Подать объявление

ЖК Галактика | Stolitsa Group | ул. Марины Расковой

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2021 г.
Планировки
от 25 000 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 205.
19/9%
13/6%
38/19%
66/32%
69/34%
1. . .299301. . .351
22 авг 2019 18:55

Хід будівництва: Серпень 2019

Детальніше на сайті ЖК

22 авг 2019 21:31
Цитата "Vladada":
Что это за детские площадки? Мы вроде бы возвращаемся в Советский Союз с ракетами. Совершенно безвкусно, тускло и не интересно. Люди, не молчите. Надо что-то предпринимать. Посмотрите на ЖК Севен. С визуализацией совершенно не совпадает. Очень бедно и примитивно.

Полностью согласен! Нельзя молчать, нужно принимать меры! Кто у них главный?
23 авг 2019 09:20
Видимо вы еще прорблем не видели, а меры уже готовы принимать. Когда задержки идут годами, а возможно вообще недострои, это проблемы, это я так после аркадовских строек и форумов пишу, когда был там инвестором. Радуйтесь, дома строятся и сдаются, мне лично какими будут площадки вообще пофигу, хочу получить жилье.
23 авг 2019 09:53
А мне не пофигу какие площадки и придомовая тер,сейчас очень большой выбор недвижимости.Выбор сделали.Надеюсь оправдает наши ожидания.
23 авг 2019 10:10
Я тоже в свое время выбор сделал, за год стройки аж 1 этаж построили, надеюсь правильный выбор сейчас сделал.
23 авг 2019 10:22
Цитата "hello_world":
Видимо вы еще прорблем не видели, а меры уже готовы принимать. Когда задержки идут годами, а возможно вообще недострои, это проблемы, это я так после аркадовских строек и форумов пишу, когда был там инвестором. Радуйтесь, дома строятся и сдаются, мне лично какими будут площадки вообще пофигу, хочу получить жилье.

Вы скорее являетесь инвестором, а не будущим жильцом. В связи с чем вас этот вопрос и не волнует.
23 авг 2019 10:41
Вітаю всіх сусідів-інвесторів нашого комплексу!
Мене звати Антон, я член Активу (ініціативної групи), я інвестор Ліри, секції Б.
Будемо намагатись сюди також розміщувати інформацію, щоб всі були в курсі.

Серед останніх важливих тем:
1. На наступному тижні відбудеться зустріч з начальником ЖЕКу.
Ми плануємо задати поточні питання і по охороні, і по ремонтам і по території, і по запуску в Октант.
Прошу вас написати ваші питання, які ви хотіли б йому задати. І ми на зустрічі їх задамо, а потім напишемо і викладемо звіт по зустрічі.

2. Проект встановлення камер.
Я ініціатор і організатор цього проекту.
Спробую коротко описати свої наміри.

Чому я взявся за цей проект - тому що поточна ситуація з охороною не влаштовує.
Мета встановлення камер - підвищення рівня колективної безпеки наших будинків.
Камери будуть працювати НЕ окремо від охорони, а разом з охороною!
Зображення з усіх камер буде виведене на монітори у кімнаті охоронця, а також ми будемо мати доступ через додаток у телефоні.

Схема роботи:
Охоронець має постійно слідкувати за тим, що відбувається на поверхах через монітор.
Коли він бачить порушення він натискає "тревожну кнопку" приватної охорони і через 7-10 хвилин приїджає патруль щоб відреагувати на подію.

Для того щоб цей проект працював потрібно буде зробити налагодження та координацію всіх елементів: охорона на посту, камери спостереження, тревожна кнопка, реація на інцидент, відповідальність охорони.

Хочу сказати, що нас не влаштовує поточна схема охорони. І для її заміни я взявся за створення інструментів, які дозволять зробити це більш ефективним.

Я не є працівником охороної компанії, або компанії яка постачає камери. Моя мотивація - це вирішити проблему охорони в своєму будинку.

Оплата камер є разовою. Подальше обслуговування буде здійснювати фірма, яка буде їх постачати і встановлювати. Я готовий вести координацію по цьому проекту до створення ОСББ.
Потім обладнання і обслуговування перейде на баланс ОСББ.

Сума взносу (1500 грн - секція і 2000 грн - секція Б) Ліри. В Октанті - це 1800 і 1900 грн.
При участі 70% квартир і більше можна буде встановити і камери і тривожну кнопку і найняти іншу приватну охоронну компанію.
Зараз прийняло участь 24 із 110 квартир у секції А Ліри і 30 із 184 квартир у секції Б Ліри.

Компанія підрядник ще не вибрана. Є 3 пропозиції від різних компаній.
Якщо у вас є пропозиції давайте.

Кошторис проекту камер було складено інженером після огляду будинку разом зі мною і начальником ЖЕКу.

Камери за проектом вирішили встановити:
1- перед падним входом
1 - перед чорним входом
2 - у холі підїзду (там є колона, яка створює "сліпу" зону)
2 - у довгому коридорі (8 квартир) на кожному поверсі
1 - у короткому коридорі (4 квартири)
Ще були пропозиції встановити камери у ліфтах, на сходових клітинах і у холах біля ліфтів.

Інші будинки можуть слідувати цим прикладам, або обрати свій шлях і схему.

Готовий відповісти на всі питання.
Будемо тримати звязок.
Всім гарного дня.
23 авг 2019 11:15
Ось коштори та вигляд камер
23 авг 2019 20:57
Здравствуйте, соседи.
Есть ли информация будут ли консьержи и видеонаблюдение в доме?
23 авг 2019 22:52
Какая-то охрана будет и это организовывает ЖЭК за дополнительную плату. В доме на Туманяна 1а довелось увидеть в этой роли женщину лет 40, сотрудницу ЖЭКа. У нас будет другая управляющая компания, но она дочерняя от "Управдома", который многие годы обслуживал дома Столицы, поэтому система будет скорее всего такая же.
Видеокамеры будут в том случае, если жильцы дома посчитают это необходимым и сами все это организуют.
Насчет охраны лучше спросить у инвесторов Лиры, т.к. они уже все видели в своем доме.
24 авг 2019 05:57
Спасибо за ответ, спрошу.
Так как мы тоже жили в доме Столицы, и к сожалению, консьержем Управдом так и не обеспечил, хотя жильцы были готовы платить.
Необходимо с первых дней от них требовать консьержа или охрану, потом они уже не посадят.
24 авг 2019 06:02
Добрый день, соседи. Как у вас обстоят дела с охраной / консьержем, камеры установлены?
Мы инвесторы Октанта, интересно на что можно расчитывать
24 авг 2019 07:28
Цитата "Active of Galactika":
Ось коштори та вигляд камер

Надіюсь і в Оріоні будуть встановлені камери. Як на мене хороша ініціатива...
24 авг 2019 09:00
Вы говорили о вопросах. Интересует (хотя бы приблизительно), когда начнут приглащать на просмотр
24 авг 2019 10:39
Антон, ми інвестори в Октанті. Підтримуємо вашу ініціативу.
24 авг 2019 12:23
Антон, підкажіть, будь ласка, чому лише 2 будинки включені в проект по камерах? Ви ж ініціативна група комплексу Галактика чи будинку Ліра? Можливо, варто всі будинки включати і мати один проект по всіх?
24 авг 2019 13:22
Цитата "Active of Galactika":

Інші будинки можуть слідувати цим прикладам, або обрати свій шлях і схему.
Готовий відповісти на всі питання.

Можно ли не учавствовать в этом ? У меня нет денег чтобы устанавливать камеры и платить дополнительно за приезд дополнительной группы охраны
24 авг 2019 15:56
Цитата "maximor":
Вы говорили о вопросах. Интересует (хотя бы приблизительно), когда начнут приглащать на просмотр

Зрозумів. Задамо питання Начальнику ЖЕКу
24 авг 2019 15:56
Цитата "marinak7":
Антон, ми інвестори в Октанті. Підтримуємо вашу ініціативу.

Дякую за підтримку)))
24 авг 2019 16:15
Участь у проекті камер є добровільною.
Ми не маємо права нікого примушувати, лише інформувати та переконувати.

Сподіваюсь, що ті, хто не планує приймати участь у проекті змінять свою точку зору.

Стосовно того, який вплив має відмова від участі:
1. Коли буде зібрано 60% необхідної суми, ми почнемо встановлювати перші камери.
В першу чергу камери будуть встановлювати на 1-му поверсі та на тих поверхах, де здало найбільше мешканців. У другу чергу - там, де здало менше. На поверхах, де жодна квартира не прийняла фінансову участь у проекті, камери встановлені не будуть.
2. Доступ до можливості перегляду відеозапису з камер будуть мати лише ті квартири, які прийняли участь у проекті.

Вважаю, що такий підхід є справедливим.
Якщо у вас є інші пропозиції, готовий їх розглянути.

Всіх зі Святом!
Гарних вихідних!
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .299301. . .351
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее