Подать объявление

ЖК Мозаика | Стратегическое шоссе, 53

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 327.
198/61%
33/10%
44/13%
11/3%
41/13%
1. . .212214. . .224
15 май 2016 12:36
Это фото для тех кто утверждает что стройка идет и отдел продаж работает
Объявление на заборе стройки
15 май 2016 12:41
:faceoff: Ну блин, как вас всех понесло :leb: :leb: :leb:
Палата № 6.
15 май 2016 12:55
Цитата "Lillafured":
Вот, навеяли Ваши слезы.

А там, под кирпичной стеной...
А там, под кирпичной стеной, стою я, глотая слезы,
И глядя на остов дома, мозаичные вижу грезы...

Вот чайник кипит на кухне,
Занавески ветер колышет
Вид вечерний в окне на Печерск спавшим зноем мне летом дышет...

Вместо этих сладких иллюзий дождик капает с неба грустно
Денег нет, нет квартиры для жизни,
В голове и на сердце пусто...

И зачем я вложился в "Мозаику"?
Чем она меня зацепила?
Ведь понятно же мне, романтику, чем закончится все это было...

Может верил красивой я девочке, из ОП, кем так сладко пелось?
Может просто, свои сбережения
Прокутить мне тогда хотелось...

Сырожа Неесенин, 2016 г.

Она из отдела продаж

Да, она из отдела продаж.
Я влюбился в нее прямо сразу.
Пусть имею супружеский стаж -
Я хочу с ней поехать на хазу.

Я с женою своей разведусь,
Чтоб мне жить с ней в заветной квартире
И поэтому много тружусь
В этом злобном изменчивом мире
15 май 2016 12:59
А это якобы работающий отдел продаж ни одного человека
15 май 2016 14:02
Цитата "Lillafured":

Мне Ваши деньги, Savik, не нужны, а в тотализатор я не играю. У меня в этом вопросе чисто любознательный интерес, потому и речь шла о 10 грн.
Согласна, но только при условии, что выигравшая сторона выставляет ссылку на карточный счет Привата, на который в соцсетях идет сбор средств на лечение любого больного ребенка. Проигравшая сторона оплачивает 210 грн и показывает на форуме скан/копию квитанции о переводе средств на этот счет.
Если это Вам нужны 210 грн - то обращайтесь, пожалуйста, не ко мне.
Идет?

по рукам. Хорошая идея.
15 май 2016 17:58
Цитата "atbprestig":
А это якобы работающий отдел продаж ни одного человека

Надо же, а врут же ж, что там уже потемкинскую деревню организовали - массовка из 20 человек липовых строителей кладку наружной стены кладет, жгучие девочки из ОП клиентов завлекают. :faceoff:
15 май 2016 21:30
Цитата "Lillafured":

Надо же, а врут же ж, что там уже потемкинскую деревню организовали - массовка из 20 человек липовых строителей кладку наружной стены кладет, жгучие девочки из ОП клиентов завлекают. :faceoff:

ПО стилю вижу что Вы хотите себя реализовать в творчестве. Зарегистрируйтесь на сайте Стихи.ру и тогда о ВАС узнает весь мир, а не только инвесторы Мозаики. Я кстати так и поступил.
16 май 2016 05:33
Цитата "Гина":

ПО стилю вижу что Вы хотите себя реализовать в творчестве. Зарегистрируйтесь на сайте Стихи.ру и тогда о ВАС узнает весь мир, а не только инвесторы Мозаики. Я кстати так и поступил.

Боюсь, что два писателя для одной "Мозаики" это слишком много. Лучше оставим все как есть. Вы - писатель, к тому же зарегистрированный, а я - критик, приходящий. Общеизвестно, что лучший критик - это неудавшийся автор :winky:
16 май 2016 12:07
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1403144413044994&id=100000483476379
почитатйте очень интересный пост Борислава Березы
18 май 2016 09:01

У Х В А Л И В :

Клопотання ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Дніпробуд» про скасування арешту на нерухоме майно: земельну ділянку, площею 0,98 га, розташовану по вул. Стратегічне Шосе, 53 в Голосіївському районі м. Києва, кадастровий номер 8000000000:82:083:045, накладеного під час здійснення досудового розслідування в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12014000000000501 від 05.11.2014р., за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 197-1 та ч. 2 ст. 209 КК України, на підставі ухвали Печерського районного суду м. Києва від 17.03.2015 року у кримінальному провадженні № 757/8872/15-к, залишити без задоволення.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва протягом 5 днів з дня її оголошення.
//reyestr.court.gov.ua/Review/57684252

18 май 2016 12:30
katerinaatb, здравствуйте новый бот, нравится работа стройки дерьмом поливать ? :)
18 май 2016 12:55
Цитата "Pshtd":
katerinaatb, здравствуйте новый бот, нравится работа стройки дерьмом поливать ? :)

А вы свою стройку добром считаете ??? Полностью незаконную без разрешительных документов не только без аренды земли а и с арестом данного земельного участка . Об этом знает уже вся Украина только для вас это новость
19 май 2016 14:10

Как распознать потенциальный долгострой
//stroyobzor.ua/news/96480

23 май 2016 17:25
https://cs626324.vk.me/v626324133/d532/ZTlcx0rBiqE.jpg

Толяныча за мягкое место взяли
24 май 2016 13:24
//domik.ua/novosti/nazvany-kievskie-stro jki-popavshie-v-chernyj-spisok-n246209.h tml
Цитата:
На ЖК "Мозаика" работы тоже приостановлены по решению суда, однако в начале мая застройщик вновь активизировался, хотя пока нет доказательств, что он исправил все, что от него потребовал суд.
Источник: domik.ua
25 май 2016 18:39
Ответ на страничке ЖК Мозайка в фейсбуке
Цитата:
Сейчас делается новый сайт. После того как новый сайт будет готов там будут выложены и документы.

Посьба до получения законных документов строительные работы не начинать
27 май 2016 03:44
//m.nv.ua/ukr/publications/krisha-pojiha la-kijiv-staje-epitsentrom-gigantskoji-b udivelnoji-aferi-132743.html
Цитата:
Схема роботи Укогруп, за словами одного з колишніх топ-менеджерів, який побажав залишитися неназваним, налагоджена до дрібниць. Перед кураторами об'єктів стоїть завдання: будувати досить активно, щоб нарощувати продажі, але не добудовувати. Інвесторів приваблюють низькими цінами, нечуваними акціями та розстрочками. Наприклад, останнім часом пропонують послугу у вигляді безкоштовного таксі до відділу продажів.

При цьому документів на землю у об'єктів Укогруп зазвичай немає. І вони майже завжди порушують норми з поверховості, добудовуючи зайві поверхи.

Коли вільні квартири в недобудові закінчуються, Укогруп закладає другу секцію. І так далі — процес може тривати довго, пояснює співрозмовник НВ.

За місяць продажникам Укогруп, за його словами, вдавалося залучати 10-15 млн грн — за середньої вартості житла в 11 тис. грн за 1 кв. м. Частина цих грошей миттю виводилася, частина залишалася в країні. За підрахунками громадських активістів, за десять років сума набігла колосальна — не менше $500 млн.

Без документів на землю ввести будинку в експлуатацію не можна, але зневірених інвесторів це не зупиняє — в деякі комплекси люди все ж заселяються. Умови складні — у будинках можуть бути відсутні ліфти, повноцінне водопостачання і електрика. Співробітники Укогруп підключають будинки до електромереж на правах будмайданчиків, самостійно врізають труби в систему міського водопроводу. "А з мешканців через свій комерційний ЖЕК ще і беруть за це гроші",— розповідає джерело НВ.

Піраміда Укогруп стала можливою, за словами її колишнього топ-менеджера, завдяки тому, що до Майдану керівники компанії мали ласку людей з оточення Віктора Януковича. Зараз же власники намагаються діяти через МВС і Генпрокуратуру. “Принципово всі питання з міліцією і прокуратурою розв'язуються [керівництвом групи] нагорі,— каже екс-менеджер.— З міліцейським персоналом нижньої та середньої ланок домовляються у мірі надходження проблем".

Ваш застройщик нагло без документов продолжил восстанавливать второй дом второй секции . Но не надейтесь это не надолго
27 май 2016 09:49
В стандартном голосовании ( вверху темы форума ) произошла накрутка голосов.

Накрученные голоса удалены.
Накрученные голоса
После проверки
27 май 2016 10:55
Большое спасибо за восторжествующую справедливость . Форум поднялся в моих глазах . за 3.5 года нахождения на этом форуме и даже когда меня блокировали неоднократно я начинала подумывать что админ форума заодно с незаконным застройщиком Сегодняшнее ваше действия меня убедили в обратном . Вы за справедливость и правду
27 май 2016 21:15
Про Мозаїку ходять легенди

Друже мій, так приємно і дивно!
Наш будинок, що довго стояв
Будівельники зводять активно,
Тому я сюди фотік узяв.

Я знімався усюди з прорабом,
Фільмував, як реве самоскид.
Повернувшись до секції задом
Милувався: "Який" краєвид"

Я планую дохід від аренди -
Це кінець економним літам .
Про Мозаїку ходять легенди -
Навіть німці стажуються там.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .212214. . .224
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее