Подать объявление

ЖК Сонцтаун | ОМОКС | с.Чайки, ул. Печерская

ЗастройщикОМОКС
Сдача ЖК2014 - 2017 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 180.
8/4%
6/3%
35/19%
85/47%
46/26%
1. . .8183. . .647
10 апр 2014 05:25
Будинок будується, ремонт зробиться (ну максимум за 2 роки :bye: )
А як Вам ідея влаштувати міні студію творчості: типу майстер класи для найкрасивішої частини? Або робити потім спільні тематичні вечори?

В чому зміст і ціль?
- знайомство із сусідами, пошук спільних інтересів і можливостей облаштування на новому місці
- об'єднання жильців навколо громадської ідеї - Наш будинок - наші "турботи"

типу не чекати поки ЖЕК певні речі робитиме, а самостійно їх робити...
Ну це на майбутнє, але готова "самоотверженно" працювати у команді, тим паче хочеться дружити сім'ями, всі ж нові люди, можливо знайдемо друзів по духу і посідєлкі на кухні чи на лавці влаштовуватимемо, забіги в ліс, спортивні ігри: волейбол, футбол, настольний теніс, вєлікі

Хто готовий долучитися до Громадської ініціативи у майбутньому? :hi: :hi: :hi:
10 апр 2014 07:48
Аленочка, какой вид творчества вы имеете ввиду?
10 апр 2014 08:00
Цитата "irusikz":

:hi: :hi: :hi: Добро пожаловать. Мы тоже из 3. А какой этаж у Вас?

у нас 3 этаж и квартира143)), а у вас,?
10 апр 2014 08:04
Цитата "LenochkaPenochka":

А у нас 1 этаж, 32 квартира)
10 апр 2014 08:18
Цитата "LenochkaPenochka":

Судя по табличке на 34 странице форума 143 квартира это 8 секция, а не 3.
10 апр 2014 08:40
Цитата "zovita":
Аленочка, какой вид творчества вы имеете ввиду?

Я можу показувати майстер-класи по пошиттю іграшок: тільд, просто іграшок, подушок, декупаж, вишивка, приготування тортів, якщо встигну опанувати петриківський розпис і батік теж в плюс :))) Якщо у когось будуть свої ідеї Типу "Нумо, дівки, робити суші або майстер-клас по догляду за орхідеями" впроваджуємо 6-)

Готова взяти організацію тематичних вечорів: типу здравствуй осінь - Хелоуууін, здравствуй Йолка Новий рік, Шляпо-посідєлкі...але обов'язково СВЯТО КЛЮЧА!!! Коли ми отримаємо ключі для поселення тре солодкий стіл -фуршетік легкий організувати, без напряга, коротко познайомитися і зробити спільне діло - холст з нашими побажаннями собі в Новому домі. Я готую заготовку, а всі жильці пишуть щось від себе, зберігаємо це діло перший час на Дошці оголошень нашого будинку №1.

Вечори в такому стилі, хто бажає щось цікаве підготує, я даю ідеї, шукаю людей по духу, організовую, чим більше людей приймає участь, тим 100% буде веселіше.
Іншими словами дуже хочу, щоб мені не було скучно в новому будинку, шукаю друзів. Все має відбуватимся при умові особистого бажання жильців :hi:
10 апр 2014 08:46
Цитата "Альоночка":

Я можу показувати майстер-класи по пошиттю іграшок: тільд, просто іграшок, подушок, декупаж, вишивка, приготування тортів, якщо встигну опанувати петриківський розпис і батік теж в плюс :))) Якщо у когось будуть свої ідеї Типу "Нумо, дівки, робити суші або майстер-клас по догляду за орхідеями" впроваджуємо 6-)

Готова взяти організацію тематичних вечорів: типу здравствуй осінь - Хелоуууін, здравствуй Йолка Новий рік, Шляпо-посідєлкі...але обов'язково СВЯТО КЛЮЧА!!! Коли ми отримаємо ключі для поселення тре солодкий стіл -фуршетік легкий організувати, без напряга, коротко познайомитися і зробити спільне діло - холст з нашими побажаннями собі в Новому домі. Я готую заготовку, а всі жильці пишуть щось від себе, зберігаємо це діло перший час на Дошці оголошень нашого будинку №1.

Вечори в такому стилі, хто бажає щось цікаве підготує, я даю ідеї, шукаю людей по духу, організовую, чим більше людей приймає участь, тим 100% буде веселіше.
Іншими словами дуже хочу, щоб мені не було скучно в новому будинку, шукаю друзів. Все має відбуватимся при умові особистого бажання жильців :hi:

Поддерживаю Ваши идеи :hi: :hi: :hi: Чувствую в нашем доме будет весело :leb:
10 апр 2014 08:47
Могу развить тему украшений из натуральных камней своими руками :)
10 апр 2014 08:50
Крутооооо!!!!! :clap:
10 апр 2014 08:57
Цитата "Альоночка":

Я можу показувати майстер-класи по пошиттю іграшок: тільд, просто іграшок, подушок, декупаж, вишивка, приготування тортів, якщо встигну опанувати петриківський розпис і батік теж в плюс :))) Якщо у когось будуть свої ідеї Типу "Нумо, дівки, робити суші або майстер-клас по догляду за орхідеями" впроваджуємо 6-) ...

Очень классно, что у нас такие активные соседи есть. Можно также для детей организовывать разные мероприятия - купить недорогие призы-сувениры и вперед... И весело и познавательно сделать.
Аленочка, а у вас есть детки?
10 апр 2014 09:00
А ще можна буде організувати BOOK CROSSING - міжнародна практика типу "Прочитав книгу - дай іншому почитати". Організувати б міні-бібліотеку і журнальчик реєстру... там можна книжки залишати, які прочитали і можуть бути не у приватній бібліотеці. .. приходиш, значить, вибираєш книжку...прочитав її - повернув :yes:

А в кого є діти, знаю, влаштовують обмін іграшками і дит. книгами. Проте в нас дітей поки нема, тому тут поле для фантазій мам :hi:
10 апр 2014 09:02
Аленочка, а у вас есть детки?[/quote]

Дітей нема, проте я в студенські роки (далекі 2009-2010) була аніматором дитячим: дні народження проводила, вистави писала і грала... можу допомагати ідейним мамам...але так між іншим, я зараз автомобільному бізнесі працюю, тому це буде в стилі "тряхнуть старіной" :bye: :bye:
10 апр 2014 11:45
Цитата "Альоночка":

Підтримуємо Вас :) Ми повинні створити навколо себе хорошу і дружну атмосферу :yes: :yes: :yes: :yes:
10 апр 2014 12:00
Так хочеться вже переїхати у свою квартирку і з усіма познайомитись !!! :hi:
10 апр 2014 14:15
Та да. А я жду выходных посмотреть на новые фотки со стройки. Кто нибудь будет ехать? D-/
10 апр 2014 14:25
Заходила сегодня на оф.сайт "Укргазбанка" - на СоцТаун подняли процентные ставки на кредит для новых инвесторов. Сейчас ставки:
1) если кредит меньше 50% - то 17,0% (1-е 3 года) и 21,0%
2) если кредит больше 50% - то 18,0% и 21,0%.
А раньше было 1) 14,5% и 18,5%, 2) 15,5% и 19,5%
10 апр 2014 15:19
Цитата "Абу":
Та да. А я жду выходных посмотреть на новые фотки со стройки. Кто нибудь будет ехать? D-/

Я поеду в воскресение думаю зделать пару ексклюзивних фотографий и видео тоже в придачу 6-) :bye: :super: :umnik: :tongue:
10 апр 2014 17:12
Цитата "anastasia.s":
Заходила сегодня на оф.сайт "Укргазбанка" - на СоцТаун подняли процентные ставки на кредит для новых инвесторов. Сейчас ставки:
1) если кредит меньше 50% - то 17,0% (1-е 3 года) и 21,0%
2) если кредит больше 50% - то 18,0% и 21,0%.
А раньше было 1) 14,5% и 18,5%, 2) 15,5% и 19,5%

Насть, так а Вы не в курсе? Тем кто уже взял кредит тоже повысят ставки, да? И вообще всем, у кого кредиты, никому не звонили из Укргазбанка?
10 апр 2014 17:15
Цитата "ksenafontiy":

Насть, так а Вы не в курсе? Тем кто уже взял кредит тоже повысят ставки, да? И вообще всем, у кого кредиты, никому не звонили из Укргазбанка?

Мы платили неделю назад и спрашивали - ответили, что существующим пока повышать не собираются
10 апр 2014 17:23
Ну поделюсь и приятной новостью. Домик то строится. Народ на стройке есть, все пашут. Вот пару фоток.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .8183. . .647
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее