Подать объявление

ЖК Новые Теремки | Novbud | Новоселки, ул. Александровская, 1

ЗастройщикNOVBUD
Сдача ЖК2018 - 2022 г.
Планировки
от 18 500 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
18из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 86.
43/50%
7/8%
16/19%
6/7%
14/16%
1. . .144146. . .149
08 март 2021 19:09
Человек - я был инвестором в 4й очереди - 17й дом - чудом урвал бабло и перевложился в соседний ЖК - София нова - и 5 октября 2020 получил ключи - а уже 28 ноября жил в этой квартире и живу - просто каждый день прохожу мимо НТ - и всем сердцем желаю чтоб Он достроился - в моей ситуации - Да - я сильно рисковал - но так как я арендовал жилье - риск был обоснованным - и сейчас уже живу в своей и не плачу аренду.
10 март 2021 08:20
MarkAwreliu, ну Вас можна привітати. Інвесторів Новбуду, котрі досі чекають свої квартири, нажаль, вітати нема з чим. Я сам, як колишній інвестор Новбуду, вкурсі, як забудовник вміє кількома будівельниками постійно створювати ілюзію, ніби щось будується. Але в сухому залишку маємо факт - за понад два роки не добудовано жодного будинку. Та й ті, що вводились в експлуатацію в 2018-2019 роках - це розпочаті в 2016 році об'єкти. Дещо із розпочатого в ті відносно жирні для Новбуду роки досі "на фіналі". Мені не вистачає фантазії, щоб уявити, як добудовуватимуться об'єкти, котрі від самого початку ковиряються кількома робітниками. Коли на цілій черзі багатоквартирних багатоповерхівок куканить кількість працівників співмірна з кількістю людей при будівництві приватного будинку - перспективи завершення такі-собі.
14 март 2021 13:48
Жалко, что новобуд застрял. Посмотрела планировки в 6-7 очереди. Проектировщики постарались. Сделали отличные планировки. А то 21 век уже давно на дворе, а у нас во многих новостройках лепят еще "совковые" планировки с маленькой кухней и большой комнатой. Достали. Ну неужели трудно просто поменять местами кухню и спальню! Уютная спальня и кухня-гостиная гораздо ж практичнее, чем маленькая кухня и комната из которой надо лепить и спальню и гостиную. Даже не в дешевом классе жилья трудно найти норм планировку. А потом сиди и думай как из того, что проектировщики передрали со старых советских проектов,слепить что-то нормальное.
15 март 2021 00:12
Цитата "F2F4 » 04.03.2021 04:07":
здравствуйте, я инвестор второй очереди - и очень надеюсь что эпопея скоро закончится. по крайней мере задребежжал слабый лучик надежды: во время последнего звонка в отдел продаж сказали что документы на сертификат подали, на стройке будет инспектор который проверит соответствие. надеюсь чуть поднял настроение


Примут то может и не сразу( Могут какие-нибудь замечания дать на доработку и отказ выписать( Хотя и не в таком состоянии дома по городу принимали
09 апр 2021 14:34

Вторая очередь сдана в эксплуатацию https://dabi.gov.ua/wp-content/uploads/2021/04/Zayavy-na-otrymannya-sertyfikatu-1.pdf

11 апр 2021 13:49
ну вот, просто даби задерживало сдачу
12 апр 2021 11:31
Вторая очередь сдана в эксплуатацию https://dabi.gov.ua/wp-content/uploads/2021/04/Zayavy-na-otrymannya-sertyfikatu-1.pdf


Не обманюйте людей: експлуатацію не здають, а уводять. Робить це держінспекція, видаючи Сертифікат готовності. І наразі дуга черга Нових Теремків Сертифікат ще не отримала.
03 май 2021 00:48
03 май 2021 11:11
Навіщо вже цілий місяць маніпулювати поняттями і намагатися бажане видати за дійсне? Якщо Сертифікат вже виданий, то просто дайте посилання на це в Реєстрі завершеного будівництва. Навіть не сумніваюсь, що більшість не побачить різниці між Реєстром завершеного будівництва і Реєстром декларативних та дозвільних документів, на котрий ви посилаєтесь. На це розраховуєте? Навіщо? Невже інформація про видачу Сертифікату не має перспектив у найближчому часі з'явитися в Реєстрі завершеного будівництва?

Я зовсім не проти повірити у те, що 2-черга Нових Теремків - це справді майже зразковий об'єкт у Новбуду із менш ніж трьома роками затримки, порівняно із жалюгідним становищем в інших ЖК, де триває четвертий рік просрочки, або взагалі будівництво виглядає замороженим. Але спроби маніпулювати подачею даних з Реєстрів лише додають сумнівів у відносній благополучності справ хоча б на одному із об'єктів горе-забудовника.
05 май 2021 12:40
Не знаю как там внутри домов, а с улицы работы еще очень много. Например: с улицы Озерной на доме нет ни единой решетки на окнах (на балконах). Открывай окно, которое от пола до потолка, и выходи на улицу гулять с 14 этажа!На крыше тоже не закончили утеплять, входные группы не готовы.... Да, они получили сертификат соответствия, а ввести дома в эксплуатацию не могут! Жаба задавила застройщика, а люди страдают! Объясняю: изначально весь комплекс должен был быть в 10 этажей, это разрешенный максимум для села. Они настроили и 14-ти (2-я очередь)и 16 этажных в 3-й очереди. А теперь не соответствие с первоначальными разрешительными документами. Здесь и проблемка!!!
11 май 2021 08:56
А хіба отримання Сертифікату про прийняття в експлуатацію не є введенням в експлуатацію? Потрібно ще щось отримувати?
11 май 2021 10:54
Сертификат соответствия — говорит о том, что застройщик построил всё согласно проектной документации, и государство принимает такой дом. При этом коммуникации могут быть подключены по временным схемам со всеми вытекающими приключениями и невозможностью нормального, комфортного проживания. Перебои с электричеством, недостаточное давление воды и.т.д. К сожалению, такие варианты — не редкость. Не говоря уже о том, что сам сертификат готовности может быть «выбит» из ДАБИ через суды или за мзду. :(
11 май 2021 16:50
Згідно з Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів - прийняття в експлуатацію об’єкта є дата реєстрації декларації або видачі сертифіката. Сертифікат зареєстрований, значить будинок введений в експлуатацію. Чи я щось не так розумію?
15 май 2021 20:50
А хіба отримання Сертифікату про прийняття в експлуатацію не є введенням в експлуатацію? Потрібно ще щось отримувати?


Залежно від значення слова "отримання" - як завершеної дії, чи триваючого процесу. Я не філолог, але дещо пам'ятаю з уроків української мови за приблизно 5-6 класи про доконаний і не доконаний вид дієслова. Нажаль, обіцяної прозорості в діяльності ДАБІ так і не довелось побачити, тому інформацію в реєстрі дозвільної документації про реєстрацію отримання Сертифікату можна сприймати і як завершену дію, і як триваючий процес, в котрому поки визначились лише дати, які будуть вказані в Сертифікаті. Якщо цікаве моє оціночне судження - більше схоже на друге. Оскільки ще буквально декілька днів назад, коли ДАБІ ще не зняла з публічного доступу Реєстр завершеного будівництва, інформації по 2-черзі Нових Теремків я там так і не знайшов. Крім того, після реєстрації отримання Сертифікату вже пройшло понад 30 календарних днів - цього достатньо, для отримання поштової адреси. За умови, якщо забудовник подасть усі необхідні документи. Або забудовник після багаторічної затримки не поспішає подати документи, або йому не вистачає реально отриманого Сертифікату. Або придумайте свій варіант. Або адресуйте запитання до усіх відповідних органів. Чиновники, як-не-як, несуть хоч якусь відповідальність за надану інформацію, навідміну від забудовника. Тому неоднозначну інформацію від ДАБІ є смисл прояснювати безпосередньо в ДАБІ. Якщо дійсно цікавить однозначна не перекручена відповідь.
Я не можу зовсім виключати ймовірність того, що не дивлячись на відсутність комплексної експертизи проекту 2-черга Нових Теремків може бути введена в експлуатацію. В талантах забудовника провертати різні мутні схеми та обходити норми та здоровий глузд, я взагалі ніразу не сумніваюсь. Але поки на даних із відкритих джерел у мене більше підстав сумніватися в успіху, ніж вважати долю другої черги вже вирішеною.
16 май 2021 09:41

Строительство не видеться. Объекты новбуда: ЖК Петровский Квартал, Новые Жуляны, Новые Теремки и Крюковщина! Новые Жуляны вообще не строит с 2018 года, видео для ознакомления!

17 май 2021 06:34
А хіба отримання Сертифікату про прийняття в експлуатацію не є введенням в експлуатацію? Потрібно ще щось отримувати?


Якби більше нічого не треба, то забудовник видавав би ключі та відкрив би територію для можливості проводити ремонт. В даний час територія закрита парканом. Не думаю, що навіть без грат на вікнах (писав вище) будинок введуть в експлуатацію. Дах не дороблено, грат на вікнах немає, вхідні групи не дороблено - це те, що видно з вулиці. По словам майбутніх господарів - ще не дороблені і комунікації всередині домів! Так що - ще не скоро!
20 май 2021 07:31
народ, я редко даю советы, но вот вам мой бесплатный совет - продавайте, пока не поздно. Это реально.
21 май 2021 06:17
Кому продать ? Вы купите ? Готов продать
22 май 2021 21:27
Нові теремки - 2є знайомих - 1,5 років спроби продажу - і такі продали - але на днях НеБуд (раніше був НовБуд) оголосив по НТ - що вже не можно по переуступці продати - а тільки через механізм розторгнення договору.
10 июнь 2021 00:45
Строительство не видеться. Объекты новбуда: ЖК Петровский Квартал, Новые Жуляны, Новые Теремки и Крюковщина! Новые Жуляны вообще не строит с 2018 года, видео для ознакомления!


Истерика какая-то - по Петровскому Кварталу и Новым Теремкам каждую неделю отчет выкладывают что сделано
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .144146. . .149
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx