Подать объявление

ЖК 4U | Simple Investment | ул. Академика Булаховского, 2

ЗастройщикReally Building, Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD
Сдача ЖК2021 - 2022 г.
Планировки
от 29 106 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
77из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 29.
8/28%
4/14%
2/7%
4/14%
11/38%
1. . .789
06 окт 2023 06:41

Alezha

Ні, ну зовсім вже на забудовника наговорювати не будемо, перша секція ж здана і якби щось подібне сталося, ми б про це почули. Проте пункт в договорі дійсно такий є(розумію, що договір треба уважно читати і підписувати його ніхто не змушував) і чисто теоретично така ситуація, як ви описали, можлива. Особисто я вважаю, що цим пунктом забудовник підстраховує себе від якоїсь "нестандартної" поведінки інвестора(можливо хтось знаючий підкаже конкретніше), а не намагається когось "кинути". Але засмучує те, що саме цей пункт у договорі був використаний як спонукання до доплати, адже я звісно хочу отримати свою квартиру, а не 1%

То як, та вони вже вас шантажують, та якщо в кінці вони запропонують купити за повну вартість, ну ок .. не за повну а з дисконтом в 5- 10%, або повернемо кошти + 1%, це як ? Це навіть крутіше схем від Войцеховского, це новий рівень, мабудь)) То з таким пунктом він що хоче цей «забудовник» буде робити, як хоч вами крутити… А ви куди дивилися  ? Тікаю …А вам всім рекомендую вже в набат бити та колективну в поліцію писати,  бо в кінці, як у воду дивлюсь, прокинуть вас..  

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .789
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее