Подать объявление

ЖК Грюнвальд | УСК | ул. Клавдиевская, 40

ЗастройщикУкраинская строительная компания
Сдача ЖК2012 - 2022 г.
Планировки
от 25 550 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-18из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 240.
47/20%
32/13%
78/33%
47/20%
36/15%
1. . .260262. . .572
17 дек 2015 14:39
Цитата "Хоп":
я в целом не склонен к панике, но с другой стороны я очень доверяю суждению мудрых евреев :)
"Обеспечте капиталу 10% прибыли, и капитал согласен на всякое применение, при 20% он становится оживленным, при 50% положительно готов сломать себе голову, при 100% он попирает все человеческие законы, при 300% нет такого преступления, на которое он не рискнул бы пойти, хотябы под страхом виселицы" (с)

Все верно, никакой договор и форма договора в последнем случае не помогут.
17 дек 2015 14:41
Строительство бассейна по состоянию 16.12.2015
17 дек 2015 14:45
а с Супермаркетом что ? :notsure:
17 дек 2015 14:47
Цитата "Alexandr-one":

Круто, спасибо. Очень ждал именно строительство бассейна. Планируем ходить туда всей семьей.
17 дек 2015 14:49
Цитата "Falkor":
а с Супермаркетом что ? :notsure:

Пока что ничего. Ждем решения от торговых сетей, кто зайдет.
17 дек 2015 15:21
Цитата "Alexandr-one":

Пока что ничего. Ждем решения от торговых сетей, кто зайдет.

Хто з претендентів залишився?
17 дек 2015 17:51
Цитата "Alexandr-one":

Яркого розміру буде басейн?
17 дек 2015 20:38
Цитата "АН-124":

Яркого розміру буде басейн?

25x8 м
18 дек 2015 08:34
Меня очень смущает тот факт, что разрыли одну сторону 9-й секции, лишив её земляной подпорки. Это же не пятиэтажка-хрущовка, но как-никак высотка в 26 этажей...
Проектировщики и строители уверены, что здесь не повторится катаклизм на Днепровском склоне??? :oh:

18 дек 2015 10:05
Цитата "AlexUnder":
Меня очень смущает тот факт, что разрыли одну сторону 9-й секции, лишив её земляной подпорки. Это же не пятиэтажка-хрущовка, но как-никак высотка в 26 этажей...
Проектировщики и строители уверены, что здесь не повторится катаклизм на Днепровском склоне??? :oh:

Боитесь что произойдет оползень монолитного фундамента на ровном песчаном грунте?
Я так понимаю, что точно также и паркинг будет примыкать к 7 секции с восточной стороны. Это ведь изначально так запланировано в проекте, а не изменения, сделанные в процессе строительства как это было с 1 и 2 секциями.
18 дек 2015 10:37
Цитата "AlexUnder":

[attachment=0]untitled.JPG[/attachment]

Успокойтесь. Дом на сваях, сваи упертые в песок на глубине более около 20 метров. Склонов и оползней на равнение не бывает.
19 дек 2015 19:50
Друзья-инвесторы, а подскажите вот что:
при смене очереди и метража (доплата) какие документы оформляются? переуступка? или просто додаткова угода?
поделитесь опытом :pray:
20 дек 2015 09:01
Цитата "good_luck":
Друзья-инвесторы, а подскажите вот что:
при смене очереди и метража (доплата) какие документы оформляются? переуступка? или просто додаткова угода?
поделитесь опытом :pray:

Я міняла правда на квартиру в тій же черзі. Оформляли лише додаткову угоду.
20 дек 2015 10:03
Тетяна, дякую! :yes:
23 дек 2015 13:08
Чи міг би хтось щось порадити стосовно такого питання?

У квітні 2015 року вступив в силу закон згідно якого стаття 152 чинного Житлового Кодексу звучить наступним чином

Стаття 152. Порядок проведення переобладнання і
перепланування приміщень приватного
житлового фонду

Виконання власниками робіт з переобладнання та перепланування
жилого будинку і жилого приміщення приватного житлового фонду, які
не передбачають втручання в несучі конструкції та/або інженерні
системи загального користування, не потребує отримання документів,
що дають право на їх виконання. Після завершення зазначених робіт
введення об’єкта в експлуатацію не потребується.
{ Стаття 152 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3187-12 від
06.05.93; в редакції Закону N 191-VIII ( 191-19 ) від 12.02.2015 }

І, власне, моє питання таке: чи правильно я розумію, що маю право робити будь-які перепланування у своїй квартирі, нічого попередньо із забудовником не узгоджуючи, в тому числі і до обмірів БТІ, якщо я не втручаюся в несучі конструкції, інженерні системи. Зокрема цікавить наступне: чи можу я розширити коридор (квартира 61 м) за рахунок санвузла, посунувши стіну (не несуча) на 50 см і зробити це ще до обмірів БТІ. Перегородки в квартирі плануємо міняти повністю, але вирішили попередньо від них не відмовлятися, просто демонтуємо. За законом, ніби ніяких дозволів і т.д. і т.п. не потрібно… Але, як думаєте, на етапі обмірів БТІ можуть виникнути проблеми, якщо планування квартири незначно відрізнятиметься від того, що зараз є по плану?

Alexandr-one, може, ви б могли б прокоментувати, що про це думає сам забудовник?
23 дек 2015 13:34
Цитата "TetianaU":
Чи міг би хтось щось порадити стосовно такого питання?

І, власне, моє питання таке: чи правильно я розумію, що маю право робити будь-які перепланування у своїй квартирі, нічого попередньо із забудовником не узгоджуючи, в тому числі і до обмірів БТІ...

Перегородки в квартирі плануємо міняти повністю, але вирішили попередньо від них не відмовлятися, просто демонтуємо...

Але, як думаєте, на етапі обмірів БТІ можуть виникнути проблеми, якщо планування квартири незначно відрізнятиметься від того, що зараз є по плану?

Я хоть и другой Alexander, но могу прояснить этот момент.
Во-первых, рекомендую Вам сразу отказаться от монтажа внутренних перегородок, так как сносить их довольно трудоёмкая работа и, соответственно, довольно затратное мероприятие. Для отказа, Вам нужно написать об этом заявление в головном офисе. Все материалы, которые должны использоваться для внутренних перегородок, должны Вам выдать в исходном виде (гипсокартон, элементы каркаса, электропроводка и т.д. - всё согласно сметы, которую нужно получить у прораба(?)).
Во-вторых, в случае Вашего отказа от установки перегородок, Вы должны написать ещё одно заявление, в котором попросите для определения площади квартиры, использовать "типовые размеры подобных квартир". При этом, БТИ укажет общую и жилую площади исходя из данных обмеров других подобных квартир со всеми установленными проектными перегородками.
23 дек 2015 13:38
Дякую, AlexUnder, але навіть, якщо слідувати запропонованому Вами варіанту: чи зобов'язана я ставити свої перегородки згідно наявного плану? Чи можу все ж перенести стіну, не погоджуючи офіційно перепланування із забудовником?
23 дек 2015 13:52
по закону мокрую зону (ванная )переносить запрещено :notsure:
23 дек 2015 13:59
Цитата "Falkor":
по закону мокрую зону (ванная )переносить запрещено :notsure:

Так я є її не переношу. Вона буде там, де й була, просто стане вужчою. Здається, по закону просто мокру зону (санвузов, кухню) не можна переносити, щоб вона була над/під житловою кімнатою сусідів. Може, помиляюся, виправте...))
23 дек 2015 14:09
Ось, знайшла:
ДБН В.3.2-2-2009. Житлові будинки. реконструкція та капітальний ремонт
8.11 Забороняється при реконструкції і капітальному ремонті розміщувати кухні і санвузли (ванні кімнати, туалети) над і під житловими кімнатами.

Як на мене, мій випадок не підпадає під дію цієї статті. Ванна стає вужчою але вона не переміщується під/над житлову кімнату.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .260262. . .572
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx