ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
8/18% | ||
6/13% | ||
4/9% | ||
11/24% | ||
16/36% |

Vl.Volodya
Скажіть, а який у Вас підїізд ?
перший
Natali Rud
Чудово я вас вітаю! Коли приймете квартиру напишіть будь ласка, чи є в будинку опалення, чи підключена вода і які договори ви підписали? Бо поки до мого нижнього поверху дойдуть, то ще не скоро буде. Дуже дякую!
Мені здається, що приймати будинок в експлуатацію з функціонуючими комунікаціями - це логічно. Інакше б ніхто сертифікат не видали. Там буде лише акт приймання-передачі. Усе інше з часом. Вам перед купівлею будинку на первинному ринку потрібно було трохи більше почитати про цей вид нерухомості.

Взагалі то, те що логічно для одних. Не логічно для Атланту. Чекайте дзвінка))). Дуже прикольно як завжди. Ніякої конкретики, нелогічно. Що важко зробити графік та надати одразу всім інвесторам хто і коли приймає квартиру? Щоб люди не питали один у одного коли кому видають ключі. Стосовно опалення ви писали, що Атлант може його включити та сам сплатить за цей період))). Так опалення включили чи ні? А все інше потім згодом, нікого не влаштовує вже третій рік. Трохи згодом це через який час ТРОХИ? Атлант написав про видачу ключів та пряме укладання договорів. Та скільки часу займає видача ключів? Ще три чи чотири місяці???
Доброго дня, нарешті і мені подзвонили щодо приймання квартири.
1 під'їзд 10 поверх.
Пропонують прямо на поточному тижні зустрічатись.
Так як я проживаю знаходжусь в іншому, зможу приїхати в середині лютого.
Оформлення документів щодо прав власності коштує 4100 грн.
Зорієнтували, що протягом дня можна і прийняти квартиру і підписати договори з обслуговуючою компанією і подати для оформлення прав власності.
Оформлення права власності відбувається протягом 3-4тижнів. Можливо і раніше.
Отож готуйтесь до дзвінків щодо приймання квартири!

Доброго дня, примала сьогодні квартиру, фото чомусь всі на сайт не підгружаються, тільки частина. Вода, електроенергія і опалення все є, всі договора підписала. тариф на електроенергію як для населення. Всуп у право власності можна буде робити з 3 лютого, ціна 4000 грн. Минулий тиждень опалювали будинок, поки тепло відключили. Всі лічилники в коридорі, штукатурку звісно ніхто не зробив, сказали це питання не до збудовника а до відділу продажу. Подзвонила у відділ продажу- сказали завод розбомбили нічо не знаєм. НУ що в такій ситуації робити до кого звертатись я не розумію, але щось підказує що ні грошей ні штукатурки не буде. Ліфти працюють. МЗК зроблені гарно. Третій будинок роботи ведуться, бачила що багато будівельників ходять, по другому нічого не побачила не знаю. По здачі 2-го та третього питала сказали що по срокам взагалі немають поняття, бо нема кому працювати, всіх на фронт гребуть

Дякую за відгук. Щодо штукатурки повністю згоден, але враховуючи обставини добре що хочаб здали будинок
DV1234
Доброго дня, примала сьогодні квартиру, фото чомусь всі на сайт не підгружаються, тільки частина. Вода, електроенергія і опалення все є, всі договора підписала. тариф на електроенергію як для населення. Всуп у право власності можна буде робити з 3 лютого, ціна 4000 грн. Минулий тиждень опалювали будинок, поки тепло відключили. Всі лічилники в коридорі, штукатурку звісно ніхто не зробив, сказали це питання не до збудовника а до відділу продажу. Подзвонила у відділ продажу- сказали завод розбомбили нічо не знаєм. НУ що в такій ситуації робити до кого звертатись я не розумію, але щось підказує що ні грошей ні штукатурки не буде. Ліфти працюють. МЗК зроблені гарно. Третій будинок роботи ведуться, бачила що багато будівельників ходять, по другому нічого не побачила не знаю. По здачі 2-го та третього питала сказали що по срокам взагалі немають поняття, бо нема кому працювати, всіх на фронт гребуть
Дякую за фото та інформацію. Ви вказували недоліки у акті, в тому числі і відсутність штукатурки? Якщо ні, то в суді адвокат атланта буде вказувати на те, що ви підписашви акт і не вказавши недоліки погодились на такий стан як є і компенсацію не отримаєте. Про це вже вище писали. Це щось типу ДТП на дорозі. Вдарились, а винний говорить, що давайте від'їдемо, щоб не заважати руху транспорту. А потім вже нічого не оформиш. Якщо грубо рахувати штукатурні роботи стін та стелі у кожній квартирі по 1000-1500 у.о. за квартиру, то економія на будинку від 400 до 600 к у.о. Стосовно того, що добре, що хоть так передають, то це правда. Не виправдовую Атлант. Це їм мінус в карму. Але зараз багато забудовників просто зупинили будівництво, люди самі збираються добудовувати.

Salesman Rain
Дякую за фото та інформацію. Ви вказували недоліки у акті, в тому числі і відсутність штукатурки? Якщо ні, то в суді адвокат атланта буде вказувати на те, що ви підписашви акт і не вказавши недоліки погодились на такий стан як є і компенсацію не отримаєте. Про це вже вище писали. Це щось типу ДТП на дорозі. Вдарились, а винний говорить, що давайте від'їдемо, щоб не заважати руху транспорту. А потім вже нічого не оформиш. Якщо грубо рахувати штукатурні роботи стін та стелі у кожній квартирі по 1000-1500 у.о. за квартиру, то економія на будинку від 400 до 600 к у.о. Стосовно того, що добре, що хоть так передають, то це правда. Не виправдовую Атлант. Це їм мінус в карму. Але зараз багато забудовників просто зупинили будівництво, люди самі збираються добудовувати.
У акті про штукатурку конкретн не писала, так як забудовник сказав що він і не мав робити, що це проблема відділу продажу бо вони нам продали штукатурку. Ну в акті я вказувала інші недоліки, але чесно маючи досвід власний в будівнитцві, скажу що ніхто нічо не буде виправляти) але у відділі продажу сказали що гроші зі штукатурки пішли на покращеня благоустрою та мзк
DV1234
У акті про штукатурку конкретн не писала, так як забудовник сказав що він і не мав робити, що це проблема відділу продажу бо вони нам продали штукатурку. Ну в акті я вказувала інші недоліки, але чесно маючи досвід власний в будівнитцві, скажу що ніхто нічо не буде виправляти) але у відділі продажу сказали що гроші зі штукатурки пішли на покращеня благоустрою та мзк
А скажіть, будь ласка, які недоліки Ви виявили ?
DV1234
Ну, тоді все має бути оздоблено золотом та дорогоцінним камінням на 500к у.о.. Вони так говорять, що відділ продажів винний, а договір то хто підписував? Бомжара з печаткою факсиміле? У них добра схема. Як якісь проблеми, то визивають у ліфт Галустяна на огляд, хто нагадив.
DV1234
Мені за штукатурку ще в серпні казали, що не обіцяють і кошти підуть на покращення підїзду. Враховуючи, що планую ще штробити стіни під електрику, то це не критично. Які недоліки знайшли по квартирі ? Якщо не секрет.
Розмовляв з відділом продажу щодо штукатурки в квартирі.
Дійсно, штукатурки не буде.
Але в якості компенсації зроблено наступне:
1) базова електрика безпосередньо в квартирі
2) покращення вхідної групи та МЗК. Сказали, що можна порівняти з іншими будинками, які здавали раніше
3) теплові лічильники на квартиру
Звісно, це не компенсує в повній мірі вартість штукатурки, але добре, щоб якась компенсація.

Із недоліків там де венткороб, був зазор між ним і плитою перекриття і навколо того шва волога, і по стіні і підлозі мокрі плями. Теж саме на поверсі вище, напевно дах протікав по вент камері, можливо погано виконали гудроізоляцію

Добре це коли забудовник вчасно здав будинок, виконавши всі пункти договору!!! А видавати за покращення те, що і так мало бути це знов Брехня. Электрика мала буди згідно договору. Бо Атлант вкрав сотні тисяч у інвесторів!!! То не бачу в цьому нічого гарного. Хоча добудували? То що ми маємо їм вклонитися? Ми за це заплатили гроші. А термін затримки не покриє ніякий лічильник, чи покращення МЗК. А в чому покращення ( покращені поштові скриньки, чи до фарби перламутру додали)? Атлант в свою чергу не надав пояснень чому немає, та перерахунок не зробив на користь інвесторів.
DV1234
Із недоліків там де венткороб, був зазор між ним і плитою перекриття і навколо того шва волога, і по стіні і підлозі мокрі плями. Теж саме на поверсі вище, напевно дах протікав по вент камері, можливо погано виконали гудроізоляцію
Більш за все, що то конденсат від повітря, яке йде протягом із-за різниці температур. Якщо до ремонту не запінене ту щілину, то при ввімкненні витяжки на кухні буде тягнути з квартири сусіда у якого відкрите вікно. Мало чого приємного, якщо він курить, чи ще чого зробив. Та краще ставити на свій вентканал зворотній клапан.

abdaazra
Більш за все, що то конденсат від повітря, яке йде протягом із-за різниці температур. Якщо до ремонту не запінене ту щілину, то при ввімкненні витяжки на кухні буде тягнути з квартири сусіда у якого відкрите вікно. Мало чого приємного, якщо він курить, чи ще чого зробив. Та краще ставити на свій вентканал зворотній клапан.
Це не виглядало як конденсат , це прям наче щось добряче лилось по стіні і підлозі, і з іншого боку стіни теж дирка в перекритті до сусідів зверху
Все дуже відносно. Внизу сторінки є посилання на форуми інших забудовників і іноді переглядаю для порівняння. Багато хто зупинив будівництво та люди також скаржаться. Я впевнений, що штукатурку можна було б закупити у інших виробників. Можливо, це збільшило б терміни на багато місяців для введення в експлуатацію будинку. Але я впевнений, що жертва у вигляді відсутності штукатурки для багатьох прийнятна. У мене взагалі у договорі немає штукатурки і знаючи яка вона крива від цього забудовника я за це не переживаю.
DV1234
Це не виглядало як конденсат , це прям наче щось добряче лилось по стіні і підлозі, і з іншого боку стіни теж дирка в перекритті до сусідів зверху
Можу тільки допустити, що доки 20 поверхів будували, там постійно текла дощова вода аж до нижніх поверхів і вбиралась стінами. Опалення не було, щоб волога випарувалася. Від води залишились сліди ерозії та нальоту залишків цементу.

DV1234
Скажіть будь ласка. А забудовник що пообіцяв зробити, та коли вони це виправлять? Та які вони дали пояснення цьому? Дуже прикро що такі квартири здають((( І ще питання, ви писали що опалення було, але його вимкнули. А що там зараз його ввімкнули чи ні? Бо як все це просушувати? І ремонт не розпочнеш поки вони це не виправлять.

- ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 625.03904
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13824.03394
- ЖК Be the One | Киев, ул. Василия Стуса, 35-3724.0346
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7423.032 250
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2723.03414
- ЖК Парковые Озера 2 | ИнтерГал-Буд | ул. Воскресенская, 2а21.0387
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка21.03479
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а21.033 070
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 820.03154
- ЖК Club House | Клаб Хаус | ул. Яблочная, 11-1520.0326
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?25.034 192
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы14.0215 243
- Лучший район Киева04.021 683
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212