ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко
Застройщик | Белый Шоколад |
Сдача ЖК | 2014 - 2023 г. |
Планировки | от 15 100 Грн/м² |
15/9% | ||
8/5% | ||
22/13% | ||
52/30% | ||
79/45% |

Цитата "Анатолий 1269":
Добрый вечер, чудес не бывает, уже у вас прогресс. 100грн.вас не устраивает, а 170грн.Венбест вы готовы платить, причем разговор по телефону вас убедил абсолютно во всем. Уже прогресс. Думаю вы не против охраны, вы просто хотите сами не знаете чего и даром. Так бывает.
С Уважением не будующий, а ныне живущий ваш сосед.
Ви не звернули уваги: я ГОТОВИЙ платити більше (це я розбиваю вашу ілюзію про ДАРОМ), але знаючи за що (а тут я розбиваю вашу ілюзію про " нє знаєте чіво")! Відчуваєте різницю? Хочаб трошки? Чи 100 і хрєн з ним то найкраще? Аби було? Хєх...
Цитата "Vinochok":Я живу в комплексі майже 2 місяці. Звичайно, є багато що треба доробити - онлайн ресурс для доступу до камер комплексу жильців (якраз про це говорили на зборах у листопаді 2015), світло. Але, є дуже багато чого, що важливо і що вже функціонує - охорона (мене дивує, коли пишуть що вони не перевіряють - у мене жодна доставка не могла проїхати без мого підтвердження, навіть нас інколи на шлагбаумі перепитують яка квартира, поки пропустять, не зважаючи що є пульт).
Територія комплексу - завжди прибрано, зелено, засаджено квітами та деревами, травичка полита і зелена.
Стосовно будівельників - то мене більше дратують перфоратори в 12 ночі сусідів (чи їх працівників), а не будівельники застройщика, і то - то тимчасове явище, минає швидко. Я це розуміла ще на етапі переїзду в новий будинок, де в кожній квартирі ремонт.
Стосовно дороги на повороті у комплекс - там потрібен нормальний ремонт, який повинна виконати сільська рада, саме на них необхідно писати звернення.
Крім того, я писала звернення на сайті урядових звернень стосовно розширення дороги до Києва (через Петрівське) - міністерство інфраструктури відписало, що розширення не буде, оскільки там тісна забудова, і писала стосовно розвитку громадського транспорту (продовження лінії швидкісного трамваю) - написали, що таке можливо у випадку звернень селищних рад навколишніх сіл. Перешлю на селищні ради Святопетрівського та Білогородки.
А от що хотілося б запропонувати ЖЕКу розглянути - це розділене сміття. Це важливо і цілком реально.
Загалом я дуже щаслива, що обрала ЖК і тут тепер мій затишний дім.
а что со светом?

Цитата "Vinochok":З світлом питання не вирішене, я про це і написала з самого початку. Просто про світло я знала з моменту придбання квартири, тому чекаю, коли дійде черга до нашого будинку, без зайвих нервів. Чесно кажучи, коли знімала квартиру в Києві, то платила не набагато менше за світло, ніж зараз плачу.
а в чому проблема саме? пропадає? чи оплата велика? в з якого будинку? ваш сусід з 7 будинку)
для комплекса который ещё строится и будет строится ещё долго у нас всё нормально смею вас заверить. И охрана, и застройщик и ЖЭК, нормальные вменяемые люди. Вы должны понимать, стоойка это бизнес и вся ситуация с периметром, охраной и стучащими перфораторами будет ещё долго. Так что, будемо співати з вами соловейками разом. Будемо намагатись своїми вимогами змінити ситуацію на краще. Все.Цитата "Стой там иди сюда":
Ви не звернули уваги: я ГОТОВИЙ платити більше (це я розбиваю вашу ілюзію про ДАРОМ), але знаючи за що (а тут я розбиваю вашу ілюзію про " нє знаєте чіво")! Відчуваєте різницю? Хочаб трошки? Чи 100 і хрєн з ним то найкраще? Аби було? Хєх...
З повагою.

Цитата "mioteruk":
а в чому проблема саме? пропадає? чи оплата велика? в з якого будинку? ваш сусід з 7 будинку)
я теж з 7го

Про світло - я так розумію сусід питав про тарифи як для населення, при переведенні на баланс обленерго, а ми ще ж не переведені, тому тарифи в нас вищі. А проблем ніяких немає - ні з водою (напором), ні з світлом.
Цитата "Vinochok":
я теж з 7го
Про світло - я так розумію сусід питав про тарифи як для населення, при переведенні на баланс обленерго, а ми ще ж не переведені, тому тарифи в нас вищі. А проблем ніяких немає - ні з водою (напором), ні з світлом.
та думаю переведуть скоро. а так в загальному ніби все окей, я так розумію?

Цитата "mioteruk":
та думаю переведуть скоро. а так в загальному ніби все окей, я так розумію?
усе просто чудово

мене все влаштовує, лише стосовно розділення сміття питання, дуже хочеться і тут в нас в ЖК було толково

Цитата "Анатолий 1269":для комплекса который ещё строится и будет строится ещё долго у нас всё нормально смею вас заверить. И охрана, и застройщик и ЖЭК, нормальные вменяемые люди. Вы должны понимать, стоойка это бизнес и вся ситуация с периметром, охраной и стучащими перфораторами будет ещё долго. Так что, будемо співати з вами соловейками разом. Будемо намагатись своїми вимогами змінити ситуацію на краще. Все.
З повагою.
Ловлю на слові;)

Цитата "Анатолий 1269":
Добрый вечер, чудес не бывает, уже у вас прогресс. 100грн.вас не устраивает, а 170грн.Венбест вы готовы платить, причем разговор по телефону вас убедил абсолютно во всем. Уже прогресс. Думаю вы не против охраны, вы просто хотите сами не знаете чего и даром. Так бывает.
С Уважением не будующий, а ныне живущий ваш сосед.
Это просто вынос мозга, 100 это много, а 170 в самый раз, и еще людей освита охранников интересует

Добрый день уважаемые будущие соседи.
Очень хорошо что люди тут обсуждают вопросы "охрана", "забор", "вид из окна на сушку" и подобные, а не обман от застройщика, проваленные сроки, косяки в строительстве и подобные критические для инвестора вопросы. Это только подтверждает наш правильный выбор данного комплекса. Конечно, проблемы разной степени сложности есть всегда и везде, и их нужно решать.
По поводу охраны, это один из тех плюсов, который нас склонял к выбору "БШ" и естественно она должна быть, другое дело что кому-то достаточно с помощью наличия охраны предотвращать теорию разбитых окон https://lurkmore.to/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%8B%D1%85_%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BD, а кто-то хочет еще и их ответственности. Надеюсь найдется баланс цены/качества услуг по мере заселения ЖК
Что касается лично нас, то проживая сейчас в Киеве отдаю 300грн/мес за стоянку, просто за то чтобы машина стаяла "за забором". На стоянке никто ни за что ответственности не несет, а тут за вдвое меньшую сумму еще и орущих под окнами будут разгонять, так это вообще супер
освита у охранников высшая, практически все имеют ученую степень. Работают не за деньги, а что-бы дарить радость людям. Абсорбируют в себе неприятные запахи, иногда имитируют высокий забор и могут на ночь прочитать стишок.-)) Работают одним словом.Цитата "Vasyanya":
Это просто вынос мозга, 100 это много, а 170 в самый раз, и еще людей освита охранников интересует![]()

Цитата "Анатолий 1269":освита у охранников высшая, практически все имеют ученую степень. Работают не за деньги, а что-бы дарить радость людям. Абсорбируют в себе неприятные запахи, иногда имитируют высокий забор и могут на ночь прочитать стишок.-)) Работают одним словом.

Цитата "Стой там иди сюда":Так от.... На рахунок охорони... Дофіга захисників БШ, але жодної конкретики від таких от захисників ( в мене десь закрадається підозра, що це так або інакше зацікавлені люди, але пофіг!).
Продовжую.
В пятницю я зателефонував у Венбест (погоджуєтеся, що одна з найкращих, окрім ДСО і ще ну однієї/двох компаній? Чому Венбест? А вона на слуху просто). Так от.... Мені перетелефонували і ми дуже чемно поспілкувалися!
Далі: охорона комплексу (будь-якого!) -35 грн година (прибл 26 тисяч на місяць); в ЦЮ ЦІНУ входить майже все, окрім прибирання комплексу! Прописується скільки разів потрібно обходити комплекс (10, 20 разів на добу-це все 35 грн!); ОФІЦІЙНО влаштовані працівники і тд (це все 35 грн!). І це БЕЗНАЛ! За умови фоп і тд-трохи дешевше.
Хто там писав про 150 чол? Так от: при 150 мешканцях це 170+\- грн! За ВЕНБЕСТя готовий платити 170 грн! І їм пофіг скільки в мене машин! Тому ЧОМУ я маю платити 250 грн якісь шарагіній канторі? ПОЯСНІТЬ без соплежуйства? Я вияснив це за 10 хв розмови! І ще укладається ОФІЦІЙНИЙ контракт з усіма обовязками замовника і виконавця! Тоді виникає питання: а чому наша БІЛА компанія співпрацює з якоюсь там груп і дере з мене (вибачте. БУДЕ дерти, скорше за все) 250 грн? І не розповідайте про жлобство мені! Це ЖЛОБСТВО з боку управляючої компанії. Крапка. З повагою майбутній сусід.
Так,дійсно супер!!! Якщо у нас буде 600 квартир заселено,то сплачувати ми будемо 45 грн.на місяць +/- за все! Та іще ВЕНБЕСТ!
Цитата "Анатолий 1269":[qu
Добрый вечер. Желаю вам дожить до моих лет и сохранить такую адекватность как у меня.
Дякуємо! Ви за нас не хвилюйтесь,до живем! А стосовно " ЖЛОБСТВА",то може ви маєте бажання ще сплачувати охороні за весь комплекс? Ви ж у нас не жадібний сусід!

Цитата "Sun 7":
Дякуємо! Ви за нас не хвилюйтесь,до живем! А стосовно " ЖЛОБСТВА",то може ви маєте бажання ще сплачувати охороні за весь комплекс? Ви ж у нас не жадібний сусід!
Это вы не жадибный раз ВЕНБЕСТУ готовы в два раза больше платить и везде ищете зраду!

- Дом №16, ЖК "Эврика"09.051 502
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13809.05401
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4909.0517
- ЖК 7 Kvartal | 7 Квартал | Perfect Group, Edelburg Development | пр. Правды08.0549
- ЖК Diadans | Диаданс | ENSO | ул. Евгения Коновальца08.05265
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская08.05117
- ЖК Aria | Ария | GEOS | бул. Дружбы Народов, 13а08.05152
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1106.053 748
- ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а06.055 706
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова06.05725
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?09.054 330
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Капітальний ремонт +-40кв.м08.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04