Подать объявление

ЖК "Приозерный", Здолбуновская 11-в (13) - "Градострой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 131.
93/71%
12/9%
10/8%
13/10%
3/2%
1. . .5456. . .142
15 фев 2016 21:27
Пані Валентина Іванівно (сподіваюсь це Ви, але вже не скажу як це видно :) ). Все-таки прокоментуйте - чому пишуть, що Ви заважали введенню в справу КМБ, а проштовхували Укрбуд. Це брехня, чи Вам не все одно хто добудовуватиме Приозерний?[/quote]

Было бы интересно услышать прямой ответ на прямой вопрос про Укрбуд именно от Гуриной!
15 фев 2016 22:09
Цитата "Nadim":
Гость_122 Валентина Ивановна, Вам спасибо за Ваши старания, но Спасибко не то что не испугался, он даже ничего не обещал.

а что он(Спасибко) пообещал вам сегодня?
_________________________________________________________________________[/quote]

Пообещал, что дом достроит за три дня, если Вы вернете то, что взяли год назад :yes:
16 фев 2016 06:06
Я теж Валентина Іванівна і мені скажіть ДЯКУЮ!!!
16 фев 2016 07:24
"Тільки бізнес--нічого особистого!" Україна живе в часи "дикого капіталізму" Київміськбуд проти УКРБУД, хто буде добудовувати ЖК Приозерний і отримає за це ділянку . Більшості інвесторів "пофіг" хто це буде аби тільки добудували. Зрозуміло що новому забудовники не дуже цікаво братися за добудову "проблемного будинку" і тут приваблює більше земельна ділянка. 1)УКРБУД готовий взятися за добудову але цього не хоче КМДА бо у неї свій бізнес інтерес і є свій забудовник.Тому УКРБУД отримає повний саботаж від КМДА у вирішенні організаційних питань і виділенні землі. 2)Київміськбуд теж готовий і тут повне сприяння КМДА у вирішенні всіх питань і швидке виділення земельної ділянки. 3) Тому має бути знайдений компроміс.Але який би забудовник не був, від ГО "За Приозерний" і учасників "Доступне житло" має бути створено контролюючий орган за будівництвом і фінансуванням нашого будинку.
16 фев 2016 07:26
Мені також цікаво чим закінчився вчорашній мітинг. Які результати...?
16 фев 2016 08:32
:smoke:
16 фев 2016 10:36
Цитата "Kerby F.":
Більшості інвесторів "пофіг" хто це буде аби тільки добудували.

це точно. Тільки більшість інвесторів не така активна, як пані Гуріна, а вона, в свою чергу, чомусь ціленаправлено проштовхує Укрбуд. Хоча мені зі сторони видно, що можливість добудувати Приозерний (а це для вас є основна ціль) була раніше, коли розглядали варіант КМБ.

Цитата "Kerby F.":
Я теж Валентина Іванівна і мені скажіть ДЯКУЮ!!!

За що ж я буду дякувати, я не інвестор :)) Можу сказати, що Ви няшечка :rev:
16 фев 2016 10:45
Цитата "Инвестор Здолбуновской 13":
Мені також цікаво чим закінчився вчорашній мітинг. Які результати...?

сказали что дом отдают ГО "За Приозерний" там работают специалисты которые знают как достроить
16 фев 2016 12:52
Цитата "Ramms_eta0":

За що ж я буду дякувати, я не інвестор :)) Можу сказати, що Ви няшечка :rev:

На "няшечку" категорично не згоден, бо я "реальний конкретний пацан". :drink:
16 фев 2016 14:22
Цитата "super-ukr":

сказали что дом отдают ГО "За Приозерний" там работают специалисты которые знают как достроить

Не смішно... Не тянеш, шановний, на super-, заважку ношу взяв..
ГО " За Приозерний" бореться за Приозерний, за добудову будинку в який ми всі інвестували. А "Наша відповідь" що означає? :notsure:
Відповідь на що? Відповідь кому? Більше всього похоже на кукіш самим собі. Так є які результати після вчорашнього мітингу? Є щось доложити до того доробку, що В.І. і товариші добились? Чи взагалі мітинг пішов в "гудок"? Дайте якусь конкретну відповідь.
16 фев 2016 15:13
Ситуация ухудшается.
Все мы знаем о фиктивности банкротства Градостроя лишающего нас всех даже надежды на квартиры в Приозерном. В.И. и наши юристы сегодня подали в суд дополнительные материалы однозначно подтверждающие его фиктивность.
Чтобы судья " не забыл" об этом, завтра, 17.02.16, мы все в 10:30 должны выйти под суд и напомнить судье о незаконности попыток обанкротить Градострой.
Валентина Ивановна пошла заносить в КМДА заявку на митинг под судом.
На мое предыдущее сообщение прошу не реагировать, т.к. ситуация не до выяснения кто есть кто.
16 фев 2016 15:18
Цитата "Инвестор Здолбуновской 13":

Не смішно... Не тянеш, шановний, на super-, заважку ношу взяв..
ГО " За Приозерний" бореться за Приозерний, за добудову будинку в який ми всі інвестували. А "Наша відповідь" що означає? :notsure:
Відповідь на що? Відповідь кому? Більше всього похоже на кукіш самим собі. Так є які результати після вчорашнього мітингу? Є щось доложити до того доробку, що В.І. і товариші добились? Чи взагалі мітинг пішов в "гудок"? Дайте якусь конкретну відповідь.

не смешно действительно устроили соревнование на наилучшее название ГО , на наилучшею доробку , на наилучший митинг
хотите результатов и ответов так ходите на митинги
16 фев 2016 17:50

Уважаемые и не очень инвесторы, засланные казачки, и все !

Завтра у нас решающий момент - напомнить еще раз суду о НЕ допустимости банкротства Градостроя. Мы с юристами сегодня подали в суд неопровержимые материалы, однозначно свидетельствующие о не возможности признания Градостроя банкротом. Однако, чтобы, вдруг, судья "не забыл о них", завтра мы дружно напомним ему об этом. В том числе - имеющимися у нас плакатами.
Завтра возле суда заодно проведем и беседу вживую, поговорим открыто, а не под всякими разными никами о всех дальнейших и предыдущих АБСОЛЮТНО законных наших действиях. У нас есть все основания добиться достройки нашего дома от Государства, в первую очередь. Киевская власть должна будет внести лишь пропорциональную сумму вложенным деньгам, а она в ШЕСТЬ раз меньше, чем ГОСУДАРСТВЕННЫХ вложенных денег и, соответственно, во столько раз БОЛЬШЕ ответственность ЦЕНТРАЛЬНЫХ органов исполнительной власти , а не КМДА.
Но, если, не дай Бог, тяганина с банкротством затянется, то все споры о новом застройщике будут нам уже НЕ уместны. Так мы потеряем даже надежды.
Уверена,что обанкротить им все равно не удастся, но хотелось бы завтра в этом деле поставить окончательную жирную точку, а не ходить еще полгода под Апеляционный, а потом, не дай Бог, и Высший хозяйственный , а потом и Верховный суды.
16 фев 2016 18:08
Большинство инвесторов ЖК Приозерный представляет ГО Наша Вiдповiдь!!! КМДА приняло решение с Гуриной больше не вести переговоры!
16 фев 2016 18:44
Видаєте бажане за дійсне?
16 фев 2016 18:49
"Большевики" , а чому ж тоді ГО "За Приозерний" знає про суд завтра і б'є в набат, а ви тільки кичитесь своєю більшістю?
16 фев 2016 18:56
"Меньшевики" завтра увидимся все расскажу, а сейчас отбой!
16 фев 2016 19:23
Шановні інвестори,
якщо хтось ще не збагнув СПРАВЖНІХ намірів "казачків", які навіть на Форумі нещодавно в очі вам писалися (майже подвіне значення), що, мовляв, воне зацикавлене ЛИШЕ в ув'язненні Власова, буцимто через це "банк зниме ареш з ЙОГО квартири",---такий собі фантазм-алгоритм виришення СУТО особистого питання, задля чого гуртувалася ОТАРА довірливих (в основному з І-П) на саме масовку "народ обурений", хоча, якщо спитати кожне з тих "обурених" щодо ПРОГРАМИ іхніх дій, то у відповідь чуємо характерне мекання, с чим й НЕ поздоровляю.
Саме тому повторюся: є два шляхи---вимагати ВИКОНАННЯ відомого Розпорядження Прем'єра, або---продовжувати мекати-теоретуватися проміж собою. Третєго---не дано, про що знали й мудрі стародавні римці, ОК?
Хто пристає до рації---приходьте завтра під Суд, інши---до дзеркала...

P.S. Знаменно, що згадане "про ув'язнення Власова із зняттям банком арешту" чомусь (!?)оперативно АВТОРОМ було ВИДАЛЕНО,---то хто ЛЯКАЄТЬСЯ правди? Питання риторичне.
:up: :umnik:
16 фев 2016 19:32
Тот кто это написал просто идиот, откуда такая фантастическая информация, ясновидящая вы наша!!! Вы лживая, не честная особа, я ж сказал отбой, завтра всем в суд на 10 30.
16 фев 2016 19:36
Людей называть отарой не боитесь что это может обидеть кого то, в нашей организации "Наша Вiдповiдь" есть разные люди и Бойцы АТО и другие уважающие себя ребята, думайте головой!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .5456. . .142
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее