Подать объявление

ЖК Місто Квітів | Обрій, МЖК Оболонь | ул. Тираспольская, 43

ЗастройщикМЖК Оболонь, ИСК ОБРИЙ
Сдача ЖК2017 - 2021 г.
Планировки
от 34 100 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 5.
2/40%
0/0%
2/40%
0/0%
1/20%
1. . .776778. . .794
26 янв 2021 18:12

Меня тоже очень интересует этот вопрос, какое из двух зол меньшее? Судя по отзывам в интернете, ничего хорошего. Но все же, у кого качество лучше?

З-я черга., підключила Датанет. Ніби нормально працює.
26 янв 2021 18:26

Лучше в бессрочную аренду эти помещения сдать, а вырученные деньги направить на бессрочную помощь этим уволенным консьержкам. Так будет всем хорошо: и бабушек не будет в подъездах, и заработок как помощь к пенсии они не утратят.

Я також. Вже надивилася коли убирали кон'єржів, спочатку крадіжки, потім обпісяні бомжі на поверхах.
Ніякої калясочної. Діти - це чудово, але коляски - на площадці або вдома. Як кажуть, бачили очі, що купували.
Потім будете просити самі, щоб повернути тих бабусів.
Невже так шкода тих 150-200 грн в місяць, щоб було приємно зайти в чистий під'їзд ?
Це зараз так всі говорят, коли будинок новий.
Через пару років мешканці подорослішають і всім буде нахчати на порядки. Хоча багато мешканців і зараз веде себе так, ніби він один купив квартиру і окрім нього більше ніхто цього не зробив. Комусь, тіпа, дали на халяву. Ведуть себе скажемо більш толерантно, негарно по відношенню до людей, які жтивуть поруч, а саме: починають включати гучні прилади після 22-ї години, крики через всю квартиру, гримають вхідними дверима так, що вікна вилітають.
26 янв 2021 18:36

Киевтеплоэнерго - поставщик данной услуги, с ним жэк рассчитывается по общедомовому счетчику, показания которого никогда не совпадают с суммой показаний квартирных теплосчетчиков. Поэтому жильцы и не жильцы должны знать показания общедомового (хотя бы для самоуспокоения).
Если не секрет, какие квартирные теплосчетчики (марка, модель и цифры на панельке) устаовлены в Вашем доме ?

Шановні, я не захищаю ЖЕК, але, будь-які загальнобудинкові лічильники - це власність компанії, яка надає послуги. І на доступ до таких лічильників мають право власники лічильників і балансоутримувач, аж ніяк не мешканці будинку, а тим паче сторонні мешканці. Ви пустили би в своє помешкання сторонню людину, бо їй так хочеться зайти ? Думаю ні. То чому Вас мають допускати до свого майна ? У вас є свої лічильники.
26 янв 2021 18:42
Шановні мешканці Тираспольсьа 54.

Підписано договір з ПрАТ "ДТЕК КЕМ" щодо оформлення прямих договорів по електропостачанню.
27 янв 2021 09:51

Шановні, я не захищаю ЖЕК, але, будь-які загальнобудинкові лічильники - це власність компанії, яка надає послуги.

Все, що знаходиться у Вашому будинку і на прибудинковій території, є власністю мешканців будинку, оскільки все (і тепловий лічильник в тепловому пункті також) придбане і змонтоване за їх кошти.Забудовник лише передає на баланс тій чи іншій компанії відповідні внутрішньобудинкові інженерні мережі(ліфти, водопостачання, електромережі, тепловий пункт), яка і має відповідати за належний стан і роботу цих мереж. Власник (Ви) має право контролю, в т.ч. і знімати показники і архівні дані з загальнобудинкових приладів обліку (тепло, вода, електроенергія). Якщо буде створене ОСББ, то вже воно буде балансоутримувачем і або самостійно або з допомогою підрядних організацій буде експлуатувати і утримувати в робочому стані дані мережі, також і знімати показники з усіх лічильників і передавати дані до постачальників послуг. Так і треба зробити.

Невелика задачка: якщо усі перекриють тепло до своїх квартир і буде відключене опалення МЗК, то що покаже загальнобудинковий лічильник тепла ?
27 янв 2021 13:19
Дорогие соседи, ктото ставил систему защиты от протечек с моторчиком на вентиле? Есть ли в этом смысл, во что обошлось, работает ли. Поделитесь, пожалуйста, опытом
27 янв 2021 16:49
Чисто принципово сходила сьогодні в ЖЕК і задала питання щодо зняття показань з теплових загальнобудинкових лічильників. ЖЕК дозволяє бути присутнім на знятті показань. Однак, хочу сказати - лише власник будинку, а не будь-то, як це зазначалося. Це, по-перше. А по-друге, ЖЕК навіть розрахунок дає. Вперед, як кажуть, з піснями, рахуйте, якщо хочете і зможете розрахувати МЗК, якщо вам немає чим зайнятися більш корисним. Зняти показники - це лише маленький відсоток цього розрахунку. Треба знати площу МЗК, площу всіх квартир, коефіцієнти різні і т.д. Тоді можливо вирахуєте. Ніхто нічого лишнього не бере. Зрозумійте, якщо ви не проживаєте, лічильники виключені- вам всерівно будуть нараховувати і за опалення квартири і за МЗК.
27 янв 2021 22:29

Я також. Вже надивилася коли убирали кон'єржів, спочатку крадіжки, потім обпісяні бомжі на поверхах.
Ніякої калясочної. Діти - це чудово, але коляски - на площадці або вдома. Як кажуть, бачили очі, що купували.
Невже так шкода тих 150-200 грн в місяць, щоб було приємно зайти в чистий під'їзд ?
Через пару років мешканці подорослішають і всім буде нахчати на порядки. Хоча багато мешканців і зараз веде себе так, ніби він один купив квартиру і окрім нього більше ніхто цього не зробив. Комусь, тіпа, дали на халяву. Ведуть себе скажемо більш толерантно, негарно по відношенню до людей, які жтивуть поруч, а саме: починають включати гучні прилади після 22-ї години, крики через всю квартиру, гримають вхідними дверима так, що вікна вилітають.[/quo

Зачем консьерж,если квартира подключена к охранной сигнализации?Какую ответственность несет консьерж?И,да,дети-это прекрасно,но коляски,пожалуйста,только дома,не надо захламлять общий коридор.
28 янв 2021 11:20
Зачем консьерж,если квартира подключена к охранной сигнализации?Какую ответственность несет консьерж?И,да,дети-это прекрасно,но коляски,пожалуйста,только дома,не надо захламлять общий коридор.

А ДО квартиры?Хоть трава не рости?У нас был опыт С и Без консьержей.И теперь только однозначно ЗА консьержа!
28 янв 2021 17:42
Не бачу сенсу в подальшому обговоренні. Послуги консєржа закладено з самого початку в обслуговуванні будинком. Ставьте свою квартиру на охорону, платіть від 250-300 грн в місяць - це Ваше право і Ваш вибір - поважаю. Однак наголошую, це як додатковий засіб зберегти своє майно. Але коли, не приведи господи, до Вас навідаються "гості", то охоронній службі потрібно буде прости через багато перешкод. Але це Ваш вибір.
А мій вибір - "бабушка" на вахті. До речі, бабушка підтримує ще й чистоту, якщо Ви не замітили.
28 янв 2021 22:54
Насчет консьержа ничего против не имею, 200 грн в месяц не настолько непомерная цена, чтоб переживать из-за этого. Но вот дополнительно оснастить подьезд камерами - вполне дельная идея, и плюс к безопасности.
29 янв 2021 12:03
Насчет консьержа ничего против не имею, 200 грн в месяц не настолько непомерная цена, чтоб переживать из-за этого. Но вот дополнительно оснастить подьезд камерами - вполне дельная идея, и плюс к безопасности.

Оце ідея супер. Підтримую. Але, так думаю, що це можливо лише при створенні ОСББ. Це додаткові кошти, обладнання. А тут 200 грн западло заплатити.

Потрібні загальні збори мешанців, просто створити ОСББ, потрібна відповідальна, некорисна, зацікавлена в добробуті нашого будинку людина. І потім виносити на обговорення наболілі питання і вирішувати їх. І все. Однак, найближчим часом це мабуть не реально, мало мешканців проживає.
30 янв 2021 08:41

Через пару років мешканці подорослішають і всім буде нахчати на порядки. Хоча багато мешканців і зараз веде себе так, ніби він один купив квартиру і окрім нього більше ніхто цього не зробив. Комусь, тіпа, дали на халяву. Ведуть себе скажемо більш толерантно, негарно по відношенню до людей, які жтивуть поруч, а саме: починають включати гучні прилади після 22-ї години, крики через всю квартиру, гримають вхідними дверима так, що вікна вилітають.
Послушай Ємилия а что консьерж следит за тем чтобы не писали в подьезде, она сидит в своей коморке и далее лифта не выходит или следит чтобы никто ничего не украл, она ни за что не отвечает, поэтому так и работает-время проводит! Цена ее работы была 150 грн в месяц - закрывали глаза, сейчас уведомили 250грн -думаю и 50грн с квартиры хватит за такую работу. А камеры будут в общем доступе , если кто то из своих опписает покажем на всю страну, если украдет видео в полицию плюс заявление. Консьерж не будет за это отвечать и она не уследит за этим, потому что ей нужно греть одно место там где она сидит.
30 янв 2021 21:38
Цитата:
Оце ідея супер. Підтримую. Але, так думаю, що це можливо лише при створенні ОСББ. Це додаткові кошти, обладнання. А тут 200 грн западло заплатити.

Потрібні загальні збори мешанців, просто створити ОСББ, потрібна відповідальна, некорисна, зацікавлена в добробуті нашого будинку людина. І потім виносити на обговорення наболілі питання і вирішувати їх. І все. Однак, найближчим часом це мабуть не реально, мало мешканців проживає.

Самый большой минус в наших идеях - вряд ли есть человек который захочет безвозбездно взвалить на себя кучу геморроя в виде осбб) Естественно нужны сборы жильцов, и в любом случае этому человеку нужно будет сбрасыватся на зарплату, хотя я думаю если даже по 30-50грн с квартиры, и так весь дом - получится вполне неплохой финансовый бонус за это все, и человек будет явно мотивирован действительно качественно делать эту работу. А 50грн в месяц это чашка кофе) хотя полюбому будут жильцы которые будут против, хотя надеюсь адекватных соседей у нас больше) Но это действительно будет не скоро, ибо жильцов мало, лично мы через пару месяцев только ремонт начнем, и вьедем не раньше осени) но камеры - это просто маст хэв, в лифтах, парадном, и на лестничных. И не будет обоссаных подьездов, и сворованых вещей. А если и будут - виновника найти не в пример проще
31 янв 2021 12:51
Шановні сусіди.
Голова ОСББ - цю посаду займає людина аж ніяк не безкоштовно. Гемором безкоштовно ніхто займатися не буде. Я думаю це зрозуміло всім.
Звичайно має бути нормальна зарплатня. Водночас має бути і свій бухгалтер, сантехніки, електрики, двірники, прибиральники, можливо юрист і т.д., тобто працівники, які забезпечуватимуть нормальне функціонування будинку. Або ці послуги виконуватиме підрядна організація. Це теж кошти, з яких складається тариф і додаткові витрати на непередбачуване.
Якщо поставити камери і всім відразу надати до них доступ, то їх щвидко "уйдуть", особливо тими, хто зацікавлений, як кажуть, зробити збитки. Ну покажете всім, жто зробив їх ? А далі ? Він не хоче відшкодовувати збитки. Ви підете в суд ? Ні. Ви скажете: "А воно мені більше всіх треба ? І на тім закінчиться. Ні камер, ні грошей. Тому це ідея дуже хороша, але за умови відвідальної особи, а не вільного доступу.
Якщо на роботі нам час-від-часу керівництво піднімає зарплату і не на 100 грн - це ж круто, це нормально, це ж нам. Все ж дорожчає. Правда ? Якщо комусь віддати 100 грн, це неподобство. це багато, краще відмовитися від послуг. Так ?
То що ми зараз обговорюємо і навіщо, якщо вже є "налаштовані" мешканці проти надання певних видів послуг.
То з ким створювати ОСББ ? Кому потрібен такий "гемор" ? Завжди будуть люди, які будуть вважати голову ОСББ чуть-лі не самим головним корупціонером. "Сам Головою не буду. а от обсирати буду", "вдавлюся, але не дам", - наш український менталітет.
01 фев 2021 10:05
Согласна. Камеры в открытом доступе - нет, только по запросу в случае проишествий. Про организацию тоже ясно, это я расписала ребятам которые возможно думают что осбб это хорошо и бесплатно) Менталитет, да. Но из-за несогласных разве должен страдать весь огромный дом? В общем все равно не ко времени, думаю раньше чем через год не имеет смысла делать эти же сборы жильцов, ибо даже 50% дома не заселено. И все таки верю, что любой адекватный человек трезво оценивает преимущество осбб против жек.
01 фев 2021 21:45
В родном городе где я родился , в доме глава осбб получает полторы минимальных З.П. за свою работу, консьержев у нас нет, но чистота и порядок, а также железная дисциплина!!!!
04 фев 2021 10:50
Спеціальна пропозиція в ЖК «Місто Квітів»

На комерційні приміщення у лютому 2021 року. За умови першого внеску від 50%..
04 фев 2021 17:58
В родном городе где я родился , в доме глава осбб получает полторы минимальных З.П. за свою работу, консьержев у нас нет, но чистота и порядок, а также железная дисциплина!!!!

Шановний Дмитре123456789, я думаю, і не тільки я, але й та більшість, яка читає публікації на форумі, лише дуже раді за Вас, за Ваше місто, і за той будинок, про який Ви так гарно пишете. Шкода, що Ви не зазначаєте яке саме місто. А дисципліновані мешканці такого гарного будинку взагалі пройнялися би гордістю за такі чудові слова на їх адресу.
Питання: Чому Ви в Києві, якщо у Вас так все чудово і такі гарні дисципліновані люди ?
В мене вже є пропозиція: пропоную Вам стати Головою ОСББ в нашому ЖК, і, як кажуть, "насладиться всеми прелестями власти", вигрібати все г...о, слухати весь п...ж і т.д.
05 фев 2021 13:03
Хід будівництва за січень 2021 року.

Інформація на сайті ЖК
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .776778. . .794
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее