Подать объявление

ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2020 - 2023 г.
Планировки
от 29 295 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
127из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 133.
15/11%
20/15%
32/24%
37/28%
29/22%
1. . .191193. . .242
11 авг 2020 14:58
Так это не дорога, оказывается, а парковка?

[attachment=1]Screenshot_27.jpg[/attachm ent][attachment=0]Screenshot_28.jpg[/att achment]

Они ж обещали открытцю парковку на 1200 мест. вроде как в этой стороне
11 авг 2020 15:12

[quote="Kabanov » 11.08.2020 10:16"]Так это не дорога, оказывается, а парковка?
Все таки наверное дорога. Обещали же персональную дорогу до ЖК параллельно пожарному подъезду, на расстоянии 3м от него. И кто-то ранее фото от отдела продаж выкладывал. Написали - дорога.

11 авг 2020 15:17
Смысл этого форума как и всех остальных, если вы этого не понимаете, доносить до руководства застройщиков обратную связь, да и как правило негатива больше всегда, хвалебных постов меньше.
Ни кто тут не пропагандирует другие жк, есть индивидумы которые пытаются оттянуть клиента, есть на оборот.Если вы покупали для перепродажи это ваш косяк, ждите пока достроят.
11 авг 2020 18:11
Так это не дорога, оказывается, а парковка?

[attachment=2]Screenshot_27.jpg[/attachm ent][attachment=1]Screenshot_28.jpg[/att achment]

Обещали парковку за 6 домом, за будущим дет.садом примерно.
11 авг 2020 18:14
Вот где-то так, только ближе к 5 дому.
11 авг 2020 19:48
Цитата "Sharik20":

Вибачте, я квартиру обирала 3 роки, я переглянула всі ЖК які мені були цікаві. І я не ходила в ОП і не слухала казочки, що буде, чого не буде. В першу чергу я шукала квартиру з таким плануванням яке мені подобається, по друге район, трете це ціна. Зважила всі + і -, і обрала те що сподобалось. Мені показники і все інше не потрібно, щоб зробити вибір того, що мені потрібно для моїх потреб. І я вірю і чекаю, що все з часом добудується і все буде добре.
12 авг 2020 05:59
Все добудується, все буде чудово, всі проблеми вирішаться! І ці хто лайном поливали наш ЖК тихенько замовкнуть і нічого раніше сказанного не згадають, а будуть на інше лайно лити, бо це такі люди. Для них виконаєш, те що їм недовподоби, то вони відразу ж в іншому будуть невдоволенні!!!
12 авг 2020 06:07
Надежность застройщика, конечно, очень важный фактор. Но и мы выбирали руководствуясь не только этим критерием. Удаленнось от крупных дорог, наличие зеленой зоны, планировки квартир, вид из окна, в конце концов.Понравился сам проект СС, есть в его расположении, какая-то динамика, "текучесть", грамотное расположение домов на местности. Ну не по мне линейная застройка МК, плотно сомкнутые дома и двор полный машин, или вечный поток машин под окнами,продуваемый всеми ветрами Варшавский+, с его "урбанистическими" зданиями. Если кому и не хватает инфраструктуры, парковок, культурной жизни, почему вы купили здесь? Была же альтернатива? А мне нравится кусочек села в городе! И пройтись пешком в магазин я не против. Так что "застройщик года, не застройщик года", это все титулы, для выбора имеющие не решающее значение.
12 авг 2020 06:16
И потом, мы ведь не ходим на ветки в другие ЖК и не льем на них грязь? А к нам заходят, вроде бы с добрыми намерениями и добрыми пожеланиями а заканчивают: " ИГБ - г...но, себя дискредитировал". Это не порядочно, я считаю таких людей "засланными казачками" конкурентов. А им мы не рады!!! Не купил здесь- и молодец, мы со своими проблемами справимся сами!!!
12 авг 2020 07:59
Надежность застройщика, конечно, очень важный фактор. Но и мы выбирали руководствуясь не только этим критерием. Удаленнось от крупных дорог, наличие зеленой зоны, планировки квартир, вид из окна, в конце концов.Понравился сам проект СС, есть в его расположении, какая-то динамика, "текучесть", грамотное расположение домов на местности. Ну не по мне линейная застройка МК, плотно сомкнутые дома и двор полный машин, или вечный поток машин под окнами,продуваемый всеми ветрами Варшавский+, с его "урбанистическими" зданиями. Если кому и не хватает инфраструктуры, парковок, культурной жизни, почему вы купили здесь? Была же альтернатива? А мне нравится кусочек села в городе! И пройтись пешком в магазин я не против. Так что "застройщик года, не застройщик года", это все титулы, для выбора имеющие не решающее значение.

И потом, мы ведь не ходим на ветки в другие ЖК и не льем на них грязь? А к нам заходят, вроде бы с добрыми намерениями и добрыми пожеланиями а заканчивают: " ИГБ - г...но, себя дискредитировал". Это не порядочно, я считаю таких людей "засланными казачками" конкурентов. А им мы не рады!!! Не купил здесь- и молодец, мы со своими проблемами справимся сами!!!

От чесно, шановна ВлаТа, Ви мене розсмішили щодо "засланого козачка конкурентов". Я висловив виключно свою думку щодо ділової репутації забудовника. Ця думка сформована не тільки по цьому ЖК, я дивився і інші їх об'єкти, на яких абсолютно аналогічні проблеми щодо строків виконання робіт та здачі об'єктів в експлуатацію. Крім того, мені дуже не сподобались відгуки великої кількості інвесторів щодо зневажливого відношення до них з боку забудовника після отримання інвестиції. Поважаючий себе забудовник не має так відноситись до своїх інвесторів, це точно.
Раніше я рахував ІГБ надійним та порядним забудовником, але я помилявся. А щодо бруду, то Ви напевне не спілкувались з працівниками відділу продажу ІГБ, які брудом поливають всіх ближніх конкурентів. Цей бруд я чув особисто, якщо потрібно - назву від кого саме.

І таки да, я повністю підтримую людей, які вклали свої інвестиції в житло та бажаю як найшвидше отримати свої квартири у власність. Хоч і з затримкою. На цьому вважаю дискусію завершеною.
12 авг 2020 08:18
вот и парковка машин на 50-70
12 авг 2020 08:29

Шарик20, ну вот как-то ещё понятно, вы инвестировали в СС и поделились с нами, как вам плохо и что у вас на душе. Но зачем вы пошли к соседям в академ рассказывать, как на СС гiвно течет?)))))))
//forum.domik.ua/zhk-akademkvartal-per-p ribornyj-10-intergal-bud-t33932-760.html #p2022912

Бідний Шарік)) Раз написав і то всіх собак на нього повісили. А куди вибачте ср.ти? Ви всі проти негативу. Такі всі позитивні. Молодці. Це все добре що ви не втрачаєте оптимізму. Але ось я наприклад які в мене можуть бути приводи для радості після падіння в люк. Я і досі лікую руку, я викинула лишніх 8000 грн на новий телефон і я так і не дочекалась ні компенсації ні вибачень від Інтергалу. І я не маю права висловити негатив, бо тут всі за позитив? Ну вибачте. Спочатку я думала писати скарги, жалітися в управляючу к. Але потім забила Х. Тому що мені не більше всіх треба. Я краще візьму таксі і проїду коли мені треба буде ввечері. На днях бачила як чоловік наступив на сусідній люк, який за пару см від того що провалилась я і ще й дитину потягнув. Подобаються всім відкриті люки на дорозі? -ок. Подобаються вицвівші за ціле літо газони? - супер.
Негатив не заради негативу і щоб зіпсувати один одному настрій. А як платформа для комунікації із забудовником. Це ж хтось читає і якось реагує на це. Або не реагує. Настрій публіки всеодно контролять. Я наприклад не за негатив але за об єктив. "Г.вно" в Аквдемкварт перебор звичайно, нащо їм це знати, але інше по факту
12 авг 2020 09:52
Шановна ВлаТа - дякую Вам за краплину здорового глузду в цій гілці форуму. Звідки у Вас стільки ввічливості і м"якості у відповідях на неадекватні пости - для мене загадка ))).
12 авг 2020 10:09
Ну все, наш комфорт клас на выходных будет сидеть без воды (да да, совсем без воды) потому, что она по времянке от Квазара, а там решили хлорировать пока арендаторов складов нет. Слава интергалу, лучший застройщик Киева, всего два дня воды не будет, а не неделю или месяц как во всяких там эконом ЖК! Зачем этим людишкам вода - и так перебьются, там в ручье в канаве можно набрать, есишо.
12 авг 2020 10:43
Смысл этого форума как и всех остальных, если вы этого не понимаете, доносить до руководства застройщиков обратную связь, да и как правило негатива больше всегда, хвалебных постов меньше.
Ни кто тут не пропагандирует другие жк, есть индивидумы которые пытаются оттянуть клиента, есть на оборот.Если вы покупали для перепродажи это ваш косяк, ждите пока достроят.

согласна, косяк тех кто вложился и всем недоволен.
Не будем ещё пол недели рассусоливать эту тему. И на форуме и по жизни останутся люди с недовольством. Но есть конструктивные разговоры, а есть просто поговорить.

Так вот на этом форуме хочется видеть проблемы которые на данный момент актуальны для всех и возможно прийти к какому то решению. А полотна текста о дороге, которою и так УЖе делают и раньше сентября не закончат, это просто переливание с пустого в порожнее.
12 авг 2020 13:27
Ну все, наш комфорт клас на выходных будет сидеть без воды (да да, совсем без воды) потому, что она по времянке от Квазара, а там решили хлорировать пока арендаторов складов нет. Слава интергалу, лучший застройщик Киева, всего два дня воды не будет, а не неделю или месяц как во всяких там эконом ЖК! Зачем этим людишкам вода - и так перебьются, там в ручье в канаве можно набрать, есишо.

Доброго дня, так, дійсно, цей факт має місце бути. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Нам повідомили, що 2 дні - це максимальний термін, можливо воду дадуть раніше.
12 авг 2020 14:01
От чесно, шановна ВлаТа, Ви мене розсмішили щодо "засланого козачка конкурентов". Я висловив виключно свою думку щодо ділової репутації забудовника. Ця думка сформована не тільки по цьому ЖК, я дивився і інші їх об'єкти, на яких абсолютно аналогічні проблеми щодо строків виконання робіт та здачі об'єктів в експлуатацію. Крім того, мені дуже не сподобались відгуки великої кількості інвесторів щодо зневажливого відношення до них з боку забудовника після отримання інвестиції. Поважаючий себе забудовник не має так відноситись до своїх інвесторів, це точно.
Раніше я рахував ІГБ надійним та порядним забудовником, але я помилявся. А щодо бруду, то Ви напевне не спілкувались з працівниками відділу продажу ІГБ, які брудом поливають всіх ближніх конкурентів. Цей бруд я чув особисто, якщо потрібно - назву від кого саме.

І таки да, я повністю підтримую людей, які вклали свої інвестиції в житло та бажаю як найшвидше отримати свої квартири у власність. Хоч і з затримкою. На цьому вважаю дискусію завершеною.[/quote]
От і добре, що розсмішила. Сміятися краще, ніж плакати :))) Звісно, я розумію, що Ви не від конкурентів, тим прикріше читати Вашу думку у такий формі. Я б зрозуміла, як би на форумі МК, натрапила на Ваш хвалебний відгук у бік Обрія, чи Оболоні. А прийти до сусіда і облаяти його майбутню домівку(хай і у лиці забудовника) вважаю не файним.:((( Може це і правда, але це наш вибір, ми його зробили, нам тут жити. А Ви каламутите воду. Навіщо брати приклади з відділу продажів? А за підтримку - КРАСНО ДЯКУЮ!!!
12 авг 2020 14:15
Шановна ВлаТа - дякую Вам за краплину здорового глузду в цій гілці форуму. Звідки у Вас стільки ввічливості і м"якості у відповідях на неадекватні пости - для мене загадка ))).

Дякую Вам за теплі слова і підтримку! Ну чого ж я буду лаятися на людей, які опинилися в такій ситуаціі. Весь цей неадекват від страху і розпачу. Хто ж мене почує, якщо я теж буду неадекватною. Просто хочеться, щоб люди міркували і розраховували на 3 кроки вперед, коли пишуть на форумі, аби їх слова не призвели до гіршого, а допомогли справі. Щоб забудовник нас почув. Тут потрібна витримка та обрунтовані вимоги. Якщо пообіцяли до осені, нехай зроблять! А завчасно кричати, хіба це вихід? Є такі питання, які поки що терплять, як-то дорога до майбутнього метро. Хто сказав, що її не зроблять? Чи з тою парковкою: сказали ж, "це дорога"! Сподіваюсь, зроблять і парковку.
12 авг 2020 14:20

"по времянке" - класс. А вы не в курсе, когда уже к нормальной канализации будут подключаться? если будут.
с последней встречи с Инициативной группой вообще никакой инфы. это так бесит.
что там они решили с "Аерорухом" , Вы или кто-то что-то слышал...?
12 авг 2020 15:13
Ого. Оце зацепило всіх що я про гівно висловився. Видно болюча тема.
Дорога ВлаТа не псуйте собі здоров'я і нерви. Від того що ви будете затикати рот кожному недовольному ситуація не зміниться аж ніяк.
Я зайшов в той Академкварт просто поцікавитись бо Інтергал розсилає рекламу на тел. Я не знав що там в них за проблеми. Почитав Не витримав і проср.ся.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .191193. . .242
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx