Подать объявление

ЖК Місто Квітів | Обрій, МЖК Оболонь | ул. Тираспольская, 43

ЗастройщикМЖК Оболонь, ИСК ОБРИЙ
Сдача ЖК2017 - 2021 г.
Планировки
от 34 100 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 5.
2/40%
0/0%
2/40%
0/0%
1/20%
1. . .2426. . .794
13 окт 2016 17:47
Цитата "МUR":

Все що розшукала - розмістила. Давайте всі разом контролювати будівництво і будівельників а мені Ви можете віддячити - моєю репутацією, як що мої фото справжні? додайте + 1 а як що ні - 1 бал. Дякую за розуміння і підтримку. :super:

13 окт 2016 17:48
Цитата "riz800580":

A_Sa на 22 странице форума выкладывал подобный план.

Спасибо. Я как то пропустил
14 окт 2016 06:20
На кухні вікно глухе??? Шо робити, як кухню провітрити .... може хтось щось зная а я не курсі, порадьте мені ??? :pray: :pray: :pray:
14 окт 2016 08:12
Использовать двери на балкон вместо окна-открывать на проветривание...
16 окт 2016 10:47
Какие новости со стройки? Выложите, пожалуйста, свежие фото, если они есть.
16 окт 2016 13:24
Цитата "МUR":
На кухні вікно глухе??? Шо робити, як кухню провітрити .... може хтось щось зная а я не курсі, порадьте мені ??? :pray: :pray: :pray:

Заменить данный окнонный блок на нормальный, с открыванием и проветриванием. Лучше переплатить чем сэкономить на себе. Возможно застройщик за доп оплату возмет это на себя.
16 окт 2016 14:28
Цитата "riz800580":
Какие новости со стройки? Выложите, пожалуйста, свежие фото, если они есть.

Доброго дня всім інвесторам і не байдужим громадянам, сьогодні вирішила пройтись пішим ходом від метра Сирець до будівельного майданчика "Місто Квітів", і за 15 хвилин я подолала коротку відстань (на фото вказаний час). Сьогодні неділя і тому на будівельному майданчику все як у "Багдаді" - тиша навкруги, все закрито на сім замків.
16 окт 2016 14:49
Цитата "Павел4145":

Заменить данный окнонный блок на нормальный, с открыванием и проветриванием. Лучше переплатить чем сэкономить на себе. Возможно застройщик за доп оплату возмет это на себя.

Дякую Всім за пораду, головне що вибір є, так ще дома чоловік мені роз'яснив біль прикладно... з будівельниками домовлятися не будимо але варіантів безліч і профіль можна замінити із 70 мм на 80 мм або 90 мм, відкривання вікон у кухні за провітрюванням і так далі... але на сайті написано що будівництво ведеться комфортне. І тут виникає логічне питання у чому комфорт? у лісі, магазинах, школах і так далі а може Я купую комфортну квартиру із комфортним плануванням, вікнами та дверима? Ось у чому різниця, мені вже не комфортно і додаткові витрати по заміні вікон не минучий... сумно. <:(

Ну гаразд а як Вам всім інвесторам і не байдужим людям такий недолік по фасаду чи теж змиримося??? Я всіх прошу бути пильними і контролювати все будівництво і на фото видно недоліки, пора реагувати і ВП телефонувати :call: із понеділка і вимагати щоб будівельники не халтурили. :protest: :ded: Ось за технологічним процесом що повинно бути :
Cистема зовнішня теплоізоляційно-утеплювальна Ферозіт з використанням пінопласту(виробництва Ферозіт) чи мінеральної вати. Витрати вказані на 1 м^2 поверхні фасаду.
1. грунтовка Ферозіт Грунт 1 - 0,05-0,2 л
2. клейова суміш Ферозіт 110 - 4,5 кг
3. пінополістирол/мінеральна вата - 1 м2
[size=150]4. дюбель - 6 штук [/size]
5. армувальна сітка - 1,1 м2
6. клейова суміш Ферозіт 110 - 4,5 кг
7. фарба грунтувальна Ферозіт 11 - 0,25-0,3 кг
8. декоративний шар: Ферозіт 200,213 - 3,5-4 кг, Ферозіт 203 - 2-3 кг, Ферозіт 212 - 3-3,5 кг,Ферозіт 33 - 3,4-5 кг,
Феромал Короїд - 2,5-4 кг, Феромал Шуба - 1,5-4 кг, Феромал Фасад - 1л на 6-10 м2
9. цокольна планка
10. кутовий профіль
Фото прикріпила... Ваші думки я хочу почитати. :protest: Дякую завчасно за активну позицію.
А ось брак, вже шпаклюють а дюбеля не вистачає???
А ось брак, вже шпаклюють а дюбеля не вистачає???
Технологічний процес
17 окт 2016 09:14
17 окт 2016 09:49
Цитата "genya_kiev":
//forbes.net.ua/ua/news/1422584-proekt-metro-na-vinogradar-ocinili-v-141-mln-griven?utm_medium=social&utm_source=google.com&utm_campaign=proekt-metro-na-vinogradar-ocinili-v-141-mln-griven

:super: :super: :super: Хороша новина !!!
17 окт 2016 09:55
У складі ТЕО необхідно розробити не менше 3 варіантів проходження (способів прокладання) траси лінії від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар [size=150](з будівництвом станції в районі Інтернаціональної площі[/size], продовженням лінії до площі Тараса Шевченка та інше).
Надеемся, что ничего не поменяется.
17 окт 2016 10:04
По поводу количества дюбелей.
Не нашел строгой инструкции по их необходимому или минимальному количеству. Где-то писали, что рассчитывается индивидуально от кучи разных параметров, где-то, что, обычно, используют 5 штук на 1 плиту (один в центре и по одному в углы наполовину перекрывая смежные плиты). Думаю, этот вопрос лучше прояснить у проф. строителей.
В нашем конкретном случае, если сравнить фото одной и той же стены от 21 сентября (только крепят вату) и от 16 октября (штукатурят), то видно, что дюбелей со временем стало гораздо больше. Я так понял, что вата изначально приклеивается к фасаду, а дюбеля служат дополнительными креплениями.
18 окт 2016 05:43
Цитата "МUR":

Привіт, MUR!
І тут тролимо! І тут одні і тіж фото, одна і та інфа про глухі вікна, як і в Варшавському! :hi:
18 окт 2016 06:36
Цитата "A_Sa":
По поводу количества дюбелей.
Не нашел строгой инструкции по их необходимому или минимальному количеству. Где-то писали, что рассчитывается индивидуально от кучи разных параметров, где-то, что, обычно, используют 5 штук на 1 плиту (один в центре и по одному в углы наполовину перекрывая смежные плиты). Думаю, этот вопрос лучше прояснить у проф. строителей.
В нашем конкретном случае, если сравнить фото одной и той же стены от 21 сентября (только крепят вату) и от 16 октября (штукатурят), то видно, что дюбелей со временем стало гораздо больше. Я так понял, что вата изначально приклеивается к фасаду, а дюбеля служат дополнительными креплениями.

Доброго дня інвестори і не байдужі по даному будівництві. Давайте Я Вам підкажу де шукати і головне кого запитати: По перше, виконроб фасадчиків супідрядної організації яка виконує фасадні роботи по утепленню будівлі (у виконроба є, чи мусить бути технологічна карта для виконання цих робіт - із витратами на один метр або плиту), ще є в одному документі де можна знайти у кошторисі, що складаний і підписаний із договором і додатками (технологічна карта). А ось це все повинен контролювати Інженер технічного нагляду і Авторський надзор архітектора. Вони щомісяця підписують акти прихованих робіт (виконроб, технагляд і архітектор) на грунтовку, клей, плити, дюбеля і так далі... за технологічним процесом (Проект) і за договором. :ded:
18 окт 2016 07:10
Шановні інвестори, я прошу вибачення за вторгнення! Запрошую на форум Варшавського, де можна прочитати такі ж пости-флуд від MUR, а ще на форумах КМБ можна прочитати флуд від MUR. MUR - багато слів і мало діла!
Як в тій приказці: хто на току не молотить, той у хаті колотить!
18 окт 2016 15:42
//mistokvitiv.com.ua/
появился сайт
19 окт 2016 07:51
Хороша новина, затвердили 3-й варіант.
19 окт 2016 08:05
Цитата "МUR":

новость просто отличная, а откуда информация?
19 окт 2016 08:31
Цитата "IIItas":

новость просто отличная, а откуда информация?

Гуляє на різних форумах а точніше «Микрорайон "Варшавский", ул. Маршала Гречко, пр. Правды - "S", там сумують.
19 окт 2016 08:45
Цитата "МUR":

Внесу ясность. По информации с форума "Варшавского", утвердили не конкретно 3-й вариант, а всего три варианта. Т.е. дальше будут считать и выбирать между ними.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .2426. . .794
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее