ЖК "Лидер" - ремонты и всё, что с ними связано
Тема закрыта
Asw
A
Новичок
6
16 марта 2014
30 июнь 2015 17:19
Нам делали хорошие мастера - быстро, качественно. тел 0960022244 Алексей
alex2004
a
Пользователь
41
10 мая 2006
01 июль 2015 07:34
Отдам безоплатно песок, щебень. 0975323497
alex2004
a
Пользователь
41
10 мая 2006
03 июль 2015 18:15
Отдам строительный козлик. 0975323497
ophite
o
Пользователь
76
29 августа 2012
05 июль 2015 21:30
Подскажите такой вопрос - перенос дверей считается перепланировкой?
Т.е. до получения прав собственности можно ли такое делать
Т.е. до получения прав собственности можно ли такое делать
Antitentyra
Постоянный пользователь
213
29 декабря 2013
06 июль 2015 12:44
Замовляю зараз кухню і зупинився у виборі на компанії Roko
Хтось можливо мав досвід співпраці з ними, або розглядав під час власних пошуків. Є якісь відгуки?
Хтось можливо мав досвід співпраці з ними, або розглядав під час власних пошуків. Є якісь відгуки?
Asw
A
Новичок
6
16 марта 2014
06 июль 2015 17:57
Цитата "Antitentyra":Замовляю зараз кухню і зупинився у виборі на компанії Roko
Мы заказывали кухню Roko -остались довольны, единственное - нам больше понравился офис на Лепсе, девушка-продавец Мария просто мысли наши читала по составлению проекта кухни, а на шулявке совсем не сложилось - там продавцы работать не захотели.
Antitentyra
Постоянный пользователь
213
29 декабря 2013
07 июль 2015 07:55
Цитата "Asw":
Мы заказывали кухню Roko -остались довольны
Дуже дякую за відгук і рекомендацію.
FlyingDog
F
Постоянный пользователь
120
02 мая 2014
08 июль 2015 17:41
Цитата "Antitentyra":
Дуже дякую за відгук і рекомендацію.
У них вызов замерщика платный?
Antitentyra
Постоянный пользователь
213
29 декабря 2013
09 июль 2015 13:54
Цитата "FlyingDog":
У них вызов замерщика платный?
Так, 150 грн. Сьогодні міряли мою кухню і їх спеціаліст сказав, що в нашому будинку вже поміряв більше 10 квартир.
Sukebe
S
Пользователь
31
06 сентября 2014
09 июль 2015 20:02
По поводу кухни, хочу посоветовать мастера. На него попал по знакомству и остался доволен. Человек не навязывает самую дорогую фурнитуру, или еще что-то подороже. Работает по принципу: едет с вами по мебельным магазинам, там выбираете фасады, столешницу и т.д.
Дальше обсуждаете дизайн, тут говорю сразу, вы должны сами понимать, что хотите. Он не дизайнер, может подсказать только с точки зрения практичности. Ну а дальше, предоплата и изготовление. За приезд на замер, брал 50грн. на бензин, может сейчас дороже.
Работает с еще несколькими людьми, но не фирма. По цене из троих людей которых нам советовали, он оказался посередине: 1й - дорого из-за привязки к доллару; 2й - самый дешевый вариант, но не работает с МДФ и деревом; 3й - в общем Николай Игоревич т.O674462I84, 04423762II.
Дальше обсуждаете дизайн, тут говорю сразу, вы должны сами понимать, что хотите. Он не дизайнер, может подсказать только с точки зрения практичности. Ну а дальше, предоплата и изготовление. За приезд на замер, брал 50грн. на бензин, может сейчас дороже.
Работает с еще несколькими людьми, но не фирма. По цене из троих людей которых нам советовали, он оказался посередине: 1й - дорого из-за привязки к доллару; 2й - самый дешевый вариант, но не работает с МДФ и деревом; 3й - в общем Николай Игоревич т.O674462I84, 04423762II.
FlyingDog
F
Постоянный пользователь
120
02 мая 2014
10 июль 2015 18:32
Цитата "Antitentyra":
Так, 150 грн. Сьогодні міряли мою кухню і їх спеціаліст сказав, що в нашому будинку вже поміряв більше 10 квартир.
Спасибо,если можно,подробней:он замеряет,уходит,делает чертеж,высчитывает стоимость материалы+робота,если вам не подойдет он вам чертежи и количество росходных материалов оставит?
Antitentyra
Постоянный пользователь
213
29 декабря 2013
13 июль 2015 08:07
Цитата "FlyingDog":
Спасибо,если можно,подробней:он замеряет,уходит,делает чертеж,высчитывает стоимость материалы+робота,если вам не подойдет он вам чертежи и количество росходных материалов оставит?
Підписав договір з Roko, вніс передоплату, дякую всім за поради та рекомендації.
Тепер можу розказати деталі процесу:
до моменту звернення за розрахунком вартості кухні бажано визначитися з матеріалом фасаду (МДФ/ДСП, фарбований/ламінований, Кліф і т.д), рівнем фурнітури (ціна на топову німецьку фурнітуру Блюм відрізняється від китайської дуже істотно), типом витяжки (вбудована в шафу чи окрема, ширина і т.д.), розташуванням головних елементів (де буде холодильник, чи буде він вбудований, де буде духова шафа і поверхня для приготування їжі, яка буде мийка). Всі ці питання, а також ще декілька вам все одно зададуть при розрахунку, бо кухня це такий конструктор, де можна зібрати одне й те саме по розмірах і зовнішньому вигляду за 30 тис. і за 60 тис.
Коли ви приблизно уявляєте, яку кухню бажаєте, можна звертатися за розрахунком до потенційних підрядників. Легше з ними спілкуватися, якщо є хоча б коряво намальований проект, тоді можна порівнювати пропозиції по цінах від різних виконавців.
Я пробував намалювати бажане в програмі PRO100 (її використовують більшість спеціалістів), але погравшись 30хв з бібліотеками нижніх та верхніх ящиків намалював все у онлайн-планувальнику IKEA (вбийте в гугл "Онлайн-проектирование кухни в 3D - IKEA").
Я звертався зі своїм малюнком за розрахунком до одного приватного підприємця, та двох компаній (Евротрейд і Роко). Рахував фасади МДФ фарбовані, ДСП та стільницю Еггер, фурнітуру Блюм на окремих ящиках та шафках і Хетіч на менш юзабельних). Під свій розмір (кутова кухня 2500 на 2600) отримав приблизно співставні ціни від усіх (масштаб 50тис.грн).
Евротрейд круті по якості, але термін виготовлення 45 робочих днів і попереджають що може бути ще затримка. Якщо час не піджимає, замовляйте там.
Приватний підприємець запропонував ціну трохи меншу за Евротрейд, термін орієнтовно 3 тижні, але в комунікації мені було з ним не дуже комфортно, якось ми не розуміли один одного в деталях.
Роко порахували на рівні з усіма, але для окремих кольорів фасадів запропонували знижку 30% + мені сподобався підхід до справи, поради по техніці та загальний діалог з їхнім менеджером (Євген Отченко, салон на Позняках). Ну і по договору в них термін 25 робочих днів.
Коли я вже визначився з підрядником-фаворитом, я замовив виїзд спеціаліста на замір.
Замірщик залишає тобі на руки копію всіх замірів на листочку, а менеджер на пошту скидує детальний розрахунок з ескізом. Теоретично можна ці заміри та ескіз потім десь використовувать в іншому місці.
Потім по детальних замірах вже на Позняках проговорили всі деталі з менеджером по розташуванню елементів, ширині окремих секцій, де як відкривають шафи і що де буде. Отримав точну ціну під таку конфігурацію. Далі здешевив загальну вартість за рахунок стільниці (замовив Люксеформ) і ДСП корпусу (взяв Кроноспан). Роко це по суті той же Віяр, всі матеріали у них сертифіковані. Вийшов на суму орієнтовно 40 тис. з фурнітурою Блюм та Хетіч пополам.
У Роко партнерська компанія по техніці від Емір (колишня Домотехніка), тому всю вбудовану техніку і мийку замовив одразу у них під акційну знижку. Також замовив LED підсвітку робочої поверхні по всьому периметру.
Передоплата 80%, 20% оплачуєш безпосередньо ПЕРЕД доставкою і установкою (дурна мода, але погодився без претензій).
Тепер просто чекаю коли приїде кухня і її встановлять одразу з усією вбудованою технікою. Можливо десь було б дешевше, але я ціную безгеморойність процесу, чого і вам бажаю.
investor-v-malahite
i
Пользователь
81
03 ноября 2014
13 июль 2015 09:17
Добрый день!
Почему Вы не выбрали фасады Клиф? Это практичнее, чем крашеный МДФ.
Почему Вы не выбрали фасады Клиф? Это практичнее, чем крашеный МДФ.
Antitentyra
Постоянный пользователь
213
29 декабря 2013
13 июль 2015 09:26
Цитата "investor-v-malahite":Почему Вы не выбрали фасады Клиф? Это практичнее, чем крашеный МДФ.
Коли їздив у салон Віяра, то обрав саме Кліф, по ціні він не сильно дешевий доречі.
Коли в Роко запропонували гарну знижку на конкретні кольори МДФ і показали зразки, то якраз ці кольори мені і сподобались. Тобто по сумі факторів можливо Кліф і був би вибір кращий, але обрав більше просто емоційно те що сподобалось на вигляд і дотик.
Ruba4ok_A
R
Постоянный пользователь
122
06 марта 2014
22 июль 2015 22:00
Підскажіть, будь ласка, які в наших квартирах стоять балконні блоки? Окремо блок, фурнитура і стікло. Стікло нібито glastrosch. Дякую.
FlyingDog
F
Постоянный пользователь
120
02 мая 2014
23 июль 2015 15:22
Цитата "Sukebe":По поводу кухни, хочу посоветовать мастера. На него попал по знакомству и остался доволен. Человек не навязывает самую дорогую фурнитуру, или еще что-то подороже. Работает по принципу: едет с вами по мебельным магазинам, там выбираете фасады, столешницу и т.д.
Он вам в лидер делал кухню,поделитесь из какого материала?
Sukebe
S
Пользователь
31
06 сентября 2014
23 июль 2015 16:43
Цитата "FlyingDog":
Он вам в лидер делал кухню,поделитесь из какого материала?
Крашеный МДФ, но там любой материал насколько я понимаю, фасады он заказывает на фирмах. Остальное сам уже вырезает и все собирает. Я так понимаю это стандартная схема у всех.
Shusy
S
Пользователь
30
15 сентября 2014
24 июль 2015 10:54
Остались не использованных 6 мешков песка и 2 мешка гипсовой штукатурки Старт НР
звоните, договоримся 067 230 00 78
звоните, договоримся 067 230 00 78
FlyingDog
F
Постоянный пользователь
120
02 мая 2014
29 июль 2015 20:45
Цитата "Sukebe":
Крашеный МДФ, но там любой материал насколько я понимаю, фасады он заказывает на фирмах. Остальное сам уже вырезает и все собирает. Я так понимаю это стандартная схема у всех.
Спасибо!
Ruba4ok_A
R
Постоянный пользователь
122
06 марта 2014
29 июль 2015 21:35
Цитата "Antitentyra":
Скажіть, будь ласка, яка у Вас висота Кухні(нижні ящики+столешніца)??Дякую
Тепер інформація про мій похід на в Роко на Позняках.Менеджер не той якого ви рекомендували(тепер жалію). Ціна підійшла, все ніби ок, приніс гроші вніс передоплату. Все ніби ок. Просив зробити ящик щоб він був для мікрохвильової, і стояв перед розетками, які вже проведені, сказали ок, без проблем. Дізнаюсь що ящик нижче ніж розетки і рекомендують просверлити в ньому отвір і через нього на висоту 8 см вверх протянути шнур для мікрохвильової. Сказав що мені це не підходить. Робіть ящик менший, а мікрохвильову поставлю зверху, але щоб висота була достатня до верхніх ящиків щоб помістилась мікрохвильова. Сказали ок. Сьогодні прислали по пошті інформацію що ящик буде більший, бо в нього не влазить фурнітура. Зверху зможу поставити лише вазон, а в ящик не запхаю мікрохвильову, бо буде видно провід до розетки. Сказав ок робіть ящик який получиться розетку сам опущу за ящик.Сказав що в мене висить витяжка вже висить і прорізаний отвір під гофру плиту поставлю під нею, сказали ок. Дізнаюсь що ви тяжку на 3 см треба вправо перемістити, бо її центр не співпадає з центром плити. Я кажу вотафак?? В мене вона вже висить.Відповідь, я вам про це казав/ла ви погодились,.та не буде нічого видно. Попросив прислати інформацію по висоті низу кухні і столешніци, щоб можна було плиткою обложити. Прислали 765 мм???? В мене плиа 850, посудомойка стандарт вмонтовувати точно більша 765.Мені з ростом 1.87на такій кухні хіба що сидячи готовити. Написав менеджеру, може очепятка???? Кухню ще не зробили, але далі веселіше і веселіше. Фірма може і хороша, но з менеджером не повезло. Ще якийсь просчет буду жалітись все і вся на конкретного менеджера.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11709
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее