ЖК Star City | Стар Сіті | bUdCapital, Київміськбуд | Київ, вул. Каунаська, 27
Забудовник | BudCapital, Київміськбуд |
Здача ЖК | 2022 - 2023 р. |
Планування | від 24 096 Грн/м² |
18/43% | ||
13/31% | ||
11/26% |
Дивують люди які пишуть що все добре чи як мінімум непогано.
1. Подивіться на сайті перелік квартир які у продажі, вони за ці кошти нічого не добудують
2. Працюю поруч на Спецтехніці, раніше сиділи в обід робітники зараз 0
3. Дорога розрили і ніхто нічого не робить 3й рік
4. Без крайнього будинку нічого не сдадуть, всі інженерні комунікаціі відходять від нього, куди вони вели розриту дорогу.
5. Постійно дивлюся на стройку і не бачу ні руху ні людей.

Cомневающейся2
Прогрес лише по першому будинку, хоча в порівнянні з H2О який то прогрес.
по решті ну то навіть не темпи Войцеховського.
А цей помираючий ресурс, активно затирає усі згадги про альтернативні. Там просто інформація без можливості спілкуватись.
H2O с 25-го числа этого месяца заморожен, говорю, как инвестор.
25 квітня 2025 року Волинський окружний адміністративний суд скасував дозвіл на будівництво ТОВ "Контактбудсервіс" на території Екопарку Осокорки.
У рішенні суду зазначено:
"Будівельні роботи проводилися за відсутності правових підстав та з порушенням норм законодавства."

lebedin
Дивують люди які пишуть що все добре чи як мінімум непогано.1. Подивіться на сайті перелік квартир які у продажі, вони за ці кошти нічого не добудують2. Працюю поруч на Спецтехніці, раніше сиділи в обід робітники зараз 03. Дорога розрили і ніхто нічого не робить 3й рік4. Без крайнього будинку нічого не сдадуть, всі інженерні комунікаціі відходять від нього, куди вони вели розриту дорогу.5. Постійно дивлюся на стройку і не бачу ні руху ні людей.
Скажіть, а Ви інвестор? Вас до чату не додали? Якщо так, прокоментуйте, будь ласка. Щось Черепашачими темпами роблять. Нещодавно мене додав забудовник в новостворений чат. Якщо маєте на увазі мене, з приводу "непогано", то просто хочеться вірити в краще. Як ніяк 32К доларів вклав. Добре, що хоч є де жити. І ще питання: Ви сказали про підключення комунікацій. Який саме будинок Ви маєте на увазі, коли кажете "останній"? 4ий? Дякую за відповідь

Cомневающейся2
Прогрес лише по першому будинку, хоча в порівнянні з H2О який то прогрес.
по решті ну то навіть не темпи Войцеховського.
А цей помираючий ресурс, активно затирає усі згадги про альтернативні. Там просто інформація без можливості спілкуватись.
Важко не погодитись. Тут у мене інвестиція з 2021. На більше грошей не було. Для себе купив трикімнатну в ЖК Варшавський. Не пожалкував. Темпи у Столиці стаханівські. Єдине, що часто у Столиці якісь мутки з судами. Ми півтора року чекали, поки завершать тьорки за землю і дадуть ключі. Зараз у Н2О теж суди постійні. Повірте це теж такі нерви. Наче будинок вже стоїть, а фонд держмайна каже: Розірвемо договір і ви своїх квартир взагалі не побачите.
КристинаЭм
H2O с 25-го числа этого месяца заморожен, говорю, как инвестор.
25 квітня 2025 року Волинський окружний адміністративний суд скасував дозвіл на будівництво ТОВ "Контактбудсервіс" на території Екопарку Осокорки.
У рішенні суду зазначено:
"Будівельні роботи проводилися за відсутності правових підстав та з порушенням норм законодавства."
Не в захваті і я від того, що відбувається з H2O, але що ви маєте на увазі заморожено? Там немає працівників? Чи зупинені роботи? Зовсім ні все продовжується, а чому? Може тому що рішення цього суду не набрало законної сили?
Vov4ik_Invest
Скажіть, а Ви інвестор? Вас до чату не додали? Якщо так, прокоментуйте, будь ласка. Щось Черепашачими темпами роблять. Нещодавно мене додав забудовник в новостворений чат. Якщо маєте на увазі мене, з приводу "непогано", то просто хочеться вірити в краще. Як ніяк 32К доларів вклав. Добре, що хоч є де жити. І ще питання: Ви сказали про підключення комунікацій. Який саме будинок Ви маєте на увазі, коли кажете "останній"? 4ий? Дякую за відповідь
Так інвестор, тому і цікавить будинок. Я не маю на увазі вас тут вистачає ораторів. 4й будинок я в нього і інвестував. Вибирав між будинками 1м і 4м так як всі будинку зі старта продавались, і коли я сумнівався на якому зупинитись у відділу продажу сказали що всі будинки будуть сдаватись одночасно, і коли вони розрили дорогу вони їх завели в 4й будинок що підтверджує цю думку. дивлячись на велику готовність 1го будинку ви самі бачити що вулиці біля нього не ламали, все біля 4го
Cомневающейся2
Не в захваті і я від того, що відбувається з H2O, але що ви маєте на увазі заморожено? Там немає працівників? Чи зупинені роботи? Зовсім ні все продовжується, а чому? Може тому що рішення цього суду не набрало законної сили?
Да, "заморожено". Сегодня целый день от заморозки краны там крутились. Наверное, от ветра :)
А если серьезно, заморожен кем, карманным судом в Луцке без рассмотрения, судья которого захотел откат с подачи псевдоактивистов? Ну так такие дела могут годами идти без результата с апеляциями и прочим, пока стройка будет идти. А она идет на территориях, которые изначально были под жилую застройку, а не под пустырь с бомжами, до которого вечно нет дела, пока его не начали облагораживать, так сразу появились и вымогатели, желающие поживиться.

lebedin
Так інвестор, тому і цікавить будинок. Я не маю на увазі вас тут вистачає ораторів. 4й будинок я в нього і інвестував. Вибирав між будинками 1м і 4м так як всі будинку зі старта продавались, і коли я сумнівався на якому зупинитись у відділу продажу сказали що всі будинки будуть сдаватись одночасно, і коли вони розрили дорогу вони їх завели в 4й будинок що підтверджує цю думку. дивлячись на велику готовність 1го будинку ви самі бачити що вулиці біля нього не ламали, все біля 4го
Саме смішне, що я вибирав між 4 і першим. Ось і маємо... Теж казали перших 4 будинки запустять разом. Вибрав 4ий...

wwwinvest
Да, "заморожено". Сегодня целый день от заморозки краны там крутились. Наверное, от ветра :)
А если серьезно, заморожен кем, карманным судом в Луцке без рассмотрения, судья которого захотел откат с подачи псевдоактивистов? Ну так такие дела могут годами идти без результата с апеляциями и прочим, пока стройка будет идти. А она идет на территориях, которые изначально были под жилую застройку, а не под пустырь с бомжами, до которого вечно нет дела, пока его не начали облагораживать, так сразу появились и вымогатели, желающие поживиться.
Я сейчас живу в Варшавском-1, 8 очередь. В 2021 году закончили мой дом. Покупал для своей семьи. Ключи отдали в 2023. И толку с того, что его построили, если длились суды с Пущей. Поэтому на выходе получилось 5 лет. При чем тут именно Столице шили коррупцию при подписании договра аренды с Пущей-Водицей. в Н2О тоже проблем будет немеряно. То, что дом стоит готовый, еще не значит, что Вас туда заселят. У нас люди бастовали постоянно. И все-таки договор изменили. Вместо 5% с каждого дома нужно было уже отдавать 10% жилой и 5% коммерческой. А если бы Столица стала в позу, то еще бы сидели без квартир. А в Н2О за тот парк еще с Аркадой судились. Там проблем будет и будет. И суд не карманный, как пишите Вы. Туда отправили дело, так как его должны были рассматривать в ОАСК, но его ликвидировали. Это было в автоматическом режиме. Нужно чуть глубже копать. Я тоже не первый раз инвестирую. Но на СТАР СИТИ денюжка застряла явно. Это стройкой назвать сложно. Надеюсь в этом году добьют 1 дом и Вежу на Ломоносова. В Киеве останемся только мы. А так все в пригороде. Может будет активней
Vov4ik_Invest
Я сейчас живу в Варшавском-1, 8 очередь. В 2021 году закончили мой дом. Покупал для своей семьи. Ключи отдали в 2023. И толку с того, что его построили, если длились суды с Пущей. Поэтому на выходе получилось 5 лет. При чем тут именно Столице шили коррупцию при подписании договра аренды с Пущей-Водицей. в Н2О тоже проблем будет немеряно. То, что дом стоит готовый, еще не значит, что Вас туда заселят. У нас люди бастовали постоянно. И все-таки договор изменили. Вместо 5% с каждого дома нужно было уже отдавать 10% жилой и 5% коммерческой. А если бы Столица стала в позу, то еще бы сидели без квартир. А в Н2О за тот парк еще с Аркадой судились. Там проблем будет и будет. И суд не карманный, как пишите Вы. Туда отправили дело, так как его должны были рассматривать в ОАСК, но его ликвидировали. Это было в автоматическом режиме. Нужно чуть глубже копать. Я тоже не первый раз инвестирую. Но на СТАР СИТИ денюжка застряла явно. Это стройкой назвать сложно. Надеюсь в этом году добьют 1 дом и Вежу на Ломоносова. В Киеве останемся только мы. А так все в пригороде. Может будет активней
Тоже инвестировал в первый Варшавский в свое время (лет 9 назад), но более раннюю очередь и именно как инвестиция. До сих пор у меня та однушка :)
Насколько помню - для них были задержки, но такие, которые не парили особо в моем случае и я даже не разбирался, что там. Но доходность по той инвестиции получилась отличной, конечно, как понимаете (правда, я с нее и не вышел, но даже если считать текущую аренду к вложенному).

wwwinvest
Тоже инвестировал в первый Варшавский в свое время (лет 9 назад), но более раннюю очередь и именно как инвестиция. До сих пор у меня та однушка :)
Насколько помню - для них были задержки, но такие, которые не парили особо в моем случае и я даже не разбирался, что там. Но доходность по той инвестиции получилась отличной, конечно, как понимаете (правда, я с нее и не вышел, но даже если считать текущую аренду к вложенному).
По первым очередям там вообще профит был сумашедший у Вас. Мы то тут брали 3 комнатную уже на этапе почти готового дома. Для себя не хотел слишком рисковать. По переуступке. И то, скажу Вам(даже в моей очереди) на сейчас профит немаленький, если сравнять с покупкой уже готовой 3шки с таким же ремонтом. Вообще Столица огонь. Чуть не хватало денег, чтоб вложиться в них. Выбрал Стар сити 34,81 кв.м. До этого перепродал в ЖК Радужный, успел. Так его и не здали по сей день

Gallus
Школа и садик там появится не ранее чем лет через 10 это факт.Сначала построят весь комплекс лет через 5. Потом начнут школу стоить, а возможно и не начнут. Так же сама школу и садик и облагороженной озеро Киегорстрой обещал жителям Урловского массива. Прошло 10 лет - ничего нет.Цена завышена до этого района. Добраться через постоянные пробки на съезде с Дарницкого моста ..Комфорт таун строил низкие дома, а тут продолжение Шанхая на здолбуновской.
Пишу вам через 5 лет. Ничего еще даже не построено 👏
Tori Remi
Пишу вам через 5 лет. Ничего еще даже не построено 👏
Можливо ви не читаєте новини, але за 5 років дещо відбулось, що сильно вплинуло на ринок нерухомості в цілому

Cомневающейся2
Можливо ви не читаєте новини, але за 5 років дещо відбулось, що сильно вплинуло на ринок нерухомості в цілому
Нормальным застройщикам всё это не мешает три года подряд — строить, сдавать дома, заселять людей.
Просто БУД Кэпитал — немного не про это. Он про 3-4 года задержки и наплевательское отношение к инвесторам.
Такі да, не сперечатимусь. Але зважаючи на те, що решта проєктів партнерства з КГС стоять, тут хоч один будинок якось рухають, хоч ще і фінішу не видно. А нормальних не так багато виявилось. Кан, Інтергал да Столиця

Cомневающейся2
Такі да, не сперечатимусь. Але зважаючи на те, що решта проєктів партнерства з КГС стоять, тут хоч один будинок якось рухають, хоч ще і фінішу не видно. А нормальних не так багато виявилось. Кан, Інтергал да Столиця
І то все відносно. Я в Варшавському-1 свою трикімнатну отримав майже на 2 роки пізніше. Суди були. Ще DIM більш менш будує. Сподіваюся, що БУДКЕПІТАЛ добудує Вежу на Ломоносова, і більше сил кине на наш проект. Ціна тут більш ніж адекватна.

Стан будівництва ЖК Star City | липень 2025

Стан будівництва ЖК Стар Сіті | серпень 2025

- ЖК Star City | Стар Сіті | bUdCapital, Київміськбуд | Київ, вул. Каунаська, 2714.08438
- Відгуки про забудовника Київміськбуд14.08185
- ЖК Desna Park Residence | Десна Парк Резіденс | Зазим'я, вул. Київська14.08815
- ЖК Діамант | Бровари, вул. Київська, 26114.085 694
- ЖК Navigator 2 | Навігатор 2 | ДБК-Житлобуд | Київ, вул. Коноплянська, 2214.08801
- ЖК Синергія Сіті | Ірпінь, вул. О. Кобилянської (Достоєвського), пров. Озерний14.08223
- ЖК Boryspil Residence | Агробудмеханізація | Бориспіль, вул. Старокиївська, 6914.082
- ЖК Софія Резиденс | Мартинов | Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 1513.08122
- ЖК Great | РіЕЛ, IB Alliance | Київ, Дніпровська набережна13.08740
- ЖК Варшавський 3 | Stolitsa Group | Київ, просп. Європейського Союзу (Правди)13.085
- Чи варто зараз купувати нерухомість?14.084 592
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну28.0790
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського04.0815
- ЖК Зелений двір | Спілка забудівників | Івано-Франківськ, вул. Тисменицька04.089
- Одесса, ул. Еврейская, 3 | Будова04.084
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- Матеріал багатоквартирного будинку. Який найкращий?13.0812
- Кліматичне обладнання норвезької ТМ Bergen07.082
- Як можна прочистити або покращити вентиляцію в квартирі?06.086
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Как уберечь холодильник от перепадов напряжения09.0810
- Меблі на замовлення | Оголошення про виготовлення меблів07.0898
- Мій сайт не з'являється в результатах пошуку05.082
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071