Подати оголошення

ЖК Сонцтаун | ОМОКС | с.Чайки, ул. Печерская

ЗабудовникОМОКС
Здача ЖК2014 - 2017 р.
Планування
від 15 500 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 180.
8/4%
6/3%
35/19%
85/47%
46/26%
1. . .8183. . .647
10 квіт 2014 05:25
Будинок будується, ремонт зробиться (ну максимум за 2 роки :bye: )
А як Вам ідея влаштувати міні студію творчості: типу майстер класи для найкрасивішої частини? Або робити потім спільні тематичні вечори?

В чому зміст і ціль?
- знайомство із сусідами, пошук спільних інтересів і можливостей облаштування на новому місці
- об'єднання жильців навколо громадської ідеї - Наш будинок - наші "турботи"

типу не чекати поки ЖЕК певні речі робитиме, а самостійно їх робити...
Ну це на майбутнє, але готова "самоотверженно" працювати у команді, тим паче хочеться дружити сім'ями, всі ж нові люди, можливо знайдемо друзів по духу і посідєлкі на кухні чи на лавці влаштовуватимемо, забіги в ліс, спортивні ігри: волейбол, футбол, настольний теніс, вєлікі

Хто готовий долучитися до Громадської ініціативи у майбутньому? :hi: :hi: :hi:
10 квіт 2014 07:48
Аленочка, какой вид творчества вы имеете ввиду?
10 квіт 2014 08:00
Цитата "irusikz":

:hi: :hi: :hi: Добро пожаловать. Мы тоже из 3. А какой этаж у Вас?

у нас 3 этаж и квартира143)), а у вас,?
10 квіт 2014 08:04
Цитата "LenochkaPenochka":

А у нас 1 этаж, 32 квартира)
10 квіт 2014 08:18
Цитата "LenochkaPenochka":

Судя по табличке на 34 странице форума 143 квартира это 8 секция, а не 3.
10 квіт 2014 08:40
Цитата "zovita":
Аленочка, какой вид творчества вы имеете ввиду?

Я можу показувати майстер-класи по пошиттю іграшок: тільд, просто іграшок, подушок, декупаж, вишивка, приготування тортів, якщо встигну опанувати петриківський розпис і батік теж в плюс :))) Якщо у когось будуть свої ідеї Типу "Нумо, дівки, робити суші або майстер-клас по догляду за орхідеями" впроваджуємо 6-)

Готова взяти організацію тематичних вечорів: типу здравствуй осінь - Хелоуууін, здравствуй Йолка Новий рік, Шляпо-посідєлкі...але обов'язково СВЯТО КЛЮЧА!!! Коли ми отримаємо ключі для поселення тре солодкий стіл -фуршетік легкий організувати, без напряга, коротко познайомитися і зробити спільне діло - холст з нашими побажаннями собі в Новому домі. Я готую заготовку, а всі жильці пишуть щось від себе, зберігаємо це діло перший час на Дошці оголошень нашого будинку №1.

Вечори в такому стилі, хто бажає щось цікаве підготує, я даю ідеї, шукаю людей по духу, організовую, чим більше людей приймає участь, тим 100% буде веселіше.
Іншими словами дуже хочу, щоб мені не було скучно в новому будинку, шукаю друзів. Все має відбуватимся при умові особистого бажання жильців :hi:
10 квіт 2014 08:46
Цитата "Альоночка":

Я можу показувати майстер-класи по пошиттю іграшок: тільд, просто іграшок, подушок, декупаж, вишивка, приготування тортів, якщо встигну опанувати петриківський розпис і батік теж в плюс :))) Якщо у когось будуть свої ідеї Типу "Нумо, дівки, робити суші або майстер-клас по догляду за орхідеями" впроваджуємо 6-)

Готова взяти організацію тематичних вечорів: типу здравствуй осінь - Хелоуууін, здравствуй Йолка Новий рік, Шляпо-посідєлкі...але обов'язково СВЯТО КЛЮЧА!!! Коли ми отримаємо ключі для поселення тре солодкий стіл -фуршетік легкий організувати, без напряга, коротко познайомитися і зробити спільне діло - холст з нашими побажаннями собі в Новому домі. Я готую заготовку, а всі жильці пишуть щось від себе, зберігаємо це діло перший час на Дошці оголошень нашого будинку №1.

Вечори в такому стилі, хто бажає щось цікаве підготує, я даю ідеї, шукаю людей по духу, організовую, чим більше людей приймає участь, тим 100% буде веселіше.
Іншими словами дуже хочу, щоб мені не було скучно в новому будинку, шукаю друзів. Все має відбуватимся при умові особистого бажання жильців :hi:

Поддерживаю Ваши идеи :hi: :hi: :hi: Чувствую в нашем доме будет весело :leb:
10 квіт 2014 08:47
Могу развить тему украшений из натуральных камней своими руками :)
10 квіт 2014 08:50
Крутооооо!!!!! :clap:
10 квіт 2014 08:57
Цитата "Альоночка":

Я можу показувати майстер-класи по пошиттю іграшок: тільд, просто іграшок, подушок, декупаж, вишивка, приготування тортів, якщо встигну опанувати петриківський розпис і батік теж в плюс :))) Якщо у когось будуть свої ідеї Типу "Нумо, дівки, робити суші або майстер-клас по догляду за орхідеями" впроваджуємо 6-) ...

Очень классно, что у нас такие активные соседи есть. Можно также для детей организовывать разные мероприятия - купить недорогие призы-сувениры и вперед... И весело и познавательно сделать.
Аленочка, а у вас есть детки?
10 квіт 2014 09:00
А ще можна буде організувати BOOK CROSSING - міжнародна практика типу "Прочитав книгу - дай іншому почитати". Організувати б міні-бібліотеку і журнальчик реєстру... там можна книжки залишати, які прочитали і можуть бути не у приватній бібліотеці. .. приходиш, значить, вибираєш книжку...прочитав її - повернув :yes:

А в кого є діти, знаю, влаштовують обмін іграшками і дит. книгами. Проте в нас дітей поки нема, тому тут поле для фантазій мам :hi:
10 квіт 2014 09:02
Аленочка, а у вас есть детки?[/quote]

Дітей нема, проте я в студенські роки (далекі 2009-2010) була аніматором дитячим: дні народження проводила, вистави писала і грала... можу допомагати ідейним мамам...але так між іншим, я зараз автомобільному бізнесі працюю, тому це буде в стилі "тряхнуть старіной" :bye: :bye:
10 квіт 2014 11:45
Цитата "Альоночка":

Підтримуємо Вас :) Ми повинні створити навколо себе хорошу і дружну атмосферу :yes: :yes: :yes: :yes:
10 квіт 2014 12:00
Так хочеться вже переїхати у свою квартирку і з усіма познайомитись !!! :hi:
10 квіт 2014 14:15
Та да. А я жду выходных посмотреть на новые фотки со стройки. Кто нибудь будет ехать? D-/
10 квіт 2014 14:25
Заходила сегодня на оф.сайт "Укргазбанка" - на СоцТаун подняли процентные ставки на кредит для новых инвесторов. Сейчас ставки:
1) если кредит меньше 50% - то 17,0% (1-е 3 года) и 21,0%
2) если кредит больше 50% - то 18,0% и 21,0%.
А раньше было 1) 14,5% и 18,5%, 2) 15,5% и 19,5%
10 квіт 2014 15:19
Цитата "Абу":
Та да. А я жду выходных посмотреть на новые фотки со стройки. Кто нибудь будет ехать? D-/

Я поеду в воскресение думаю зделать пару ексклюзивних фотографий и видео тоже в придачу 6-) :bye: :super: :umnik: :tongue:
10 квіт 2014 17:12
Цитата "anastasia.s":
Заходила сегодня на оф.сайт "Укргазбанка" - на СоцТаун подняли процентные ставки на кредит для новых инвесторов. Сейчас ставки:
1) если кредит меньше 50% - то 17,0% (1-е 3 года) и 21,0%
2) если кредит больше 50% - то 18,0% и 21,0%.
А раньше было 1) 14,5% и 18,5%, 2) 15,5% и 19,5%

Насть, так а Вы не в курсе? Тем кто уже взял кредит тоже повысят ставки, да? И вообще всем, у кого кредиты, никому не звонили из Укргазбанка?
10 квіт 2014 17:15
Цитата "ksenafontiy":

Насть, так а Вы не в курсе? Тем кто уже взял кредит тоже повысят ставки, да? И вообще всем, у кого кредиты, никому не звонили из Укргазбанка?

Мы платили неделю назад и спрашивали - ответили, что существующим пока повышать не собираются
10 квіт 2014 17:23
Ну поделюсь и приятной новостью. Домик то строится. Народ на стройке есть, все пашут. Вот пару фоток.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .8183. . .647
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше