Подать объявление

ЖК Montreal House | Монреаль | Cityconsult Development | ул. Антоновича, 102у

ЗастройщикАльянс Новобуд
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 64 975 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
120из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 29.
4/14%
1/3%
3/10%
6/21%
15/52%
1. . .1416. . .27
03 июнь 2020 10:47
Судя по информации на луне, Вашингтон начали продавать в июне 19, Монреаль – в феврале этого же года. При этом, сдать Сага обещает почти на год раньше (3кв 21 года, против 2кв 22), а на стройке и там и там ничего убедительного от слова совсем. За проекты Саги вообще обидно. Надеялся, что они поведут рынок вперед, на фоне доминирующей безвкусицы смотрелись достойно.(Еще и КАН упоролся в свои кварталы и в центре ничего не строит) Но пока похоже, что набрали больше, чем могут реализовать и может закончится все печально, в первую очередь для Киева

Из того, что вы перечислили, смотрел на Вайт Лайнс и Диаданс. Пока думаю
03 июнь 2020 11:02
Да при чем здесь Сага и прочие, это ветка Монреаля... Того самого, где стену в грунте вот как 1.5 года закончить не могут :)
03 июнь 2020 17:26
Вместо отчета о строительстве появилась новость о получении приза за онлайн поддержку. Это очень странно. Техники на площадке полно, но визуально ничего не меняется. Да, на улице полно бетоновозов. Но у меня уже ощущение что они заезжают, а потом выезжают полные, просто создавая видимость активной работы. Стойка идёт уже больше года, а нет даже котлована. Есть стена в грунте. Но я покупал не стену, а квартиру в доме.
Где обещанные отчеты о строительстве? Где камера со строительного участка?
04 июнь 2020 10:26
все просто: очередной долгострой со сроками +5-10 лет

Я перепрошую, а ви багато довгобудів бачили, де роботи постійно тривають на майданчику і не зупинялися навіть під час карантину? Не один бетоновоз раз на місяць приїхав, а черга стоїть?
04 июнь 2020 10:41
Да при чем здесь Сага и прочие, это ветка Монреаля... Того самого, где стену в грунте вот как 1.5 года закончить не могут :)

Дійсно, краще б гнали поверхи пошвидше, щоб потім сусідні житлові будинки склалися на Монреаль зверху. Або щоб будівельний майданчик в якийсь момент перетворився на озеро з качками. Такий же є один на Антоновича біля Олімпійської. Там колись було трамвайне депо, але потім землю продали і там хотіли то торгівельний центр, то житловий будинок. Котлован вирили, але високі грунтові води утворили озеро. Тепер там навіть петиція є про те, щоб парк на тому місці був.
Мабуть же перед початком будівництва забудовник оцінював складність ділянки (і Либідь поруч, і житлові будинки) тому й закладав певні строки реалізації проекту. Мабуть тому і вказаний строк здачі 22 рік при почату у 19, а не 20 чи 21.
Чи ви експерт із будівництва і у вас є проект, який передбачає швидшу реалізацію проекту? Ви аналізували ділянку? Будували схожий будинок на сусідніх майданчиках?
04 июнь 2020 10:51
Вместо отчета о строительстве появилась новость о получении приза за онлайн поддержку. Это очень странно. Техники на площадке полно, но визуально ничего не меняется. Да, на улице полно бетоновозов. Но у меня уже ощущение что они заезжают, а потом выезжают полные, просто создавая видимость активной работы. Стойка идёт уже больше года, а нет даже котлована. Есть стена в грунте. Но я покупал не стену, а квартиру в доме.
Где обещанные отчеты о строительстве? Где камера со строительного участка?

Я просто уявляю собі скільки бетону вони вже залили у цей котлован і використали при будівництві стіни в грунті. Я би погодився з вами щодо того, що будівництво стоїть, якби роботи не велися, машини б з бетоном не їздили і людей на майданчику б не було. Але ж роботи ведуться.
Єдине з чим погоджуюся - це про камеру і про те, що звіт на початку місяця мали б показати.
До речі, нещодавно через знайомих знайомих знайшов людину, що живе у сусідньому будинку з Монреалем. Він розказав мені, що працюють до пізнього вечора щодня. Не думаю, що вони б спеціально стояли там і просто так молотками стукали, щоб створювати видимість роботи)) Мене ця інформація заспокоїла трохи, бо я теж нервував, що візуально не жуже то й змінюється майданчик.
04 июнь 2020 14:41
Цитата:
Мабуть же перед початком будівництва забудовник оцінював складність ділянки (і Либідь поруч, і житлові будинки) тому й закладав певні строки реалізації проекту. Мабуть тому і вказаний строк здачі 22 рік при почату у 19, а не 20 чи 21.
Чи ви експерт із будівництва і у вас є проект, який передбачає швидшу реалізацію проекту? Ви аналізували ділянку? Будували схожий будинок на сусідніх майданчиках?

Вы бы вместо того чтобы поясничать, лучше бы приложили "певні строки реалізації проекту", вам они очевидно известны? :) Мне очевидно что 1.5 года стена в грунте не должна делаться. Но если вас это устраивает - наслаждайтесь.

Адекватных инвесторов это не устраивает. Как и факт что при стоимости квартиры 2k за метр, отчеты делаются на какую то нокию, по которым фиг поймешь что изменилось. Да и те выпрашивать нужно. Ощущение что застройщик оторванный от реальности, может для Броваров такой подход ок, но здесь ожидания другие.
04 июнь 2020 15:07
Сегодня выложили отчёт на сайте, правда задним числом. Со стеной закончили)

• Повністю виконана «стіна в ґрунті».
• Виконуються роботи з демонтажу устаткування для влаштування «стіни в ґрунті» і штапеля.
• Тривають роботи по обв'язувальній балці уздовж вулиці Антоновича та вздовж 91-го будинку.
• Закінчено роботи з попереднього влаштування котловану.
• Тривають роботи по влаштуванню колон, що підтримують буронабивні палі для розпірної плити перекриття.
• Виконано влаштування 6 випробувальних кущів паль, проведені випробування.

Уважаемые девочки из отдела продаж, огромная просьба передать руководству, в миллионный раз, просьбу установить камеру.
05 июнь 2020 14:14

Вы бы вместо того чтобы поясничать, лучше бы приложили "певні строки реалізації проекту", вам они очевидно известны? :) Мне очевидно что 1.5 года стена в грунте не должна делаться. Но если вас это устраивает - наслаждайтесь.

Адекватных инвесторов это не устраивает. Как и факт что при стоимости квартиры 2k за метр, отчеты делаются на какую то нокию, по которым фиг поймешь что изменилось. Да и те выпрашивать нужно. Ощущение что застройщик оторванный от реальности, может для Броваров такой подход ок, но здесь ожидания другие.

Ну дивіться - строки реалізації проекту - це те, що написано у мене в договорі. Коли я його підписав, то добровільно погодився інвестувати у будівництво, що триватиме три роки. Тому так, вони мені і всім іншим інвесторам відомі і є у відкиритому доступі на офіційному сайті, наприклад. Про 1,5 роки і стіну в грунті - це маніпуляція з вашого боку, очевидно якщо подивитися звіти про будівництво, там можна знайти коли саме почали з нею працювати. Щодо звітів - вже майже рік звіти виходять двічі на місяць (тільки у січні був один, але там святкових днів було пів місяця), хотілося б звичайно без кількаденних затримок, отут забудовнику дійсно треба допрацювати. А фотографії кращої якості на сайті, тут на цьому ресурсі якість псується мабуть тому вам і здалося, що вони на нокію зроблені. Ще раз підкреслю, що я особисто чекаю встановлення камери.
05 июнь 2020 14:17
Сегодня выложили отчёт на сайте, правда задним числом. Со стеной закончили)

• Повністю виконана «стіна в ґрунті».
• Виконуються роботи з демонтажу устаткування для влаштування «стіни в ґрунті» і штапеля.
• Тривають роботи по обв'язувальній балці уздовж вулиці Антоновича та вздовж 91-го будинку.
• Закінчено роботи з попереднього влаштування котловану.
• Тривають роботи по влаштуванню колон, що підтримують буронабивні палі для розпірної плити перекриття.
• Виконано влаштування 6 випробувальних кущів паль, проведені випробування.

Уважаемые девочки из отдела продаж, огромная просьба передать руководству, в миллионный раз, просьбу установить камеру.

Приєднуюсь до прохання встановити камеру.
Це якщо кущі паль пройшли випробування, то далі вже має бути фундамент і після нього моноліт почне рости. Думаю, що тут всі вже цього чекають.
05 июнь 2020 14:30
Не понимаю к чему ваши вбросы про манипуляции. У меня только факты 1.5 года - нет даже котлована. Но вы конечно можете считать что все хорошо, продолжайте ждать камеру и общаться со своими соседями :faceoff:
05 июнь 2020 15:22

05 июнь 2020 15:24
говорив із відділом продажів, кажуть, що камера трішки згодом буде.
05 июнь 2020 16:26

круто придумали с видео-отчетом, молодцы, очень информативно!
05 июнь 2020 21:01
Не понимаю к чему ваши вбросы про манипуляции. У меня только факты 1.5 года - нет даже котлована. Но вы конечно можете считать что все хорошо, продолжайте ждать камеру и общаться со своими соседями

Lensky, у вас є можливість поспілкуватися із відділом продажів, щоб дізнатися, чому такі строки, яка ділянка, які виникли складнощі та які плани на найближчі місяці. Із того, що я почув - так, певна затримка зараз існує, оскільки не очікувалося, що ділянка буде така складна, але можливо наздоженуть графік, роботи ідуть активно і постійно.
09 июнь 2020 13:00
Не понимаю к чему ваши вбросы про манипуляции. У меня только факты 1.5 года - нет даже котлована. Но вы конечно можете считать что все хорошо, продолжайте ждать камеру и общаться со своими соседями

Ну от знову - те що ви називаєте фактом, по суті є іще однією маніпуляцією із вашого боку. Як можна говорити, що немає котловану, якщо роботи ведуться в котловані? Якщо ви інвестор, то камера і відомості від сусідів для вас теж мали би бути важливими, бо вони дають можливість розуміти, що ж відбувається на майданчику без постійних поїздок туди, але для вас чомусь важливіше просто здіймати хвилі паніки тут на форумі. Як на мене, то це не дуже логічно.
09 июнь 2020 13:02

Lensky, у вас є можливість поспілкуватися із відділом продажів, щоб дізнатися, чому такі строки, яка ділянка, які виникли складнощі та які плани на найближчі місяці. Із того, що я почув - так, певна затримка зараз існує, оскільки не очікувалося, що ділянка буде така складна, але можливо наздоженуть графік, роботи ідуть активно і постійно.

Мабуть не хоче він користуватися цією можливістю. Мені здається, що у людини завдання приходити і постійно писати, як тут все погано. Але я можу помилятися.
09 июнь 2020 13:03
Сьогодні буду біля майданчика. Зроблю кілька фото і потім викладу.
09 июнь 2020 18:38

Як обіцяв - трохи фото. На першому - машини, які вивозять грунт. Одна виїзжає з майданчика, за нею зразу заїжджає наступна. Ще є відео маленьке. Не зміг залити сюди (не пропустило відео), то залив на файлообмінник, надіюся, що адміни не видалять посилання: https://fex.net/s/dtsarvn

09 июнь 2020 20:59
Дякую за фото і відео! Можливо, ближче до кінця тижня, теж заїду, подивлюсь на ситуацію.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .1416. . .27
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее