ЖК Галактика | Stolitsa Group | ул. Марины Расковой
Забудовник | Stolitsa Group |
Здача ЖК | 2017 - 2021 р. |
Планування | від 25 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 205.
19/9% | ||
13/6% | ||
38/19% | ||
66/32% | ||
69/34% |
Domik-Inform

forum bot
11 482
03 квітня 2017
22 серп 2019 18:55
dolni4eg
d
Постійний користувач
105
23 серпня 2017
22 серп 2019 21:31
Цитата "Vladada":Что это за детские площадки? Мы вроде бы возвращаемся в Советский Союз с ракетами. Совершенно безвкусно, тускло и не интересно. Люди, не молчите. Надо что-то предпринимать. Посмотрите на ЖК Севен. С визуализацией совершенно не совпадает. Очень бедно и примитивно.
Полностью согласен! Нельзя молчать, нужно принимать меры! Кто у них главный?
hello_world
h
Постійний користувач
319
06 червня 2018
23 серп 2019 09:20
Видимо вы еще прорблем не видели, а меры уже готовы принимать. Когда задержки идут годами, а возможно вообще недострои, это проблемы, это я так после аркадовских строек и форумов пишу, когда был там инвестором. Радуйтесь, дома строятся и сдаются, мне лично какими будут площадки вообще пофигу, хочу получить жилье.
Viktorija74

Користувач
53
21 лютого 2018
23 серп 2019 09:53
А мне не пофигу какие площадки и придомовая тер,сейчас очень большой выбор недвижимости.Выбор сделали.Надеюсь оправдает наши ожидания.
hello_world
h
Постійний користувач
319
06 червня 2018
23 серп 2019 10:10
Я тоже в свое время выбор сделал, за год стройки аж 1 этаж построили, надеюсь правильный выбор сейчас сделал.
asdwhitefox
a
Користувач
28
18 жовтня 2018
23 серп 2019 10:22
Цитата "hello_world":Видимо вы еще прорблем не видели, а меры уже готовы принимать. Когда задержки идут годами, а возможно вообще недострои, это проблемы, это я так после аркадовских строек и форумов пишу, когда был там инвестором. Радуйтесь, дома строятся и сдаются, мне лично какими будут площадки вообще пофигу, хочу получить жилье.
Вы скорее являетесь инвестором, а не будущим жильцом. В связи с чем вас этот вопрос и не волнует.
Active of Galactika

Новачок
13
23 серпня 2019
23 серп 2019 10:41
Вітаю всіх сусідів-інвесторів нашого комплексу!
Мене звати Антон, я член Активу (ініціативної групи), я інвестор Ліри, секції Б.
Будемо намагатись сюди також розміщувати інформацію, щоб всі були в курсі.
Серед останніх важливих тем:
1. На наступному тижні відбудеться зустріч з начальником ЖЕКу.
Ми плануємо задати поточні питання і по охороні, і по ремонтам і по території, і по запуску в Октант.
Прошу вас написати ваші питання, які ви хотіли б йому задати. І ми на зустрічі їх задамо, а потім напишемо і викладемо звіт по зустрічі.
2. Проект встановлення камер.
Я ініціатор і організатор цього проекту.
Спробую коротко описати свої наміри.
Чому я взявся за цей проект - тому що поточна ситуація з охороною не влаштовує.
Мета встановлення камер - підвищення рівня колективної безпеки наших будинків.
Камери будуть працювати НЕ окремо від охорони, а разом з охороною!
Зображення з усіх камер буде виведене на монітори у кімнаті охоронця, а також ми будемо мати доступ через додаток у телефоні.
Схема роботи:
Охоронець має постійно слідкувати за тим, що відбувається на поверхах через монітор.
Коли він бачить порушення він натискає "тревожну кнопку" приватної охорони і через 7-10 хвилин приїджає патруль щоб відреагувати на подію.
Для того щоб цей проект працював потрібно буде зробити налагодження та координацію всіх елементів: охорона на посту, камери спостереження, тревожна кнопка, реація на інцидент, відповідальність охорони.
Хочу сказати, що нас не влаштовує поточна схема охорони. І для її заміни я взявся за створення інструментів, які дозволять зробити це більш ефективним.
Я не є працівником охороної компанії, або компанії яка постачає камери. Моя мотивація - це вирішити проблему охорони в своєму будинку.
Оплата камер є разовою. Подальше обслуговування буде здійснювати фірма, яка буде їх постачати і встановлювати. Я готовий вести координацію по цьому проекту до створення ОСББ.
Потім обладнання і обслуговування перейде на баланс ОСББ.
Сума взносу (1500 грн - секція і 2000 грн - секція Б) Ліри. В Октанті - це 1800 і 1900 грн.
При участі 70% квартир і більше можна буде встановити і камери і тривожну кнопку і найняти іншу приватну охоронну компанію.
Зараз прийняло участь 24 із 110 квартир у секції А Ліри і 30 із 184 квартир у секції Б Ліри.
Компанія підрядник ще не вибрана. Є 3 пропозиції від різних компаній.
Якщо у вас є пропозиції давайте.
Кошторис проекту камер було складено інженером після огляду будинку разом зі мною і начальником ЖЕКу.
Камери за проектом вирішили встановити:
1- перед падним входом
1 - перед чорним входом
2 - у холі підїзду (там є колона, яка створює "сліпу" зону)
2 - у довгому коридорі (8 квартир) на кожному поверсі
1 - у короткому коридорі (4 квартири)
Ще були пропозиції встановити камери у ліфтах, на сходових клітинах і у холах біля ліфтів.
Інші будинки можуть слідувати цим прикладам, або обрати свій шлях і схему.
Готовий відповісти на всі питання.
Будемо тримати звязок.
Всім гарного дня.
Мене звати Антон, я член Активу (ініціативної групи), я інвестор Ліри, секції Б.
Будемо намагатись сюди також розміщувати інформацію, щоб всі були в курсі.
Серед останніх важливих тем:
1. На наступному тижні відбудеться зустріч з начальником ЖЕКу.
Ми плануємо задати поточні питання і по охороні, і по ремонтам і по території, і по запуску в Октант.
Прошу вас написати ваші питання, які ви хотіли б йому задати. І ми на зустрічі їх задамо, а потім напишемо і викладемо звіт по зустрічі.
2. Проект встановлення камер.
Я ініціатор і організатор цього проекту.
Спробую коротко описати свої наміри.
Чому я взявся за цей проект - тому що поточна ситуація з охороною не влаштовує.
Мета встановлення камер - підвищення рівня колективної безпеки наших будинків.
Камери будуть працювати НЕ окремо від охорони, а разом з охороною!
Зображення з усіх камер буде виведене на монітори у кімнаті охоронця, а також ми будемо мати доступ через додаток у телефоні.
Схема роботи:
Охоронець має постійно слідкувати за тим, що відбувається на поверхах через монітор.
Коли він бачить порушення він натискає "тревожну кнопку" приватної охорони і через 7-10 хвилин приїджає патруль щоб відреагувати на подію.
Для того щоб цей проект працював потрібно буде зробити налагодження та координацію всіх елементів: охорона на посту, камери спостереження, тревожна кнопка, реація на інцидент, відповідальність охорони.
Хочу сказати, що нас не влаштовує поточна схема охорони. І для її заміни я взявся за створення інструментів, які дозволять зробити це більш ефективним.
Я не є працівником охороної компанії, або компанії яка постачає камери. Моя мотивація - це вирішити проблему охорони в своєму будинку.
Оплата камер є разовою. Подальше обслуговування буде здійснювати фірма, яка буде їх постачати і встановлювати. Я готовий вести координацію по цьому проекту до створення ОСББ.
Потім обладнання і обслуговування перейде на баланс ОСББ.
Сума взносу (1500 грн - секція і 2000 грн - секція Б) Ліри. В Октанті - це 1800 і 1900 грн.
При участі 70% квартир і більше можна буде встановити і камери і тривожну кнопку і найняти іншу приватну охоронну компанію.
Зараз прийняло участь 24 із 110 квартир у секції А Ліри і 30 із 184 квартир у секції Б Ліри.
Компанія підрядник ще не вибрана. Є 3 пропозиції від різних компаній.
Якщо у вас є пропозиції давайте.
Кошторис проекту камер було складено інженером після огляду будинку разом зі мною і начальником ЖЕКу.
Камери за проектом вирішили встановити:
1- перед падним входом
1 - перед чорним входом
2 - у холі підїзду (там є колона, яка створює "сліпу" зону)
2 - у довгому коридорі (8 квартир) на кожному поверсі
1 - у короткому коридорі (4 квартири)
Ще були пропозиції встановити камери у ліфтах, на сходових клітинах і у холах біля ліфтів.
Будемо тримати звязок.
Всім гарного дня.
Active of Galactika

Новачок
13
23 серпня 2019
23 серп 2019 11:15
Ось коштори та вигляд камер
marinak7
m
Гість
5
14 лютого 2017
23 серп 2019 20:57
Здравствуйте, соседи.
Есть ли информация будут ли консьержи и видеонаблюдение в доме?
Есть ли информация будут ли консьержи и видеонаблюдение в доме?
LV7777
L
Новачок
17
20 серпня 2019
23 серп 2019 22:52
Какая-то охрана будет и это организовывает ЖЭК за дополнительную плату. В доме на Туманяна 1а довелось увидеть в этой роли женщину лет 40, сотрудницу ЖЭКа. У нас будет другая управляющая компания, но она дочерняя от "Управдома", который многие годы обслуживал дома Столицы, поэтому система будет скорее всего такая же.
Видеокамеры будут в том случае, если жильцы дома посчитают это необходимым и сами все это организуют.
Насчет охраны лучше спросить у инвесторов Лиры, т.к. они уже все видели в своем доме.
Видеокамеры будут в том случае, если жильцы дома посчитают это необходимым и сами все это организуют.
Насчет охраны лучше спросить у инвесторов Лиры, т.к. они уже все видели в своем доме.
marinak7
m
Гість
5
14 лютого 2017
24 серп 2019 05:57
Спасибо за ответ, спрошу.
Так как мы тоже жили в доме Столицы, и к сожалению, консьержем Управдом так и не обеспечил, хотя жильцы были готовы платить.
Необходимо с первых дней от них требовать консьержа или охрану, потом они уже не посадят.
Так как мы тоже жили в доме Столицы, и к сожалению, консьержем Управдом так и не обеспечил, хотя жильцы были готовы платить.
Необходимо с первых дней от них требовать консьержа или охрану, потом они уже не посадят.
marinak7
m
Гість
5
14 лютого 2017
24 серп 2019 06:02
Добрый день, соседи. Как у вас обстоят дела с охраной / консьержем, камеры установлены?
Мы инвесторы Октанта, интересно на что можно расчитывать
Мы инвесторы Октанта, интересно на что можно расчитывать
Pioneer_sv
P
Користувач
61
23 вересня 2017
24 серп 2019 07:28
Цитата "Active of Galactika":Ось коштори та вигляд камер
Надіюсь і в Оріоні будуть встановлені камери. Як на мене хороша ініціатива...
maximor
m
Новачок
9
18 серпня 2019
24 серп 2019 09:00
Вы говорили о вопросах. Интересует (хотя бы приблизительно), когда начнут приглащать на просмотр
marinak7
m
Гість
5
14 лютого 2017
24 серп 2019 10:39
Антон, ми інвестори в Октанті. Підтримуємо вашу ініціативу.
Ilysyk
I
Новачок
15
19 березня 2018
24 серп 2019 12:23
Антон, підкажіть, будь ласка, чому лише 2 будинки включені в проект по камерах? Ви ж ініціативна група комплексу Галактика чи будинку Ліра? Можливо, варто всі будинки включати і мати один проект по всіх?
xolostjak
x
Новачок
6
24 липня 2019
24 серп 2019 13:22
Цитата "Active of Galactika":
Можно ли не учавствовать в этом ? У меня нет денег чтобы устанавливать камеры и платить дополнительно за приезд дополнительной группы охраны
Active of Galactika

Новачок
13
23 серпня 2019
24 серп 2019 15:56
Цитата "maximor":Вы говорили о вопросах. Интересует (хотя бы приблизительно), когда начнут приглащать на просмотр
Зрозумів. Задамо питання Начальнику ЖЕКу
Active of Galactika

Новачок
13
23 серпня 2019
24 серп 2019 15:56
Цитата "marinak7":Антон, ми інвестори в Октанті. Підтримуємо вашу ініціативу.
Дякую за підтримку)))
Active of Galactika

Новачок
13
23 серпня 2019
24 серп 2019 16:15
Участь у проекті камер є добровільною.
Ми не маємо права нікого примушувати, лише інформувати та переконувати.
Сподіваюсь, що ті, хто не планує приймати участь у проекті змінять свою точку зору.
Стосовно того, який вплив має відмова від участі:
1. Коли буде зібрано 60% необхідної суми, ми почнемо встановлювати перші камери.
В першу чергу камери будуть встановлювати на 1-му поверсі та на тих поверхах, де здало найбільше мешканців. У другу чергу - там, де здало менше. На поверхах, де жодна квартира не прийняла фінансову участь у проекті, камери встановлені не будуть.
2. Доступ до можливості перегляду відеозапису з камер будуть мати лише ті квартири, які прийняли участь у проекті.
Вважаю, що такий підхід є справедливим.
Якщо у вас є інші пропозиції, готовий їх розглянути.
Всіх зі Святом!
Гарних вихідних!
Ми не маємо права нікого примушувати, лише інформувати та переконувати.
Сподіваюсь, що ті, хто не планує приймати участь у проекті змінять свою точку зору.
Стосовно того, який вплив має відмова від участі:
1. Коли буде зібрано 60% необхідної суми, ми почнемо встановлювати перші камери.
В першу чергу камери будуть встановлювати на 1-му поверсі та на тих поверхах, де здало найбільше мешканців. У другу чергу - там, де здало менше. На поверхах, де жодна квартира не прийняла фінансову участь у проекті, камери встановлені не будуть.
2. Доступ до можливості перегляду відеозапису з камер будуть мати лише ті квартири, які прийняли участь у проекті.
Вважаю, що такий підхід є справедливим.
Якщо у вас є інші пропозиції, готовий їх розглянути.
Всіх зі Святом!
Гарних вихідних!

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2729.04421
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/229.042 745
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1129.043 737
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская29.04109
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 228.0482
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а28.043 071
- Отзывы о застройщике LEV Development28.044
- ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б28.044 833
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а28.0439
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская26.043 016
- Чи варто зараз купувати нерухомість?29.044 301
- Планую оренду квартири в районі Подолу25.04
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше