите Вы. Туда отправили дело, так как его должны были рассматривать в ОАСК, но его ликвидировали. Это было в автоматическом режиме. Нужно чуть глубже копать. Я тоже не первый раз инвестирую. Но на СТАР СИТИ денюжка застряла явно. Это стройкой назвать сложно. Надеюсь в этом году добьют 1 дом и Вежу на Ломоносова. В Киеве останемся только мы. А так все в пригороде. Может будет активней
Vov4ik_Invest
Я сейчас живу в Варшавском-1, 8 очередь. В 2021 году закончили мой дом. Покупал для своей семьи. Ключи отдали в 2023. И толку с того, что его построили, если длились суды с Пущей. Поэтому на выходе получилось 5 лет. При чем тут именно Столице шили коррупцию при подписании договра аренды с Пущей-Водицей. в Н2О тоже проблем будет немеряно. То, что дом стоит готовый, еще не значит, что Вас туда заселят. У нас люди бастовали постоянно. И все-таки договор изменили. Вместо 5% с каждого дома нужно было уже отдавать 10% жилой и 5% коммерческой. А если бы Столица стала в позу, то еще бы сидели без квартир. А в Н2О за тот парк еще с Аркадой судились. Там проблем будет и будет. И суд не карманный, как пишите Вы. Туда отправили дело, так как его должны были рассматривать в ОАСК, но его ликвидировали. Это было в автоматическом режиме. Нужно чуть глубже копать. Я тоже не первый раз инвестирую. Но на СТАР СИТИ денюжка застряла явно. Это стройкой назвать сложно. Надеюсь в этом году добьют 1 дом и Вежу на Ломоносова. В Киеве останемся только мы. А так все в пригороде. Может будет активней
Тоже инвестировал в первый Варшавский в свое время (лет 9 назад), но более раннюю очередь и именно как инвестиция. До сих пор у меня та однушка :)
Насколько помню - для них были задержки, но такие, которые не парили особо в моем случае и я даже не разбирался, что там. Но доходность по той инвестиции получилась отличной, конечно, как понимаете (правда, я с нее и не вышел, но даже если считать текущую аренду к вложенному).

wwwinvest
Тоже инвестировал в первый Варшавский в свое время (лет 9 назад), но более раннюю очередь и именно как инвестиция. До сих пор у меня та однушка :)
Насколько помню - для них были задержки, но такие, которые не парили особо в моем случае и я даже не разбирался, что там. Но доходность по той инвестиции получилась отличной, конечно, как понимаете (правда, я с нее и не вышел, но даже если считать текущую аренду к вложенному).
По первым очередям там вообще профит был сумашедший у Вас. Мы то тут брали 3 комнатную уже на этапе почти готового дома. Для себя не хотел слишком рисковать. По переуступке. И то, скажу Вам(даже в моей очереди) на сейчас профит немаленький, если сравнять с покупкой уже готовой 3шки с таким же ремонтом. Вообще Столица огонь. Чуть не хватало денег, чтоб вложиться в них. Выбрал Стар сити 34,81 кв.м. До этого перепродал в ЖК Радужный, успел. Так его и не здали по сей день

- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская15.05124
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а14.053 073
- ЖК Теремки | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Заболотного, 1514.052 295
- Если вы инвестор проблемного строительства. Что делать?13.0546
- Дом №16, ЖК "Эврика"13.051 504
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а12.0588
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца12.05267
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная12.051 155
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка11.055 551
- ЖК "Британский квартал", ул. Дмитрия Луценко - "Роял Хауз"11.051 428
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?15.054 365
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Капітальний ремонт +-40кв.м12.053
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04