Подать объявление

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗастройщикБелый Шоколад
Сдача ЖК2014 - 2023 г.
Планировки
от 15 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
13из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .179181. . .289
28 авг 2016 17:58
Цитата "Анатолий 1269":

Добрый вечер, чудес не бывает, уже у вас прогресс. 100грн.вас не устраивает, а 170грн.Венбест вы готовы платить, причем разговор по телефону вас убедил абсолютно во всем. Уже прогресс. Думаю вы не против охраны, вы просто хотите сами не знаете чего и даром. Так бывает.
С Уважением не будующий, а ныне живущий ваш сосед.

Ви не звернули уваги: я ГОТОВИЙ платити більше (це я розбиваю вашу ілюзію про ДАРОМ), але знаючи за що (а тут я розбиваю вашу ілюзію про " нє знаєте чіво")! Відчуваєте різницю? Хочаб трошки? Чи 100 і хрєн з ним то найкраще? Аби було? Хєх...
28 авг 2016 18:10
Цитата "Vinochok":
Я живу в комплексі майже 2 місяці. Звичайно, є багато що треба доробити - онлайн ресурс для доступу до камер комплексу жильців (якраз про це говорили на зборах у листопаді 2015), світло. Але, є дуже багато чого, що важливо і що вже функціонує - охорона (мене дивує, коли пишуть що вони не перевіряють - у мене жодна доставка не могла проїхати без мого підтвердження, навіть нас інколи на шлагбаумі перепитують яка квартира, поки пропустять, не зважаючи що є пульт).
Територія комплексу - завжди прибрано, зелено, засаджено квітами та деревами, травичка полита і зелена.
Стосовно будівельників - то мене більше дратують перфоратори в 12 ночі сусідів (чи їх працівників), а не будівельники застройщика, і то - то тимчасове явище, минає швидко. Я це розуміла ще на етапі переїзду в новий будинок, де в кожній квартирі ремонт.
Стосовно дороги на повороті у комплекс - там потрібен нормальний ремонт, який повинна виконати сільська рада, саме на них необхідно писати звернення.
Крім того, я писала звернення на сайті урядових звернень стосовно розширення дороги до Києва (через Петрівське) - міністерство інфраструктури відписало, що розширення не буде, оскільки там тісна забудова, і писала стосовно розвитку громадського транспорту (продовження лінії швидкісного трамваю) - написали, що таке можливо у випадку звернень селищних рад навколишніх сіл. Перешлю на селищні ради Святопетрівського та Білогородки.
А от що хотілося б запропонувати ЖЕКу розглянути - це розділене сміття. Це важливо і цілком реально.
Загалом я дуже щаслива, що обрала ЖК і тут тепер мій затишний дім.

а что со светом?
28 авг 2016 18:24
З світлом питання не вирішене, я про це і написала з самого початку. Просто про світло я знала з моменту придбання квартири, тому чекаю, коли дійде черга до нашого будинку, без зайвих нервів. Чесно кажучи, коли знімала квартиру в Києві, то платила не набагато менше за світло, ніж зараз плачу.
28 авг 2016 18:27
Цитата "Vinochok":
З світлом питання не вирішене, я про це і написала з самого початку. Просто про світло я знала з моменту придбання квартири, тому чекаю, коли дійде черга до нашого будинку, без зайвих нервів. Чесно кажучи, коли знімала квартиру в Києві, то платила не набагато менше за світло, ніж зараз плачу.

а в чому проблема саме? пропадає? чи оплата велика? в з якого будинку? ваш сусід з 7 будинку)
28 авг 2016 18:31
Цитата "Стой там иди сюда":

Ви не звернули уваги: я ГОТОВИЙ платити більше (це я розбиваю вашу ілюзію про ДАРОМ), але знаючи за що (а тут я розбиваю вашу ілюзію про " нє знаєте чіво")! Відчуваєте різницю? Хочаб трошки? Чи 100 і хрєн з ним то найкраще? Аби було? Хєх...
для комплекса который ещё строится и будет строится ещё долго у нас всё нормально смею вас заверить. И охрана, и застройщик и ЖЭК, нормальные вменяемые люди. Вы должны понимать, стоойка это бизнес и вся ситуация с периметром, охраной и стучащими перфораторами будет ещё долго. Так что, будемо співати з вами соловейками разом. Будемо намагатись своїми вимогами змінити ситуацію на краще. Все.
З повагою.
28 авг 2016 18:36
Цитата "mioteruk":

а в чому проблема саме? пропадає? чи оплата велика? в з якого будинку? ваш сусід з 7 будинку)

я теж з 7го :)
Про світло - я так розумію сусід питав про тарифи як для населення, при переведенні на баланс обленерго, а ми ще ж не переведені, тому тарифи в нас вищі. А проблем ніяких немає - ні з водою (напором), ні з світлом.
28 авг 2016 19:09
Цитата "Vinochok":

я теж з 7го :)
Про світло - я так розумію сусід питав про тарифи як для населення, при переведенні на баланс обленерго, а ми ще ж не переведені, тому тарифи в нас вищі. А проблем ніяких немає - ні з водою (напором), ні з світлом.

та думаю переведуть скоро. а так в загальному ніби все окей, я так розумію?
28 авг 2016 19:15
Цитата "mioteruk":

та думаю переведуть скоро. а так в загальному ніби все окей, я так розумію?

усе просто чудово :)
мене все влаштовує, лише стосовно розділення сміття питання, дуже хочеться і тут в нас в ЖК було толково :)сподіваюся і це невдовзі буде. Ви вже живете тут?
28 авг 2016 19:29
Как хорошо,что в нашем жк,нет таких соседей,которые называют своих соседей жлобами)а если по делу,то человек если хочет знать за что или куда будут тратиться его деньги ,это не жлобство,а очень даже нормально)
28 авг 2016 19:47
Я вот как то понять не могу,если тариф максималный на свет в Украине,был 1.60 ,откв/час,почему у меня 2.12 ?в чем проблема?мне в июне сказали,неделя-две,и тариф будет как у всех.вот жду)я понимаю,что я не жлоб,и пофиг эти пару копеек,только как то не приятно,что мои друзья живут в киеве,и за 50 кв м платят комуналку до 600 грн,а я живу в селе,в 10 км от Киева и ком услуги за такие же 50 кв м ,от 800 грн.еще у меня проблемы с водой на 4 этаже,еще проблемы с крышей при дожде и еще я вроде как должен платить за охрану машины,при этом за машину никто не отвечает.наверное,чтоб не быть жлобом для соседа,я должен платить и молчать)а вообще,наш жк оч даже красивый и прикольный,и всем моим родным друзьям из киева здесь нравится в гостях у меня,и я оч хочу поставить оценку ,если и не 5 то 4 точно...но есть тут пару минусов,из за которых голосовать пока на 4 палец не поднимается)надеюсь,это временные проблемки)
28 авг 2016 19:50
Уважаемые соседи я приобрел в жеке у Артема пульт для открывания шлагбаума и езжу как "белый человек" проживающий в Белом Шоколаде. Цену охраны считаю вполне сносной, у нас в семье 2машины. И увы вторая наша машина будет вам мозолить глаза постоянно, оставлять я ее планирую на территории ЖК. Охрана мне как нельзя кстати. Вижу по постам многие соседи видят стакан с водой наполовину пустым, попробуйте посмотреть с моей стороны, стакан наполовину наполнен. Ну это лирика. А серьезно, очень хочу и я и моя жена, что-бы достроили забор по периметру.
28 авг 2016 19:52
Извиняюсь,проблемы с водой у меня на 5 этаже)
29 авг 2016 06:04
Цитата "Анатолий 1269":
для комплекса который ещё строится и будет строится ещё долго у нас всё нормально смею вас заверить. И охрана, и застройщик и ЖЭК, нормальные вменяемые люди. Вы должны понимать, стоойка это бизнес и вся ситуация с периметром, охраной и стучащими перфораторами будет ещё долго. Так что, будемо співати з вами соловейками разом. Будемо намагатись своїми вимогами змінити ситуацію на краще. Все.

З повагою.

Ловлю на слові;)
29 авг 2016 08:20
Цитата "Анатолий 1269":

Добрый вечер, чудес не бывает, уже у вас прогресс. 100грн.вас не устраивает, а 170грн.Венбест вы готовы платить, причем разговор по телефону вас убедил абсолютно во всем. Уже прогресс. Думаю вы не против охраны, вы просто хотите сами не знаете чего и даром. Так бывает.
С Уважением не будующий, а ныне живущий ваш сосед.

Это просто вынос мозга, 100 это много, а 170 в самый раз, и еще людей освита охранников интересует :faceoff:
29 авг 2016 08:57

Добрый день уважаемые будущие соседи.
Очень хорошо что люди тут обсуждают вопросы "охрана", "забор", "вид из окна на сушку" и подобные, а не обман от застройщика, проваленные сроки, косяки в строительстве и подобные критические для инвестора вопросы. Это только подтверждает наш правильный выбор данного комплекса. Конечно, проблемы разной степени сложности есть всегда и везде, и их нужно решать.

По поводу охраны, это один из тех плюсов, который нас склонял к выбору "БШ" и естественно она должна быть, другое дело что кому-то достаточно с помощью наличия охраны предотвращать теорию разбитых окон https://lurkmore.to/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%8B%D1%85_%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BD, а кто-то хочет еще и их ответственности. Надеюсь найдется баланс цены/качества услуг по мере заселения ЖК

Что касается лично нас, то проживая сейчас в Киеве отдаю 300грн/мес за стоянку, просто за то чтобы машина стаяла "за забором". На стоянке никто ни за что ответственности не несет, а тут за вдвое меньшую сумму еще и орущих под окнами будут разгонять, так это вообще супер

29 авг 2016 10:01
Цитата "Vasyanya":

Это просто вынос мозга, 100 это много, а 170 в самый раз, и еще людей освита охранников интересует :faceoff:
освита у охранников высшая, практически все имеют ученую степень. Работают не за деньги, а что-бы дарить радость людям. Абсорбируют в себе неприятные запахи, иногда имитируют высокий забор и могут на ночь прочитать стишок.-)) Работают одним словом.
29 авг 2016 10:48
Цитата "Анатолий 1269":
освита у охранников высшая, практически все имеют ученую степень. Работают не за деньги, а что-бы дарить радость людям. Абсорбируют в себе неприятные запахи, иногда имитируют высокий забор и могут на ночь прочитать стишок.-)) Работают одним словом.

:clap: :ura:
29 авг 2016 10:52
Цитата "Стой там иди сюда":
Так от.... На рахунок охорони... Дофіга захисників БШ, але жодної конкретики від таких от захисників ( в мене десь закрадається підозра, що це так або інакше зацікавлені люди, але пофіг!).
Продовжую.
В пятницю я зателефонував у Венбест (погоджуєтеся, що одна з найкращих, окрім ДСО і ще ну однієї/двох компаній? Чому Венбест? А вона на слуху просто). Так от.... Мені перетелефонували і ми дуже чемно поспілкувалися!
Далі: охорона комплексу (будь-якого!) -35 грн година (прибл 26 тисяч на місяць); в ЦЮ ЦІНУ входить майже все, окрім прибирання комплексу! Прописується скільки разів потрібно обходити комплекс (10, 20 разів на добу-це все 35 грн!); ОФІЦІЙНО влаштовані працівники і тд (це все 35 грн!). І це БЕЗНАЛ! За умови фоп і тд-трохи дешевше.
Хто там писав про 150 чол? Так от: при 150 мешканцях це 170+\- грн! За ВЕНБЕСТя готовий платити 170 грн! І їм пофіг скільки в мене машин! Тому ЧОМУ я маю платити 250 грн якісь шарагіній канторі? ПОЯСНІТЬ без соплежуйства? Я вияснив це за 10 хв розмови! І ще укладається ОФІЦІЙНИЙ контракт з усіма обовязками замовника і виконавця! Тоді виникає питання: а чому наша БІЛА компанія співпрацює з якоюсь там груп і дере з мене (вибачте. БУДЕ дерти, скорше за все) 250 грн? І не розповідайте про жлобство мені! Це ЖЛОБСТВО з боку управляючої компанії. Крапка. З повагою майбутній сусід.

Так,дійсно супер!!! Якщо у нас буде 600 квартир заселено,то сплачувати ми будемо 45 грн.на місяць +/- за все! Та іще ВЕНБЕСТ!
29 авг 2016 11:37
Цитата "Анатолий 1269":
[qu
Добрый вечер. Желаю вам дожить до моих лет и сохранить такую адекватность как у меня.

Дякуємо! Ви за нас не хвилюйтесь,до живем! А стосовно " ЖЛОБСТВА",то може ви маєте бажання ще сплачувати охороні за весь комплекс? Ви ж у нас не жадібний сусід!
29 авг 2016 11:47
Цитата "Sun 7":

Дякуємо! Ви за нас не хвилюйтесь,до живем! А стосовно " ЖЛОБСТВА",то може ви маєте бажання ще сплачувати охороні за весь комплекс? Ви ж у нас не жадібний сусід!

Это вы не жадибный раз ВЕНБЕСТУ готовы в два раза больше платить и везде ищете зраду!
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .179181. . .289
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее