Подать объявление

ЖК Приозерный | Градострой | Киев, ул. Здолбуновская, 11-в

Долгострои и проблемные проекты
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 105.
93/89%
9/9%
3/3%
1. . .101103. . .143
30 ноя 2016 11:19
И кто Вам такое сказал ?
Вот, получили, очередной ответ от КМДА - в связи с тем, что в этот оббект строительтсва вложены 60 млн.грн. денег государственных учреждений, решение завершение строительтсва должно осущевстляться на ГОСУДАРТСВЕННОМ уровне, как и было указано в поручении Яценюка от декабря 2014 года[/quote]

Для тех кто забыл выкладываю еще раз Поручение Яценюка от 11.12.2014 г
30 ноя 2016 13:04
А ничего, что законодательство поменялось за это время. И где яценюк и где мы.........
30 ноя 2016 13:22
Цитата "alex_zbk":
А ничего, что законодательство поменялось за это время. И где яценюк и где мы.........

Зрите в корень - законодательство поменялось лишь касательно объектов, с использованием средств физических лиц . Там , где государственные деньги, наоборот, контроль даже за использованием финансирования возложили дополнительно на ГАСК. Хотя до 2014 года этого пункта в положении о ГАСК не было.
А тем более - касательно строительства Доступного жилья - кроме молодежного фонда, в Положении о Минрегионе четко прописано - контроль возложен на Минрегион.

P.S. За что Вы платите деньги своим юристам, которые так вас консультируют ?
30 ноя 2016 13:27
Я им это передам.
30 ноя 2016 14:18
Цитата "alex_zbk":
Я им это передам.

Вот, викладываю сравнительную харектиристику Положения о Минрегионе основных положений от 2011 и 2014 года.

Обратие внимание, кроме прочего указано :
- Підпункт 10) пункту 4 перевіряє в межах повноважень, передбачених законом, дотримання
• нормативних документів
• і нормативів обчислення вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням
 бюджетних коштів,
 коштів державних і комунальних
 підприємств,

- Забезпечує вивонання дкржавних цільових програм :umnik:
30 ноя 2016 14:22
Цитата "alex_zbk":
Я им это передам.

Вот новвый пункт Положения о ДАБІ от 2014 года :
5. Держархбудінспекція з метою організації своєї діяльності:
....
4) здійснює в межах повноважень, передбачених законом, разом з відповідними центральними органами виконавчої влади контроль за цільовим та ефективним використанням державних коштів !!!! , передбачених для реалізації проектів, виконання програм ;
30 ноя 2016 14:43
И это тоже передам.
01 дек 2016 07:49
Цитата "investor2006":

Вот новвый пункт Положения о ДАБІ от 2014 года :
5. Держархбудінспекція з метою організації своєї діяльності:
....
4) здійснює в межах повноважень, передбачених законом, разом з відповідними центральними органами виконавчої влади контроль за цільовим та ефективним використанням державних коштів !!!! , передбачених для реалізації проектів, виконання програм ;

А хто-нібудь, хоч раз бачив ці контролюючі органи на будівництві? То тоді і нічого тут , на них звертати увагу?-вони зявляються коли потрібно получити -ВІДКАТ
01 дек 2016 08:01
Цитата "инвестор 2005":
Шановні інвестори Інтер Преміалу, до вашої уваги
ПРИМІРНИЙ СТАТУТ
житлово-будівельного кооперативу
I. Порядок організації житлово-будівельного кооперативу
17. Житлово-будівельний кооператив зобов'язаний:
1) ВНЕСТИ в банк до початку будівництва жилого будинку
(будинків) власні кошти в розмірі не менше тридцяти процентів
кошторисної вартості будівництва жилого будинку (будинків) і
надвірних будівель; ---

себто, якщо хтось сподівається, що інвестори Градострою приймуть участь у цієї гри в "Рога @ копита" ще й власними коштами, причому на ще й ДЕРЖАВНОМУ майданчику, бо ЧАСТИНА недобудови належить ДЕРЖАВНИМ структурам, які НІКОМУ власніх коштів/прав НЕ передавали, то---облиште надію на співучасть згаданих у цьому рейдерському захоплені/афері, апріорі юридично нікчемному, але кримінальному злочині, ОК? :ded:

Звертаюсь до ІНВЕСТОРІВ Гр-я---все чім ВАС пугає Гуріна(доплатами і т.д.)- це її фантазіі. Лічно Я теж не хочу доплачувати,тому і запрошую до обєднання!Давайте не ставити телегу в переді лошаді.Кооператив -це обєднання всіх ІНВЕСТОРІВ,-і генеральну лінію висловлює(приймає) .. -більшість."бешенство" Гуріної Я розумію як бажання не добудовувати наш БУДИНОК. Судіть людей не по словам - а по справам, і результатам ціх справ.Тому давайте -зустрічатись.
01 дек 2016 08:07
Цитата "Kerby F.":

ЖК"Приозерний", у будинку 441 квартира з яких 176(а це 40%) державних! Загальних зборів інвесторів під протокол з питання створення ЖБК не проводилося і не голосувалося.
То звідки з"явилося ЖБК"Лейк Хаус"і яке відношення воно має до ЖК"Приозерний"?
Закликаючи до проведення загальних зборів,Ви таким чином намагаєтеся легалізувати свій ЖБК? Спочатку створили ЖБК не питаючи у більшості інвесторів будинку а тепер дивуєтеся, чого це Вас не хочуть і не люблять.
Пропоную почекати рішення Господарського суду, який поставить всі крапки над "і" і покаже хто є хто.
А потім вже будемо розмовляти про пропозиції і подальшого вирішення питання добудови ЖК"Приозерний"

Якщоб ми пробували ВАс усіх зібрати - то це буде тянутись ще 100 років.
01 дек 2016 08:11
Цитата "investor2006":

С вашими Рогами и Копытами хоть в лице Интер-Премиала, хоть в лице очередной фейковой шаражки под названием "Лейк Хаус" мы не собираемся бороться. Ваши "шаражки" ответят за свои деяния и попытки РЕЙДЕРСКОГО захвата Приозерноного в других местах и должным образом.
Нашей пока что маленькой победой есть то, что мы с участниками Доступного жилья заставили Государственный Молодежный Фонд "вспомнить" о том, что они (кстати, после нашего обращения к Президенту в 2010 году) в сентябре 2010 года заключили с Градостроем "Договір про БУДІВНИЦТВО ДОСТУПНОГО житла", выступая в нем как ЗАКАЗЧИК ....
То есть, если бы даже Градострой вдркг реально захотел передать СВОИ функции Заказчика Интер-Премиалу (не говоря за кооперативу), то ГОСУДАРСТВЕННЫЙ молодежный Фонд НЕ позволит этого, ПЕРЕпоручив свои обязательства перед участниками Доступного жилья какой-то очередной шаражкиной конторке. В подтверждение этому вчера они зарегистрировали на участие в судебном процессе касательно разрыва поддельного договора Градостроя с Интер-Премиалолм о передачи функци Заказчика строительтсва
01 дек 2016 08:33
Цитата "investor2006":

С вашими Рогами и Копытами хоть в лице Интер-Премиала, хоть в лице очередной фейковой шаражки под названием "Лейк Хаус" мы не собираемся бороться. Ваши "шаражки" ответят за свои деяния и попытки РЕЙДЕРСКОГО захвата Приозерноного в других местах и должным образом.
Нашей пока что маленькой победой есть то, что мы с участниками Доступного жилья заставили Государственный Молодежный Фонд "вспомнить" о том, что они (кстати, после нашего обращения к Президенту в 2010 году) в сентябре 2010 года заключили с Градостроем "Договір про БУДІВНИЦТВО ДОСТУПНОГО житла", выступая в нем как ЗАКАЗЧИК ....
То есть, если бы даже Градострой вдркг реально захотел передать СВОИ функции Заказчика Интер-Премиалу (не говоря за кооперативу), то ГОСУДАРСТВЕННЫЙ молодежный Фонд НЕ позволит этого, ПЕРЕпоручив свои обязательства перед участниками Доступного жилья какой-то очередной шаражкиной конторке. В подтверждение этому вчера они зарегистрировали на участие в судебном процессе касательно разрыва поддельного договора Градостроя с Интер-Премиалолм о передачи функци Заказчика строительтсва

Звідки Ви взяли що Іпотечний центр являється ЗАКАЗЧИКОМ.- ви любитет видавати бвжане за -дійсне.
01 дек 2016 09:45
Цитата "Kapitan2309":

Звідки Ви взяли що Іпотечний центр являється ЗАКАЗЧИКОМ.- ви любитет видавати бвжане за -дійсне.

А Вы откуда взяли, что Ипотечный центр является заказчиком? Заказчиком является Молодежный Фонд!!!
А Ипотечный и Молодежка это одна и таже финансовая установа.
Вначале изучите документацию внимательно.
01 дек 2016 18:43
Цитата "Kerby F.":

А Вы откуда взяли, что Ипотечный центр является заказчиком? Заказчиком является Молодежный Фонд!!!
А Ипотечный и Молодежка это одна и таже финансовая установа.
Вначале изучите документацию внимательно.

Шановна кербі, з тієї сторінки яку Ви помістили нічого толком не доведено, що саме фонд являється ЗАМОВНИКОМ, може на інших сторінках є більше підтверження ваших слів , але цього Я не бачу.Також хочу Вам сказати ,що ні І-П ні КООПератив не "ПРЕТЕНДУЕТ" на ваші м2, за це за ЗАКОНОМ і за договорами несе відповідальність-Градострой!
01 дек 2016 18:52
Шановна кербі, з тієї сторінки яку Ви помістили нічого толком не доведено, що саме фонд являється ЗАМОВНИКОМ, може на інших сторінках є більше підтверження ваших слів , але цього Я не бачу.Також хочу Вам сказати ,що ні І-П ні КООПератив не "ПРЕТЕНДУЕТ" на ваші м2, за це за ЗАКОНОМ і за договорами несе відповідальність-Градострой![/quote]

Капитану: Сходите к окулисту, после чего вы сразу увидите в первом же абзаце, что именно Молодежный фонд - надалі Замовник.
P.S. Раз вы не считали нужным ходить к нормальным юристам.
01 дек 2016 18:56
Цитата "multiven ":
Когда будет конкретно что-то обговорить соберите собрание. Без инвесторов Градостроя Вам все равно ничего несветит

Шановний мультівен Я з Вами згодени і Ми дуже хочем організувати ЗАГАЛЬНІ збори всіх тих інвесторів які захочуть спіфлкуватись - а не плести інтріги і СТАЛКУВАТИ НАС лбами!(а це нажаль зараз і проісходить).Ми даже з власовим спілкуємось але він кожен раз міняє свою позицію і виставляє різні пропозиції . Тому з ним простіше спілкуватись після того як МИ між собою знайдем порозуміння . А для тих хто неможе ОРГУМЕНТУВАТИ свою ПОЗИЦІЮ -звісно краще спиратись на те що їх ХОЧУТЬ -ОШУКАТИ.
01 дек 2016 19:14
Цитата "investor2006":

Шановний інвестор 2006 ( слава богущо ви не інвестор 1995) , а при такихЗАМОВНИКАХ як Градострой- все ще попереду.Тому якщо Ви виступаєте на боці Градостроя - то затягуйте свої паски на довге ОЧІКУВАННЯ від них якогось результату!!!А на рахунок Вашої "маленької" перемоги -можу сказати -ОДНЕ - що такими темпами Ви будете досягати БАЖАННОГО результату ще дуже довго.Також хочу додати -ЩО згідно ДОГОВОРУ між І-П та Гр-м (якщо Ви його читали уважно,)- з останнього(Гр-я) ніхто відповідальності перед СВОЇМИ інвесторами і "замовниками" - не ЗНІМАВ ! І те що Ви , там-чегото не позволите- то це звертайтесь до градостроя 1-причем тут інвестори І-П,(Вас обманув Грй в одном -ліце ,- а для того чтоби обмануть НАС йому пришлось видумувапи іншу схему і ЗАЛУЧАТИ до цього І-П . А СОЗДАВ КООПератив МИ і хочем(пробуємо) ЗАХИСТИТИ інтереси -ВСІХ інвесторів .
01 дек 2016 19:39
Цитата "Kapitan2309":

Шановний інвестор 2006 ( слава богущо ви не інвестор 1995) , а при такихЗАМОВНИКАХ як Градострой- все ще попереду.Тому якщо Ви виступаєте на боці Градостроя - то затягуйте свої паски на довге ОЧІКУВАННЯ від них якогось результату!!!А на рахунок Вашої "маленької" перемоги -можу сказати -ОДНЕ - що такими темпами Ви будете досягати БАЖАННОГО результату ще дуже довго.Також хочу додати -ЩО згідно ДОГОВОРУ між І-П та Гр-м (якщо Ви його читали уважно,)- з останнього(Гр-я) ніхто відповідальності перед СВОЇМИ інвесторами і "замовниками" - не ЗНІМАВ ! І те що Ви , там-чегото не позволите- то це звертайтесь до градостроя 1-причем тут інвестори І-П,(Вас обманув Грй в одном -ліце ,- а для того чтоби обмануть НАС йому пришлось видумувапи іншу схему і ЗАЛУЧАТИ до цього І-П . А СОЗДАВ КООПератив МИ і хочем(пробуємо) ЗАХИСТИТИ інтереси -ВСІХ інвесторів .

А ще Я хочу запропонувати -давайте перестанемо лити ДЕРЬМО друг на друга , і спілкуватись більш ЧЕМНО , з повагою друг до друга ? - а то якось даже іноді "ГИДКО ". Тому якщо Я, або мої коментарі ,здались образливими - ПРОШУ вибачення заранєє.
01 дек 2016 19:50
Цитата "Kapitan2309":

Шановна кербі, з тієї сторінки яку Ви помістили нічого толком не доведено, що саме фонд являється ЗАМОВНИКОМ, може на інших сторінках є більше підтверження ваших слів , але цього Я не бачу.Також хочу Вам сказати ,що ні І-П ні КООПератив не "ПРЕТЕНДУЕТ" на ваші м2, за це за ЗАКОНОМ і за договорами несе відповідальність-Градострой!

Шановна капітанша! Вам потрібні інші сторінки договору?
" А ключ от квартиры, где деньги лежат, Вам не нужен?"
03 дек 2016 11:56
Цитата "Kapitan2309":

До речі, якщо Ви не бачите на цій сторінці очевидних речей, де чорним по білому написано що Фонд " далі згідно тексту- Замовник",то стає зрозуміло як Ви вмієте уважно читати і вивчати документи.І я так розумію що всі "інтерпреміалівці" такі, якщо спромоглися аферистам віддати свої гроші за неіснуючі квартири.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
1. . .101103. . .143
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее